forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 BOMBA PROFESORA VERIBADA
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 20/04/2006 : 15:45:12  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
Stinky,ja te još jednom molim da pažljivije pišeš tekst,ne osporavam nicije mišljenje,ali ti prijatelju vrijedaš.Procitaj još jednom,citiram te-"pa vec to da mu je strip važan ukazuje da nije normalan".Kasnije,mijenjaš "nije normalan" u "bedast",a to je igra rijeci.Bedast zvuci i je simpaticni izraz,ali napisat da covijek nije normalan je uvreda.U toj uvredi pronaci ce se dosta ljudi koji na ovom sajtu kupuju stripove za veliki novac,jer im stripovi ocito vrijede tog novca.Obzirom da je ovaj sajt postao medu ljudima(ljubiteljima stripa) izuzetno popularan i da se je znatno razvio(mislim na broj clanova u natrag dvije godine),zaista nije u redu ovo napisat.Nas nekoliko je licitiralo taj strip,ja konkretno sam išao do 1600 kuna,ali su postojala dva ili tri covjeka koji su ponudili više,i pazi sada tvoju izjavu da covijek nije normalan jer je dao 1640 kuna.-Priznajem da cijena nije normalna,da je ne realna,ali osobno još jednom ,covjeku cestitam na osvojenoj aukciji,jer dati toliki novac za jedan strip,treba imat para,ali i muda!-Ovaj sajt posjecuje par tisuca ljudi,a to je dokaz da stripovi imaju nekakvu vrijednost(za mene je strip umjetnost!),i stvarno nije red ovdje napisati za bilo koga od nas da nije normalan.-Ja ti isto mislim da je to bedasto,ali to volim,pa te ljudski molim ,da stisneš ponos i ispricaš se jer si brzopleto srocio recenicu.-Nisi ti puno mladi od mene,nemem ni ja puno više od 30 godina,ipak si covjek u zrelim godinama.-Momci,nije nikakvo pametovanje,samo Vas molim da ne vrijedate,mislite što hocete,samo bez vrijedanja i sve super.-Eto,Stinky,jednostavno me je zasmetala tvoja uvreda,doticnog covijeka sam upoznao zahvaljujuci ovom sajtu i stripovima,a vjeruj mi da si ga ti upoznao,nikada ne bi ovo napisao!-Pozdravljam te!
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13197 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 20/04/2006 : 16:04:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
ne
ti sasvim pogrešno to doživljavaš
prvo, pogledaj malo bolje, za tu recenicu koju si citirao sam se pomalo zajebavao. šalio, oceš tako. zato tamo postoje oni smajliji. sad, druga je stvar što ja zaista i mislim da nije normalan što je toliko dao za taj strip. no, ne ulazim u medicinsku dijagnozu ili što vec ti pokušavaš reci ili ne znam kako ti to doživljavaš.
lijepo sam objasnio par postova iznad, meni je nenormalno dati 1600kn za strip i to je moje mišljenje. ne mijenjam ga i ne ispricavam se zbog njega.
dalje, za vrijedanje si u pravu - ne želim vrijedati. kažem, ovo ne vidim kao nekakvu uvredu. jebi ga sad, ljudi su takvi, pa bilo što kažeš što im se ne svida, oni odmah vade nož. npr. ti si drskije i bezobraznije uletio, i dozvoljavao si sve i svašta. toliko, da su se i meni oštrili zubi, ko ovom ginku-grizacu.

a pazi sad
najbolja fora, što sam tog covjeka koji je kupio veribeda za 1600kn, ako je to tristan, koliko sam shvatio iz konteksta (netko je naveo) - upoznao. i da, sasvim pristojan ugladen tip. svjedno, ostaje ono - meni je nenormalno dati toliku lovu. ako se tristan zbog toga vrijeda, što ja tako mislim - pa u redu. barem zna što mislim. nemam masku i dvostruko lice. a prijatelji ne moramo bit.

Tako je govorio Zagortustra.
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 20/04/2006 : 16:44:14  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
Velika je razlika kada nešto misliš ,u odnosu na mišljenje koje si javno iznio!Ako je tvoje mišljenje javno,a predstavlja uvredu, za mene je to ureda.Ocito da nije samo za mene jer su se još neki osjetili uvrijedenima.Jebe se meni za tvoje mišljenje,zadrži ga za sebe!Cak i da nisam normalan ako potrošim hrpu novca na stripove,moj je guš,ali ne shvacam potrebu sa tvoje strane da javno napišeš svoje mišljenje!-Tvoja recenica nije izvucena iz konteksta,ona predstavlja uvredu i nikakav smajli tu ne pomaže.Drugi puta jace "misli",podjeli svoje mišljenje sa kim hoceš,nemoj javno iznosit svoje prepotentno uvredljivo razmišljanje,jer možeš nekog uvrijedit.Ja sam to shvatio kao uvredu,a ocito je i "ginko" jedan od tih,pa ti savjetujem da se javno ispricaš,ako se netko osjetio povrijeden,a je!Ako baš želiš,odnosno ne želiš shvatit,voljan sam odmah navratit na kavu,samo reci jesi li u Varaždinu,N.Marofu ili Ludbregu veceras?
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13197 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 20/04/2006 : 17:44:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
u marofu

Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 20/04/2006 : 18:07:00  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message
quote:
Originally posted by IGMAN2

Evo, ja, npr, vec neko vrijeme tražim i nudim za dva najobicnija eks almanaha, koji nisu ni prvi brojevi i koji ne moraju biti niti glanceri 120 Kn (Obicno vidim da se Eksovi prodaju za cca 6 kn kom.)
E, sad, ili ja nisam normalan kada dajem toliko za njih, ili to nisu svi oni koji ih imaju, a nece da mi ih prodaju, jer ih,pretpostavljam, cijene više.

koji brojjevi? iman hrpu stari eksova...
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 20/04/2006 : 18:23:09  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
Baš ljepo mjesto,jedva cekam da se upoznamo!
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13197 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 20/04/2006 : 18:34:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
ti imaš nekakvu striparnicu? di ti je to, možda kad budem sljedeci put u zagrebu, svratim, kad si vec tolko navalio

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 20/04/2006 : 20:29:00  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message
Stripoteka je zatvorena,jer imam i onako hrpu posla,pa ne stignem sve,mada mi je sada žao što sam je zatvorio.Vec mjesec dana pakiram stripove u kutije.Nalazi se na Jarunu,Hinka Wurtha 24,recimo ako dolaziš sa zapadne strane Ljubljanskom avenijom,kod GETROA,na Vrbanima,skreneš ljevo i voziš se do ulaza na Jarunsko jezero,baciš pogled ljevo i vidiš stripoteku.Ako budeš u Zagrebu,samo navrati.
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 20/04/2006 : 20:39:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message
Ovo je bilo krenilo oštro, skoro se i krv prolila, bilo je ugriza, rukavica u lice. Vec sam vidio Dveribada kako na motoru krece s kalašnjikovom u Marof, a Stinky ga ceka u rovu, gol do pasa sa svojim kamenim torzom spreman na obracun. TOCNO U PODNE. Ali ipak ljubav je pobjedila. Možda i kumovi postanete ;)

Rico
Go to Top of Page

jetset
Junior Member

Croatia
390 Posts

Member since 23/06/2005

Posted - 20/04/2006 : 21:05:27  Show Profile Show Extended Profile  Send jetset a Private Message
cekajte malo ljudi,pa ja imam tu bombu prof. veribada u 2 komada,znaci li to da sam bogat covjek, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 20/04/2006 : 23:18:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by Rico

Ovo je bilo krenilo oštro, skoro se i krv prolila, bilo je ugriza, rukavica u lice. Vec sam vidio Dveribada kako na motoru krece s kalašnjikovom u Marof, a Stinky ga ceka u rovu, gol do pasa sa svojim kamenim torzom spreman na obracun. TOCNO U PODNE. Ali ipak ljubav je pobjedila. Možda i kumovi postanete ;)

Rico

ma bwahhhh......znam ja Rico da je tebi kao Krist On Line uredniku ljubav draga, ali ovo je vrhunac neukusa....ocekivah barem TOCNO U PODNE ako ne i KONG vs. T-REX, kad ono jos ce ispast BROKEBACK MOUNTAIN

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 20/04/2006 : 23:28:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

quote:

Rico

ma bwahhhh......znam ja Rico da je tebi kao Krist On Line uredniku ljubav draga, ali ovo je vrhunac neukusa....ocekivah barem TOCNO U PODNE ako ne i KONG vs. T-REX, kad ono jos ce ispast BROKEBACK MOUNTAIN

Ne zajebaji se! Mogli bi i nas dvojica najebat!

Rico
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 20/04/2006 : 23:31:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
pa ce bit vrhunski osedlani sedlarov cetverored
a ubrojimo li i konje......

Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 20/04/2006 : 23:38:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message
Bižmo ca!!!!! Dolazi ljubav!

Rico
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13197 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 20/04/2006 : 23:45:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
ne jebite vas dva južna papka
da vas ne nabijem na moj sjeverni kurac

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 20/04/2006 : 23:51:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
dobro kazes, Rico....vidis kako su se napalili:)))))))))
cuvajte se konja, stinkac;-)pppppp

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13197 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 20/04/2006 : 23:53:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
di si ti ono curunir. kaštel? možda ovih dana svratim i do tebe

Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 20/04/2006 : 23:57:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

ne jebite vas dva južna papka
da vas ne nabijem na moj sjeverni kurac

Samo Split, kvart Brda, kraj igrališta... reci dan i uru. Ne ide mi se na ona vaša sjeverna sela. Možeš birat i oružje prvi!!!!!

PS ako ideš u MAKARSKU budem te našminkal prije puta! Pozdrav!

Rico
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13197 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 21/04/2006 : 00:04:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
bumo vidli, rico, bumo vidli
ne znam više kad budete svi na red došli...ali svida mi se to kraj igrališta. da odmah vide klinci autenticnu lekciju crtacima-šminkerimaprijeputa

Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 21/04/2006 : 00:22:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message
quote:

bumo vidli, rico, bumo vidli
ne znam više kad budete svi na red došli...ali svida mi se to kraj igrališta. da odmah vide klinci autenticnu lekciju crtacima-šminkerimaprijeputa

Ha ha ha dobra! Ajde pozdrav! Nadam se da cemo se i upoznat, pa da vidiš kome si reka da je šminker! Inace to je na Brdima jedna od vecih uvreda, ali nisan ti zamirija, ipak nisi zna... to je u zagorju valjda kompliment.

Rico
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 21/04/2006 : 00:23:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
vjerojatno cemo se sva 3 upoznat, sami sminkeri:))

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13197 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 21/04/2006 : 00:28:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
kaj ti je? kak ne bi znal. osim toga, i ti sam znaš kamo ja svrstavam pusise, pozere i šminkere.

a upoznavanje, ma to svakako, cim dodem do tih Brda. živio, Rico!

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13197 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 21/04/2006 : 00:30:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
ti mi curunire neceš izmaci, zapamti to...šminkeru

Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 21/04/2006 : 00:30:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message
quote:

kaj ti je? kak ne bi znal. osim toga, i ti sam znaš kamo ja svrstavam pusise, pozere i šminkere.

a upoznavanje, ma to svakako, cim dodem do tih Brda. živio, Rico!

UUUUUUUUUUU znaci znao si. Sram te bilo. Laku noc, ja trenutno radim, lako se tebi zajebavat.

Rico
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13197 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 21/04/2006 : 00:34:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:

UUUUUUUUUUU znaci znao si. Sram te bilo. Laku noc, ja trenutno radim, lako se tebi zajebavat.

ma to je u redu. rad je dobar...dok ti radiš...a ja se zajebavam
ajde ti ugodno privedi kraju svoje radne sate, a ja idem citati zagora...božica mjeseca

Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000