forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 DD 20 years and beyond
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 75

Markos
Webmaster

Croatia
29675 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 26/05/2007 : 14:28:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Stano bez premca.
Onda Mari i Casertano.
Ali to sam samo ja.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

gumiflex
Average Member

Croatia
522 Posts

Member since 12/05/2007

Posted - 26/05/2007 : 14:32:22  Show Profile Show Extended Profile  Send gumiflex a Private Message
Stano prije svih- to je izvorni DD- pravi horror. Uopce se ne trudi likove nacrtati "realno".
Onda Freghieri...

Hoka-hej!
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 26/05/2007 : 14:38:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
Freghieri sigurno! Nema veze za lice...A tu je i Roi

If I could be you I will take the world and hold it in my hand
If I could be you I will bring the sunshine after rainy day

Edited by - npetros2@htnet-dsl on 26/05/2007 14:39:59
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29653 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 26/05/2007 : 14:38:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Stano bez premca.
Onda Mari i Casertano.
Ali to sam samo ja.

stano mi nije los, ali me zivcira njegovo nepoznavanje anatomije, barem sto se tice lica, ostalo mi je dobro,
kada bi svladao gore navedeno naslovnice bi mu bile fenomenalne

a za marija... tu se ne slazem, njegov rad mi izgleda napravljen tusem na brzinu,
stripove u kojima on djeluje jedva procitam
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29675 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 26/05/2007 : 14:46:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Reci da Stano ima problema s anatomijom je prilicno hrabro:) Ne bih se bas slozio s tim.

Go to Top of Page

gumiflex
Average Member

Croatia
522 Posts

Member since 12/05/2007

Posted - 26/05/2007 : 14:46:42  Show Profile Show Extended Profile  Send gumiflex a Private Message
Roi je dobar. Mracnjak totalni.

Hoka-hej!
Go to Top of Page

gumiflex
Average Member

Croatia
522 Posts

Member since 12/05/2007

Posted - 26/05/2007 : 14:50:13  Show Profile Show Extended Profile  Send gumiflex a Private Message
Kad Stano crta onda znaš da je u toj epizodi Ksabaras i Mm. Trelkovski.
To su njegovi likovi.

Hoka-hej!
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 26/05/2007 : 15:19:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Nicola Mari i Pietro Dall'Agnoll.
Obojica skloni experimentiranju, koje ponekad dade "zanimljive" rezultate, ali to volim... atmosfericni su, deliricni...

edit; i Casertano, naravno!

still amazes...

Edited by - kiky on 26/05/2007 15:19:44
Go to Top of Page

Manetola
Starting Member

Kyrgyzstan
92 Posts

Member since 14/03/2007

Posted - 26/05/2007 : 16:35:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Manetola a Private Message
Casertano mi je uvjerljivo najbolji,
tek onda dolaze Stano, Mari, Roi...

" Žene su zakon, a mi volimo rupe u zakonu ! "
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 26/05/2007 : 20:40:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Brindisi može kad hoce - pogledati Maglu. Freghieri takode - pogledati Necropolis (koji nije ništa posebno - ali je bolji od standardnog Freghierija). Sve skupa, izgleda da Barbatica uspeva da izvuce maksimum iz crtaca (Picatto je odlican sa njom i u Izboru i u Preko praga), osim Roija i M&G koji su i sa njom standardno loši/standardni kao i uvek.

Enivej, Freghieri je nekada bio interesantan, ali njegov crtež jedva da je evoluirao tokom godina, i vec je neiteresantan, ustaljen. Brindisi je evoluirao, ali sada je dostigao taj šljakerski nivo koji gura, i uglavnom je sterilan. Casertano je imao onu fazu kada je mislio da je brat blizanac Bacilierija, no vratio se svojim izvorima, i odlican je. Picatto je takode jako, jako dobar, jedan od meni omiljenih. STano - kako kad. Ubica je med' nama je odlicno odraden. Neke od ranijih prica - meni ne leže uvek.

A Mari je luuuud...

--
"Heiliger $*#@!!! Eine saugroße Miezekatze läuft loss in der Strasse!!"
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 26/05/2007 : 20:46:18  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message
1.brindisi 2.roi 3. freghieri 4. casertano
Go to Top of Page

Manetola
Starting Member

Kyrgyzstan
92 Posts

Member since 14/03/2007

Posted - 27/05/2007 : 00:12:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Manetola a Private Message
hm,
imaš pravo Freghieri je pomalo dosadan,
Piccattov stil mi nekako ne leži, zapravo Piccatto mi je loš,
Brindisi ali i M&G su mi solidni,
a Mari je prelud

" Žene su zakon, a mi volimo rupe u zakonu ! "
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9558 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 27/05/2007 : 12:49:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message
1. Casertano- kad on crta i lošu epizodu možeš s guštom procitati
2. Picatto - iako njegov crtež lici na škrabotine on mi je jedan od najdražih
3. Roi i Freghieri - Freghierijeve nedefinirane linije ponekad su potpuni pogodak ali nije on taj koji ce spašavati pricu, roi je majstor atmosfere ali kad moram dešifrirati što je nacrtao...
4. Brindisi- od meni najboljeg potpuno se srozao sa svojom strerilnošcu, jednostavno ne uspijeva prikazati horror kako treba, više mu pašu epizode kao 200 i ?sve dok vas smrt ne rastavi?
.
.
.

Covika se drži za besidu
a tovara za konop!
Go to Top of Page

dejd
New Member

135 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 27/05/2007 : 17:03:52  Show Profile Show Extended Profile  Send dejd a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

Nekoliko tabli iz DD 250:

http://www.sergiobonellieditore.it/news/1frameset_news.html

Imam utisak da je Sclavi u poslednje vreme gledao Lost, Lord of the rings i Peti element... ;)

--

Ako bude srece citamo za koliko? 20... 30 godina?
Sve je to lijepo, vidim i starije likove u igri... zašto mi je talijanski tako loš...

Edited by - dejd on 27/05/2007 17:05:19
Go to Top of Page

LeeMan
Senior Member

Hungary
1257 Posts

Member since 04/10/2003

Posted - 27/05/2007 : 18:46:09  Show Profile Show Extended Profile  Send LeeMan a Private Message
Roi, jel neko rekao Roi? Prvi put, drugi put, treci put. Da, cujem samo Roi, Corrado Roi, to je to.
Mojne da se neko usprotivio...da mu nebi seko prste...

Oficir s' ružom.
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 27/05/2007 : 19:10:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
quote:
Originally posted by dejd

quote:
Originally posted by Djole

Nekoliko tabli iz DD 250:

http://www.sergiobonellieditore.it/news/1frameset_news.html

Imam utisak da je Sclavi u poslednje vreme gledao Lost, Lord of the rings i Peti element... ;)

Ako bude srece citamo za koliko? 20... 30 godina?

There's always Dušman Comics.

still amazes...
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9256 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 27/05/2007 : 23:27:27  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message
najbolji:

Casertano, Roi, Stano, Ambrosini ...

(Mari je odlican, ali sam ga citao samo na Natanu, od Brindisija nisam citao kasnije epizode)
Go to Top of Page

Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 18/12/2004

Posted - 28/05/2007 : 04:08:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Leo Charm's Homepage  Send Leo Charm a Private Message
Pa, ja sam ranije apsolutno obozavao Brindisija - e, sad, Djole je u pravu: sljakerski nivo zapravo znaci da je on uvek predobar, ali na apsolutno isti ocekivani nacin i to onda postane dosadno, jer kao da ne ulaze sebe nego je naprosto eto, standardno dobar. Ali u toj epizodi Magla je stvarno razvalio. Tu vidis da je najbolji i da jos ume da odbrani tu titulu kad hoce.

Stano, Piccatto, Casertano. I milo mi je sto je Kiky pomenuo Dall'agnola, pozdravljam i podrzavam - tip eksperimentise, menja se, traga. Svi su vise voleli njegovu onu pocetnu fazu, a sta znam, meni je on skroz oke i kasnije. Crtao je jedan od poslednjih italijanskih, izgleda jako dobro i drugacije od drugih.

I, naravno, ne vredi ne priznati: otkidao sam kao klinac na Roi-a, bilo mi je da se useres od straha dok listas strip. Elem, evo sad, dakle 15ak godina kasnije... nikakav napredak, a kaveri ove Granderistampe su ocajni u odnosu na Brendonove. Ipak, rado ga vidim, moj kriticki hejt prema njemu nema nikakve veze sa iskonskim, gotovo organskim hejtom prema M&G i Freghieriju, i naravno apsolutnom kralju svemira Ugolinu Cossu -u.

...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...!

Edited by - Leo Charm on 28/05/2007 04:10:05
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8241 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 28/05/2007 : 04:36:56  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Stano, bez premca.

Pa onda dolaze Kasertano i Brindizi. Pikata sam voleo sa pocetka, ali je poslednjih godina ogavan, bas kao i Roi. Ostali ni ne vrede da se pomenu.

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 28/05/2007 : 11:19:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message
brindisi, casertano, roi, freghieri...

"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion."
Go to Top of Page

ljuso
Starting Member

Fyro Macedonia
91 Posts

Member since 26/06/2006

Posted - 28/05/2007 : 15:22:13  Show Profile Show Extended Profile  Send ljuso a Private Message
Jos jedam Dylan u boji. Broj 250.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 03/06/2007 : 11:13:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
http://www.sergiobonellieditore.it/auto/edicola?collana=18&collocazione=3#

Da li je to svet pošašavio, ili je Dylan pao u ponore ludila?

DD 250 - "Dizalo za pakao" ;)

Pusto ostrvo, devojka koja je sinteza svih žena koje je Dylan voleo, citav puk ljudi sa polucilindrom, groblje mocnika, i iznad svega, "Tribunal". Elementi koji izgledaju potpuno nepovezano i kojeujedinjava samo ocajnicka jurnjava Istraživaca nocnih mora da stigne na sastanak koji ne sme da propusti, i koji je izgleda sam davo zakazao: šestog juna, u šest sati, na šestom spratu, lift broj šest. Stici na vreme ne bi trebalo da bude teško - ako ga ne ubiju glad, žed, ili strava.

--

Edited by - Djole on 03/06/2007 14:58:41
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29675 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 03/06/2007 : 12:54:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
? = žed.

Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 03/06/2007 : 13:01:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Po ovoj najavi, nista sto bi bilo zanimljivo citati.

She came from the grave much graver. First, he’ll kill her, then I’ll save her! Everything is turning out so dark. Going through the motions.
No, I’ll save her, then I’ll kill her! I think this line is mostly filler. What's it going to take to strike a spark? It's what they have inside.
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9558 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 03/06/2007 : 13:29:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message
Primjetio sam da u posljednje vrijeme stano crta na naslovnicama sve manjeg i manjeg Dylana.Samo cekam kad ce on nestati s naslovnice...

covika se drži za besidu
a tovara za konop!
Go to Top of Page
Page: of 75 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000