Author |
Topic  |
Deers
Advanced Member

Croatia
9563 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 30/09/2008 : 19:47:42
|

baš gledam te slike iz " Svijet bez Groucha"sa Djoletovog linka i sve mi to lici na nekakav What If... nešto kao barbatin izbor.....u ovoj sceni bi bilo normalno da groucho dobaci pištolj dylanu.... a opet možda se recchioni samo osvecuje dylanu jer je popularniji od johna doea. |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 30/09/2008 : 22:52:59
|
quote: Originally posted by supermark

Prica o simpaticnom lažovu Liamu koja ima jedan sitan problem - to što Liam nije simpatican, ni najamnje. I onda sve pada kao kula od karata.
Plus, Pikato je skandalozno isfušario crtež. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 01/10/2008 : 13:29:49
|
quote: Originally posted by kiky

bzvz. Misterija sa potpuno ociglednim raspletom koju je malo splattera moglo da eventualno ucini citljivijom - ali eto, splattera ipak nema. Objašnjenje nategnuto do bola. Krš, sve skupa. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29656 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 01/10/2008 : 13:54:39
|
Od ovih što sam procitao valja Palikuca. E sad, pet komada novijih epizoda nisu baš neki statisticki uzorak (narocito kad su dve Rujuove ;) ). |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Posted - 11/10/2008 : 12:54:43
|
Novi Gigic objavljen u Italiji! Sa cetiri nove price!

1. La statua di carne Soggetto e Sceneggiatura: Bruno Enna Disegni: Nicola Mari
2. Call Center Soggetto e Sceneggiatura: Giovanni Gualdoni Disegni: Stefano Voltolini
3. La foresta perduta Soggetto e Sceneggiatura: Tito Faraci Disegni: Maurizio Di Vincenzo
4. Uno, nessuno e centomila Soggetto e Sceneggiatura: Giovanni Di Gregorio Disegni: Fabio Celoni |
 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Posted - 11/10/2008 : 13:02:01
|
Da uce na zlodjelima Krugova u žitu, ne bi više stavljali Bruna Ennu u Gigant... ali opet, kad malo gledam listu "anonimusa" koja sve više piše Gigante, sve se više pitam koliko Gigant zapravo postaje novi i veci Maxi? ;) |
 |
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
Posted - 11/10/2008 : 13:59:21
|
quote: Originally posted by kico
Opet se vracaju na krace price i više njih... Uce nad zlodjelima tipa "Krugovi u žitu"...
Duge price tipa Bezimeni i Duga noc se nebi složile s tvojom izjavom. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29656 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts
Member since 21/12/2006 |
|
kitaric
Average Member

Serbia
975 Posts
Member since 20/11/2004 |
Posted - 12/10/2008 : 04:08:49
|
quote: Originally posted by vope
U ovom slucaju dajem prednost kvalitetu a ne duzini :) tj. duzina nije bitna sve dok je kvaliet na nivou...
u al je ovo dvosmisleno... |
You tell anyone about this and I'll fucking kill you. I'm kidding, I'm kidding, we'll have him home by midnight. |
 |
|
vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 12/10/2008 : 09:06:57
|
quote: Originally posted by kitaric
quote: Originally posted by vope
U ovom slucaju dajem prednost kvalitetu a ne duzini :) tj. duzina nije bitna sve dok je kvaliet na nivou...
u al je ovo dvosmisleno...
Bavis se necistim mislima momce... A ja samo pricam o stripu...   |
... |
 |
|
DOMI
Advanced Member

Croatia
5240 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 12/10/2008 : 11:37:24
|
naravno da Gigant postaje kao povecani Maxi, vjerovatno nestaje inspiracije za dužu kvalitetnu pricu... ali suditi o novom Gigantu možemo ipak tek kada ga procitamo... |
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
 |
|
Lucy Liu
Average Member

.jpg)
Croatia
711 Posts
Member since 14/09/2007 |
|
Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts
Member since 18/12/2004 |
Posted - 12/10/2008 : 23:57:04
|
Gigant se vraca na ono sto je bio, a to sto je bio uglavnom JESTE forma koja Dilanu i odgovara: vise kracih prica, jer on je, generalno, jako los na 240 strana. Naprosto, nije tip junaka kao, stajaznam, Tex ili Mister No, pa da mu te duge price leze. Cak i onda kad su nam se giganti s jednom pricom dopadali, gotovo svi smo komentarisali da je malko razvucena prica. Prema tome... |
...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...! |
 |
|
morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 13/10/2008 : 09:58:54
|
Definitivno su bolje krace price... Ako je prica loša, ode cijeli gigant kvragu, a ovako barem imam veci postotak šanse da neke od prica budu izvrsne. Ma cim nema M&G, odmah imam nade... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 13/10/2008 : 11:31:18
|
Anonimusi? Pa svi na listi, osim Gualdonija, imaju pola tuceta DD epizoda za pojasom. Ko onda nije anonimus? Ruju, Faraci & Barbatica - pošto od Sclavija i Chiaverotija nema ništa?
A i Gualdoniju je ovo treca DD prica, prve dve su u prva dva Color festa (i diskutabilno su najbolje - što, doduše, nije neka preporuka, ali ajde). |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 13/10/2008 : 19:37:51
|
Šta, izašlo je nešto Di Gregoriovo na ovim prostorima? Nemam pojma, ne pratim Ludens Maxije. I još nešto Ennino osim Krugova u žitu?
Za Faracija se naravno slažem. |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 13/10/2008 : 20:24:12
|
Tja, za Ennu se ne slažem. A Di Gregoria stalno mešam sa De Nardom i Marzanom, pa nisam siguran. ;) |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Posted - 13/10/2008 : 21:26:19
|
Personaly, ne znam šta više da kažem on this Gigant-subject, osim da bi volio da Giganti opravdavaju svoj naslov ne samo formatom nego i pricom, dakle jednom ali gigantskom... i neka ih, šta se mene tice, piše samo Barbatova. ;) |
 |
|
Topic  |
|