forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Novi dom mojih stripova
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

vice
stripovi.com suradnik

7314 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 23/07/2006 : 23:02:23  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

quote:
Originally posted by vice

Dogovoreno, a Edina je otišla i sad ti moran ispricat kakav je bija oproštaj:

Dakle, noc prije njihovog odlaska ja san iša bubnjat (mater i oca mi nije bilo pa san moga;) i bilo je oko 22 a oni su ranije legli jer su se tribali dizat rano (a ja na to zaboravija) i tako ja bubnjan žestoko 15 minuti kad odjednom uleti neki covik (u mudantama:) u tu prostoriju di držin bubnjeve i poceja mi psovat neki kurac na madarski, i to je bija njen otac. Bija je bijesan ka kurac a ja njemu "Sorry sir, I'm really sorry" a on se i dalje dere ka medvid i bacija neki jastuk na mene. E tad mi je vec skocija živac i vec kad san se mislija svadat s njin došla ona i momak joj s apartmana i smirili ga, ispricala se u njegovo ime (jer jedina ona zna engleski) a onda se isprica i ja, lagano se nasmijali i pozdravili i rukovali (njenom momku Milanu san malo jace stiska ruku, hehe) i sutradan san se probudija znajuci da ga nema više. Je li to kraj nesretne ljubavi? Ne bi baš reka, jednog dana siguran san da cemo se srest opet, a tad... ko zna.

"Ljubav je sranje kroz gusto granje, zašto da vjerujem u to stanje. Ti samo vjeruj, dospjet ceš u raj, da uspiješ u tom želim ti sve naj, naj, naj."

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.

hehe.

"Ljubav je sranje kroz gusto granje, zašto da vjerujem u to stanje. Ti samo vjeruj, dospjet ceš u raj, da uspiješ u tom želim ti sve naj, naj, naj."
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7314 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 23/07/2006 : 23:03:25  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
Baš si pravi lektor.

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 23/07/2006 : 23:10:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
i misli ispravljam, a?
;-)

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7314 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 23/07/2006 : 23:11:03  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
Ko zna šta sve radiš Libellusu, radnja bice skroz prominjena.

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 23/07/2006 : 23:15:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8239 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 23/07/2006 : 23:26:22  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
quote:

cijelo vrijeme ili svo (sve) vrijeme....nisam razmisljao, valjda oboje stima...ma da, oboje...zar vi ne rabite i citavo vreme?

Ne, nije pravilno. Za nesto sto je opipljivo, ograniceno i pojmljivo koristi se "citav/ceo".

Vreme je, pak, nemerljivo pa se koristi "sve".

Sve vreme sveta.

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 23/07/2006 : 23:29:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by prozirna senka

quote:

cijelo vrijeme ili svo (sve) vrijeme....nisam razmisljao, valjda oboje stima...ma da, oboje...zar vi ne rabite i citavo vreme?

Ne, nije pravilno. Za nesto sto je opipljivo, ograniceno i pojmljivo koristi se "citav/ceo".

Vreme je, pak, nemerljivo pa se koristi "sve".

Sve vreme sveta.

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.

e jeben mu sve kako je vreme nemerljivo?? su ti ameri paranoicni zabranili i satove da imate????

razumio sam, strogo gledano razlika je i u hr ali cijelo vrijeme je toliko jaka i prihvacena fraza....

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8239 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 23/07/2006 : 23:35:45  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Ma znam da je cijelo vrijeme prihvacena fraza u Hrvata (ete jos jedne razilke medju jezicima:-P), zato sam se nemalo iznenadio kada sam na nekoliko mesta u prvom NN gigantu naleteo na sve vrijeme, a na samo jednom mestu cijelo vrijeme.

Ono sto mene interesuje je sta veli pravopis. 'Bes ti sta je prihvaceno (i mnogi Srbi govore celo vreme, ali to ne znaci da govore pravilno).

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8239 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 23/07/2006 : 23:36:14  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Sjebasmo coveku topik...

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7314 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 23/07/2006 : 23:37:03  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
A manje-više se svakom topicu to i dogodi.

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 23/07/2006 : 23:39:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
pravopis ne govori nista. cekamo nekoliko novih, raznoraznih:((...sve sto imamo sada je zali Boze....srecom, na pomolu je onaj Instituta za jezikoslovlje....ako je suditi po ostalim izdanjima, bit ce reda i jasnoce napokon....

a nismo mu shebali, ovako mu je stalno na vrhu:))

ajmo nazad na police alenove, ljudi!!

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 24/07/2006 : 07:26:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by IGMAN2

Hoceš reci da ih imaš toliko???!!

15000 komada

quote:
Originally posted by manhunter

A jesu ovih 10-15 hiljada više retoricki, ili stvarno toliko imaš??

Ne, cifra je negde oko 3500. Ali i oni su vec problematicni. Pet puta toliko? Ne znam šta bih radio.

--
"Regarde la comete, Sweep. Dans deux mille ans elle reviendra verifier si nous sommes bien tous morts."
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 24/07/2006 : 07:35:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Realno je za ocekivati da netko tko ima 15 tisuca stripova ima relativno dobru financijsku situaciju pa si moze priustiti recimo posebnu sobu za stripove. Mada, problem je kada i ona postane premala. Meni se to dogada. Za sada se izvlacim premještanjem i kombinatorikom, pa se neke stvari daju bolje presložiti i racionalnije iskoristiti prostor, ali pitanje je koliko cu dugo moci tako... I što onda? Stvarno ne znam...

Okej, ali za nekoliko godina ceš imati više hiljada stripova - i novu generaciju Šunjica, verovatno.

To vec zahteva znacajne troškove, i hoceš li i onda moci da imaš jednu sobu za stripove, a kamoli više njih, koje ce ti trebati?

Mislim, razmišljam o ovome vec neko vreme - kolekcija mi je vec par godina podeljena, US trejdovi u BGD-u, sve ostalo u Zajecaru, a sad cu preneti i albume za BGD - ali za Stripoteke, ZS/LMS i tome slicne stvari u stanu u kome sam nikada nece biti mesta. A pride to još i nije moj stan.

Dok sam bio u Zajecaru, imao sam zasebnu kucu za stripove, i to je bilo super - ali toga više nema, i u moju sobu u ZA je sve teže uci od stripova.

I guess the point is: ako vec više nikada necu ponovo listati sve te stare ZS/LMS, a vecinu sigurno necu, i ako vec nemam, niti je verovatno da cu imati mesto gde cu ih smestiti u BGD-u, nego stoje na 250km od mene - šta ce mi?

Hereza, znam, but it makes you wonder...

--
"Regarde la comete, Sweep. Dans deux mille ans elle reviendra verifier si nous sommes bien tous morts."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 24/07/2006 : 09:09:54  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by zac

[URL=http://imageshack.://img160.imageshack.us/img160/3337/22072006212yk3us][/URL]

Najbolje ti je copy/paste zadnji ponudeni link na imageshacku tipa ovako:

http://imageshack.://img160.imageshack.us/img160/3337/22072006212yk3ushttp.jpg.

Oznaciti redak i kliknuti na gumbic image (treci u cetvrtom nizu). I slikica se prikaže na tvom omiljenom forumu. Možeš vježbati na testnom podforumu...

Wealth beyond measure, outlander...
Go to Top of Page

Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1255 Posts

Member since 01/09/2003

Posted - 24/07/2006 : 13:23:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Thommo a Private Message
Alene, kako si spajao daske od iverice? I ja planiram napraviti nešto slicno, ali jednostavnija konstrukcija, bez mosta!
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 24/07/2006 : 13:30:28  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:
Originally posted by Thommo

Alene, kako si spajao daske od iverice? I ja planiram napraviti nešto slicno, ali jednostavnija konstrukcija, bez mosta!

Vijcima. Busio sam rupe i stezao sarafima. Pazio sam da nemam vodoravnih spojeva tako da masa sve pritisce i ne moze nikako olabaviti.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29446 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 24/07/2006 : 13:44:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

quote:

Realno je za ocekivati da netko tko ima 15 tisuca stripova ima relativno dobru financijsku situaciju pa si moze priustiti recimo posebnu sobu za stripove. Mada, problem je kada i ona postane premala. Meni se to dogada. Za sada se izvlacim premještanjem i kombinatorikom, pa se neke stvari daju bolje presložiti i racionalnije iskoristiti prostor, ali pitanje je koliko cu dugo moci tako... I što onda? Stvarno ne znam...

Okej, ali za nekoliko godina ceš imati više hiljada stripova - i novu generaciju Šunjica, verovatno.

To vec zahteva znacajne troškove, i hoceš li i onda moci da imaš jednu sobu za stripove, a kamoli više njih, koje ce ti trebati?

Mislim, razmišljam o ovome vec neko vreme - kolekcija mi je vec par godina podeljena, US trejdovi u BGD-u, sve ostalo u Zajecaru, a sad cu preneti i albume za BGD - ali za Stripoteke, ZS/LMS i tome slicne stvari u stanu u kome sam nikada nece biti mesta. A pride to još i nije moj stan.

Dok sam bio u Zajecaru, imao sam zasebnu kucu za stripove, i to je bilo super - ali toga više nema, i u moju sobu u ZA je sve teže uci od stripova.

I guess the point is: ako vec više nikada necu ponovo listati sve te stare ZS/LMS, a vecinu sigurno necu, i ako vec nemam, niti je verovatno da cu imati mesto gde cu ih smestiti u BGD-u, nego stoje na 250km od mene - šta ce mi?

--

Nisam bas siguran da cu za nekoliko godina imati nekoliko tisuca stripova vise. Kako stvari stoje, vise nema masovnioh nabavki, sve sto sam od kolekcija zelio imati, imam. Dobro, skoro sve, ali to sto je ostalo mi i nije toliko bitno. Dakle, sad samo kupujem nove stvari koje kod nas izlaze plus strana izdanja. Njihov godisnji broj nije bas tako velik, tesko je sad odoka to procijeniti, ali recimo 300 komada godisnje.

Za djecu imamo veliku sobu od 16-17 m2 koja bi trebala biti dovoljna za dvoje djece, bar prvih desetak godina (ako budu curica i decko, a ne dvije curice ili dva decka).
Anyway, soba za stripove je ujedno i radna soba, i ona ne bi trebala dozivjeti prenamjenu. Imam ugradbeni ormar 470x260cm koji mi bas i ne pase na neko drugo mjesto. Ako postane premali, vjerojatno cu neke manje vazne stvari preseliti na drugu lokaciju. I da, postavlja se pitanje, sto ce mi ZS i LMS. Ne sjecam se kad sam zadnji put otvorio neki ZS i LMS (osim Kena). Cijelog Mister Noa imam u originalu. Zagor se polako ali sigurno popunjava kroz Ludens, Dylan takodjer. Martija imam u originalu prvih 127 epizoda u Tutto MM. Mark, Blek, Miki, Kit me apsolutno ne zanimaju, a cak i da me zanimaju, sad eto izlaze kod nas. Kena cu imati onakvog kakvog zelim za koju godinu. Prica o Divljem Zapadu imam komplet u originalu. Zaista, nema nikakvog smisla drzati taj ZS LMS komplet osim da tu i tamo uzmes one prve brojeve u ruke i divis se kako im naslovnice bljeste i kako su lijepo ocuvani. Pitanje je do kad ce me to drzati. Ne znam, ne namjeravam to prodati, novac mi ne treba toliko da bi prodao ZS i LMS zbog novca, ali... Ne znam. Nek' stoji, za sada. Nek' se dijete veseli.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 24/07/2006 : 14:02:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
soba dovoljna
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 24/07/2006 : 14:10:33  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

Žalosna prica o mladom kolekcionaru... I meni je žao što mi vecina kolekcije pociva na nekom drugom mjestu, i ne precitavam ih baš, te se javljaju osjecaji kakvu svrhu oni onda uopce imaju?

Wealth beyond measure, outlander...
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 24/07/2006 : 14:14:27  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:

I da, postavlja se pitanje, sto ce mi ZS i LMS. Ne sjecam se kad sam zadnji put otvorio neki ZS i LMS (osim Kena). Cijelog Mister Noa imam u originalu. Zagor se polako ali sigurno popunjava kroz Ludens, Dylan takodjer. Martija imam u originalu prvih 127 epizoda u Tutto MM. Mark, Blek, Miki, Kit me apsolutno ne zanimaju, a cak i da me zanimaju, sad eto izlaze kod nas. Kena cu imati onakvog kakvog zelim za koju godinu. Prica o Divljem Zapadu imam komplet u originalu. Zaista, nema nikakvog smisla drzati taj ZS LMS komplet osim da tu i tamo uzmes one prve brojeve u ruke i divis se kako im naslovnice bljeste i kako su lijepo ocuvani. Pitanje je do kad ce me to drzati. Ne znam, ne namjeravam to prodati, novac mi ne treba toliko da bi prodao ZS i LMS zbog novca, ali... Ne znam. Nek' stoji, za sada. Nek' se dijete veseli.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

Moja ZS/LMS kolekcija je na vrhuncu iznosila oko 1200 (od 2000) stripova, s tim da bi za ovih 800 koji su mi falili morao dizati kredit (uglavnom brojevi 1-200 i oni noviji sto nisu izasli u HR). I onda sam u jednom trenutku odlucio da odsutajem od dupliranja. Sad ih imam jos negdje 600-700 a i njih se pomalo rjesavam kako izlaze reprinti (koje si vec naveo).

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17834 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 24/07/2006 : 14:53:23  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
eh kad sam ja shvatio da od 1500 ZS i LMS vecinu necu nikad procitati kolekciju sam sveo na 500 stripova koje opet nikad ne citam :(

ali vremeplov jeste... sasvim sigurno što im i daje toliku draž... pogotovo DD

medutim imam problema s filmovima :D hrpa koja rapidno raste kao vaši stripovi

Ko je vas poznavao ni pakao mu nece biti težak!!!!
Go to Top of Page

STOSIC
Senior Member

Sao Tome and Principe
1754 Posts

Member since 23/02/2006

Posted - 24/07/2006 : 16:06:09  Show Profile Show Extended Profile  Send STOSIC a Private Message
@alen

-pa ako ti je sve to zajedno koštalo oko 1000 kuna,i još si sam radio,
šta nebi bilo jednostavnije da si narucio u nekoj stolarskoj radnji(drvariji kako se to vec zove)pa da ti oni to naprave po tvojoj skici i mjeri...
ne vjerujem da bi koštalo puno više

-jedino je problem drvo,neznam od kojeg drva si to napravio ali kavalitetnija i tvrda drva više koštaju(i garancija su da ti se police nece savijati kao žalosne vrbe

"When you have to shoot-shoot,don't talk!!!!!" -Tuco Ramirez

Go to Top of Page

zac
New Member

Italy
181 Posts

Member since 01/12/2005

Posted - 24/07/2006 : 19:30:14  Show Profile Show Extended Profile  Send zac a Private Message
http://img473.imageshack.us/img473/474/22072006212ab5.jpg
Go to Top of Page

zac
New Member

Italy
181 Posts

Member since 01/12/2005

Posted - 24/07/2006 : 19:33:02  Show Profile Show Extended Profile  Send zac a Private Message
jee opet sam pogresio !!
odustajem
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 24/07/2006 : 19:41:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
Dobro izgleda!
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000