forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Hermann Huppen-Sarajevo Tango
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 01/06/2006 : 21:53:21  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
"Strip stvarno nije nesto posebno, ali je ipak bio glas za spas umiruceg. No daleko od toga da je neko smece. Zanimljivo je vidjeti ove jadne reakcije, jer oni koji su kivni radi ovog djelca na Hermanna jasno pokazuju gdje bi bili u Sarajevu. Na cetnickoj, ne na srpskoj strani. Srbi su bili u gradu, dolje sa zrtvama. Okolo samo cetnici."......Posted by Curunir.

Curunir, moju reakciju nemoj da nazivaš "jadnom", zato što i nije.I pogotovu nemoj da me ubrajaš u neke "cetnike","koljace" i slicne eufemizme. Procitaj još jednom(barem moj komentar, za druge ne znam), ali ovoga puta napregni mozak, pa ceš možda shvatiti šta ja hocu da kažem. Da je taj strip crtao bilo koji crtac iz Bosne, i reakcija bi mi bila drugacija, veruj mi. Ovako, ovo je samo licemerje i ništa drugo.

Toliko,basta! Izbacimo politiku sa foruma o stripovima, pa makar se radilo i o stripu sa politickom porukom!!!

Rex est qui est nihil metuit

Edited by - manhunter on 01/06/2006 22:02:04
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000