forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Kontroverze Ctd. - Zagorove decenije vladavine
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 13

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 15/06/2006 : 02:58:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
Izashao je, dakle, ovosedmichni Stripomanijak. Od puteshestvija po Italiji i Bonelli ture ne propushtam da prochitam shta to Marko ima novoga da prenese ovim nesretnicima koji troshe slobodno vrijeme na stripovi.com i uvijek sam zadovoljan onim shto je predstavljeno (mada sam koji put osjetio potrebu da upitam o nechemu ali nisam htio da ja budem prvi koji otvara topic o tome).
Sada sam ipak otvorio. Hajde prvo prochitajte ako niste. Jestel? Primjetili ste kako Marko kaze "Da malo skrenemo pricu na Forumu sa nogometa nazad na strip:)"? Je li imate razloga da se ostavite kladjenja o ishodima fudbalskih utakmica i krenete u opklade koji ce sajt do CRSa biti bolji - UPPS ili stripovi.com? Neee, nisam ni mislio da imate.
Meni je oko stalo kod cenzure Dusmanovog teksta i zelio sam samo da iskazem podrsku njemu i svima koji prenose svoje i misljenja drugih na ovom mediju koji zovemo internetom na nachin koji smatraju prikladnim bez obzira shta drugi imaju reci. Fuck Censorship!!!
I da, svakako, fakin hel, Love and Rockets!

A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| http://r2cu.wordpress.com/lavirint/

Edited by - Emir Pasanovic on 27/06/2006 21:47:50

JohnDrake
Junior Member

467 Posts

Member since 08/01/2005

Posted - 15/06/2006 : 07:59:05  Show Profile Show Extended Profile  Send JohnDrake a Private Message
Kod mene ga još nema na kioscima.
Go to Top of Page

SSM
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1005 Posts

Member since 13/10/2002

Posted - 15/06/2006 : 09:00:10  Show Profile Show Extended Profile  Send SSM a Private Message
Nema ga ni u Sarajevu ?!!!!!!! Dole Bernard, dole Ludens
Citao sam Dušmanov tekst na upps-u, i bio mi je pravi gušt citat jako kvalitetan izvještaj, ali sad... sad se opsjecam prevarenim, koji im je k...., cenzura, izbacivanje dijelova teksta... Jadno i nisko.

No one gets out of childhood alive.
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 15/06/2006 : 09:48:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
šta je izbaceno
procito sam valjda prvo i bilo mi je veselo i masu simpaticno
decko ima mota
neznam šta bi tu bilo problematicno
a i da je
ja sam za slobodu
raspali
al se ne ljuti ka d se uzvrati
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 15/06/2006 : 12:06:49  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
procitao sam tekst na Upps-u, cak sam dao komentar na forumu....simpatican tekstic, iako bih ja kamenom razbio prozor avtobusu. Za ovakve stvari dobija se knjižica...
U ovom intervjuju sa Markosom nije receno ništa novo što se vec nebi znalo.. njegovi su stavovi poznati
jedina novost je ona informacija o kraju DD sa brojem 15, dakle još samo naredni broj ???

Društvo ljubiteljev stripa STRIPOHOLIK Slovenija uradno ustanovljeno!
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 15/06/2006 : 13:33:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message
DusMan je OK, cenzura je KO.

"All hail the spider!
A hardy breed is he!
Tra la la!"
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 15/06/2006 : 13:42:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Kakva cenzura? Moze netko dati kakav link da vidim?

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 15/06/2006 : 13:43:53  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
u stvari teško reci da je cenzura, jer fali cjeli intervju :)

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 15/06/2006 : 14:03:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Kuzim, Emir i Heyoka su mislili na cenzuru teksta, dakle izbacen je jedan dio Dusmanovog teksta...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 15/06/2006 : 15:35:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
Pa jeste cenzura jer je intervju bio dio cjeline izvjestaja sa MaFesta.
A ima i ona cenzura na forumu koju je Marko spomenuo u proslosedmicnom izdanju. Daleko bilo da ja hvalim radim administratora na stripovi.com ali makar kada postavis neki komentar ne brisu ga iste sekunde ne dopustajuci drugima da ga prochitaju bez obzira koliko provokativan bio. Na UPPSu s druge strane brishu i kada nije provokativan "jer nije tema topica" a zadrzavaju postove drugih koji su taj odgovor isprovocirali. (Lichno iskustvo je li, zato i ne idem tamo vise. Zamolio sam da se ostavi razlog zashto necu vise odlaziti ali onda je i to izbrisano. Svaka chast, nemam rijechi.)
E sad me optuzite da uzimam strane i da mrzim UPPS staff i da ovakav topic nije trebalo da se otvara jer ne moze donijeti nichega dobro. Ne interesuje me shta mislite o meni. Ali mishljenje o cenzuri treba da je jedinstveno barem medju korisnicima interneta. Jer gdje jos postoji sloboda komunikacije kao ovdje? Barem dok zakonodavci shirom svijeta ne obezbjede internet provajderima dozvolu da kontrolisu kojim sajtovima korisnici imaju pristup kao shto americhki kongres to radi.

A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| http://r2cu.wordpress.com/lavirint/
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 15/06/2006 : 16:32:09  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Ja nisam nigde video intervju sa Markosom, ima ga sa Bernardom, sa Macanom i par recenica izmenjanih sa Sergejom, ali nista sa Markosom.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 15/06/2006 : 16:36:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Ja nisam nigde video intervju sa Markosom, ima ga sa Bernardom, sa Macanom i par recenica izmenjanih sa Sergejom, ali nista sa Markosom.

Pa nisu ga ni objavili.

Ova ruka kaže ti da staneš i zamisliš se nad svojim rukama...
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 15/06/2006 : 16:40:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
hm, pa evo moram da kazem, kao clan UPPS-a, koji nije u konfliktu ni sa kim i koji se nije mesao u dosadasnje konflikte, da sve ovo pocinje da mi ide na kurac... daj bre vise prevazidjite carke dece na nivo od 10 godina i iskulirajte i ignorisite jedni druge i za pola meseca ce sve biti u redu... UPPS ide u jednom pravcu stripovi.com u drugom, kome ne smetaju ni jedni ni drugi visice na oba foruma, kom smetaju nece visiti na odredjenom i tu se ceo konflikt zavrsava... a ovako ste ko neke babe tracare i sve vam je po sistemu - "rekla, kazala"...

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 15/06/2006 : 16:45:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Jasno je zašto je izbacen (cenzurisan :) dio dušmanovog teksta koji je cenzurisan... zato jer je najdosadniji. :)))

Što se tice UPPS-a sajta, tamo rijetko zalazim, vecinom samo da procitam djoletove strip-preporuke, koje su mi dobar putokaz koje stripove da citam i nabavljam, jer obicno ono što djole tamo od naslova nahvali, meni je znak da to zaobilazim pod svaku cijenu. :)

in the evidence of its brilliance
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 15/06/2006 : 16:46:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
Rekla kazala? Shta? Gdje?
Tekst nije objavljen. Postovi su brisani. Cenzura je na djelu. Ja koristim svoje pravo da se toj praksi usprotivim i drago mi je sto je Marko objavio intervju jer neke informacije drugachije ne bi saznali. Niko ne ulazi u sukob webmastera, neka se svadjaju od jutra do sutra ako zele. Ali stvari treba razotkriti u pravom svjetlu kada se tiche nas ostalih, a cenzura se tiche svih.

Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 15/06/2006 : 16:50:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
yeah, ali je glupo da se kod jednih zalis o drugim i obrnuto... ako si sa nekim imao konflikt, posaljes mu mail, kazes mu da nije u pravu ili da je dileja, kreten ili sta vec hoces i zavrsis sa tim...

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 15/06/2006 : 17:03:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
Ja sam pokusao da se zalim i na UPPSu ali mi je post izbrisan! Uopste i ne znam ko je odgovoran za to brisanje kao shto ne znam ni za cenzurisanje Dushmanovog teksta ali praksa postoji i treba da svako zna. Stripovi.com su najlaksi da to rasirim medju ljudima koje direktno interesuje.
A shutio sam dva ili je vec tri mjeseca, prije nego sam ishta rekao jer me boli briga shta se meni lichno radi. Marko me je povukao za jezik kada je rekao da i njemu brishu postove (kao shto rekoh, u proshlosedmichnom stripmanijaku).

Go to Top of Page

altair
Average Member

Croatia
575 Posts

Member since 19/09/2005

Posted - 15/06/2006 : 17:33:42  Show Profile Show Extended Profile  Send altair a Private Message
To su isti oni koji Markosa optuzuju za diktaturu a sad se najbolje vidi njihova "demokracija"
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 15/06/2006 : 18:02:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
sad kužim
marko je iskren
a glede žene
1 )pricala meni i mojoj kako markos dribla po racunalu i koje face slaže kad se s nekim dohvati
2) marko, kraj onakve žene nema se šta nervirat kad te neko provocira - JEDAN POGLED MENJA SVE
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 16/06/2006 : 00:29:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
A šta je to UPPSSSPUPS, ozbiljno?

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 16/06/2006 : 01:42:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Procitao sam intervju na stripovi.com, nije mi bilo jasno odmah da ga ima ovde. I forum i sajt su vec ogromni i nisam jedini koji posecuje samo neke topice foruma i samo neke delove sajta... ko ce sve to stici...
Go to Top of Page

no dice
New Member

Serbia
208 Posts

Member since 02/03/2006

Posted - 16/06/2006 : 02:40:09  Show Profile Show Extended Profile  Send no dice a Private Message
Ljudi imaju svoja pravila igre, i imaju pravo na njih. Kako je u pitanju njihovo igraliste, uvek je uzmi ili ostavi. Ako hoces da se tamo igras, drzi se pravila. Ako ti se pravila ne svidjaju, ne idi na to igraliste... I mirna Backa.
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 16/06/2006 : 02:50:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
Fuck censorship!

Go to Top of Page

no dice
New Member

Serbia
208 Posts

Member since 02/03/2006

Posted - 16/06/2006 : 02:58:59  Show Profile Show Extended Profile  Send no dice a Private Message
Indeed. Make your own forum and go fuck it there, that' all I'm saying.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 16/06/2006 : 05:53:52  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Ako tako krenemo, imacemo uskoro 2000 strip foruma...
BTW, upravo sam bio na sajtu Adnana Hodzica i mogu vam reci da tamo ima interesantnih materijala, bar po mom ukusu...
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 16/06/2006 : 08:55:21  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
pa za sada postoji 7 stripaških foruma, 5 vecih i dva manja....

Go to Top of Page
Page: of 13 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000