forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Okruzen mrtvima
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 07/07/2006 : 12:39:22  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Za one koji su propustili, ukratko:

This guy wakes up from this coma after da nigga got shot because hiz partner waz doing da crystals. hiz partner iz also banging hiz wife. Then there iz zombies. This mans like ’oh shit’ so da nigga goes home an’ teams up with a brotha’ an’ hiz son. So then da nigga finds hiz wife an’ da niggas travel an’ shit, lots o’ niggas die. Then da niggas find this prison an’ two bitches die so da niggas lock up a brotha’. Then da brotha’ gets guns.

This iz when da book gets back.

The fucking guy shoots da nigga an’ then gets hiz hand chopped off.

"If you diss me you're nameless, if I diss you you're famous so what's a rapper to do." ---Jay-Z---

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 07/07/2006 : 13:47:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Nece Dekara da izdaje HC ali ja ipak dodjoh do svog primjerka... na njemackom.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 07/07/2006 : 13:52:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
pa majku mu Seinf, jesi mogao vise spojlera da stavis u jedan post

A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| http://r2cu.wordpress.com/lavirint-comics-magazine/ ||| Fuck Censorship! ||| Recite NE cenzuri!
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 07/07/2006 : 13:55:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Heh... srecom pa ne obracam paznju sto seinfeld pise...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

SSM
Average Member

Bosnia and Herzegovina
987 Posts

Member since 13/10/2002

Posted - 07/07/2006 : 14:14:16  Show Profile Show Extended Profile  Send SSM a Private Message
Dobar je ovaj okruzen mrtvima, samo sto je 20-tak stranica mjesecno pravo malo

No one gets out of childhood alive.
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 07/07/2006 : 14:22:34  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:
Originally posted by SSM

Dobar je ovaj okruzen mrtvima, samo sto je 20-tak stranica mjesecno pravo malo

No one gets out of childhood alive.

Tocno. Stoga ja kupio 4 trejda i citao ih dva dana u svakom slobodnom trenutku. Vec me pocela hvatati paranoja, a i zena me svako malo pitala kroz zube - Koliko jos imas tih zombija za procitati..?

Odlican strip, totalka me zanima kamo ce to dalje odvesti. Toliko toga jos treba objasniti... Mislim da je peti trejd vec izasao, ali pricekat cu mozda 6 i 7 pa onda kupiti.

Go to Top of Page

dexa pantelejski
Junior Member

Serbia
416 Posts

Member since 10/02/2005

Posted - 07/07/2006 : 14:53:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit dexa pantelejski's Homepage  Send dexa pantelejski a Private Message
Dekara, kad ce bre ta 9 sveska?

www.ekstragedza.tk
www.levastranadruma.tk
Go to Top of Page

Blek Stena
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1344 Posts

Member since 03/07/2004

Posted - 07/07/2006 : 15:27:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Blek Stena's Homepage  Send Blek Stena a Private Message
Izašla je 9. sveska kad je bio festival u Makarskoj...

http://ekstragedza.tk http://larmadzije.tk
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8205 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 07/07/2006 : 15:38:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
ma mislio je ovako

Dekara, kad ce bre ta 10 sveska?

a i ja tako mislim
Go to Top of Page

Blek Stena
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1344 Posts

Member since 03/07/2004

Posted - 07/07/2006 : 15:40:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Blek Stena's Homepage  Send Blek Stena a Private Message
E, to vec može ;)
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 07/07/2006 : 15:52:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
sun
veri sun
a do tad virnite na www.stripovi.com, ima novih stvari od Lavirinta

A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| http://r2cu.wordpress.com/lavirint-comics-magazine/ ||| Fuck Censorship! ||| Recite NE cenzuri!
Go to Top of Page

Rache
New Member

Croatia
198 Posts

Member since 31/08/2005

Posted - 07/07/2006 : 18:22:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Rache a Private Message
Evo ja virnuo ali ne vidim nista novoga osim necijeg teksta:) o Invicible-u. Nes ti samopromocije:))Nije los tekst ali ne vidim sto je tu novo (osim one "natuknice" o trejdu:)-iz tvojih usta u Dekarine usi:))

Nothing is more dangerous than an idea when it's the only one you have.
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 07/07/2006 : 18:26:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
a chuj, tekstovi o strip junacima postoje da ih promovisu onima koji nisu do sada znali sta propustaju, a ne za vjerne citaoce za koje znamo da su uz nas jesam ovo lijepo srochio, bice jos od mene provodadzija...
tako, reko mozda ce se neko od ovih koji "ne vole americhki strip" i "chitaju samo Bonellija" zajebat pa sluchajno virnuti i tamo...

Go to Top of Page

dexa pantelejski
Junior Member

Serbia
416 Posts

Member since 10/02/2005

Posted - 07/07/2006 : 18:42:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit dexa pantelejski's Homepage  Send dexa pantelejski a Private Message
Dekara, kad ce 11. sveska?

www.ekstragedza.tk
www.levastranadruma.tk
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 07/07/2006 : 19:24:20  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

pa majku mu Seinf, jesi mogao vise spojlera da stavis u jedan post

Ma nista se ne moze skontati iz ovog posta,jedino ako si sve do sada procitao onda ti je jasno !

"If you diss me you're nameless, if I diss you you're famous so what's a rapper to do." ---Jay-Z---
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 07/07/2006 : 19:35:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
imas i pravo

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 07/07/2006 : 19:42:48  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

sun
veri sun
a do tad virnite na www.stripovi.com, ima novih stvari od Lavirinta

http://www.stripovi.com/nep.asp

Dobar tekst EMire!

GRBO MAJSTORE ! GRBO MAJSTORE ! GRBO MAJSTORE ! GRBO MAJSTORE !
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 07/07/2006 : 19:48:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
hvala, hvala, jedino zamjeram sto moje slichice nisu iskoristene, no izgleda da je i Marko smatrao da su previse "gej", shta god to znachilo

Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 08/07/2006 : 23:52:29  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by dexa pantelejski

Dekara, kad ce 11. sveska?

dva meseca posle desete.
sredina septembra znachi(+ - sedmica/dve)...

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 08/07/2006 : 23:53:59  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by seinfeld

vidim da je neko napokon odluchio da prochita stripove koji su mu odavno poslati:))

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 09/07/2006 : 00:21:43  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Imao sam osjecaj da sam citao Malog Princa kad sam citao P&C. Nego, vidim da je izdavac P&C Lavirint #7, ima li on neke veze s izdavacem Nepobedivog :-)))?

Go to Top of Page

Profesor
Average Member

Serbia
653 Posts

Member since 24/06/2005

Posted - 09/07/2006 : 22:00:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Profesor a Private Message
A ima li sanse da se (re)izdaju Prvi ljudi na mesecu.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000