Prestanak izlazenja Ken Parkera na kioscima u Srbiji je realan prikaz strip stanja kod nas. Povoljno izdanje (120 din, ili 12 kn) u koliko- toliko luksuznoj opremi, a radi se o vrhunskim epizodama (ne zaboravimo) nije moglo da zazivi...Cak i specijal "Osudjenici" na 180 strana, prodavace se samo u specijalizovanim knjizarama (navedena je knjizara Omen). Dakle ionako mala ponuda stripova na koiscima jos je siromasnija......"Idemo dalje".... Nego koliko ima specijala do kraja??? PS. Jeste li procitali oprostaj od Kena?
Nije Ken vec Magico Vento... i ne znam koliko je to zvanicno, ali je sasvim moguce...
ne bih rekao, ima reklama za novi broj u Hellboy, osim ako ta epizoda nije vec izasla, a ja nisam video...
________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...''
________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...''
Blizzard ce izaci. Da li ce MV ici i dalje posle, to ne znam. Bila bi grehota, zaista, da ga ugase. Pogotovu sada kad je KP doveden do samog kraja.
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Prestanak izlazenja Ken Parkera na kioscima u Srbiji je realan prikaz strip stanja kod nas. Povoljno izdanje (120 din, ili 12 kn) u koliko- toliko luksuznoj opremi, a radi se o vrhunskim epizodama (ne zaboravimo) nije moglo da zazivi...Cak i specijal "Osudjenici" na 180 strana, prodavace se samo u specijalizovanim knjizarama (navedena je knjizara Omen). Dakle ionako mala ponuda stripova na koiscima jos je siromasnija......"Idemo dalje".... Nego koliko ima specijala do kraja??? PS. Jeste li procitali oprostaj od Kena?
Nije Ken vec Magico Vento... i ne znam koliko je to zvanicno, ali je sasvim moguce...
Ken prestaje for sure, mislim nastavice sa specijalima ali nece ih biti na kioscima vec po specijalizovanim knjizarama....Kazem ti na pocetku je i teks o oprostaju od parkera...
Konacno se i ova prica zavrsila. Samo steta sto su se cetiri dela razvukla ovako dugo, pa se citanjem na kasicicu gubi epski momenat ove klasicne western/pionirske storije.
Jupi za specijalce. Kokta za Helboja :) Za Dylana nista.
Ovako: Procitao sam Donaverov karavan 1. i 2.dio uto se nakupile gomile stripova sa krajem za citanje a dotad kad sam procitao tu gomilu izašao je treci dio vidim opet nema kraja i spremim ga da ceka cetvrti dio uto MaFEST i brdo novih izdanja redom citam kad nabavim zadnjeg Parkera bacam se na citanje cetverodjele sage jer pojma nemam šta je bilo u prva dva
Ovako: Procitao sam Donaverov karavan 1. i 2.dio uto se nakupile gomile stripova sa krajem za citanje a dotad kad sam procitao tu gomilu izašao je treci dio vidim opet nema kraja i spremim ga da ceka cetvrti dio uto MaFEST i brdo novih izdanja redom citam kad nabavim zadnjeg Parkera bacam se na citanje cetverodjele sage jer pojma nemam šta je bilo u prva dva
I ja tako zaboravljam radnju sto ima i svojih prednosti - vise puta uzivas u istom stripu A posle par jacih pijanki zaboravljam i koje stripove imam pa se nekima nanovo iznenadjujem i uzivam u njima
Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa.
Ne znam kako izdrzite da odlazete citanje do kompletiranja. Za mene je to nemoguca misija.
Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Pa kod mene je to pitanje vremena a bogme i kontinuiteta izlazenja. Recimo Texa od Ludensa nikad ne citam broj za brojem iako mi je to najdrazi Bonelli junak. Sacekam da se skupe bar dvije kompletne price i onda ih procitam.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Mene je to sto zaboravljam radnje nekih cak relativno skoro procitanih stripova pocelo da nervira. Nekad sam pamtio sve, svaku sliku, rec, detalj... cak sam znao sta se na kojoj stranici desava... no, tad sam to citao sa takvom paznjom da sam se u dosta slucajeva potpuno uzivljavao u radnju i sazivljavao sa glavnim junacima, sto je bitan preduslov.
Ja najveci takav problem imam sa Nepobedivim. Em sto je svaka sveska "blago" konfuzna, em sto mesecima cekam na sledecu :( Mada, imam osecaj da mi pomalo(i polako) i iducka na zivce. N mislim, OM rulez.
Ne znam kako izdrzite da odlazete citanje do kompletiranja. Za mene je to nemoguca misija.
Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Pa kod mene je to pitanje vremena a bogme i kontinuiteta izlazenja. Recimo Texa od Ludensa nikad ne citam broj za brojem iako mi je to najdrazi Bonelli junak. Sacekam da se skupe bar dvije kompletne price i onda ih procitam.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Ja to radim samo kod pojedinih junaka kod kojih to mogu izdržati (Zagor). Kod M Noa ili Texa nema šanse da cekam nekoliko mjeseci.
Ova ruka kaže ti da staneš i zamisliš se nad svojim rukama...
sa texom pricekam dok se ne kompletira epizoda jer predugo treba cekati od broja do broja....al' zato Libellusove KP procitam svih 6 u dva dana. al klaru sam procitao za sat vremena obje ;)))))