forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 DD 20 years and beyond
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 75

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/11/2007 : 19:50:21  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
da,ekologija je in

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 01/12/2007 : 12:37:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
evo sljedeceg dylana u italiji:
naslonica mi ne izgledakao tipican staov rad,
vidi li netko stanov potpis?

Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9560 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 02/12/2007 : 15:11:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message
da..... iako neslovnica i nije nešto revolucionarno sama po sebi ipak nešto bode u oci na prvi pogled..... iako nemam pojma što to ali imam dojam da je nekako drukcija.....

Medda se nakon reality showa bacio na kolekcionare..... ima nade za ovu epizodu....

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9560 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 06/12/2007 : 10:54:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message

Evo naslovnice grandistampe 9 koja izlazi u drugom mjesecu.
Još jedno razocarenje od strane Roija.. Kako da nema nikakve inspiracije pa kopira vec postojece naslovnice..... Dosad mu e najbolja ona od "oni su medu nama" kojeg vec ono broja, gdje je pokazao barem inovativnost , dok su mu ostale kopija vilinih sa pretjerivanjem u elementimakojih uopce nema u stripu......

Uglavnom dobili smo odgovor o "Vidio sam te kako umireš" , tu je uredno najavljena, da li su to možda riješili nesporazum ili...?

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 06/12/2007 : 11:43:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
meni isto malo smeta jer roi kopira vec villine naslovnice, ali su mi svejedno fantasticne (sve osim 6)
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9560 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 06/12/2007 : 15:12:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message
mah.. roi je na naslovnicamo od brendona pokazao da može bolje, zato valjda i ocekujem više od njega..

Edited by - Deers on 06/12/2007 17:46:14
Go to Top of Page

Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 18/12/2004

Posted - 09/12/2007 : 06:19:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Leo Charm's Homepage  Send Leo Charm a Private Message
Mislim da je njemu verovatno nalozeno da samo varira na temu postojecih kavera - to jest, jedan od tri, po epizodi koja je na neki nacin najupecatljivija - dakle, da ne kreira nego da zadrzi identitet i prepoznatljivost tih starih brojeva. Pa pogledajte koliko jos edicija ima, onaj bestselller ili nesto slicno, gde Stano varira na temu Ville ili cak samog sebe:) Zbog toga najvise i mislim da je strogi zahtev NE izmisljati, nego dati staro u novom ruhu.

I to nije problem. Problem je u tome sto su ovi kaveri cisto otaljavanje do mere bljutavosti. I da, bas zbog toga sto je na Brendonu pokazao kako to moze kad hoce. Ovo? Cista sljaka za extra pare.

...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...!
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4682 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 10/12/2007 : 18:06:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
Stano na zadnjoj naslovnici reprizira svoje cudoviste nakon Prorocanstva (jedan od najgorih Dilana ikad, i to u dva dela)) i Zverskog brloga (takodje u grupi losih brojeva). Ocito je da mu monsteri ne idu bas od ruke :)

Sto se Roija tice, stvar je jasna, naslovnice su blago uzasne. I tacka.

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

kitaric
Average Member

Serbia
975 Posts

Member since 20/11/2004

Posted - 11/12/2007 : 21:20:47  Show Profile Show Extended Profile  Send kitaric a Private Message
Roijevi zombiji su bezveze nacrtani, a onaj Stanov monstrum je smejurija teska, ima brkove kao Asteriks, a izgleda kao neka biljka ljudozderka.
Bolje bi bilo da su se menjali jer su monstrumi Roijeva specijalnost, a zombiji Stanova.

You tell anyone about this and I'll fucking kill you. I'm kidding, I'm kidding, we'll have him home by midnight.
Go to Top of Page

Akul
Junior Member

Croatia
354 Posts

Member since 08/05/2007

Posted - 11/12/2007 : 22:45:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Akul a Private Message
quote:
Originally posted by Barker

Stano na zadnjoj naslovnici reprizira svoje cudoviste nakon Prorocanstva (jedan od najgorih Dilana ikad, i to u dva dela)) i Zverskog brloga (takodje u grupi losih brojeva). Ocito je da mu monsteri ne idu bas od ruke :)

Sto se Roija tice, stvar je jasna, naslovnice su blago uzasne. I tacka.

Roiove naslovnice...što se tice reprinta slažem se, ali u Brendonu ima nekoliko stvarno odlicnih...
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 12/12/2007 : 13:38:31  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message
vidio sam na crš neke dylane na engleskom, zna li netko o cemu se tu radi, tko to izdaje, koji su brojevi pokriveni i sl?

Till I Collapse
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 12/12/2007 : 17:19:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Izašlo 6-7 brojeva od Dark Horsea pre 10 i kusur godina. Ništa vredno pomena.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 13/12/2007 : 09:17:58  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message
šteta, traže se alternative, no omca se polako steže, doduše mr no, tex i mm su prije u redu za gašenje aparata

Till I Collapse
Go to Top of Page

Akul
Junior Member

Croatia
354 Posts

Member since 08/05/2007

Posted - 21/12/2007 : 21:19:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Akul a Private Message
Za mjesec dana u Italiji...

Stano je mogao biti orginalniji...naslovnica me previše podsjeca na onu od #254 groblje nakaza(Barbato)...a i nije mi neš posebno...

Edited by - Akul on 21/12/2007 21:34:34
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 22/12/2007 : 22:32:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
bezveze,
mogao je stano napraviti scenu kada mrtvac izlazi iz groba,
ko villa u texi u zombijima

Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 28/12/2007 : 09:32:16  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message
novi ludensov gigant izašao, regularni broj 13. nikada se u životu nisam toliko namucio citajuci jedan strip. dosada na 240 strana. nisam u stanju pisati recenzije i neznam kako ce se najveci dylanmaheri na forumu izjasniti, no po meni dati toj ženi osmišljavati price na 240 strana je ludost. groucha je pretvorila u brzog iz mucki. alessandrinijev crtež je od lošeg do podnošljivog. berni je ocito krenuo unaprijed, to zbaci da nas slijedece godine ceka prvo prica bruna enne, a onda opet ta žena.

Till I Collapse
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 28/12/2007 : 16:23:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Novi DD Gigant... na kioscima?
Broj 13?
Barbatin Bezimeni?
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 28/12/2007 : 16:25:01  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message
u more comicsu

Till I Collapse
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 09/01/2008 : 09:54:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Recenzija Ledene Fibre iz poslednjeg giganta na ubciju: http://www.ubcfumetti.com/dylandog/?15363

Malko su je previše iskritikovali. Mislim, tacno je sve, narocito ono da fali koherentnija prica, odnosno da ovo više lici na skup (dobrih) ideja i motiva bez narativne niti - ali bez obzira, i dalje stojim pri tome da je u pitanju jedan od najboljih Dylana u poslednje vreme.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 09/01/2008 : 10:58:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Nekako mi naizgled ti novi Dylani izgledaju dosta zanimljivo. Vracanje starim temama, malo retkonovanja, racionalizacija odnosa medu starim protagonistima itd.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 09/01/2008 : 10:59:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

bezveze,

Ma da, to bi bilo preocito, Stano nikad ne radi takve naslovnice. A i otkud znaš da je zombie u pitanju?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 09/01/2008 : 12:17:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Nekako mi naizgled ti novi Dylani izgledaju dosta zanimljivo. Vracanje starim temama, malo retkonovanja, racionalizacija odnosa medu starim protagonistima itd.

Problem je u tome što nije po sredi racionalizacija, nego banalizacija.

A retkon je veoma mocno i opasno orude, i treba biti jako, jako oprezan sa njim. Može da da jako dobre rezultate (videti Sagu Alfa), ali cešce da katastrofalne. A Paola je bila oprezna koliko i slon u staklari. Okej, radnja jubilarca joj je izdiktirana preko telefona, nije ona (u potpunosti) za krivit, no ipak...

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 09/01/2008 : 19:55:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
Originally posted by supermark

bezveze,

Ma da, to bi bilo preocito, Stano nikad ne radi takve naslovnice. A i otkud znaš da je zombie u pitanju?

ma ne mora stano crtati zombije, mogao je ubaciti koga god je htio (tj. onog koji je u strip),
ali ova stanova naslovnica je bevezve (savrsena rijec za ovu naslovnicu- monotonu i totalno nezanimljivu)
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6319 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 12/01/2008 : 13:05:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
Stanova naslovnica je dobra... Tjera te (barem mene) da se zapitaš tko (ili što) je napravio takav masakr... Doduše, cini mi se da on sada sam radi kolor, a po meni je bolje bilo dok je on samo crtao tušem, a netko drugi bojao... Ili nek on sam boji, nije loše, ali nek se vrati starom stilu... Puno mi je gori takav primjer De Angelis na novijim naslovnicama NN-a... Ne svida mi se to...

S druge strane, nije mi baš najjasnija perspektiva Villine naslovnice... Mislim na zombija ispod Texa... Nacrtano je kao da je on par metara ispred Texa, a opet glava im je nacrtana gotovo iste velicine... Pogledajte Texove cizme u odnosu na glavu tog zombija... Neki zombi-kepec, što li vec???

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 26/01/2008 : 18:59:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
mali prewiev od onoga što se sprema u svezi dylan doga u 2008. godini

Go to Top of Page
Page: of 75 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000