forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Bokun recenzija
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 27/07/2006 : 12:07:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:
Originally posted by vice

Evo me nazad, jeba van pas mater!!! Ajde picke, sad imate razlog da me izbacite pa to ucinite, greška moj kurac, zajebajite nekog drugog!!! A ti, Tiger Jack, napisa si jednu ultrajadnu recenziju koju ne bi preporucija ni mentalno zaostalima, ti ceš meni srat kakva mi je recenzija, Dreamlord, ajde siši kurcinu kojem toplom bratu, a realist, nema više srcedrapajucih poruka, digli ste mi živce svi, jedite govna (osim iznimki jer ima ode i dobrih ljudi poput Dade, Zviri, Columba, jakija, Curunira, jase, Valtera, Heyoke i još dosta, ali brate i šljama je previše) pa svom tom šljamu se najebem picke, jebite se kako znate i umijete, ko vas jebe, iden ja i dalje uživat u svom pubertetu a svo vrime proveden na vas luzere bilo je doista potrošeno uzalud. Ajte lipo kvragu!!!

možda najbolji post u zadnjih godinu-dvije
ima sirovu snagu i ne zamara se okolišanjem
dva plusa + +

zato kažem - vice je ok

Tako je govorio Zagortustra.
Go to Top of Page

Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1255 Posts

Member since 01/09/2003

Posted - 27/07/2006 : 16:24:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Thommo a Private Message
Ovoliko kao Vicin post uspio me nasmijati jos samo Porter, ali ne mogu se sjetiti, neka aluzija na seks i stripove!

Respect oba dvojci! :-)
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6184 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 03/08/2006 : 00:09:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Tek sad vidim ovaj eksplozivni topic.Vice?Popricali smo na kratko u Makarskoj i mislim da je decko OK.Pravi veseljak.
Što se (ne)objavljivanja recenzija tice,to ipak odlucuje Markos,a mislim da pritom ulogu ima iskljucivo kvaliteta recenzije a ne neke osobne razmirice.Zato vice,samo opušteno..

Ako smijem komentirati,recenzija Princ Elfova je apsolutno preduga,treba to krace,mada je žar sa kojim je napisana stvarno nešto nevideno.

Bond.James Bond.

Edited by - Aco on 03/08/2006 00:11:25
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 03/08/2006 : 06:23:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Aco

Tek sad vidim ovaj eksplozivni topic.Vice?Popricali smo na kratko u Makarskoj i mislim da je decko OK.Pravi veseljak.
Što se (ne)objavljivanja recenzija tice,to ipak odlucuje Markos,a mislim da pritom ulogu ima iskljucivo kvaliteta recenzije a ne neke osobne razmirice.Zato vice,samo opušteno..

Ako smijem komentirati,recenzija Princ Elfova je apsolutno preduga,treba to krace,mada je žar sa kojim je napisana stvarno nešto nevideno.

Bond.James Bond.

Pubertet, Aco, pubertet!

Naš Murga nije obican drot, njegove metode su modernije, on te prvo ponudi cigarom pa te poslije razbije.
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 03/08/2006 : 08:03:38  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

Pubertet, Aco, pubertet!
[/quote]

sva sreca da u vrijeme mojeg puberteta interneta nije bilo...

"...I only dream in black and white..."
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 06/07/2007 : 14:29:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

quote:
Originally posted by vice

Evo me nazad, jeba van pas mater!!! Ajde picke, sad imate razlog da me izbacite pa to ucinite, greška moj kurac, zajebajite nekog drugog!!! A ti, Tiger Jack, napisa si jednu ultrajadnu recenziju koju ne bi preporucija ni mentalno zaostalima, ti ceš meni srat kakva mi je recenzija, Dreamlord, ajde siši kurcinu kojem toplom bratu, a realist, nema više srcedrapajucih poruka, digli ste mi živce svi, jedite govna (osim iznimki jer ima ode i dobrih ljudi poput Dade, Zviri, Columba, jakija, Curunira, jase, Valtera, Heyoke i još dosta, ali brate i šljama je previše) pa svom tom šljamu se najebem picke, jebite se kako znate i umijete, ko vas jebe, iden ja i dalje uživat u svom pubertetu a svo vrime proveden na vas luzere bilo je doista potrošeno uzalud. Ajte lipo kvragu!!!

možda najbolji post u zadnjih godinu-dvije
ima sirovu snagu i ne zamara se okolišanjem
dva plusa + +

zato kažem - vice je ok

Tako je govorio Zagortustra.

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 06/07/2007 : 14:36:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
nego, jel vici skroz zakljucan nalog?
ako da, to je potpuno bezveze
tu bar ima strip-strasti, a gro ekipe koja se tu šulja (po forumu) je dozlaboga dosadna sa jedinim diskursom: kaj je novo izašlo?

i da, recenzija princ elfova je polukult. to je kao kad bruce campbell zaigra u filmu - ekspresno se podiže za 5 bodova.

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 06/07/2007 : 14:54:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Našao je vice drugu srecu u životu... Otišo u mornare i boli ga za recenzije Zagora. Mislim da mu nije zakljucan, vec da covjek iz principa ne dolazi!

Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj...
HC! je zakon, živijo HC!
Žene vicu, Dee, tebe seksi trebam... Ajoooj!
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 06/07/2007 : 15:19:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay
Mislim da mu nije zakljucan, vec da covjek iz principa ne dolazi!

ne znam, pitam
tu vidim na stranici da dado kaže vici, napisao si svoj zadnji post na ovom forumu
ako ga je izbacio zauvijek zbog malo uzavrele krvi - glupost

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 06/07/2007 : 15:30:51  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Vice je opca legenda
rekao je NIKAD VIŠE
i to ucinio

a prisustvuje svakoj strip manifestaciji
i smije se iz zadnjih redova
Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3846 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 06/07/2007 : 18:57:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonor's Homepage  Send sonor a Private Message
quote:
Originally posted by kico

Vice je opca legenda
rekao je NIKAD VIŠE
i to ucinio

a prisustvuje svakoj strip manifestaciji
i smije se iz zadnjih redova

tako je!
vicu za webmastera i moderatora!

Have you ever felt the future is the past, but you don't know how...?
A reflected dream of a captured time, is it really now, is it really happening?
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 08/07/2007 : 10:53:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
nego
di je curunir nesta
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 08/07/2007 : 13:24:48  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
Ljudi su vjerovatno na godišnjem.

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 08/07/2007 : 15:15:01  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by Toninho

nego
di je curunir nesta

Radi.
To je dobro.
4 Mister Noa i 2 Texa nisu macji kašalj....
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 09/07/2007 : 09:46:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Da, ko šuti taj i radi... Što se tice Aca, zdravstveno stanje stanovnika Ljubljane se popravilo za kojih 5-10%, otkad ga nema na forumu vice pak sigurno radi neki drugi, društvu korisni posao...

Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj...
HC! je zakon, živijo HC!
Žene vicu, Dee, tebe seksi trebam... Ajoooj!
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 09/07/2007 : 10:16:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
quote:
Originally posted by kico

Vice je opca legenda
rekao je NIKAD VIŠE
i to ucinio

Reka je on više puta to "nikad više" pa se opet vraca...

If I could be you I will take the world and hold it in my hand
If I could be you I will bring the sunshine after rainy day
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.21 seconds. Snitz Forums 2000