forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 DD 20 years and beyond
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 75

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 28/09/2008 : 00:10:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

Gli artigli del Drago

Soggetto e Sceneggiatura: Pasquale Ruju
Disegni: Ugolino Cossu
Copertina: Angelo Stano

Stvarno zanimljiva i oku ugodna naslovnica.
Go to Top of Page

Lucy Liu
Average Member

Croatia
711 Posts

Member since 14/09/2007

Posted - 28/09/2008 : 11:08:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Lucy Liu an AOL message  Send Lucy Liu an ICQ Message  Send Lucy Liu a Yahoo! Message  Send Lucy Liu a Private Message
Zmajevi i kineska mafija?zar im ponestaju ideja?
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 28/09/2008 : 11:59:18  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by Lucy Liu

Mene više podsjeca na naslovnicu ZS 30 "Šesto culo"...
Dijete i cudovište.
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5236 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 28/09/2008 : 13:17:19  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message
meni djeluje odlicno, u svakom slucaju bitno drukcija od mnogih do sada

• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

Mac
Average Member

Bosnia and Herzegovina
576 Posts

Member since 28/09/2008

Posted - 28/09/2008 : 13:21:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Mac a Private Message
quote:
Originally posted by Lucy Liu

Nije li to bio zaplet i u Na granici vremena samo sa dinosaurima?

Edited by - Mac on 28/09/2008 13:22:01
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 28/09/2008 : 21:10:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
RE: Color fest #2, ili Dva puta nula...

Color fest dvica je tek za nijansu bolji od keca, a pošto je kec bio težak krš, to baš i nije pohvala. Diskutabilno najbolja je prva prica, Planeta mrtvih, ali opet, biti najbolji u crap festu i nije neki uspeh. Videokiller Barbatice i Stana je neuspeli eksperiment, Ruju/mari funkcioniše tako što je Ruju standardno loš i standardno se oslanja na tvistove na kraju price, a Mari je sa kolorom izgubio svoju specificnost i atmosfericnost; a ubedljivo je najgori Pakao na zemlji - prica nas lupa po glavi sa svojom petparackom poentom, a De Angellis se blago receno uopšte nije potrudio.

Vizuelno, Planeta mrtvih izgleda jako dobro, a i Stano je u koloru odlican, mada me nervira što copy/pastea zgrade, pa ih onda jedva retušira.

Sve skupa, Kolor fest je opet - mrk.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 28/09/2008 : 21:34:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Nego, ovo izgleda zanimljivo:

http://prontoallaresa.blogspot.com/2008/09/teaser.html

Recchioni se do sad nije oprobavao na DDu (osim price iz prošlogodšnjeg Color festa), a Massimo Carnevale... pa, ko je citao Y the last man, zna zašto je to big deal.

Plus, u januaru, Recchioni/Brindisi: "Svet bez Gruca".

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4683 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 29/09/2008 : 08:03:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
^^^^Aaaaa, prva liga tizer!
Znaci 2009, detalji jos nisu obznanjeni?
A i bolju mjuzu od ove iz Requiem for a dream nisu mogli da odaberu .

Inace, meni se i naslovnica za Sesto culo ne svidja, pa mozda je razumljivo sto mi je i ova sa zmajem tek pristojna :)

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 29/09/2008 : 10:48:44  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

RE: Color fest #2, ili Dva puta nula...

Color fest dvica je tek za nijansu bolji od keca, a pošto je kec bio težak krš, to baš i nije pohvala. Diskutabilno najbolja je prva prica, Planeta mrtvih, ali opet, biti najbolji u crap festu i nije neki uspeh. Videokiller Barbatice i Stana je neuspeli eksperiment, Ruju/mari funkcioniše tako što je Ruju standardno loš i standardno se oslanja na tvistove na kraju price, a Mari je sa kolorom izgubio svoju specificnost i atmosfericnost; a ubedljivo je najgori Pakao na zemlji - prica nas lupa po glavi sa svojom petparackom poentom, a De Angellis se blago receno uopšte nije potrudio.

Vizuelno, Planeta mrtvih izgleda jako dobro, a i Stano je u koloru odlican, mada me nervira što copy/pastea zgrade, pa ih onda jedva retušira.

Sve skupa, Kolor fest je opet - mrk.

Znaci, vizualno skoro pa odlicno, samo što su scenaristi pali na testu? U biti, ovo je loše ko i vecina Maxija samo što:
a) ne rade ga M&G
B) ofarban je poput ukršnjeg jajeta.

Otvoriti novi serijal, a ne poboljšati mu price je po meni bezveze. Ah, whatever, valjda je sada in biti u coloru.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 29/09/2008 : 18:36:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by Barker

^^^^Aaaaa, prva liga tizer!
Znaci 2009, detalji jos nisu obznanjeni?

Nisu, mada se pojaila jedna stranica stripa po netu. Jako ne-benollijevski izgleda.

quote:

A i bolju mjuzu od ove iz Requiem for a dream nisu mogli da odaberu .

Heh, uz Kronos kvartet sve izgleda bolje nego što jeste. ;) ubr, i muzika iz The Fountain im je odlicna.

quote:

Inace, meni se i naslovnica za Sesto culo ne svidja, pa mozda je razumljivo sto mi je i ova sa zmajem tek pristojna :)

Ova sa zmajem nije ni pristojna, nego bzvze. Klinka i Dylan, i trejsovani zmaj, plus gomila Photoshop efekata? Stano je ponovo poceo da zabušava. Nije bruka i sramota k'o naslovnica za novi Maxi, ali je blizu.

quote:
Originally posted by DeeCay

Znaci, vizualno skoro pa odlicno, samo što su scenaristi pali na testu?

Pa ne, prve dve price su skoro pa odlicne vizuelno. Druge dve nisu ni blizu.

quote:
Originally posted by DeeCay

Otvoriti novi serijal, a ne poboljšati mu price je po meni bezveze.

Ništa cudno, kad nemaš ideje, otvori novi serijal. ;)

Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4683 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 29/09/2008 : 19:51:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

Plus, u januaru, Recchioni/Brindisi: "Svet bez Gruca".

A ja ovo tek sad vidoh! :)
Zvuci super zanimljivo.
Mozda 2009 bude bas prekretnica nabolje za Dilana. pa i zasluzio je jadnicko da mu krene bar malo :)

Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9563 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 29/09/2008 : 20:06:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message
jel to ta tabla :

epizoda se zove Mater Morbi

inace meni i nije taj prvi colorfest bio toliko loš... recchionijeva prica sasvim okej i vidi se da se on najviše potrudio, makar malo nekonzistentna na nekim mjestima a tu je i carnevaleov crtež.. pa cak mi i faracijeva bila dobra... crtež, prica i boje sve se uklopilo u jednu veselu epizodu sa faracijevskim humorom

drugi colorfest nisam citao

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 29/09/2008 : 21:07:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by Deers

jel to ta tabla

Nece da otvori.

quote:

inace meni i nije taj prvi colorfest bio toliko loš... recchionijeva prica sasvim okej i vidi se da se on najviše potrudio, makar malo nekonzistentna na nekim mjestima a tu je i carnevaleov crtež..

Ono sa onim cupavcem? Tja, završi fazon za Duran Duran mi nije loš, ali ostalo... šta znam.

quote:

pa cak mi i faracijeva bila dobra... crtež, prica i boje sve se uklopilo u jednu veselu epizodu sa faracijevskim humorom

Meni je skandalozna, k'o da je Faraci revertovao na svoje Disney dane. Onom nije mesto u Dylanu. Al' ajd' to, nego nije ni duhovito.

Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9563 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 29/09/2008 : 21:52:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message
evo okacio sam na imageshack. sada bi se trebala vidijeti.

a evo i linka od kuda je preuzeta... carnevalov blog http://ildonodieric.blogspot.com/search/label/Dylan%20Dog

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 29/09/2008 : 22:10:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Da, to je ta, tu sam video.

Ako ostane sa ovim grejevima, bice to vrlo interesantno.

Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4683 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 29/09/2008 : 23:19:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
ekselente!

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 29/09/2008 : 23:28:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
ova stranica je odlicna!!
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 30/09/2008 : 00:04:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Inace, Duboko plavetnilo, odnosno ovogodišnji specijalac... meh. Dosadnjikavo. Citljivo, ali dosadnjikavo, i krš rasplet.

Go to Top of Page

Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 18/12/2004

Posted - 30/09/2008 : 06:50:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Leo Charm's Homepage  Send Leo Charm a Private Message
Meni je taj Carnevale bio divan u Colorfestu kec, to mi se navise dopalo. I bas sam razmisljao kako bi bilo gotivno da se jos malo angazuje:)

...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...!
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 30/09/2008 : 09:21:59  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message
quote:

evo okacio sam na imageshack. sada bi se trebala vidijeti.

a evo i linka od kuda je preuzeta... carnevalov blog http://ildonodieric.blogspot.com/search/label/Dylan%20Dog

Kako traumaticno i deprimirajuce...sjajno!

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 30/09/2008 : 14:21:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

novi regularac u italiji...
nista posebno

Zacudo, solidna epizoda. Na par mesta dosadnjikava, kraj malo zbrzan, no ipak.

Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4683 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 30/09/2008 : 15:27:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
Djoletov veliki povratak Dilanu :)
Odavno nisi nabacio par ovakvih komentara.

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6320 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 30/09/2008 : 15:50:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

VC ga sputava! Dolje VC :)

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4683 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 30/09/2008 : 16:33:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
Tako je!
Down with VC!

(sad nam sleduje linc prijatelju :D )

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 30/09/2008 : 18:29:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:

Odavno nije sitgla tura novih, uglavnom sam popunjavao rupe sa starim izdanjima. Hvala senki & Leu na ovome! ;)

Go to Top of Page
Page: of 75 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000