Author |
Topic  |
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Deers
Advanced Member

Croatia
9560 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 02/12/2007 : 15:11:12
|
da..... iako neslovnica i nije nešto revolucionarno sama po sebi ipak nešto bode u oci na prvi pogled..... iako nemam pojma što to ali imam dojam da je nekako drukcija.....
Medda se nakon reality showa bacio na kolekcionare..... ima nade za ovu epizodu.... |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
 |
|
Deers
Advanced Member

Croatia
9560 Posts
Posted - 06/12/2007 : 10:54:37
|

Evo naslovnice grandistampe 9 koja izlazi u drugom mjesecu. Još jedno razocarenje od strane Roija.. Kako da nema nikakve inspiracije pa kopira vec postojece naslovnice..... Dosad mu e najbolja ona od "oni su medu nama" kojeg vec ono broja, gdje je pokazao barem inovativnost , dok su mu ostale kopija vilinih sa pretjerivanjem u elementimakojih uopce nema u stripu......
Uglavnom dobili smo odgovor o "Vidio sam te kako umireš" , tu je uredno najavljena, da li su to možda riješili nesporazum ili...? |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
|
Deers
Advanced Member

Croatia
9560 Posts
Posted - 06/12/2007 : 15:12:50
|
mah.. roi je na naslovnicamo od brendona pokazao da može bolje, zato valjda i ocekujem više od njega.. |
Edited by - Deers on 06/12/2007 17:46:14 |
 |
|
Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts
Member since 18/12/2004 |
Posted - 09/12/2007 : 06:19:05
|
Mislim da je njemu verovatno nalozeno da samo varira na temu postojecih kavera - to jest, jedan od tri, po epizodi koja je na neki nacin najupecatljivija - dakle, da ne kreira nego da zadrzi identitet i prepoznatljivost tih starih brojeva. Pa pogledajte koliko jos edicija ima, onaj bestselller ili nesto slicno, gde Stano varira na temu Ville ili cak samog sebe:) Zbog toga najvise i mislim da je strogi zahtev NE izmisljati, nego dati staro u novom ruhu.
I to nije problem. Problem je u tome sto su ovi kaveri cisto otaljavanje do mere bljutavosti. I da, bas zbog toga sto je na Brendonu pokazao kako to moze kad hoce. Ovo? Cista sljaka za extra pare. |
...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...! |
 |
|
Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4682 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 10/12/2007 : 18:06:01
|
Stano na zadnjoj naslovnici reprizira svoje cudoviste nakon Prorocanstva (jedan od najgorih Dilana ikad, i to u dva dela)) i Zverskog brloga (takodje u grupi losih brojeva). Ocito je da mu monsteri ne idu bas od ruke :)
Sto se Roija tice, stvar je jasna, naslovnice su blago uzasne. I tacka. |
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
 |
|
kitaric
Average Member

Serbia
975 Posts
Member since 20/11/2004 |
Posted - 11/12/2007 : 21:20:47
|
Roijevi zombiji su bezveze nacrtani, a onaj Stanov monstrum je smejurija teska, ima brkove kao Asteriks, a izgleda kao neka biljka ljudozderka. Bolje bi bilo da su se menjali jer su monstrumi Roijeva specijalnost, a zombiji Stanova. |
You tell anyone about this and I'll fucking kill you. I'm kidding, I'm kidding, we'll have him home by midnight. |
 |
|
Akul
Junior Member

Croatia
354 Posts
Member since 08/05/2007 |
Posted - 11/12/2007 : 22:45:16
|
quote: Originally posted by Barker
Stano na zadnjoj naslovnici reprizira svoje cudoviste nakon Prorocanstva (jedan od najgorih Dilana ikad, i to u dva dela)) i Zverskog brloga (takodje u grupi losih brojeva). Ocito je da mu monsteri ne idu bas od ruke :)
Sto se Roija tice, stvar je jasna, naslovnice su blago uzasne. I tacka.
Roiove naslovnice...što se tice reprinta slažem se, ali u Brendonu ima nekoliko stvarno odlicnih... |
 |
|
darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts
Member since 23/10/2006 |
Posted - 12/12/2007 : 13:38:31
|
vidio sam na crš neke dylane na engleskom, zna li netko o cemu se tu radi, tko to izdaje, koji su brojevi pokriveni i sl? |
Till I Collapse |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 12/12/2007 : 17:19:36
|
Izašlo 6-7 brojeva od Dark Horsea pre 10 i kusur godina. Ništa vredno pomena. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts
Posted - 13/12/2007 : 09:17:58
|
šteta, traže se alternative, no omca se polako steže, doduše mr no, tex i mm su prije u redu za gašenje aparata |
Till I Collapse |
 |
|
Akul
Junior Member

Croatia
354 Posts
Member since 08/05/2007 |
Posted - 21/12/2007 : 21:19:13
|
Za mjesec dana u Italiji...

Stano je mogao biti orginalniji...naslovnica me previše podsjeca na onu od #254 groblje nakaza(Barbato)...a i nije mi neš posebno... |
Edited by - Akul on 21/12/2007 21:34:34 |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
|
darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts
Posted - 28/12/2007 : 09:32:16
|
novi ludensov gigant izašao, regularni broj 13. nikada se u životu nisam toliko namucio citajuci jedan strip. dosada na 240 strana. nisam u stanju pisati recenzije i neznam kako ce se najveci dylanmaheri na forumu izjasniti, no po meni dati toj ženi osmišljavati price na 240 strana je ludost. groucha je pretvorila u brzog iz mucki. alessandrinijev crtež je od lošeg do podnošljivog. berni je ocito krenuo unaprijed, to zbaci da nas slijedece godine ceka prvo prica bruna enne, a onda opet ta žena. |
Till I Collapse |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 09/01/2008 : 09:54:10
|
Recenzija Ledene Fibre iz poslednjeg giganta na ubciju: http://www.ubcfumetti.com/dylandog/?15363
Malko su je previše iskritikovali. Mislim, tacno je sve, narocito ono da fali koherentnija prica, odnosno da ovo više lici na skup (dobrih) ideja i motiva bez narativne niti - ali bez obzira, i dalje stojim pri tome da je u pitanju jedan od najboljih Dylana u poslednje vreme. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 09/01/2008 : 10:58:48
|
Nekako mi naizgled ti novi Dylani izgledaju dosta zanimljivo. Vracanje starim temama, malo retkonovanja, racionalizacija odnosa medu starim protagonistima itd. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 09/01/2008 : 10:59:48
|
quote: Originally posted by supermark
bezveze, mogao je stano napraviti scenu kada mrtvac izlazi iz groba, ko villa u texi u zombijima

Ma da, to bi bilo preocito, Stano nikad ne radi takve naslovnice. A i otkud znaš da je zombie u pitanju? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 09/01/2008 : 12:17:19
|
quote: Originally posted by DeeCay
Nekako mi naizgled ti novi Dylani izgledaju dosta zanimljivo. Vracanje starim temama, malo retkonovanja, racionalizacija odnosa medu starim protagonistima itd.
Problem je u tome što nije po sredi racionalizacija, nego banalizacija.
A retkon je veoma mocno i opasno orude, i treba biti jako, jako oprezan sa njim. Može da da jako dobre rezultate (videti Sagu Alfa), ali cešce da katastrofalne. A Paola je bila oprezna koliko i slon u staklari. Okej, radnja jubilarca joj je izdiktirana preko telefona, nije ona (u potpunosti) za krivit, no ipak... |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Posted - 09/01/2008 : 19:55:47
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by supermark
bezveze, mogao je stano napraviti scenu kada mrtvac izlazi iz groba, ko villa u texi u zombijima
Ma da, to bi bilo preocito, Stano nikad ne radi takve naslovnice. A i otkud znaš da je zombie u pitanju?
ma ne mora stano crtati zombije, mogao je ubaciti koga god je htio (tj. onog koji je u strip), ali ova stanova naslovnica je bevezve (savrsena rijec za ovu naslovnicu- monotonu i totalno nezanimljivu) |
 |
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6319 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 12/01/2008 : 13:05:05
|
Stanova naslovnica je dobra... Tjera te (barem mene) da se zapitaš tko (ili što) je napravio takav masakr... Doduše, cini mi se da on sada sam radi kolor, a po meni je bolje bilo dok je on samo crtao tušem, a netko drugi bojao... Ili nek on sam boji, nije loše, ali nek se vrati starom stilu... Puno mi je gori takav primjer De Angelis na novijim naslovnicama NN-a... Ne svida mi se to...
S druge strane, nije mi baš najjasnija perspektiva Villine naslovnice... Mislim na zombija ispod Texa... Nacrtano je kao da je on par metara ispred Texa, a opet glava im je nacrtana gotovo iste velicine... Pogledajte Texove cizme u odnosu na glavu tog zombija... Neki zombi-kepec, što li vec??? |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
Topic  |
|