forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 BOMBA PROFESORA VERIBADA
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 19/04/2006 : 22:34:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Malo jeste skuplje vec sto bi trebao biti i sto mu je vrijednost.
U svakom slucaju Columbo je prodao strip za solidnu cifru a tristian kupio strip koji je zelio,znaci cestitke prodavacu i kupcu.

Porter
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2426 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 19/04/2006 : 22:34:16  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message
Bogati ljudi nisu nenormalni. Nenormalna može biti samo sirotinja.
Bogati su ekscentrici

1600 Kn je 1600 Kn, ali strip Bomba p. Veribada je izašao 1970. god
i koliko ih, uopce, može biti u opticaju?
A tek glancera?
Za taj i takav strip možda 1600 Kn i nije previše. Drugo je pitanje
da li si tako nešto možeš priuštiti.

Evo, ja, npr, vec neko vrijeme tražim i nudim za dva najobicnija eks almanaha, koji nisu ni prvi brojevi i koji ne moraju biti niti glanceri 120 Kn (Obicno vidim da se Eksovi prodaju za cca 6 kn kom.)
E, sad, ili ja nisam normalan kada dajem toliko za njih, ili to nisu svi oni koji ih imaju, a nece da mi ih prodaju, jer ih,pretpostavljam, cijene više.

Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3850 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 19/04/2006 : 22:37:45  Show Profile Show Extended Profile  Send sonor a Private Message
šta je koga briga koliko ce netko dat za neki strip ili bilo šta drugo šta mu triba? bilo je vec rasprava na ovu temu i opet je dveribad na vatrenoj liniji (ovaj put sa stinky-em)!

Is it me or is it shadows that are dancing on the walls?!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47176 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/04/2006 : 22:38:02  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
za 10 godina vridice ovaj ZS 53 ,od 1600 kuna 10 puta toliko.
osin ako ne pobijedi radijacija

inner fear your worst enemy
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13156 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 19/04/2006 : 22:41:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
dosadni ste
isto tako nikog nije briga što netko misli o tome što netko daje pare za strip ili nešto drugo
još su samo falili anonimni davatelji savjeta - jaka fora.

Tako je govorio Zagortustra.
Go to Top of Page

ginko
New Member

Croatia
114 Posts

Member since 23/09/2004

Posted - 19/04/2006 : 23:20:48  Show Profile Show Extended Profile  Send ginko a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

pa daj me onda ugrizi. i predstavi se, kad me vec zoveš imenom.

Iako je razlika u kilometrima velika,ako ti se grize i to se da srediti.Jura se takvih prepotentnih likova ne boji,dapace bice mi zadovoljstvo ispuniti ti želju a izgleda da ti je lekcija iz ponašanje prijeko potrebna.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13156 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 19/04/2006 : 23:36:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
dobro jura
uvijek me možeš potražiti, grizacu i samozvani djelitelju lekcija
a do tad mi se skini

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 19/04/2006 : 23:40:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
hehehe.....divotica, taman kad covjeku dosadi forum eto Zagortustre da vrati zanimljivost dosadnim otrcanim pricama za laku noc.....ali sve je jednostavno, a i relativno....ako kupac ima love na bacanje tj. toliko da je ovo za nj suma koja mu nimalo nece smanjiti kakvocu zivljenja, onda je strasni kolekcionar, bogat i sretan....ako je pak teskom mukom to skupio tj. ovim je ozbiljno uzdrmao kucni proracun i izazvao lavinu drugih problema, ne dovodeci u pitanje njegovo pravo da to bude, onda je totalni idiot, isto kao neki junker tamo za heroinom sto slini.....ako je izmedju te dvije krajnosti, onda je izmedju bogatog sretnika i idiota.....:-ppppppppp
a sad se odozbiljite.....

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 19/04/2006 : 23:52:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Curunire ne svadjaj se vec cuvaj onog Lms 29 na aukcijama u stanju sam da ostanem u stanju.

Porter
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 20/04/2006 : 00:03:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by Porter

Curunire ne svadjaj se vec cuvaj onog Lms 29 na aukcijama u stanju sam da ostanem u stanju.

Porter

a cuj, samo naprijed....koliko si spreman dati?.....2000?

Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 20/04/2006 : 00:11:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Vidjeces na kraju

Porter
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 20/04/2006 : 00:23:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by Porter

Vidjeces na kraju

Porter

dosta ti je 371

Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7812 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 20/04/2006 : 01:08:26  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:
Originally posted by Rico

Onome šta traži plasticne boce po kontejnerima je 1600 kn bogatstvo, meni je 1600 kn puno, nogometašu prve hr lige 1600 kn je malo, recimo Ivaniševicu, Radi je 1600 kn ništa, a Bill Gatesu je 1600 kn kurac ( mikrob, virus,bakterija, prašina )

Rico

Sve da imam 100000 eura platu ne bih davao te pare za strip koji je izašao u boljem ruhu i po povoljnijoj cijeni. To mi je totalno perverzno, tu lovu bih rade dao sirotinji.

Ova ruka kaže ti da staneš i zamisliš se nad svojim rukama...

meni je isto to bezveze, da se tako izrazim, jer vidim da je ovdje prilicno užarena atmosfera, pa necu neke druge rijeci koristiti da nekom "na žulj" ne bih stao . možda bi i vrijedio toliko da je ukrašen zlatnim hrbatom. a ovako, to mi je totalno bezveze bacen novac.
Go to Top of Page

vikic
Advanced Member

Croatia
4737 Posts

Member since 06/03/2003

Posted - 20/04/2006 : 01:36:24  Show Profile Show Extended Profile  Send vikic an ICQ Message  Send vikic a Private Message
ali ne kužim zakaj se vi toliko brinete, pa nije vaš novac bacen? pustite covjeka da kupuje ako želi. live and let live (isto tako se primjerice nekome siromahu na cesti cini se da ste vi, zapravo mi, glupi kreteni i debili jer smo kupili, neznam, mister no specijal za 25kn, a za te pare on bi živio 5 dana i kad bi on imao te pare on bi ih "pametnije" potrošio)
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 20/04/2006 : 02:16:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
pa o tomu i govorim....sve treba staviti u kontekst....da taj siromah potrosi tih 25 kn na strip, onda bi bio totalni idiot.....ali onaj tko ima puno to moze bezbolno i neprimjetno, te ako mu je toliko do toga stalo, nije iskljuceno da ce ga to uciniti toliko sretnim te ce iduci put dati lovu nekome kome treba ili kako vec opce korisno.....
a zasto brinemo?....pa u ljudskoj je naravi, mora regirati, izraziti se....brinem eto i o skorasnjem napadu tomahawk raketama na iranska postrojenja......gdje ce cijene benzina, pod nebo?...kao i stripova.....taj segment, jer utjece i na mene, mi daje pravo da malo i vicem:))

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 20/04/2006 : 09:45:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Ja ovo više ne mogu izdržati.
Zahtjevam da kupac pomenutog stripa isti vrati prodavacu, a ovaj njemu njegovih 1600 i kusur kuna. Toliko novca za jedan strip je nedopustivo i tko zna gdje ce to završiti. Bolje je to sasjeci u korjenu. Možda da se uvede neki gornji limit za bidanje na aukcijama, recimo 100 kuna plafon...

Obi-wan-kenobi@inet.hr
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13156 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 20/04/2006 : 11:13:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:
Originally posted by vikic

ali ne kužim zakaj se vi toliko brinete, pa nije vaš novac bacen? pustite covjeka da kupuje ako želi. live and let live (isto tako se primjerice nekome siromahu na cesti cini se da ste vi, zapravo mi, glupi kreteni i debili jer smo kupili, neznam, mister no specijal za 25kn, a za te pare on bi živio 5 dana i kad bi on imao te pare on bi ih "pametnije" potrošio)

eh, mudri vikic,
pa mi i jesmo debili i kreteni u jednu ruku, što kupujemo stripove po 25kn itd. svi smo upecani na nešto, i kupujemo filmove, aute, mobitele, felge, nike patike, krašove cokolade itd. ko sve ovo ne treba, taj je genije i Isus. no, ja takvog ne znam.

sad dalje,
kod ovakvih topica se pitam, kaj je s tim svim ljudia, su oni normalni, su to ljudi neoštecena razuma. istovremeno znam da se ti isti to pitaju i za mene. kako god, više cijenim svoje mišljenje, i jasno vidim da su oni sve to pobrkali.

dakle, uopce se nitko ne brine što i kako netko kupuje, i nitko ne dira nikog, a najmanje covjeka - covjek je pušten da kupuje što želi. nemam ništa protiv i svejedno mi je što covjek kupuje.
a sad in media res - postavljen je topic o kupnji jednog stripa za 1600kn. namjena topica je da se o tome iznese mišljenje, stav, tvrdnja. u skladu s ovom opaskom, JA KAŽEM DA JE ZA MENE GLUPAVO, BEDASTO, NENORMALNO DATI 1600KN ZA BILO KOJI STRIP, PA TAKO I ZA BOMBU PROFESORA VERIBADA. i je, nekome se ovakvo mišljenje ne svida - ali, pazi sad: kaj ja tu mogu? necu mijenjat mišljenje samo zato da bih nekom ugodio ili podilazio. to što netko drži ovakvo moje mišljenje vjecnom istinom ili ne znam cim, njegov problem. toliki mentalni eskapist nisam da se smatram APSOLUTOM, kazivateljem univerzalnih istina. o doticnoj stvari mislim kako sam naveo, a drugima dozvoljavam da misle kako hoce.
necu se ni svadat, ali kad uletavaju tipovi sa svojim drskim i bahatim prijetnjama - a dobro, onda cemo se poklat ako treba.
njihov je argument - nikog nije briga što i kako netko kupuje za svoj novac (slažem se, nije me briga. ali, mišljenje o tome imam svejedno)
na ovo je vrlo lako dati protuargument - nikog nije briga što ja (ili netko) mislim o tome kako i što netko kupuje (i tako smo fino u infinitalnom krugu. a svakome ce ionako ostat njegovo mišljenje, bez obzira na polemiziranje, svadanje ili nešto trece)

zato, ljudi, ja cu si i dalje kupovati banane za 1600kn, a vi si kupujte bombe profesora veribada za 1600kn i mislimo jedni o drugima kak smo blesavi i nenormalni.

Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3850 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 20/04/2006 : 12:38:06  Show Profile Show Extended Profile  Send sonor a Private Message
i ja san isto jedan put napisa da ja nikad nebi uzeja stripove po tako bolesnin ciframa a oni me napali. ja isto kažen: boli me briga šta, kako, di, kuda i bla bla kako ce ko trošit svoje pare! slažen se s tobon da nebi nikad da takve pare za bokun papira! to si dobro reka - tu smo da izrazimo svoje mišljenje, a ne da se neko tu nadrkava bezveze! šta je njega briga šta smo mi rekli! jeli tako?

Is it me or is it shadows that are dancing on the walls?!
Go to Top of Page

vikic
Advanced Member

Croatia
4737 Posts

Member since 06/03/2003

Posted - 20/04/2006 : 12:52:48  Show Profile Show Extended Profile  Send vikic an ICQ Message  Send vikic a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by vikic

quote:
eh, mudri vikic,

o hvala

quote:
pa mi i jesmo debili i kreteni u jednu ruku, što kupujemo stripove po 25kn itd.

da, istina.

quote:
JA KAŽEM DA JE ZA MENE GLUPAVO, BEDASTO, NENORMALNO DATI 1600KN ZA BILO KOJI STRIP, PA TAKO I ZA BOMBU PROFESORA VERIBADA.

i za mene

quote:
mislim kako sam naveo, a drugima dozvoljavam da misle kako hoce.

pošteno

quote:
ali kad uletavaju tipovi sa svojim drskim i bahatim prijetnjama - a dobro, onda cemo se poklat ako treba.

meni su isto bili antipaticni

quote:
zato, ljudi, ja cu si i dalje kupovati banane za 1600kn, a vi si kupujte bombe profesora veribada za 1600kn i mislimo jedni o drugima kak smo blesavi i nenormalni.

ja bi si kupio kameru za 1600kn

quote:

mudro zbori

"where is my mind?"
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13156 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 20/04/2006 : 13:02:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
amen

eto vidiš, tak mlad, al svejedno vrhunskih kvaliteta razuma
drugi pak, izgleda odrasli, a još bi grizli. svašta.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 20/04/2006 : 13:15:15  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
I stripovi.com je profitirao... 3% od 1600kn, kupac je zadovoljan, prodavac nadam se takoder, a dalje me nije briga

Wealth beyond measure, outlander...
Go to Top of Page

Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts

Member since 11/12/2002

Posted - 20/04/2006 : 14:07:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Guffy's Homepage  Send Guffy a Private Message
quote:
Originally posted by ginko

quote:

pa daj me onda ugrizi. i predstavi se, kad me vec zoveš imenom.

Iako je razlika u kilometrima velika,ako ti se grize i to se da srediti.Jura se takvih prepotentnih likova ne boji,dapace bice mi zadovoljstvo ispuniti ti želju a izgleda da ti je lekcija iz ponašanje prijeko potrebna.

Jel to Super Jura iz Karlovca??

mada se nekad govorilo o tome da se nece dopustit pristum clanovima koji nemaju ispunjen profil
vidim da se opet nekima popušta :((

Samo nas 5 miliona ima srecu da zive u RH,ostali nemaju tu srecu ...... Ali imaju sve ostalo!!!
Go to Top of Page

altair
Average Member

Croatia
575 Posts

Member since 19/09/2005

Posted - 20/04/2006 : 14:33:47  Show Profile Show Extended Profile  Send altair a Private Message
Strip vrijedi onoliko koliko je netko voljan platiti za njega.
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2269 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 20/04/2006 : 15:18:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message
quote:

ma, kako god ukusi bili razliciti i ljudi nenormalni i sjebani na sve moguce nacine, ne mogu ni zamisliti ludost ove kupnje
1600kn za obicno smece, koje je izašlo u zagor extra, i to bolje uradeno itd
ajde dobro, ako je covjek imucan nezamislivo, pa se može razbacivati s parama - ali, ni u tom slucaju, ne bih kupio ni dao te pare za jedan strip - meni to ne vrijedi ništa

Apsolutno se slažem s tobom.
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2269 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 20/04/2006 : 15:25:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message
Jedino se ne slažem sa onim da ne vrijedi ništa. Vrijedi, dakako da vrijedi, ali sigurno ne 1600 kuna.
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000