forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 DD 20 years and beyond
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 75

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 20/01/2007 : 11:22:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Da, u Dylanu mi je super, ali u Nathanu još bolji!

'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 22/01/2007 : 10:00:47  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Piše u najavi za Groblje freakove da je do ideje došao Marcheselli kad su radili brainstorming clanovi staffa. Moram priznati da nisam ocekivao ovako kolektivni nacin prikupljanja ideja ili opcenito rada na stripu. Ideja je najvažnija i vjerojatno zajednicka, te se onda razrada i scenarija razlikuju od scenarista do scenarista...

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Go to Top of Page

Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 18/12/2004

Posted - 22/01/2007 : 12:52:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Leo Charm's Homepage  Send Leo Charm a Private Message
Bolje bi im bilo da to onda valja. Znas kako kazu, sto babica - kilava beba.

A Mari... ne znam ljudi, ima vas koji se puno bolje razumete od mene, pa se uzdam u vas sud. Ipak, meni se on jos odavno ne dopada, DD#219 je katastrofa... njegovo crtanje ljudskih saka, recimo, sto se i ovde moze videti, meni je stvarno grozno. Oke, crtac ima svoj manir, ali ovo... malo mi je preterano. Postoje geg-stripovi gde su sake preciznjie nacrtane.
Markose, ti rece jednom ranije da se Mari, po tebi, skupa sa svojim perom upustio u eksperiment samo njima znanog cilja, pa sam mislio da ni ti zapravo nisi odusevljen tokom tog eksperimentisanja u odnosu na Marieve pocetke na Nathanu. Na kraju ti se ipak dopada?

...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 22/01/2007 : 12:57:38  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by Leo Charm

Krivo, brainstorming je u menadžementu dokazano najbolja metoda za generiranje ideja...

Go to Top of Page

Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 18/12/2004

Posted - 22/01/2007 : 19:59:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Leo Charm's Homepage  Send Leo Charm a Private Message
Ondak dobro:)
Ej Dee, cini se da sam najzad tamo drugog februara, javicu ti tacne detalje:)

...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 23/01/2007 : 10:28:16  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:

Ondak dobro:)
Ej Dee, cini se da sam najzad tamo drugog februara, javicu ti tacne detalje:)

Ajme, pašce snijeg prije nego ti dodeš u Zg...

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29675 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 23/01/2007 : 12:04:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

A Mari... ne znam ljudi, ima vas koji se puno bolje razumete od mene, pa se uzdam u vas sud. Ipak, meni se on jos odavno ne dopada, DD#219 je katastrofa... njegovo crtanje ljudskih saka, recimo, sto se i ovde moze videti, meni je stvarno grozno. Oke, crtac ima svoj manir, ali ovo... malo mi je preterano. Postoje geg-stripovi gde su sake preciznjie nacrtane.
Markose, ti rece jednom ranije da se Mari, po tebi, skupa sa svojim perom upustio u eksperiment samo njima znanog cilja, pa sam mislio da ni ti zapravo nisi odusevljen tokom tog eksperimentisanja u odnosu na Marieve pocetke na Nathanu. Na kraju ti se ipak dopada?

Mari je crtac kojeg vecina ljudi ne voli, cuo sam negdje da se njegovi dylani prodaju tipa 10% losije od ostalih, imao je dosta problema u Bonelliju zbog svog stila, ali on je, uz Stana, jedini "umjetnik" tamo, crtac s vizijom. Meni se svidja njegov potez, potraga za novim rjesenjima, poetika i grafizam.

Nisam bio odusevljen pocetkom njegovog rada na Dylanu (Phoenix npr.), ali poslije se pribrao i poboljsao dosta, mada zna varirati, od sjajnih do losijih radova. Ova prica koja sada slijedi, dvostruka "Notti di caccia" je maestralno nacrtana, ocito je bio jako inspiriran jer je i prica odlicna, meni mozda i najbolji dylan u 100-200 nakon 121. A opet, neke druge su malo losije nacrtane (194 mi pada na pamet...). No, globalno gledajuci, objektivno je on jedan od najboljih crtaca u Bonelliju. Samo steta sto je sputan...

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 15/02/2007 : 12:15:05  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Sljedece u Italiji!

Masiero et Freghieri
"La locanda alla fine del mondo"
"Birtija na kraju svijeta" - zvuci mi ko epizoda samo za prave poznavatelje pica!

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 15/02/2007 : 13:04:27  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Možda je nešto iz Dylanove prošlosti?
Znamo koliko je volio lokat :-)
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29653 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 15/02/2007 : 18:51:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
ja mislim i da su stano i mari katastrofa, pogotovo mari. njegov pheonix je katastrofa, ostali radovi su bolji, ali isto na granici uzasa
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 15/02/2007 : 19:36:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
zanimljiva naslovnica

'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29653 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 15/02/2007 : 19:47:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
sto inace mislite o roinim naslovnicama koje crta za dylanove reprinte (granderistampu)?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29675 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/02/2007 : 20:17:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

ja mislim i da su stano i mari katastrofa, pogotovo mari. njegov pheonix je katastrofa, ostali radovi su bolji, ali isto na granici uzasa

Da pogodim, najbolji su ti Montanari & Grassani?

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29653 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 15/02/2007 : 21:00:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
ne, najbolji su freghieri i brindisi, ne samo u dylanu vec u cijelom bonelli staffu
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 15/02/2007 : 22:38:55  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by Markos
Da pogodim, najbolji su ti Montanari & Grassani?

Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 16/02/2007 : 07:10:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
Freghieri bi moga biti najbolji kod Dylana.
Go to Top of Page

torca
Average Member

746 Posts

Member since 24/03/2003

Posted - 16/02/2007 : 11:34:48  Show Profile Show Extended Profile  Send torca a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Sljedece u Italiji!

Masiero et Freghieri
"La locanda alla fine del mondo"
"Birtija na kraju svijeta" - zvuci mi ko epizoda samo za prave poznavatelje pica!

zvuci mi kao sandmanov "world's end".
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 30/03/2007 : 20:52:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Novosti o Dylanu u Italiji!

Barbatino "Groblje nakaza" nije impresioniralo UBC, samo 2/7

http://www.ubcfumetti.com/dylandog/?13509

Grande ristampa sa "osebujnim" Roinim naslovnicama pici dalje!

DD #248 - Željezna duša (?)
scenarij: Bruno Enna
crtež: Fabio Celoni
naslovnica: Angelo Stano

in the evidence of its brilliance
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29653 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 31/03/2007 : 13:40:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
zanimljiva naslovnica, jedino do izrazaja dolazi kako stano ocajno lose crta lica, pa tako i dylanovo kojeg je nacrtao vec 150 epizoda
Go to Top of Page

Vega
stripovi.com suradnik

Croatia
1134 Posts

Member since 11/06/2004

Posted - 31/03/2007 : 14:12:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Vega a Private Message
Roi je odlican crtac ali ove njegove naslovnice za ristampu su blagi užas!

I know that I was born and I know that I'll die.
The in between is mine. I am mine.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29653 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 31/03/2007 : 20:57:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
od ova cetiri reprinta ne svida mi se samo naslovnica broja dva
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 27/04/2007 : 19:08:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Joj, šteta što se ne može klickom uvecat (bar za sad) naslovnica ovog 250. broja... no, i ovako sitna je vrlo zanimljiva. Galija, Morgana?

http://www.sergiobonellieditore.it/auto/componi_sbeweb?ID_giornale=38&pers=DYLAN%20DOG

in the evidence of its brilliance
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 27/04/2007 : 19:24:30  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Ma dajte ljudi, ne ocekujete valjda još nešto od Dilana?
Kad se u Italiji pojavila baš DOBRA epizoda? Ne korektna, dobra!

Posle razocarenja sa 241 i 242, necete me tako lako ubediti da DD valja.

She came from the grave much graver. First, he’ll kill her, then I’ll save her! Everything is turning out so dark. Going through the motions.
No, I’ll save her, then I’ll kill her! I think this line is mostly filler. What's it going to take to strike a spark? It's what they have inside.

Edited by - DusMan on 27/04/2007 19:25:07
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 27/04/2007 : 19:34:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:
Originally posted by Vega

Roi je odlican crtac ali ove njegove naslovnice za ristampu su blagi užas!

I know that I was born and I know that I'll die.
The in between is mine. I am mine.

a po kom to kriterijumu ???

"Nikad nisam mogao da utvrdim koja me je od padavicarskih ekipa najvise palila. Metalke, pankerke ili hipici. Mogao si medju njima da nadjes samo najruznije i najbolje ribe na svetu. Sredina nije postojala. Carobni svet rokenrola."
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29675 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 27/04/2007 : 19:51:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Opet u boji... Eh. Mislim da ono nije Morgana, po sazetku tamo napisanom, mada na coveru djeluje kao ona. Ali Dusman je u pravu, dobrih dylana u zadnjih 100 brojeva ima maksimalno 10.

Go to Top of Page
Page: of 75 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000