Author |
Topic |
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 27/07/2006 : 12:07:45
|
quote: Originally posted by vice
Evo me nazad, jeba van pas mater!!! Ajde picke, sad imate razlog da me izbacite pa to ucinite, greška moj kurac, zajebajite nekog drugog!!! A ti, Tiger Jack, napisa si jednu ultrajadnu recenziju koju ne bi preporucija ni mentalno zaostalima, ti ceš meni srat kakva mi je recenzija, Dreamlord, ajde siši kurcinu kojem toplom bratu, a realist, nema više srcedrapajucih poruka, digli ste mi živce svi, jedite govna (osim iznimki jer ima ode i dobrih ljudi poput Dade, Zviri, Columba, jakija, Curunira, jase, Valtera, Heyoke i još dosta, ali brate i šljama je previše) pa svom tom šljamu se najebem picke, jebite se kako znate i umijete, ko vas jebe, iden ja i dalje uživat u svom pubertetu a svo vrime proveden na vas luzere bilo je doista potrošeno uzalud. Ajte lipo kvragu!!!
možda najbolji post u zadnjih godinu-dvije ima sirovu snagu i ne zamara se okolišanjem dva plusa + +
zato kažem - vice je ok
Tako je govorio Zagortustra. |
|
|
Thommo
stripovi.com suradnik
Croatia
1255 Posts
Member since 01/09/2003 |
Posted - 27/07/2006 : 16:24:42
|
Ovoliko kao Vicin post uspio me nasmijati jos samo Porter, ali ne mogu se sjetiti, neka aluzija na seks i stripove!
Respect oba dvojci! :-) |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6184 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 03/08/2006 : 00:09:53
|
Tek sad vidim ovaj eksplozivni topic.Vice?Popricali smo na kratko u Makarskoj i mislim da je decko OK.Pravi veseljak. Što se (ne)objavljivanja recenzija tice,to ipak odlucuje Markos,a mislim da pritom ulogu ima iskljucivo kvaliteta recenzije a ne neke osobne razmirice.Zato vice,samo opušteno..
Ako smijem komentirati,recenzija Princ Elfova je apsolutno preduga,treba to krace,mada je žar sa kojim je napisana stvarno nešto nevideno.
Bond.James Bond. |
Edited by - Aco on 03/08/2006 00:11:25 |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 03/08/2006 : 06:23:08
|
quote: Originally posted by Aco
Tek sad vidim ovaj eksplozivni topic.Vice?Popricali smo na kratko u Makarskoj i mislim da je decko OK.Pravi veseljak. Što se (ne)objavljivanja recenzija tice,to ipak odlucuje Markos,a mislim da pritom ulogu ima iskljucivo kvaliteta recenzije a ne neke osobne razmirice.Zato vice,samo opušteno..
Ako smijem komentirati,recenzija Princ Elfova je apsolutno preduga,treba to krace,mada je žar sa kojim je napisana stvarno nešto nevideno.
Bond.James Bond.
Pubertet, Aco, pubertet!
Naš Murga nije obican drot, njegove metode su modernije, on te prvo ponudi cigarom pa te poslije razbije.
|
|
|
nenno
Advanced Member
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 03/08/2006 : 08:03:38
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Pubertet, Aco, pubertet! [/quote]
sva sreca da u vrijeme mojeg puberteta interneta nije bilo...
"...I only dream in black and white..." |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
Posted - 06/07/2007 : 14:29:57
|
quote: Originally posted by stinky
quote: Originally posted by vice
Evo me nazad, jeba van pas mater!!! Ajde picke, sad imate razlog da me izbacite pa to ucinite, greška moj kurac, zajebajite nekog drugog!!! A ti, Tiger Jack, napisa si jednu ultrajadnu recenziju koju ne bi preporucija ni mentalno zaostalima, ti ceš meni srat kakva mi je recenzija, Dreamlord, ajde siši kurcinu kojem toplom bratu, a realist, nema više srcedrapajucih poruka, digli ste mi živce svi, jedite govna (osim iznimki jer ima ode i dobrih ljudi poput Dade, Zviri, Columba, jakija, Curunira, jase, Valtera, Heyoke i još dosta, ali brate i šljama je previše) pa svom tom šljamu se najebem picke, jebite se kako znate i umijete, ko vas jebe, iden ja i dalje uživat u svom pubertetu a svo vrime proveden na vas luzere bilo je doista potrošeno uzalud. Ajte lipo kvragu!!!
možda najbolji post u zadnjih godinu-dvije ima sirovu snagu i ne zamara se okolišanjem dva plusa + +
zato kažem - vice je ok
Tako je govorio Zagortustra.
____________________________________ Tako je govorio Zagortustra. |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
Posted - 06/07/2007 : 14:36:17
|
nego, jel vici skroz zakljucan nalog? ako da, to je potpuno bezveze tu bar ima strip-strasti, a gro ekipe koja se tu šulja (po forumu) je dozlaboga dosadna sa jedinim diskursom: kaj je novo izašlo?
i da, recenzija princ elfova je polukult. to je kao kad bruce campbell zaigra u filmu - ekspresno se podiže za 5 bodova.
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 06/07/2007 : 14:54:46
|
Našao je vice drugu srecu u životu... Otišo u mornare i boli ga za recenzije Zagora. Mislim da mu nije zakljucan, vec da covjek iz principa ne dolazi!
Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj... HC! je zakon, živijo HC! Žene vicu, Dee, tebe seksi trebam... Ajoooj! |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
Posted - 06/07/2007 : 15:19:13
|
quote: Originally posted by DeeCay Mislim da mu nije zakljucan, vec da covjek iz principa ne dolazi!
ne znam, pitam tu vidim na stranici da dado kaže vici, napisao si svoj zadnji post na ovom forumu ako ga je izbacio zauvijek zbog malo uzavrele krvi - glupost
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
sonor
stripovi.com suradnik
Vatican City
3846 Posts
Member since 18/02/2006 |
Posted - 06/07/2007 : 18:57:49
|
quote: Originally posted by kico
Vice je opca legenda rekao je NIKAD VIŠE i to ucinio
a prisustvuje svakoj strip manifestaciji i smije se iz zadnjih redova
tako je! vicu za webmastera i moderatora!
Have you ever felt the future is the past, but you don't know how...? A reflected dream of a captured time, is it really now, is it really happening?
|
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 09/07/2007 : 09:46:41
|
Da, ko šuti taj i radi... Što se tice Aca, zdravstveno stanje stanovnika Ljubljane se popravilo za kojih 5-10%, otkad ga nema na forumu vice pak sigurno radi neki drugi, društvu korisni posao...
Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj... HC! je zakon, živijo HC! Žene vicu, Dee, tebe seksi trebam... Ajoooj! |
|
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
Posted - 09/07/2007 : 10:16:22
|
quote: Originally posted by kico
Vice je opca legenda rekao je NIKAD VIŠE i to ucinio
Reka je on više puta to "nikad više" pa se opet vraca...
If I could be you I will take the world and hold it in my hand If I could be you I will bring the sunshine after rainy day |
|
|
Topic |
|