Author |
Topic |
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8239 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 23/07/2006 : 18:13:49
|
Lepo, alene, bas lepo.
Ja jos nisam u frci, imam prostora za jos jednu policu (i novih nekoliko stotina stripova) u stanu, koju ubr moram sto pre da nabavim jer sam vec pun. Pitanje je sta posle?
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
|
|
Vid
Senior Member
Slovenia
1254 Posts
Member since 07/10/2004 |
Posted - 23/07/2006 : 18:47:12
|
Samo malo su neki stripovi visoko i nedostupacni. Šta ce biti, kada ceš poželjeti citati Maxmagnusa. Morat ceš stati na monitor, da dodeš do njega.
TRAŽIM BISERSTRIP 10 BISERSTRIP ŠAMPIJONI STRIPA 11,17 |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7314 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 23/07/2006 : 19:09:58
|
Tu su skale zato.
"Ljubav je sranje kroz gusto granje, zašto da vjerujem u to stanje. Ti samo vjeruj, dospjet ceš u raj, da uspiješ u tom želim ti sve naj, naj, naj." |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 23/07/2006 : 19:53:19
|
Svaka cast... Mrzim te Alene... Vrlo lijepo privremeno rješenje problema koji nas izgleda sve pati...
Things you own, end up owning you. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25568 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 23/07/2006 : 20:27:33
|
nisi dobro kopirao link, pokušaj još jednom.
Samo su ljudska glupost i svemir beskonacni. Ali za ovo drugo nisam siguran.
|
|
|
TraX
Junior Member
Bosnia and Herzegovina
450 Posts
Member since 15/05/2006 |
|
zac
New Member
Italy
181 Posts
Member since 01/12/2005 |
|
lsvemir
Junior Member
Croatia
433 Posts
Member since 06/12/2001 |
Posted - 23/07/2006 : 21:38:37
|
- oho vidim ima tu Blekova LMS i do Ludensovih, ima nesto, daj popis najstarijih Alene, koji imas najstariji strip ??? ajd malo da vidimo ??? |
|
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 23/07/2006 : 22:14:02
|
quote: Originally posted by Curunir
cuj alene, ajde malo ulozi u monitor a mani se stripova izgubit ces vid pa sto ces onda citati?? first things first
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Bio je LCD na popisu namjestaja, ali kad sam skuzio da ce me samo kuhinja kostati 30,000 kuna izbacio sam ono sto mi nije nuzno.
|
|
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Posted - 23/07/2006 : 22:15:37
|
quote: Originally posted by Vid
Samo malo su neki stripovi visoko i nedostupacni. Šta ce biti, kada ceš poželjeti citati Maxmagnusa. Morat ceš stati na monitor, da dodeš do njega.
TRAŽIM BISERSTRIP 10 BISERSTRIP ŠAMPIJONI STRIPA 11,17
Polica je visoka 2,20m a ja 193 cm. Ne moram ni na prste stati.
|
|
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Posted - 23/07/2006 : 22:16:45
|
quote: Originally posted by TraX
koliko si izdvojio novca za ovu policu alene??
BHF!! BHF!!!
Oko 1000 kuna (materijal, rezanje i kantiranje).
|
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 23/07/2006 : 22:19:06
|
quote: Originally posted by alen
cuj alene, ajde malo ulozi u monitor a mani se stripova izgubit ces vid pa sto ces onda citati?? first things first
Bio je LCD na popisu namjestaja, ali kad sam skuzio da ce me samo kuhinja kostati 30,000 kuna izbacio sam ono sto mi nije nuzno.
nije nuzno??? ne znam koliko si za pc-jem, ali mislim da su ochi prioritet nad prioritetima....pogotovu jer puno citas....kuhinja od 30k ti nije bila nuzna, ni stripovi, oci jesu.... ja se malo salim ali ovo s ocima nimalo!!
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
|
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Posted - 23/07/2006 : 22:22:45
|
quote: Originally posted by lsvemir
- oho vidim ima tu Blekova LMS i do Ludensovih, ima nesto, daj popis najstarijih Alene, koji imas najstariji strip ??? ajd malo da vidimo ???
Pokusavam ne duplirati stripove pa sam u zadnjih godinu-dvije prodao par stotina LMS/ZS-a. Cim izide neki broj u Extra seriji prodam ove stare. Ostavio sam neke koji nisu za prodaju (npr.LMS 99 i 100), a kad jednom krene Extra Mister No ostavit cu si Dijamantsku klopku. Imam Stripoteku broj 2, mislim da mi je to najstariji strip.
|
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 23/07/2006 : 22:23:56
|
quote: Originally posted by prozirna senka
Lepo, alene, bas lepo.
Ja jos nisam u frci, imam prostora za jos jednu policu (i novih nekoliko stotina stripova) u stanu, koju ubr moram sto pre da nabavim jer sam vec pun. Pitanje je sta posle?
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
da citas zagija dosao bi dedukcijskom analitikom do trazenog odgovora: NOVI STAN
|
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Posted - 23/07/2006 : 22:26:40
|
quote: Originally posted by alen
nije nuzno??? ne znam koliko si za pc-jem, ali mislim da su ochi prioritet nad prioritetima....pogotovu jer puno citas....kuhinja od 30k ti nije bila nuzna, ni stripovi, oci jesu.... ja se malo salim ali ovo s ocima nimalo!!
Sjedim na poslu 8-9 sati za radnom stanicom, a doma možda prosjecno pol sata - sat na PC-u. Past ce monitor kad-tad. Još si nisam ni stol kupio, jedem na nekom plasticnom.
|
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8239 Posts
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8239 Posts
Posted - 23/07/2006 : 22:36:38
|
quote: Originally posted by prozirna senka
Lepo, alene, bas lepo.
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
da citas zagija dosao bi dedukcijskom analitikom do trazenog odgovora: NOVI STAN
Dobro de, vec me je gazdarica na moj zahtev stavila na listu cekanja kad se veci stan oslobodi... Doduse, ne zbog stripova ali ce se i oni i ja ovajditi Problem je samo KADA ce biti selidbe...
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 23/07/2006 : 22:39:07
|
a ti ih ubrzaj s malo misomora susjedima....selidbe na onaj svijet:))
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7314 Posts
Posted - 23/07/2006 : 22:40:17
|
A oceš li ti Curunire više postat senior, s onin cvikama vec moš bit veteran.
"Ljubav je sranje kroz gusto granje, zašto da vjerujem u to stanje. Ti samo vjeruj, dospjet ceš u raj, da uspiješ u tom želim ti sve naj, naj, naj." |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 23/07/2006 : 22:42:38
|
quote: Originally posted by vice
A oceš li ti Curunire više postat senior, s onin cvikama vec moš bit veteran.
"Ljubav je sranje kroz gusto granje, zašto da vjerujem u to stanje. Ti samo vjeruj, dospjet ceš u raj, da uspiješ u tom želim ti sve naj, naj, naj."
veteran je valjda priko 1300000.12 postova u cetvrtak ce doc ovi neki iz splita....ajde dodjite i vas dva....
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8239 Posts
Posted - 23/07/2006 : 22:45:34
|
Nego curunire, jedno pitanje za tebe: kako je pravilno u hrvatskom kazati: cijelo vrijeme ili sve vrijeme ili oboje
U srpskom je, naravno, sve vreme. Citam upravo NN Gigante, pa naidjoh na obadva izraza.
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7314 Posts
Posted - 23/07/2006 : 22:55:56
|
Dogovoreno, a Edina je otišla i sad ti moran ispricat kakav je bija oproštaj:
Dakle, noc prije njihovog odlaska ja san iša bubnjat (mater i oca mi nije bilo pa san moga;) i bilo je oko 22 a oni su ranije legli jer su se tribali dizat rano (a ja na to zaboravija) i tako ja bubnjan žestoko 15 minuti kad odjednom uleti neki covik (u mudantama:) u tu prostoriju di držin bubnjeve i poceja mi psovat neki kurac na madarski, i to je bija njen otac. Bija je bijesan ka kurac a ja njemu "Sorry sir, I'm really sorry" a on se i dalje dere ka medvid i bacija neki jastuk na mene. E tad mi je vec skocija živac i vec kad san se mislija svadat s njin došla ona i momak joj s apartmana i smirili ga, ispricala se u njegovo ime (jer jedina ona zna engleski) a onda se isprica i ja, lagano se nasmijali i pozdravili i rukovali (njenom momku Milanu san malo jace stiska ruku, hehe) i sutradan san se probudija znajuci da je nema više. Da li je to kraj nesretne ljubavi? Ne bi baš reka, jednog dana siguran san da cemo se srest opet, a tad... ko zna.
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 23/07/2006 : 22:59:13
|
cijelo vrijeme ili svo (sve) vrijeme....nisam razmisljao, valjda oboje stima...ma da, oboje...zar vi ne rabite i citavo vreme?
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 23/07/2006 : 23:01:47
|
quote: Originally posted by vice
Dogovoreno, a Edina je otišla i sad ti moran ispricat kakav je bija oproštaj:
Dakle, noc prije njihovog odlaska ja san iša bubnjat (mater i oca mi nije bilo pa san moga;) i bilo je oko 22 a oni su ranije legli jer su se tribali dizat rano (a ja na to zaboravija) i tako ja bubnjan žestoko 15 minuti kad odjednom uleti neki covik (u mudantama:) u tu prostoriju di držin bubnjeve i poceja mi psovat neki kurac na madarski, i to je bija njen otac. Bija je bijesan ka kurac a ja njemu "Sorry sir, I'm really sorry" a on se i dalje dere ka medvid i bacija neki jastuk na mene. E tad mi je vec skocija živac i vec kad san se mislija svadat s njin došla ona i momak joj s apartmana i smirili ga, ispricala se u njegovo ime (jer jedina ona zna engleski) a onda se isprica i ja, lagano se nasmijali i pozdravili i rukovali (njenom momku Milanu san malo jace stiska ruku, hehe) i sutradan san se probudija znajuci da ga nema više. Je li to kraj nesretne ljubavi? Ne bi baš reka, jednog dana siguran san da cemo se srest opet, a tad... ko zna.
"Ljubav je sranje kroz gusto granje, zašto da vjerujem u to stanje. Ti samo vjeruj, dospjet ceš u raj, da uspiješ u tom želim ti sve naj, naj, naj."
|
|
Topic |
|