Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
SSM
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](avatars/1078460476.jpg)
Bosnia and Herzegovina
986 Posts
Member since 13/10/2002 |
Posted - 04/08/2006 : 17:55:14
|
Jest, citao sam dosta Derek Finegena i njegovog ninju (Leslie Eldridža) i mislim da se radi o najboljem romanu koji je izlazio u ex Yu. A ovo za ninju kojeg može ubiti samo ninja ne bi imalo puno smisla u stripu u kojem glavni junak nije ninja :)
No one gets out of childhood alive. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
piquet
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/zag0138hn3.gif)
Croatia
1593 Posts
Member since 15/03/2003 |
Posted - 04/08/2006 : 18:41:29
|
ninja i meni apsolutno najbolja epizoda u redovnoj seriji. naravno maxi je bez konkurencije uopce od bonellia ove godine.
one shot, one kill |
|
jasa
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/yoshi2.gif)
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
|
fantom
stripovi.com suradnik
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Croatia
1434 Posts
Member since 12/12/2004 |
Posted - 05/08/2006 : 12:05:20
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by steinbrenner
e da, a zašto nema naslov iduceg broja kako nalaže red i pristojnost i kako je oduvijek bilo da ne velim da nije bila samo naslovnica, vec i oblacic teksta, i sam junak te poziva da se susretnete u iducem broju koji se zove tako i tako i di ce se desit to i to
Nije im prvi put da ne najave sljedeci broj... Tak da se ništa ne zabrinjavam. Mister No ide dalje! Kenzo Ishikawa za par brojeva sa Vento Rosso ili Rumeni vjetarcic!
Wealth beyond measure, outlander...
Podsjetite me,tko je Kenzo Ishikava,gdje se pojavljuje? |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 05/08/2006 : 12:10:01
|
Pa u Vento Rosso koji dolazi... Neki yakuza man kojemu se naš pilot zamjerio, jelda?
Wealth beyond measure, outlander... |
|
fantom
stripovi.com suradnik
Croatia
1434 Posts
|
jasa
Advanced Member
![](avatars/yoshi2.gif)
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Posted - 05/08/2006 : 12:28:03
|
quote: Originally posted by fantom
Da,ali kad se premijerno pojavio,tek u Vento rosso ili ranije?
Vento Rosso prvi put kao celnik Legije neživih. Nikad prije nije bio spominjan u stripu. Ako misliš na to dal ga je Mister No sreo negdje tijekom rata, to ne znam... Kao japanci yakuze financiraju tu tvornicu koju ce Jerry uništit.
|
fantom
stripovi.com suradnik
Croatia
1434 Posts
|
jasa
Advanced Member
![](avatars/yoshi2.gif)
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Posted - 05/08/2006 : 12:55:52
|
Na pocetku, mister no maskiran sa ortacima uništava neku tvornicu, pa onda dolazi kenzo sa nekim ortacima bijelcima i uništi mu avion i...
Homo homini lupus Honores mutant mores Actum ne agas
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Posted - 05/08/2006 : 14:07:53
|
quote: Originally posted by fantom
DeeCay,pišeš li što recenzije?
Aha, vec si me pitao nedavno za recenzije... Satanik #1, Kriminal#1, NN G2, NN #60, MM sp. su mi prioriteti. Samo ti recenziraj po volji, možeš maxi MNo ili štogod.
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|