Author |
Topic |
Dok Lester
Advanced Member
5078 Posts
Member since 15/11/2001 |
Posted - 26/03/2007 : 14:14:41
|
quote: Originally posted by alen
Bitno je koliko se bavis s njima. Ja sam totalno opcinjen svojim djetetom, provodimo zajedno puno kvalitetnog vremena, igramo se, idemo u setnje... Drago mi je sto sam roditelj. I on mi tako vraca.
Drago mi je vidjeti jos istomisljenika
Mojem malom je tek 16 mjeseci, ali uredno donese slikovnicu, uvali mi se u krilo i kaze "cita!".
Par puta sam mu otvorio strip i culi su se samo neartikulirani zvukovi odusevljenja
"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion." |
|
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
|
vope
Senior Member
Montenegro
2968 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 26/03/2007 : 14:51:51
|
quote: Originally posted by Dok Lester
quote: Originally posted by alen
Bitno je koliko se bavis s njima. Ja sam totalno opcinjen svojim djetetom, provodimo zajedno puno kvalitetnog vremena, igramo se, idemo u setnje... Drago mi je sto sam roditelj. I on mi tako vraca.
Drago mi je vidjeti jos istomisljenika
Mojem malom je tek 16 mjeseci, ali uredno donese slikovnicu, uvali mi se u krilo i kaze "cita!".
Par puta sam mu otvorio strip i culi su se samo neartikulirani zvukovi odusevljenja
"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion."
Baš tako mlade naraštaje treba usmjeravati ka pravim vrijednostima. Za svaku pohvalu!! |
|
|
Vega
stripovi.com suradnik
Croatia
1134 Posts
Member since 11/06/2004 |
Posted - 26/03/2007 : 16:50:52
|
U formi je mali pošto drži gigant bez frke! Vidim uzeo je Magnusovog di ima kaj gledati, znaci da je i inteligentan. Sigurno ljudi vele da je na mamu!:o)
I know that I was born and I know that I'll die. The in between is mine. I am mine.
|
|
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 26/03/2007 : 18:52:49
|
quote: Originally posted by Vega
U formi je mali pošto drži gigant bez frke! Vidim uzeo je Magnusovog di ima kaj gledati, znaci da je i inteligentan. Sigurno ljudi vele da je na mamu!:o)
I know that I was born and I know that I'll die. The in between is mine. I am mine.
Da.
Ali ce citati stripove na tatu .
|
|
|
Topic |
|