Author |
Topic  |
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 22/04/2006 : 14:30:45
|
Ima ovdje ljudi sa njegovog foruma koji su cak i moderatori kod njega, imena necu spominjati, oni ce se sami prepoznati, možda mu oni prenesu vijesti sa foruma a možda je neko od njih Adnanu pozajmio password pa on koristi tudi nick.
Ova ruka kaže ti da staneš i zamisliš se nad svojim rukama...
|
 |
|
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
|
Watashi
Senior Member

Croatia
1382 Posts
Member since 11/11/2004 |
Posted - 22/04/2006 : 18:49:00
|
Jel smo sigurni da oni pisu svoje izjave po ovom forumu a ne da copy/pasteaju tudje? :D
-- "Podajgle ih daj. PUTELJCI! Kae, kikichi, dosli ste da vas naucim kak se raste?" --Barbarin blaz |
 |
|
nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Member since 13/08/2005 |
Posted - 22/04/2006 : 19:23:20
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Ima ovdje ljudi sa njegovog foruma koji su cak i moderatori kod njega, imena necu spominjati, oni ce se sami prepoznati, možda mu oni prenesu vijesti sa foruma a možda je neko od njih Adnanu pozajmio password pa on koristi tudi nick.
ja sam moderator na adnanovom siteu. i jesam li zbog toga nesto drugaciji od ostalih clanova na ovom siteu??? al nekontam sta ste se svi ufatili adnana?? covjek je copy/paste-o tvoj popis! trebao si se njemu obratiti i rijesiti to s njim! dosad smo x puta skontali da je glupo nekoga optuzivazi i blatiti a nedopustiti mu da se i on sam ne ukljuci u pricu. beze je blatiti nekoga ko se nemoze braniti. a kakve veze ima i sto je zabranjem ulazk clanovima koji nisu registrovani?? registruj se i pici!! gledaj i pisi sta te volja. s.com je prvi forum (strip forum) koji je to uradio. zabranio pristup neregistrovan clanovima. i jel neko ispasta zbog toga???? jedino onaj ko je nepozeljan ili ko nesto krije i sl.
ZAGOR PRICA... all_boom@hotmail.com žaluzine-mogucnost riješenja za svaki otvor |
 |
|
Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts
Member since 11/12/2002 |
Posted - 22/04/2006 : 19:58:57
|
ne mogu vjerovati zbog cega se ispišu cetri strane 
mislim briga me ko je kopirao i zašto ali...
kao da je popis tvoje vlasništvo 
prije bi bio vlasništvo onih koji su izdali te stripove
mislim stvarno
Samo nas 5 miliona ima srecu da zive u RH,ostali nemaju tu srecu ...... Ali imaju sve ostalo!!!
|
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 22/04/2006 : 20:44:35
|
quote: Originally posted by Guffy
mislim briga me ko je kopirao i zašto ali...
kao da je popis tvoje vlasništvo 
prije bi bio vlasništvo onih koji su izdali te stripove
mislim stvarno
Samo nas 5 miliona ima srecu da zive u RH,ostali nemaju tu srecu ...... Ali imaju sve ostalo!!!
ne bi se reklo ni jedno ni drugo....nisi nikad cuo za bibliografije, cak cijele knjige takove?....sto mislis, pise li na korici ime autora iste ili ime svih navedenih unutra??....tko je vlasnik neke (ne auto) biografije, npr?....onaj o kome se pise?
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 22/04/2006 : 20:54:27
|
prvo PROCHITAJ o chemu se pishe pa onda komentarishi. nisu uopshte u pitanju popisi ni naslovnice.
------- Kad nemas sta pametno za reci, drzi jezik za zubima.\\\http://r2cu.co.nr/ /// |
 |
|
Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts
Posted - 22/04/2006 : 21:34:50
|
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
prvo PROCHITAJ o chemu se pishe pa onda komentarishi. nisu uopshte u pitanju popisi ni naslovnice.
------- Kad nemas sta pametno za reci, drzi jezik za zubima.\\\http://r2cu.co.nr/ ///
ma ne me briga naslov je takav a tema sa tim naslovom ima 4 strane glupo
|
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
|
Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts
Posted - 22/04/2006 : 22:44:22
|
koji se kurac onda javljas????
------- Kad nemas sta pametno za reci, drzi jezik za zubima.\\\http://r2cu.co.nr/ ///
ej ja nisam prostacio pa molim nemoj ni ti javljam se zato jer je glupo raspravljati onecemu što je neko ko je stavio ionako uzeo od nekog drugo koji je to pak uzeo ... žikiš
popis je popis i on je uvijek isti
redni broj i naziv stripa i nažalost nemože se drugacije napisat
|
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Posted - 22/04/2006 : 23:03:53
|
quote: Originally posted by nedim
ja sam moderator na adnanovom siteu. i jesam li zbog toga nesto drugaciji od ostalih clanova na ovom siteu??? al nekontam sta ste se svi ufatili adnana?? covjek je copy/paste-o tvoj popis! trebao si se njemu obratiti i rijesiti to s njim! dosad smo x puta skontali da je glupo nekoga optuzivazi i blatiti a nedopustiti mu da se i on sam ne ukljuci u pricu. beze je blatiti nekoga ko se nemoze braniti. a kakve veze ima i sto je zabranjem ulazk clanovima koji nisu registrovani?? registruj se i pici!! gledaj i pisi sta te volja. s.com je prvi forum (strip forum) koji je to uradio. zabranio pristup neregistrovan clanovima. i jel neko ispasta zbog toga???? jedino onaj ko je nepozeljan ili ko nesto krije i sl.
ZAGOR PRICA... all_boom@hotmail.com žaluzine-mogucnost riješenja za svaki otvor
Jesam li negdje spomenuo tvoje ime?? Covjek ocigledno zna šta se dešava na ovom forumu, a ja sam samo nagadao. To što si ti tamo moderator je tvoja licna stvar, ja licno ne bih mogao biti moderator na sajtu kod dokazanog lopova.
|
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Posted - 22/04/2006 : 23:29:49
|
ama niko vishe ne govori o popisima, chovjeche bozhiji! zagor je nashao srati o tome kako su ovdje svi ionako lopovi, i to je jedino shto si ti izgleda prochitao. Samire, ne vjerujem da je Nedim uopste upoznat sa rijechima i djelima date osobe, bilo je to nekad davno...
------- Kad nemas sta pametno za reci, drzi jezik za zubima.\\\http://r2cu.co.nr/ /// |
 |
|
Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts
Posted - 22/04/2006 : 23:43:53
|
ama niko vishe ne govori o popisima, chovjeche bozhiji! zagor je nashao srati o tome kako su ovdje svi ionako lopovi, i to je jedino shto si ti izgleda prochitao. Samire, ne vjerujem da je Nedim uopste upoznat sa rijechima i djelima date osobe, bilo je to nekad davno...
pa tako ti je to sa zagorom :)))
evo
selim se iz topica ;)
|
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7847 Posts
Member since 18/01/2005 |
|
nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Posted - 23/04/2006 : 01:20:34
|
ZAGOR PRICA... all_boom@hotmail.com žaluzine-mogucnost riješenja za svaki otvor
Jesam li negdje spomenuo tvoje ime?? Covjek ocigledno zna šta se dešava na ovom forumu, a ja sam samo nagadao. To što si ti tamo moderator je tvoja licna stvar, ja licno ne bih mogao biti moderator na sajtu kod dokazanog lopova.
niko to i netrazi od tebe , mene zanimaju stripovi politika je za politicare!  
... Jedna si jedina moja domovina Jedna si jedina Bosna i Hercegovina ... |
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Posted - 23/04/2006 : 01:32:08
|
nije pitanje politike, nedime. treba pogledati koga podrzavas. takvim nachinom razmishljanja kod nas papci, bolesnici i lopovi biraju papke, bolesnike i lopove na najznachajnije drzavne funkcije vec 15 godina; takav nachin razmishljanja dovodi do svih ratova i svih zlochina koji postoje pod nebeskom kapom. da se politiku ostavi samo politicharima davno bi nestalo i ljudi i svijeta.
 |
|
nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Posted - 23/04/2006 : 01:36:26
|
nije pitanje politike, nedime. treba pogledati koga podrzavas. takvim nachinom razmishljanja kod nas papci, bolesnici i lopovi biraju papke, bolesnike i lopove na najznachajnije drzavne funkcije vec 15 godina; takav nachin razmishljanja dovodi do svih ratova i svih zlochina koji postoje pod nebeskom kapom. da se politiku ostavi samo politicharima davno bi nestalo i ljudi i svijeta.
ma jerane sasvim mi je nebitno ko kakvo misljenje ima o bilo kome! nikom dosad nisam naudio namjerno, ako ima neko nek se javi! al ova prica nevodi nikud. hajmo malo o stripovima... 
 |
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts
Posted - 23/04/2006 : 01:40:59
|
o tome i govorimo jer podrzavas preprodavaca i njegov sajt i forum, koji je ujedno lopov i poznati varalica. kakvo god misljenje nase komsije imale o nama, treba pokazati da nisu SVI bosanci lopovi i varalice. niko ti ne brani misljenje i asociranje s kim i kad god hoces, naravno, nemoj me pogresno shvatiti. i ja se sa svakakvim druzim. pa pogledaj samo ovog Heyoku, ne moze niko biti dobar ko sa njim dvije kafe popije a ja sam popio i dvadeset. 
 |
|
nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Posted - 23/04/2006 : 11:04:48
|
o tome i govorimo jer podrzavas preprodavaca i njegov sajt i forum, koji je ujedno lopov i poznati varalica. kakvo god misljenje nase komsije imale o nama, treba pokazati da nisu SVI bosanci lopovi i varalice. niko ti ne brani misljenje i asociranje s kim i kad god hoces, naravno, nemoj me pogresno shvatiti. i ja se sa svakakvim druzim. pa pogledaj samo ovog Heyoku, ne moze niko biti dobar ko sa njim dvije kafe popije a ja sam popio i dvadeset. 
admir je cudo!!! njega bi trebalo izmisliti da ga nema!!! p.s. vjerujem u ono sto vidim, price "rekla kazala" me nezanimaju!
 |
|
altair
Average Member

Croatia
575 Posts
Member since 19/09/2005 |
Posted - 23/04/2006 : 11:41:34
|
[/quote]
admir je cudo!!! njega bi trebalo izmisliti da ga nema!!! p.s. vjerujem u ono sto vidim, price "rekla kazala" me nezanimaju!
... Jedna si jedina moja domovina Jedna si jedina Bosna i Hercegovina ... [/quote]
Daj malo argumentiraj tu izjavu . Bas me zanima po cemu ti je on toliko super? Po laskanju? Koliko vidim to mu jos jedino preostaje |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 23/04/2006 : 12:34:14
|
quote: Originally posted by altair
... Jedna si jedina moja domovina Jedna si jedina Bosna i Hercegovina ... [/quote]
Daj malo argumentiraj tu izjavu . Bas me zanima po cemu ti je on toliko super? Po laskanju? Koliko vidim to mu jos jedino preostaje [/quote]
Da li vas dvojica pricate o istoj osobi 
Obi-wan-kenobi@inet.hr |
Edited by - Obi-wan on 23/04/2006 12:34:46 |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29600 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 23/04/2006 : 12:51:36
|
Sad, kad me vec povlacis za jezik... Ne cudi me da ga branis, vidi se da ste ista skola. Malo ih je koji su aukcijama imali dva nicka i dizali cijenu svojim stripovima.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13458 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 23/04/2006 : 13:01:22
|
znaci, nedim igra dvostruku igru? kombinira na aukcijama? to ga direkt vodi najniže na rang-listu
Tako je govorio Zagortustra. |
 |
|
Topic  |
|