forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 DD 20 years and beyond
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 75

Vega
stripovi.com suradnik

Croatia
1134 Posts

Member since 11/06/2004

Posted - 03/06/2007 : 14:15:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Vega a Private Message
jel' netko možda citao onu epizodu s marinom, bree i morganom na naslovnici. mislim da je naslov amori perduti. lici li to na nešto?

I know that I was born and I know that I'll die.
The in between is mine. I am mine.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 03/06/2007 : 14:57:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Nope, ne lici.

--
"Heiliger $*#@!!! Eine saugroße Miezekatze läuft loss in der Strasse!!"
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 03/06/2007 : 14:58:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

? = žed.

tnx

--
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6319 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 04/06/2007 : 01:01:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
Stano mi je bez premca najbolji crtac Dylan Doga... Koliko sam samo puta pokušao to kopirati... Nemoguce... Usput, jel netko zna kako on crta ono sjencenje? Bez toga mu crtež ne bi bio ni upola dobar kao što jest... Nije valjda da radi tockicu po tockicu... Pa da poludi covjek...

Zatim ide Roi, koji se, istina, malo srozao, ali mi je drag... Ne mogu si pomoci...

Brindisi je dobar, ali mi ne paše... 'Sunceve pjege', ili 'San razuma' jedni su mi od najgorih Dylana, a njegov crtež tome puno pridonosi...

I za kraj, uvjerljivo najgori: Ugolino Cossu... Pa ja mu crtam triput bolje... Ozbiljno to kažem... Treba mu pod hitno zabranit crtanje...
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 04/06/2007 : 01:09:42  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Khm...
Ako crtas dobro i crtas Dilana, baci pogled na konkurs: www.lazarkomarcic.org.yu

She came from the grave much graver. First, he’ll kill her, then I’ll save her! Everything is turning out so dark. Going through the motions.
No, I’ll save her, then I’ll kill her! I think this line is mostly filler. What's it going to take to strike a spark? It's what they have inside.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27587 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 04/06/2007 : 01:10:29  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Cossu je meni dobar.no svak ima svoj ukus.

Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6319 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 04/06/2007 : 01:17:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:
Originally posted by DusMan

Khm...
Ako crtas dobro i crtas Dilana, baci pogled na konkurs: www.lazarkomarcic.org.yu

She came from the grave much graver. First, he’ll kill her, then I’ll save her! Everything is turning out so dark. Going through the motions.
No, I’ll save her, then I’ll kill her! I think this line is mostly filler. What's it going to take to strike a spark? It's what they have inside.

Crtam, ali samo u olovci, pošto se nikad nisam ozbiljnije bavio time, pa nikad nisam radio u tušu... A dobro mi ide, odgovorno tvrdim, kad vidim Cossua ili Siniscalchia, da bih mogao crtati za Bonelli...
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6319 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 04/06/2007 : 01:20:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:
Originally posted by jaki

Cossu je meni dobar.no svak ima svoj ukus.

Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!

Fali mu sjencenje... Na licima njegovih likova nikad nema sjene, nimalo crne boje... A i Dylan mi je kod njega ružan... Nije da bi to trebalo biti bitno, ali eto...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29675 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 04/06/2007 : 08:42:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Beva

Stano mi je bez premca najbolji crtac Dylan Doga... Koliko sam samo puta pokušao to kopirati... Nemoguce... Usput, jel netko zna kako on crta ono sjencenje? Bez toga mu crtež ne bi bio ni upola dobar kao što jest... Nije valjda da radi tockicu po tockicu... Pa da poludi covjek...

Crna tempera/gvaš + suhi kist.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 04/06/2007 : 09:34:22  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Nova epizodica je by Sclavi/Brindisi, i kolko vidim sklop svih dosadašnjih elemenata koji su karakterizirali Dylana. Ovo vrlo vjerojatno nema veze sa Barbatinim tijekom radnje, a? Sclavi u nekom svom fazonu? Tribunal, onaj vješticji?

Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj...
supermark je ultramega simpa kompa i svaka koka bi ga htjela za jebaca ;)
HC! je zakon, živijo HC!
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6319 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 04/06/2007 : 09:59:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by Beva

Crna tempera/gvaš + suhi kist.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

Hvala lijepa...
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6319 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 04/06/2007 : 13:18:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
[URL=http://imageshack.us][/URL]

Evo, kao dokaz tezi da šišam, ako nikog, a ono Cossua... Uzmite u obzir da sam nacrtao u obicnom Paintu za nekih cca. 10 minuta... Na papiru bi to izgledalo puno ljepše, ali nemam skener...

Kakvi Montanari & Grassani, mali Beva je buducnost Dylan Doga
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 04/06/2007 : 13:24:20  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Ma ti si isti Roi! Da vidimo kako crtaš razgolicene komade, Dylan nije ništa bez svojih komada!

HC! je zakon, živijo HC!
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6319 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 04/06/2007 : 13:27:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Ma ti si isti Roi! Da vidimo kako crtaš razgolicene komade, Dylan nije ništa bez svojih komada!

HC! je zakon, živijo HC!

Ne smijem, mogla bi mi mama vidjet

To ja samo onako, nekad, sebi za dušu

Edit: Otkad ga je Barbatova uzela pod svoje, komada ionako nema... Tko bira, apstinira... U originalu ide malo vulgarnije, ali ipak je ovo pristojan forum

Edited by - Beva on 04/06/2007 13:32:39
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 04/06/2007 : 14:02:27  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Pa da, no barba Sclavi se vratio, a ima i drugih manijaka scenarista koji još uvijek ubace koju koku. No, izjasnio se da apstinira samo u jednoj epizodi, tak da niti Barbatove nece moc ugasiti Dylanov libido...

HC! je zakon, živijo HC!
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 04/06/2007 : 14:18:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
quote:

Pa da, no barba Sclavi se vratio, a ima i drugih manijaka scenarista koji još uvijek ubace koju koku. No, izjasnio se da apstinira samo u jednoj epizodi, tak da niti Barbatove nece moc ugasiti Dylanov libido...

HC! je zakon, živijo HC!

Kakve veze imaju bugarski reprezentativci sa Dilanom

Bolje imat pet dobrih prijatelja nego jednog neprijatelja
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 04/06/2007 : 14:23:55  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Kaj nisi citao epizodu kad je Groucho skoro opalio onu nogometnu reprezentativku Arsenala? Ccc... A Dylan je u meduvremenu suze ronio, oce moj, zašto si me ostavio?

HC! je zakon, živijo HC!
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 04/06/2007 : 14:52:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:

No, izjasnio se da apstinira samo u jednoj epizodi, tak da niti Barbatove nece moc ugasiti Dylanov libido...

Plus, Paola je na porodiljskom, tako da ce Dylan u narednom periodu mal'ko više mastiti brke...

--
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 04/06/2007 : 16:12:31  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

quote:

No, izjasnio se da apstinira samo u jednoj epizodi, tak da niti Barbatove nece moc ugasiti Dylanov libido...

Plus, Paola je na porodiljskom, tako da ce Dylan u narednom periodu mal'ko više mastiti brke...

Tko je otac, Dylan ili Groucho?

Nego, što je s Sclavijem, jel prebrodio tu svoju kreativnu stripovsku krizu? Hoce li sad dalje redovno pisati DD-a?

HC! je zakon, živijo HC!
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 04/06/2007 : 16:14:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
O djevice, kako li ce tek friško majcinstvo i novoprodudeni majcinski instinkti Paole Barbato utjecati na njezin odnos spram Dylana i njezinog buduceg rada na tom serijalu...

still amazes...
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 04/06/2007 : 16:24:13  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message
O ukusima se ocito ne raspravlja,Stano u Morgani sjenca na nacin da žene izgledaju s bradom od tri dana, a svi izgledaju kao frankensteini, sa zakrpama na licu, car je Brindisi.
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6319 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 04/06/2007 : 16:27:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

O djevice, kako li ce tek friško majcinstvo i novoprodudeni majcinski instinkti Paole Barbato utjecati na njezin odnos spram Dylana i njezinog buduceg rada na tom serijalu...

still amazes...

Možda Dylan dobije sina i nazove ga Xabaras, po djedu
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6319 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 04/06/2007 : 16:30:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:
Originally posted by darkwoodaxe

O ukusima se ocito ne raspravlja,Stano u Morgani sjenca na nacin da žene izgledaju s bradom od tri dana, a svi izgledaju kao frankensteini, sa zakrpama na licu, car je Brindisi.

Istina, Morgana mu je najslabiji rad na DD-u... Vjerojatno je imao jako malo vremena da ju nacrta... Ali u 'Prici o Dylanu Dogu' crtež mu je maestralan... Nisam nikad vidio bolje nacrtan strip...
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9558 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 05/06/2007 : 09:22:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

quote:

--

Sad ce vjerovatno Barbatovica htjeti oženiti dylana sa tamo nekom ( anna Never) pa da mu ona rodi tako da i dylan a i citatelji prožive to prekrasno iskustvo..

Covika se drži za besidu
a tovara za konop!
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 05/06/2007 : 09:26:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Što i ne bi bilo nužno loše. Marti se za svoju dvadesetogodišnjicu oženio (okej, ne baš tada, but you know what I mean), a Dylan je za svoju dvadesetogodišnjicu - dobio macku.

--
Go to Top of Page
Page: of 75 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000