forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Novi dom mojih stripova
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8239 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 23/07/2006 : 18:13:49  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Lepo, alene, bas lepo.

Ja jos nisam u frci, imam prostora za jos jednu policu (i novih nekoliko stotina stripova) u stanu, koju ubr moram sto pre da nabavim jer sam vec pun. Pitanje je sta posle?

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

Vid
Senior Member

Slovenia
1254 Posts

Member since 07/10/2004

Posted - 23/07/2006 : 18:47:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Vid a Private Message
Samo malo su neki stripovi visoko i nedostupacni. Šta ce biti, kada ceš poželjeti citati Maxmagnusa. Morat ceš stati na monitor, da dodeš do njega.

TRAŽIM BISERSTRIP 10 BISERSTRIP ŠAMPIJONI STRIPA 11,17
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7314 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 23/07/2006 : 19:09:58  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
Tu su skale zato.

"Ljubav je sranje kroz gusto granje, zašto da vjerujem u to stanje. Ti samo vjeruj, dospjet ceš u raj, da uspiješ u tom želim ti sve naj, naj, naj."
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 23/07/2006 : 19:53:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Svaka cast... Mrzim te Alene...
Vrlo lijepo privremeno rješenje problema koji nas izgleda sve pati...

Things you own, end up owning you.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25568 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/07/2006 : 20:27:33  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
nisi dobro kopirao link, pokušaj još jednom.

Samo su ljudska glupost i svemir beskonacni. Ali za ovo drugo nisam siguran.
Go to Top of Page

TraX
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
450 Posts

Member since 15/05/2006

Posted - 23/07/2006 : 20:31:30  Show Profile Show Extended Profile  Send TraX a Private Message
koliko si izdvojio novca za ovu policu alene??

BHF!! BHF!!!
Go to Top of Page

zac
New Member

Italy
181 Posts

Member since 01/12/2005

Posted - 23/07/2006 : 20:33:36  Show Profile Show Extended Profile  Send zac a Private Message
[URL=http://imageshack.://img160.imageshack.us/img160/3337/22072006212yk3us][/URL]
Go to Top of Page

lsvemir
Junior Member

Croatia
433 Posts

Member since 06/12/2001

Posted - 23/07/2006 : 21:38:37  Show Profile Show Extended Profile  Send lsvemir a Private Message
- oho vidim ima tu Blekova LMS i do Ludensovih, ima nesto, daj popis najstarijih Alene, koji imas najstariji strip ??? ajd malo da vidimo ???
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 23/07/2006 : 22:14:02  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

cuj alene, ajde malo ulozi u monitor a mani se stripova
izgubit ces vid pa sto ces onda citati?? first things first

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.

Bio je LCD na popisu namjestaja, ali kad sam skuzio da ce me samo kuhinja kostati 30,000 kuna izbacio sam ono sto mi nije nuzno.

Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 23/07/2006 : 22:15:37  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:
Originally posted by Vid

Samo malo su neki stripovi visoko i nedostupacni. Šta ce biti, kada ceš poželjeti citati Maxmagnusa. Morat ceš stati na monitor, da dodeš do njega.

TRAŽIM BISERSTRIP 10 BISERSTRIP ŠAMPIJONI STRIPA 11,17

Polica je visoka 2,20m a ja 193 cm. Ne moram ni na prste stati.

Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 23/07/2006 : 22:16:45  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:
Originally posted by TraX

koliko si izdvojio novca za ovu policu alene??

BHF!! BHF!!!

Oko 1000 kuna (materijal, rezanje i kantiranje).

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 23/07/2006 : 22:19:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by alen

quote:

Bio je LCD na popisu namjestaja, ali kad sam skuzio da ce me samo kuhinja kostati 30,000 kuna izbacio sam ono sto mi nije nuzno.

nije nuzno??? ne znam koliko si za pc-jem, ali mislim da su ochi prioritet nad prioritetima....pogotovu jer puno citas....kuhinja od 30k ti nije bila nuzna, ni stripovi, oci jesu....
ja se malo salim ali ovo s ocima nimalo!!

Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 23/07/2006 : 22:22:45  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:
Originally posted by lsvemir

- oho vidim ima tu Blekova LMS i do Ludensovih, ima nesto, daj popis najstarijih Alene, koji imas najstariji strip ??? ajd malo da vidimo ???

Pokusavam ne duplirati stripove pa sam u zadnjih godinu-dvije prodao par stotina LMS/ZS-a. Cim izide neki broj u Extra seriji prodam ove stare. Ostavio sam neke koji nisu za prodaju (npr.LMS 99 i 100), a kad jednom krene Extra Mister No ostavit cu si Dijamantsku klopku.
Imam Stripoteku broj 2, mislim da mi je to najstariji strip.

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 23/07/2006 : 22:23:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by prozirna senka

Lepo, alene, bas lepo.

Ja jos nisam u frci, imam prostora za jos jednu policu (i novih nekoliko stotina stripova) u stanu, koju ubr moram sto pre da nabavim jer sam vec pun. Pitanje je sta posle?

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.

da citas zagija dosao bi dedukcijskom analitikom do trazenog odgovora:
NOVI STAN

Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 23/07/2006 : 22:26:40  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by alen

quote:

nije nuzno??? ne znam koliko si za pc-jem, ali mislim da su ochi prioritet nad prioritetima....pogotovu jer puno citas....kuhinja od 30k ti nije bila nuzna, ni stripovi, oci jesu....
ja se malo salim ali ovo s ocima nimalo!!

Sjedim na poslu 8-9 sati za radnom stanicom, a doma možda prosjecno pol sata - sat na PC-u. Past ce monitor kad-tad. Još si nisam ni stol kupio, jedem na nekom plasticnom.

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8239 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 23/07/2006 : 22:30:27  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
quote:
Originally posted by zac

[URL=http://imageshack.://img160.imageshack.us/img160/3337/22072006212yk3us][/URL]

Ne valja, jopet

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8239 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 23/07/2006 : 22:36:38  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by prozirna senka

Lepo, alene, bas lepo.

da citas zagija dosao bi dedukcijskom analitikom do trazenog odgovora:
NOVI STAN

Dobro de, vec me je gazdarica na moj zahtev stavila na listu cekanja kad se veci stan oslobodi... Doduse, ne zbog stripova ali ce se i oni i ja ovajditi
Problem je samo KADA ce biti selidbe...

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 23/07/2006 : 22:39:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
a ti ih ubrzaj s malo misomora susjedima....selidbe na onaj svijet:))

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7314 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 23/07/2006 : 22:40:17  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
A oceš li ti Curunire više postat senior, s onin cvikama vec moš bit veteran.

"Ljubav je sranje kroz gusto granje, zašto da vjerujem u to stanje. Ti samo vjeruj, dospjet ceš u raj, da uspiješ u tom želim ti sve naj, naj, naj."
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 23/07/2006 : 22:42:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by vice

A oceš li ti Curunire više postat senior, s onin cvikama vec moš bit veteran.

veteran je valjda priko 1300000.12 postova
u cetvrtak ce doc ovi neki iz splita....ajde dodjite i vas dva....

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 23/07/2006 : 22:43:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
ali bez Isztvana:-pp

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8239 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 23/07/2006 : 22:45:34  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Nego curunire, jedno pitanje za tebe:
kako je pravilno u hrvatskom kazati:
cijelo vrijeme ili sve vrijeme ili oboje

U srpskom je, naravno, sve vreme.
Citam upravo NN Gigante, pa naidjoh na obadva izraza.

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7314 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 23/07/2006 : 22:55:56  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
Dogovoreno, a Edina je otišla i sad ti moran ispricat kakav je bija oproštaj:

Dakle, noc prije njihovog odlaska ja san iša bubnjat (mater i oca mi nije bilo pa san moga;) i bilo je oko 22 a oni su ranije legli jer su se tribali dizat rano (a ja na to zaboravija) i tako ja bubnjan žestoko 15 minuti kad odjednom uleti neki covik (u mudantama:) u tu prostoriju di držin bubnjeve i poceja mi psovat neki kurac na madarski, i to je bija njen otac. Bija je bijesan ka kurac a ja njemu "Sorry sir, I'm really sorry" a on se i dalje dere ka medvid i bacija neki jastuk na mene. E tad mi je vec skocija živac i vec kad san se mislija svadat s njin došla ona i momak joj s apartmana i smirili ga, ispricala se u njegovo ime (jer jedina ona zna engleski) a onda se isprica i ja, lagano se nasmijali i pozdravili i rukovali (njenom momku Milanu san malo jace stiska ruku, hehe) i sutradan san se probudija znajuci da je nema više. Da li je to kraj nesretne ljubavi? Ne bi baš reka, jednog dana siguran san da cemo se srest opet, a tad... ko zna.

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 23/07/2006 : 22:59:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
cijelo vrijeme ili svo (sve) vrijeme....nisam razmisljao, valjda oboje stima...ma da, oboje...zar vi ne rabite i citavo vreme?

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 23/07/2006 : 23:01:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by vice

Dogovoreno, a Edina je otišla i sad ti moran ispricat kakav je bija oproštaj:

Dakle, noc prije njihovog odlaska ja san iša bubnjat (mater i oca mi nije bilo pa san moga;) i bilo je oko 22 a oni su ranije legli jer su se tribali dizat rano (a ja na to zaboravija) i tako ja bubnjan žestoko 15 minuti kad odjednom uleti neki covik (u mudantama:) u tu prostoriju di držin bubnjeve i poceja mi psovat neki kurac na madarski, i to je bija njen otac. Bija je bijesan ka kurac a ja njemu "Sorry sir, I'm really sorry" a on se i dalje dere ka medvid i bacija neki jastuk na mene. E tad mi je vec skocija živac i vec kad san se mislija svadat s njin došla ona i momak joj s apartmana i smirili ga, ispricala se u njegovo ime (jer jedina ona zna engleski) a onda se isprica i ja, lagano se nasmijali i pozdravili i rukovali (njenom momku Milanu san malo jace stiska ruku, hehe) i sutradan san se probudija znajuci da ga nema više. Je li to kraj nesretne ljubavi? Ne bi baš reka, jednog dana siguran san da cemo se srest opet, a tad... ko zna.

Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.18 seconds. Snitz Forums 2000