Author |
Topic  |
Vega
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
1134 Posts
Member since 11/06/2004 |
Posted - 03/06/2007 : 14:15:09
|
jel' netko možda citao onu epizodu s marinom, bree i morganom na naslovnici. mislim da je naslov amori perduti. lici li to na nešto?
I know that I was born and I know that I'll die. The in between is mine. I am mine.
|
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6319 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 04/06/2007 : 01:01:15
|
Stano mi je bez premca najbolji crtac Dylan Doga... Koliko sam samo puta pokušao to kopirati... Nemoguce... Usput, jel netko zna kako on crta ono sjencenje? Bez toga mu crtež ne bi bio ni upola dobar kao što jest... Nije valjda da radi tockicu po tockicu... Pa da poludi covjek...
Zatim ide Roi, koji se, istina, malo srozao, ali mi je drag... Ne mogu si pomoci...
Brindisi je dobar, ali mi ne paše... 'Sunceve pjege', ili 'San razuma' jedni su mi od najgorih Dylana, a njegov crtež tome puno pridonosi...
I za kraj, uvjerljivo najgori: Ugolino Cossu... Pa ja mu crtam triput bolje... Ozbiljno to kažem... Treba mu pod hitno zabranit crtanje... |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 04/06/2007 : 01:09:42
|
Khm... Ako crtas dobro i crtas Dilana, baci pogled na konkurs: www.lazarkomarcic.org.yu
She came from the grave much graver. First, he’ll kill her, then I’ll save her! Everything is turning out so dark. Going through the motions. No, I’ll save her, then I’ll kill her! I think this line is mostly filler. What's it going to take to strike a spark? It's what they have inside. |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27587 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 04/06/2007 : 01:10:29
|
Cossu je meni dobar.no svak ima svoj ukus.
Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
|
 |
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6319 Posts
Posted - 04/06/2007 : 01:17:37
|
quote: Originally posted by DusMan
Khm... Ako crtas dobro i crtas Dilana, baci pogled na konkurs: www.lazarkomarcic.org.yu
She came from the grave much graver. First, he’ll kill her, then I’ll save her! Everything is turning out so dark. Going through the motions. No, I’ll save her, then I’ll kill her! I think this line is mostly filler. What's it going to take to strike a spark? It's what they have inside.
Crtam, ali samo u olovci, pošto se nikad nisam ozbiljnije bavio time, pa nikad nisam radio u tušu... A dobro mi ide, odgovorno tvrdim, kad vidim Cossua ili Siniscalchia, da bih mogao crtati za Bonelli... |
 |
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6319 Posts
Posted - 04/06/2007 : 01:20:19
|
quote: Originally posted by jaki
Cossu je meni dobar.no svak ima svoj ukus.
Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
Fali mu sjencenje... Na licima njegovih likova nikad nema sjene, nimalo crne boje... A i Dylan mi je kod njega ružan... Nije da bi to trebalo biti bitno, ali eto... |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29675 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 04/06/2007 : 08:42:45
|
quote: Originally posted by Beva
Stano mi je bez premca najbolji crtac Dylan Doga... Koliko sam samo puta pokušao to kopirati... Nemoguce... Usput, jel netko zna kako on crta ono sjencenje? Bez toga mu crtež ne bi bio ni upola dobar kao što jest... Nije valjda da radi tockicu po tockicu... Pa da poludi covjek...
Crna tempera/gvaš + suhi kist.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 04/06/2007 : 09:34:22
|
Nova epizodica je by Sclavi/Brindisi, i kolko vidim sklop svih dosadašnjih elemenata koji su karakterizirali Dylana. Ovo vrlo vjerojatno nema veze sa Barbatinim tijekom radnje, a? Sclavi u nekom svom fazonu? Tribunal, onaj vješticji?
Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj... supermark je ultramega simpa kompa i svaka koka bi ga htjela za jebaca ;) HC! je zakon, živijo HC! |
 |
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6319 Posts
Posted - 04/06/2007 : 09:59:06
|
quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by Beva
Crna tempera/gvaš + suhi kist.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Hvala lijepa... |
 |
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6319 Posts
Posted - 04/06/2007 : 13:18:40
|
[URL=http://imageshack.us] [/URL]
Evo, kao dokaz tezi da šišam, ako nikog, a ono Cossua... Uzmite u obzir da sam nacrtao u obicnom Paintu za nekih cca. 10 minuta... Na papiru bi to izgledalo puno ljepše, ali nemam skener...
Kakvi Montanari & Grassani, mali Beva je buducnost Dylan Doga |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 04/06/2007 : 13:24:20
|
Ma ti si isti Roi! Da vidimo kako crtaš razgolicene komade, Dylan nije ništa bez svojih komada!
Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj... supermark je ultramega simpa kompa i svaka koka bi ga htjela za jebaca ;) HC! je zakon, živijo HC! |
 |
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6319 Posts
Posted - 04/06/2007 : 13:27:55
|
quote: Originally posted by DeeCay
Ma ti si isti Roi! Da vidimo kako crtaš razgolicene komade, Dylan nije ništa bez svojih komada!
Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj... supermark je ultramega simpa kompa i svaka koka bi ga htjela za jebaca ;) HC! je zakon, živijo HC!
Ne smijem, mogla bi mi mama vidjet
To ja samo onako, nekad, sebi za dušu
Edit: Otkad ga je Barbatova uzela pod svoje, komada ionako nema... Tko bira, apstinira... U originalu ide malo vulgarnije, ali ipak je ovo pristojan forum |
Edited by - Beva on 04/06/2007 13:32:39 |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 04/06/2007 : 14:02:27
|
Pa da, no barba Sclavi se vratio, a ima i drugih manijaka scenarista koji još uvijek ubace koju koku. No, izjasnio se da apstinira samo u jednoj epizodi, tak da niti Barbatove nece moc ugasiti Dylanov libido...
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 04/06/2007 : 14:18:25
|
Pa da, no barba Sclavi se vratio, a ima i drugih manijaka scenarista koji još uvijek ubace koju koku. No, izjasnio se da apstinira samo u jednoj epizodi, tak da niti Barbatove nece moc ugasiti Dylanov libido...
Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj... supermark je ultramega simpa kompa i svaka koka bi ga htjela za jebaca ;) HC! je zakon, živijo HC!
Kakve veze imaju bugarski reprezentativci sa Dilanom     
Bolje imat pet dobrih prijatelja nego jednog neprijatelja |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 04/06/2007 : 14:23:55
|
Kaj nisi citao epizodu kad je Groucho skoro opalio onu nogometnu reprezentativku Arsenala? Ccc... A Dylan je u meduvremenu suze ronio, oce moj, zašto si me ostavio? 
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 04/06/2007 : 14:52:24
|
No, izjasnio se da apstinira samo u jednoj epizodi, tak da niti Barbatove nece moc ugasiti Dylanov libido...
Plus, Paola je na porodiljskom, tako da ce Dylan u narednom periodu mal'ko više mastiti brke...
-- "Heiliger $*#@!!! Eine saugroße Miezekatze läuft loss in der Strasse!!" |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 04/06/2007 : 16:12:31
|
quote: Originally posted by Djole
No, izjasnio se da apstinira samo u jednoj epizodi, tak da niti Barbatove nece moc ugasiti Dylanov libido...
Plus, Paola je na porodiljskom, tako da ce Dylan u narednom periodu mal'ko više mastiti brke...
Tko je otac, Dylan ili Groucho?
Nego, što je s Sclavijem, jel prebrodio tu svoju kreativnu stripovsku krizu? Hoce li sad dalje redovno pisati DD-a?
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 04/06/2007 : 16:14:40
|
O djevice, kako li ce tek friško majcinstvo i novoprodudeni majcinski instinkti Paole Barbato utjecati na njezin odnos spram Dylana i njezinog buduceg rada na tom serijalu...
still amazes... |
 |
|
darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts
Member since 23/10/2006 |
Posted - 04/06/2007 : 16:24:13
|
O ukusima se ocito ne raspravlja,Stano u Morgani sjenca na nacin da žene izgledaju s bradom od tri dana, a svi izgledaju kao frankensteini, sa zakrpama na licu, car je Brindisi. |
 |
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6319 Posts
Posted - 04/06/2007 : 16:27:40
|
quote: Originally posted by kiky
O djevice, kako li ce tek friško majcinstvo i novoprodudeni majcinski instinkti Paole Barbato utjecati na njezin odnos spram Dylana i njezinog buduceg rada na tom serijalu...
still amazes...
Možda Dylan dobije sina i nazove ga Xabaras, po djedu |
 |
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6319 Posts
Posted - 04/06/2007 : 16:30:02
|
quote: Originally posted by darkwoodaxe
O ukusima se ocito ne raspravlja,Stano u Morgani sjenca na nacin da žene izgledaju s bradom od tri dana, a svi izgledaju kao frankensteini, sa zakrpama na licu, car je Brindisi.
Istina, Morgana mu je najslabiji rad na DD-u... Vjerojatno je imao jako malo vremena da ju nacrta... Ali u 'Prici o Dylanu Dogu' crtež mu je maestralan... Nisam nikad vidio bolje nacrtan strip... |
 |
|
Deers
Advanced Member

Croatia
9558 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 05/06/2007 : 09:22:56
|
quote: Originally posted by Djole
-- "Heiliger $*#@!!! Eine saugroße Miezekatze läuft loss in der Strasse!!"
Sad ce vjerovatno Barbatovica htjeti oženiti dylana sa tamo nekom ( anna Never) pa da mu ona rodi tako da i dylan a i citatelji prožive to prekrasno iskustvo..
Covika se drži za besidu a tovara za konop! |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 05/06/2007 : 09:26:44
|
Što i ne bi bilo nužno loše. Marti se za svoju dvadesetogodišnjicu oženio (okej, ne baš tada, but you know what I mean), a Dylan je za svoju dvadesetogodišnjicu - dobio macku.
-- "Heiliger $*#@!!! Eine saugroße Miezekatze läuft loss in der Strasse!!" |
 |
|
Topic  |
|