Eh da ljudi izasao je i novi Helboj: Budenje davola: ide u 5 nastavaka, nisma jos kupio, ali evo americke naslovnice...
________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...''
Eh da ljudi izasao je i novi Helboj: Budenje davola: ide u 5 nastavaka, nisma jos kupio, ali evo americke naslovnice...
________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...''
ja imam prvih 12 libellusovih ali, onda sam stao. jebemu, volim kena, ali previše je to. ajde da je cijena upola manja, 30kn. kad ima dosta toga, 59 komada + ostalo. kad ionako imam lms kenove, onda mi nije tolika potreba za re-izdanjima. pa cak iako su na hrvatskom i neusporedivo bolje odradena. eh, da su na kiosku, po 16kn, to bi bilo to...
ja imam prvih 12 libellusovih ali, onda sam stao. jebemu, volim kena, ali previše je to. ajde da je cijena upola manja, 30kn. kad ima dosta toga, 59 komada + ostalo. kad ionako imam lms kenove, onda mi nije tolika potreba za re-izdanjima. pa cak iako su na hrvatskom i neusporedivo bolje odradena. eh, da su na kiosku, po 16kn, to bi bilo to...
Tako je govorio Zagortustra.
Stinky, Stinky, šta se dogada sa tobom? Kupuješ HC KP, HC MM Gigante a sigurno si kupio i NN Gigante.
Ova ruka kaže ti da staneš i zamisliš se nad svojim rukama...
Ajd dobro, izvukao se, prestao je sa Kenom nakon 12 brojeva:) Mada, ovo sa gigantima ga dodatno kompromitira;)
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
naprotiv!
MM giganti su negacija prethodne HC kupnje (Kenova), a kako su Kenovi negacija moje teorije o HC problemu u Hrvata, dvostrukom negacijom otkrivamo afirmaciju pocetne teze
Uvijek sjebes stvar s negacijom afirmacije :-), ovo je dupla afirmacija sto znaci afirmacija na kvdarat cak ni Zagortustra ni Zagortujcer ne moze da se izvuce iz ovog :)!
ma ako se i potkrade koja greška, za što se strucnjaci na MIT-u slažu da je gotovo nemoguce (a cije je proracune potvrdila i NASA), sve na kraju popravim nebuloznim antecedensima
Nisu valjda stali sa MV-om? Iako je i to moguce, ako se slabo prodavao SC (bar ono sto ja znam koliko se prodavalo), onda nije bilo sanse da se isplati HC.
Napokon! I kad nabavim ovu epizodu krecem i u citanje cijele odužilo se u trenutku sam pomislio da cu morat cekat Libellusov za 80 godina al eto došao na svoje i sada su specijalci da i to vidimo!
Prestanak izlazenja Ken Parkera na kioscima u Srbiji je realan prikaz strip stanja kod nas. Povoljno izdanje (120 din, ili 12 kn) u koliko- toliko luksuznoj opremi, a radi se o vrhunskim epizodama (ne zaboravimo) nije moglo da zazivi...Cak i specijal "Osudjenici" na 180 strana, prodavace se samo u specijalizovanim knjizarama (navedena je knjizara Omen). Dakle ionako mala ponuda stripova na koiscima jos je siromasnija......"Idemo dalje".... Nego koliko ima specijala do kraja??? PS. Jeste li procitali oprostaj od Kena?