Author |
Topic  |
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
Posted - 28/09/2008 : 00:10:33
|
quote: Originally posted by supermark
Gli artigli del Drago Soggetto e Sceneggiatura: Pasquale Ruju Disegni: Ugolino Cossu Copertina: Angelo Stano

Stvarno zanimljiva i oku ugodna naslovnica. |
 |
|
Lucy Liu
Average Member

.jpg)
Croatia
711 Posts
Member since 14/09/2007 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 28/09/2008 : 11:59:18
|
quote: Originally posted by Lucy Liu
Zmajevi i kineska mafija?zar im ponestaju ideja?
Mene više podsjeca na naslovnicu ZS 30 "Šesto culo"... Dijete i cudovište.
|
 |
|
DOMI
Advanced Member

Croatia
5236 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 28/09/2008 : 13:17:19
|
meni djeluje odlicno, u svakom slucaju bitno drukcija od mnogih do sada |
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
 |
|
Mac
Average Member

Bosnia and Herzegovina
576 Posts
Member since 28/09/2008 |
Posted - 28/09/2008 : 13:21:25
|
quote: Originally posted by Lucy Liu
Zmajevi i kineska mafija?zar im ponestaju ideja?
Nije li to bio zaplet i u Na granici vremena samo sa dinosaurima? |
Edited by - Mac on 28/09/2008 13:22:01 |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 28/09/2008 : 21:10:01
|
RE: Color fest #2, ili Dva puta nula...
Color fest dvica je tek za nijansu bolji od keca, a pošto je kec bio težak krš, to baš i nije pohvala. Diskutabilno najbolja je prva prica, Planeta mrtvih, ali opet, biti najbolji u crap festu i nije neki uspeh. Videokiller Barbatice i Stana je neuspeli eksperiment, Ruju/mari funkcioniše tako što je Ruju standardno loš i standardno se oslanja na tvistove na kraju price, a Mari je sa kolorom izgubio svoju specificnost i atmosfericnost; a ubedljivo je najgori Pakao na zemlji - prica nas lupa po glavi sa svojom petparackom poentom, a De Angellis se blago receno uopšte nije potrudio.
Vizuelno, Planeta mrtvih izgleda jako dobro, a i Stano je u koloru odlican, mada me nervira što copy/pastea zgrade, pa ih onda jedva retušira.
Sve skupa, Kolor fest je opet - mrk. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 28/09/2008 : 21:34:27
|
Nego, ovo izgleda zanimljivo:
http://prontoallaresa.blogspot.com/2008/09/teaser.html
Recchioni se do sad nije oprobavao na DDu (osim price iz prošlogodšnjeg Color festa), a Massimo Carnevale... pa, ko je citao Y the last man, zna zašto je to big deal.
Plus, u januaru, Recchioni/Brindisi: "Svet bez Gruca". |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4683 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 29/09/2008 : 08:03:56
|
^^^^Aaaaa, prva liga tizer! Znaci 2009, detalji jos nisu obznanjeni? A i bolju mjuzu od ove iz Requiem for a dream nisu mogli da odaberu .
Inace, meni se i naslovnica za Sesto culo ne svidja, pa mozda je razumljivo sto mi je i ova sa zmajem tek pristojna :) |
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 29/09/2008 : 10:48:44
|
quote: Originally posted by Djole
RE: Color fest #2, ili Dva puta nula...
Color fest dvica je tek za nijansu bolji od keca, a pošto je kec bio težak krš, to baš i nije pohvala. Diskutabilno najbolja je prva prica, Planeta mrtvih, ali opet, biti najbolji u crap festu i nije neki uspeh. Videokiller Barbatice i Stana je neuspeli eksperiment, Ruju/mari funkcioniše tako što je Ruju standardno loš i standardno se oslanja na tvistove na kraju price, a Mari je sa kolorom izgubio svoju specificnost i atmosfericnost; a ubedljivo je najgori Pakao na zemlji - prica nas lupa po glavi sa svojom petparackom poentom, a De Angellis se blago receno uopšte nije potrudio.
Vizuelno, Planeta mrtvih izgleda jako dobro, a i Stano je u koloru odlican, mada me nervira što copy/pastea zgrade, pa ih onda jedva retušira.
Sve skupa, Kolor fest je opet - mrk.
Znaci, vizualno skoro pa odlicno, samo što su scenaristi pali na testu? U biti, ovo je loše ko i vecina Maxija samo što: a) ne rade ga M&G B) ofarban je poput ukršnjeg jajeta.
Otvoriti novi serijal, a ne poboljšati mu price je po meni bezveze. Ah, whatever, valjda je sada in biti u coloru. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 29/09/2008 : 18:36:29
|
quote: Originally posted by Barker
^^^^Aaaaa, prva liga tizer! Znaci 2009, detalji jos nisu obznanjeni?
Nisu, mada se pojaila jedna stranica stripa po netu. Jako ne-benollijevski izgleda.
A i bolju mjuzu od ove iz Requiem for a dream nisu mogli da odaberu .
Heh, uz Kronos kvartet sve izgleda bolje nego što jeste. ;) ubr, i muzika iz The Fountain im je odlicna.
Inace, meni se i naslovnica za Sesto culo ne svidja, pa mozda je razumljivo sto mi je i ova sa zmajem tek pristojna :)
Ova sa zmajem nije ni pristojna, nego bzvze. Klinka i Dylan, i trejsovani zmaj, plus gomila Photoshop efekata? Stano je ponovo poceo da zabušava. Nije bruka i sramota k'o naslovnica za novi Maxi, ali je blizu.
quote: Originally posted by DeeCay
Znaci, vizualno skoro pa odlicno, samo što su scenaristi pali na testu?
Pa ne, prve dve price su skoro pa odlicne vizuelno. Druge dve nisu ni blizu.
quote: Originally posted by DeeCay
Otvoriti novi serijal, a ne poboljšati mu price je po meni bezveze.
Ništa cudno, kad nemaš ideje, otvori novi serijal. ;) |
 |
|
Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4683 Posts
Posted - 29/09/2008 : 19:51:49
|
quote: Originally posted by Djole
Plus, u januaru, Recchioni/Brindisi: "Svet bez Gruca".
A ja ovo tek sad vidoh! :) Zvuci super zanimljivo. Mozda 2009 bude bas prekretnica nabolje za Dilana. pa i zasluzio je jadnicko da mu krene bar malo :) |
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
 |
|
Deers
Advanced Member

Croatia
9563 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 29/09/2008 : 20:06:32
|
jel to ta tabla :
 epizoda se zove Mater Morbi
inace meni i nije taj prvi colorfest bio toliko loš... recchionijeva prica sasvim okej i vidi se da se on najviše potrudio, makar malo nekonzistentna na nekim mjestima a tu je i carnevaleov crtež.. pa cak mi i faracijeva bila dobra... crtež, prica i boje sve se uklopilo u jednu veselu epizodu sa faracijevskim humorom
drugi colorfest nisam citao |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 29/09/2008 : 21:07:17
|
quote: Originally posted by Deers
jel to ta tabla
Nece da otvori.
inace meni i nije taj prvi colorfest bio toliko loš... recchionijeva prica sasvim okej i vidi se da se on najviše potrudio, makar malo nekonzistentna na nekim mjestima a tu je i carnevaleov crtež..
Ono sa onim cupavcem? Tja, završi fazon za Duran Duran mi nije loš, ali ostalo... šta znam.
pa cak mi i faracijeva bila dobra... crtež, prica i boje sve se uklopilo u jednu veselu epizodu sa faracijevskim humorom
Meni je skandalozna, k'o da je Faraci revertovao na svoje Disney dane. Onom nije mesto u Dylanu. Al' ajd' to, nego nije ni duhovito. |
 |
|
Deers
Advanced Member

Croatia
9563 Posts
Member since 29/03/2004 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 29/09/2008 : 22:10:32
|
Da, to je ta, tu sam video.
Ako ostane sa ovim grejevima, bice to vrlo interesantno. |
 |
|
Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4683 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 30/09/2008 : 00:04:46
|
Inace, Duboko plavetnilo, odnosno ovogodišnji specijalac... meh. Dosadnjikavo. Citljivo, ali dosadnjikavo, i krš rasplet. |
 |
|
Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts
Member since 18/12/2004 |
Posted - 30/09/2008 : 06:50:05
|
Meni je taj Carnevale bio divan u Colorfestu kec, to mi se navise dopalo. I bas sam razmisljao kako bi bilo gotivno da se jos malo angazuje:) |
...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...! |
 |
|
morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 30/09/2008 : 14:21:53
|
quote: Originally posted by supermark
novi regularac u italiji... nista posebno

Zacudo, solidna epizoda. Na par mesta dosadnjikava, kraj malo zbrzan, no ipak. |
 |
|
Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4683 Posts
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6320 Posts
Member since 04/06/2007 |
|
Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4683 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 30/09/2008 : 18:29:22
|
Djoletov veliki povratak Dilanu :) Odavno nisi nabacio par ovakvih komentara.
Odavno nije sitgla tura novih, uglavnom sam popunjavao rupe sa starim izdanjima. Hvala senki & Leu na ovome! ;) |
 |
|
Topic  |
|