forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 MaFest : Službeni program 19.-21.05.2006.
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

zizanon
Senior Member

Croatia
1523 Posts

Member since 21/11/2003

Posted - 10/05/2006 : 19:46:18  Show Profile Show Extended Profile  Send zizanon a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

Naravno da cemo imati i osobe koje ce paziti da sve bude uredu.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne

ljude u crnom

motel, money, murder, madness
let's change the mood from glad to sadness
Go to Top of Page

deangelis
Junior Member

Croatia
374 Posts

Member since 04/12/2005

Posted - 10/05/2006 : 20:05:52  Show Profile Show Extended Profile  Send deangelis a Private Message
quote:
Originally posted by zizanon

oce bit kakav security da opet neko ne popali table ko na crš-u?
baš citam da je preksinoc nestala gitara gitaristi let3 nakon koncerta u makarskoj

-----------------------------------------------------
TKO JE OVA PEDERCINA NA SLICI. Forumaši, dajte malo pripazite
kakve slike stavljate na forum. Po ovoj bi neki neupuceni mogao
pomisliti da je MaFest neki Gey party, a mi ljubitelji stripa
"homoseksualci" iliti turoperatori.
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 10/05/2006 : 21:00:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
a neupuceni su definitivno redovni gosti ovog foruma...
de malo ohladi, momchino, pishe ti u postu da je slika sa koncerta "Let3", samo trebas PROCHITATI prije nego komentarishesh.

-------
Kad nemas sta pametno za reci, drzi jezik za zubima.\\\http://r2cu.co.nr/ ///
Go to Top of Page

deangelis
Junior Member

Croatia
374 Posts

Member since 04/12/2005

Posted - 10/05/2006 : 21:41:08  Show Profile Show Extended Profile  Send deangelis a Private Message
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

de malo ohladi, momchino, pishe ti u postu da je slika sa koncerta "Let3", samo trebas PROCHITATI prije nego komentarishesh.

-------

---------------------------------------------------
Prijatelju, koje veze ima Let3 sa MaFestom. Usput, da ti objasnim
da je za mene i ljude s kojima ja dijelim mišljenje Let3 jedna komunisticka, jugoslavenska, petokolonaška, antihrvatska i antikulturna tvorevina, dakle jedna pederska grupa, kojoj da je po meni, mjesta ne bi bilo na javnoj sceni da truje omladinu svojim mislima djelima i idejama. Kad sam vidio te pedercine, odmah sam popizdio. A vidim da si ti jako upucen u sve kao redovni gost ovog foruma, pa mi pokušaj objasniti koje veze ima slika sa MaFestom, i da li se tebi možda svida ona gola pedercina, koja se usput, deklarira kao Jugosloven.
Go to Top of Page

weaver
New Member

Croatia
136 Posts

Member since 04/04/2006

Posted - 10/05/2006 : 22:00:15  Show Profile Show Extended Profile  Send weaver a Private Message
deangelis, iskreno se nadam da se zajebavas.
Go to Top of Page

rocco21
Senior Member

Croatia
1259 Posts

Member since 15/08/2004

Posted - 10/05/2006 : 22:04:09  Show Profile Show Extended Profile  Send rocco21 a Private Message
A meni je LET 3 odlican!

Edited by - rocco21 on 10/05/2006 22:04:52
Go to Top of Page

deangelis
Junior Member

Croatia
374 Posts

Member since 04/12/2005

Posted - 10/05/2006 : 22:26:28  Show Profile Show Extended Profile  Send deangelis a Private Message
quote:
Originally posted by weaver

deangelis, iskreno se nadam da se zajebavas.

----------------------------------------------------
Pogledaj mu malo bolje bulju. Stisnuo ju je da mu ne ispadnu govna, buduci da mu je proširena. Cak se i vide tri šava. Sva je sjebana od pederisanja.
Go to Top of Page

kts
New Member

245 Posts

Member since 30/04/2006

Posted - 10/05/2006 : 22:30:53  Show Profile Show Extended Profile  Send kts a Private Message
quote:
Originally posted by deangelis

quote:

-------

da je za mene i ljude s kojima ja dijelim mišljenje Let3 jedna komunisticka, jugoslavenska, petokolonaška, antihrvatska i antikulturna tvorevina, dakle jedna pederska grupa, kojoj da je po meni, mjesta ne bi bilo na javnoj sceni da truje omladinu svojim mislima djelima i idejama. Kad sam vidio te pedercine, odmah sam popizdio. A vidim da si ti jako upucen u sve kao redovni gost ovog foruma, pa mi pokušaj objasniti koje veze ima slika sa MaFestom, i da li se tebi možda svida ona gola pedercina, koja se usput, deklarira kao Jugosloven.

Ovo je jedna fina i kulturna skupina stripofila sa svih krajeva svijeta i nikad se ne bavimo politikom ili predrasudama. Svi su ljudi dobri dok ne postanu losi i mi sirimo optimizam, toleranciju i vjeru u dobar strip.

Copyright © 2006 by kts
All rights reserved under International and Croatian Copyright Conventions. Written on the Stripovi.com™ forum, owned by Stripovi.com™ Zagreb and simultaneusly in WWW™ by Stripovi-Staff™ of the Round Cevapcici-Table™
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 10/05/2006 : 22:35:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
meni su let3 nezanimljivi , tipican bend onih koji neznaju ni pivat ni svirat pa na provokaciju vataju publiku
nešto ko severina
al da si deangelio napisao gomilu budalaština jesi
evo sve ce prle and co obnovit jugu i naguzit pravovjerne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 10/05/2006 : 22:38:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
deangelis postovi poput tvojih koje si gore napisao nemaju mjesta ovdje.
Politiku i slicna razmisljanja ostavi za neki drugi forum.
Necu se ponavljati.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 10/05/2006 : 22:46:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
udure deangelis, sjedi, polozio si
a ja bih namjenski dogovorio Let3 i Thompsona za sljedeci MaFest, i to istu noc

-------
Go to Top of Page

kts
New Member

245 Posts

Member since 30/04/2006

Posted - 10/05/2006 : 22:49:20  Show Profile Show Extended Profile  Send kts a Private Message
Imas dobar potpis Emire.

Copyright © 2006 by kts
All rights reserved under International and Croatian Copyright Conventions. Written on the Stripovi.com™ forum, owned by Stripovi.com™ Zagreb and simultaneusly in WWW™ by Stripovi-Staff™ of the Round Cevapcici-Table™
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
3992 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 10/05/2006 : 22:51:50  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
quote:
Originally posted by Toninho

tipican bend onih koji neznaju ni pivat ni svirat

pogresno! (al nema veze ) let 3 jako dobro znaju pjevati, svirati i komponirati jer u suprotnom ne bi bilo moguce tako dobro sloziti novi album na kojem se oni, zapravo, vrlo perfidno sprdaju s "narodnjacima", tj. glazbenim primitivizmom koji, nemojmo se zavaravati, kod nas vlada.

quote:
al da si deangelio napisao gomilu budalaština jesi
evo sve ce prle and co obnovit jugu i naguzit pravovjerne

tocno! deangelio, totalno si promasio bit. let 3 se samo dobro zaj***vaju sa ikonama koje su nekada bile nedodirljive. mladjoj generaciji mozda to i moze djelovati "komunisticki" ili "jugonostalgicarski", ali nama koji smo odrasli u onom vremenu, to danas djeluje tek kao kakva fakinska provokacija (zapravo nije to niti prava provokacija, nego vise nesto kao ironiziranje vlastite mladosti).

http://zveles.blogspot.com/
Go to Top of Page

zizanon
Senior Member

Croatia
1523 Posts

Member since 21/11/2003

Posted - 10/05/2006 : 22:52:15  Show Profile Show Extended Profile  Send zizanon a Private Message
quote:
Originally posted by deangelis

it's not the right time to be sober
now the idiots have taken over
spreading like a social cancer, is there an answer?

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 10/05/2006 : 22:56:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
quote:
Originally posted by kts

Imas dobar potpis Emire.

hvala, tvom ne valja samo shto su "round" cevapcici zapravo pljeskavice.

-------
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 10/05/2006 : 22:58:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
zveles
to je samo moje mišljenje
sve ovisi o kutu gledanja
jerbo koja je razlika izmedu njih i vatrogasaca
ko bi bolje obradio gotovca
al nije bitno
nisu mi mrski, ono baš nezanimljivi
no recimo TBF-u nisu ni do jaja
Go to Top of Page

kts
New Member

245 Posts

Member since 30/04/2006

Posted - 10/05/2006 : 23:02:26  Show Profile Show Extended Profile  Send kts a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by kts

Imas dobar potpis Emire.

hvala, tvom ne valja samo shto su "round" cevapcici zapravo pljeskavice.

-------

Htjela sam istaci nesto drugo al nema veze.

Copyright © 2006 by kts
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
3992 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 10/05/2006 : 23:05:45  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
quote:
Originally posted by Toninho

zveles
to je samo moje mišljenje
sve ovisi o kutu gledanja
jerbo koja je razlika izmedu njih i vatrogasaca
ko bi bolje obradio gotovca
al nije bitno
nisu mi mrski, ono baš nezanimljivi
no recimo TBF-u nisu ni do jaja

meni je tbf super, ali su mi super i let 3. a razlika izmedju leta i vatrogasaca je u svakom pogledu ogromna, ali ovdje nije mjesto za tu diskusiju. zapravo, ma zasto da te ja uvjeravam u nesto sto tebe ne zanima (ili obrnuto, da ti mene uvjeravas). peace brother!

http://zveles.blogspot.com/
Go to Top of Page

kts
New Member

245 Posts

Member since 30/04/2006

Posted - 10/05/2006 : 23:12:38  Show Profile Show Extended Profile  Send kts a Private Message
Sve je to slabo za "Prijatelje"...

Copyright © 2006 by kts
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 10/05/2006 : 23:15:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
quote:
Originally posted by kts

Ma znam shta pokushavash "istaci" (neuspjesno, u ovakvim situacijama zelis zavrsiti sa kracom shalom, upucivanje samo na potpise ljudi je sooo 1999), ali ono je bila shala jer se podrazumjeva da niko od njih ne moze na MaFest - pa kako ce kad ne vole stripove! - samo Edo Maajka dolazi u obzir!

-------
Go to Top of Page

kts
New Member

245 Posts

Member since 30/04/2006

Posted - 10/05/2006 : 23:23:17  Show Profile Show Extended Profile  Send kts a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by kts

Ma znam shta pokushavash "istaci" (neuspjesno, u ovakvim situacijama zelis zavrsiti sa kracom shalom, upucivanje samo na potpise ljudi je sooo 1999), ali ono je bila shala jer se podrazumjeva da niko od njih ne moze na MaFest - pa kako ce kad ne vole stripove! - samo Edo Maajka dolazi u obzir!

-------

Imas dobar potpis.

Copyright © 2006 by kts
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 10/05/2006 : 23:40:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
princip je isti sve su ostalo nijanse
ma ionako nisam kompetentan
više se zezam
Go to Top of Page

kts
New Member

245 Posts

Member since 30/04/2006

Posted - 10/05/2006 : 23:45:52  Show Profile Show Extended Profile  Send kts a Private Message

Copyright © 2006 by kts
Go to Top of Page

Leopold_IV
Senior Member

Croatia
1802 Posts

Member since 05/12/2001

Posted - 11/05/2006 : 00:01:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Leopold_IV an ICQ Message  Send Leopold_IV a Private Message
dajte dobri ljudi otkacite s ovom temom s ovog foruma, jasno u naslovu kaze za ste je...
Ako neko ima neko konstruktivno pitanje/prijedlog neka kaze.
HAUGH !

--< Inches don't make champions >--
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 13/05/2006 : 21:29:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Za manje od tjedan dana pocinje sjajni program MaFesta, zabava samo sto nije pocela!

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000