forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Novo Libellusovo izdanje - ZAVJERA SRIJEDOM
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 07/07/2006 : 15:22:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
nikakvo grijanje na struju, tu je pec i kamin.....kuhanje fala Bogu isto na plin....ma vi ste samo takve tvrdice gore, nemojte sad tu nesto se izvlaciti:-pppppp
hjebote samo klima proguta 100 kn mjesecno, smijesni ste.....

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 08/07/2006 : 10:19:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

Kako mislite zimske i ljetne rate? Zar ne placate mjesecno struju? I da, ja grijanje ekstra placam.

Kod nas u Dalmaciji cesto je grijanje na struju. Zbog toga je potrosnja struje uvijek bila veca zimi nego ljeti. Ipak, u zadnjih 10-ak godina s poplavom klima doslo je do toga da se ljudi i griju i hlade prakticki s istim utroskom el. energije te je zato razlika izmedju ljetne i zimske tarife sve manja i manja.

Uglavnom, onako ofrlje, od sto ojra mjesecno ne mogu pobjeci.

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 10/07/2006 : 18:10:05  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by mifugo

quote:
Originally posted by Toninho

prosjecna oko 4500 tj cca 600 evra
u hrvaškoj placa

da nije to samo Zagreb možda? Znan da je u Zagrebu BDP oko 10 000, dvaput veci nego rvacki prosjek...

quote:
Nemoj se pozvati samo na BDP niti na prosjecno vece plate, pozovi se i na osnovne troskove, to sam vec objasnio.
Primjerice, ja sa svojom suprugom za zdravstveno osiguranje u Njemackoj placam 700 eura, koliko vi u HR?
Ali pricali smo o tome vec...

sve je to super, ali nekako mi se ipak cini da se u Njemackoj bolje žive... cesto ljudi govore - ah, vece place, ali i veci troškovi, no cinjenica je da su place vece bez obzira na sve troškove...

Cinjenica je da su i troškovi veci. Ne vjerujem da u HR npr. za struju placaš 120 €.

ama bogareti kad je sve tako sjajno u rvackoj, što ti ode u Bec umisto u Zagreb?
sve je meni jasno, ali uvik kad se gastarbajteri raspišu kako je vani, ispada da jedva priživljavaju i da je kod nas 10 000 puta bolje... malo mi je to ipak cudno...

quote:
"Prosjecna zagrebacka neto placa za travanj iznosila je 5.404 kune

jebate, da mi je bar ta prosjecna
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 11/07/2006 : 00:49:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Treba promjeniti naziv topica
ZAVJERA STRUJOM

Porter
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 11/07/2006 : 06:15:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:
Originally posted by Toninho

prosjecna oko 4500 tj cca 600 evra
u hrvaškoj placa

da nije to samo Zagreb možda? Znan da je u Zagrebu BDP oko 10 000, dvaput veci nego rvacki prosjek...

quote:
Nemoj se pozvati samo na BDP niti na prosjecno vece plate, pozovi se i na osnovne troskove, to sam vec objasnio.
Primjerice, ja sa svojom suprugom za zdravstveno osiguranje u Njemackoj placam 700 eura, koliko vi u HR?
Ali pricali smo o tome vec...

sve je to super, ali nekako mi se ipak cini da se u Njemackoj bolje žive... cesto ljudi govore - ah, vece place, ali i veci troškovi, no cinjenica je da su place vece bez obzira na sve troškove...

Cinjenica je da su i troškovi veci. Ne vjerujem da u HR npr. za struju placaš 120 €.

ama bogareti kad je sve tako sjajno u rvackoj, što ti ode u Bec umisto u Zagreb? sve je meni jasno, ali uvik kad se gastarbajteri raspišu kako je vani, ispada da jedva priživljavaju i da je kod nas 10 000 puta bolje... malo mi je to ipak cudno...

quote:
"Prosjecna zagrebacka neto placa za travanj iznosila je 5.404 kune

jebate, da mi je bar ta prosjecna

Šta cu ja u Zagrebu? Nisam iz Hrvatske. A to što sam u Becu je posljedica rata, toliko o tome. Nisam ovamo došao iz zajebancije.

Ova ruka kaže ti da staneš i zamisliš se nad svojim rukama...
Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 12/07/2006 : 10:51:03  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message
ma dobro, zajebavan se, ali pitanje je za ostale gastarbajtere... ako je tako zajebano u švicarskoj, njemackoj itd., a tako super ovde, zašto uopce tliko ljudi ide vanka?
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/07/2006 : 10:55:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Mi smo govorili o primanjima, dakle o platama i o normalnim izdatcima, odnosno troskovima.
Nismo pricali o sveukupnom stanju sto je opet druga tema, i tu bi se dalo naci razloga
i odgovora na tvoje pitanje no to je tema za svastaru i ako te zanima molim te
otvori topic tamo ja cu se rado tamo pridruziti u raspravi.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 03/08/2006 : 13:29:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Juce sam napokon procitao "Zavjeru srijedom". Strip je odlican, mogu ga svakome toplo preporuciti. Na pocetku sam bio skeptican u vezi ovog izdanja, ali nakon prvog albuma znam zašto su Dado&Dado izdali ovaj album. Prica je genijalna a crtež je odlican!! Hocu drugi broj!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Naš Murga nije obican drot, njegove metode su modernije, on te prvo ponudi cigarom pa te poslije razbije.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 07/08/2006 : 19:48:06  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
procitao za 15 minuta.obecava ali je kratko.trebalo je izdati integral sa više epizoda,da se ima šta citati.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12919 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 07/08/2006 : 20:16:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message
quote:
Originally posted by jaki

procitao za 15 minuta.obecava ali je kratko.trebalo je izdati integral sa više epizoda,da se ima šta citati.

Sve da i žele, momci iz Libellusa ne bi mogli izdati integralno izdanje jer je dosad izašlo tek jedan ili dva albuma.

"Oh, Alex. You made a LOT of mistakes. You underestimated Superman. Superboy. Me. But the biggest one? You didn't let the Joker play."
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 08/08/2006 : 06:01:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Ja mislim da je do sada izašao samo jedan broj.

Naš Murga nije obican drot, njegove metode su modernije, on te prvo ponudi cigarom pa te poslije razbije.
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000