forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Novi dom mojih stripova
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 26/03/2007 : 14:14:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message
quote:
Originally posted by alen

Bitno je koliko se bavis s njima. Ja sam totalno opcinjen svojim djetetom, provodimo zajedno puno kvalitetnog vremena, igramo se, idemo u setnje... Drago mi je sto sam roditelj. I on mi tako vraca.

Drago mi je vidjeti jos istomisljenika

Mojem malom je tek 16 mjeseci, ali uredno donese slikovnicu, uvali mi se u krilo i kaze "cita!".

Par puta sam mu otvorio strip i culi su se samo neartikulirani zvukovi odusevljenja

"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion."
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 26/03/2007 : 14:51:26  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message
Svaka cast!

Homo homini lupus
Honores mutant mores
Actum ne agas
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2968 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 26/03/2007 : 14:51:51  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
quote:
Originally posted by Dok Lester

quote:
Originally posted by alen

Bitno je koliko se bavis s njima. Ja sam totalno opcinjen svojim djetetom, provodimo zajedno puno kvalitetnog vremena, igramo se, idemo u setnje... Drago mi je sto sam roditelj. I on mi tako vraca.

Drago mi je vidjeti jos istomisljenika

Mojem malom je tek 16 mjeseci, ali uredno donese slikovnicu, uvali mi se u krilo i kaze "cita!".

Par puta sam mu otvorio strip i culi su se samo neartikulirani zvukovi odusevljenja

"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion."

Baš tako mlade naraštaje treba usmjeravati ka pravim vrijednostima.
Za svaku pohvalu!!
Go to Top of Page

Vega
stripovi.com suradnik

Croatia
1134 Posts

Member since 11/06/2004

Posted - 26/03/2007 : 16:50:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Vega a Private Message
U formi je mali pošto drži gigant bez frke! Vidim uzeo je Magnusovog di ima kaj gledati, znaci da je i inteligentan. Sigurno ljudi vele da je na mamu!:o)

I know that I was born and I know that I'll die.
The in between is mine. I am mine.
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 26/03/2007 : 18:52:49  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:
Originally posted by Vega

U formi je mali pošto drži gigant bez frke! Vidim uzeo je Magnusovog di ima kaj gledati, znaci da je i inteligentan. Sigurno ljudi vele da je na mamu!:o)

I know that I was born and I know that I'll die.
The in between is mine. I am mine.

Da.

Ali ce citati stripove na tatu .

Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000