Author |
Topic |
fantom
stripovi.com suradnik
Croatia
1434 Posts
Member since 12/12/2004 |
|
Prodigy
Senior Member
Croatia
1801 Posts
Member since 01/12/2003 |
Posted - 17/08/2006 : 23:06:52
|
Danas sam konacno primio u ruku novo Libellusovo izdanje Magicnog i teorija o previsokoj cjeni(ciji sam pobornik bio i sam do danas i mislio sam ne kupit doticna izdanja) je pala u vodu.Po meni radi se o vrhunski opremljenim izdanjima gdje je sve savrseno,vanjske HC korice su prekrasnog dizajna,papir je superkvalitetan a tisak besprijekoran.Orginalne naslovnice u boji unutar stripa su isto izvrsne(pa ovo izdanje 3 u 1 nicim ne gubi po mom skromnom misljenju.) Svima koji su odlucili ne kupiti ga iskljucivo zbog cijene,predlazem da ga prvom prilikom uhvate u ruku,prelistaju i onda donesu konacni sud.osjecaj je bitno drugaciji nego kad gledas skenove ovdje na sajtu.
I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!! |
|
|
Bardho
Senior Member
1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 18/08/2006 : 11:05:05
|
Jucer sam kupio prva dva broja i moram priznati da su knjige fantasticno odradene, pocevši od Goranove naslovnice preko originalnih naslovnica, pa prijevoda, tiska, papira itd. Primjetio sam da niste radili kao Bookglobe na Dampyru što se tice nastavaka tj. ako epizoda ima nastavak niste ga stavljali u istu knjigu. Da li ce tako biti i kada cemo morati cekati sljedecih 6 mj. na sljedece 4 knjige? Ja bih osobno volio da radite kao što ste napravili i sada. I što se tice numeracije stranica mislim da bi bilo bolje kad bi svaka epizoda kretala od 1.
Svaka cast cure i decki na ovome izdanju! |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29359 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 18/08/2006 : 11:10:27
|
quote: Originally posted by Prodigy
Danas sam konacno primio u ruku novo Libellusovo izdanje Magicnog i teorija o previsokoj cjeni(ciji sam pobornik bio i sam do danas i mislio sam ne kupit doticna izdanja) je pala u vodu.Po meni radi se o vrhunski opremljenim izdanjima gdje je sve savrseno,vanjske HC korice su prekrasnog dizajna,papir je superkvalitetan a tisak besprijekoran.Orginalne naslovnice u boji unutar stripa su isto izvrsne(pa ovo izdanje 3 u 1 nicim ne gubi po mom skromnom misljenju.) Svima koji su odlucili ne kupiti ga iskljucivo zbog cijene,predlazem da ga prvom prilikom uhvate u ruku,prelistaju i onda donesu konacni sud.osjecaj je bitno drugaciji nego kad gledas skenove ovdje na sajtu.
I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Hvala na pohvalama. Nadam se da ce drugi poslusati tvoj savjet. Osjecaj je zaista bitno drugaciji uzivo i stvarno ga treba prvo prolistati pa onda komentirati.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
nenno
Advanced Member
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 18/08/2006 : 11:21:47
|
izdanja su odlicna, samo mi fali malo više gušta kod citanja s obzirom da imam systemova izdanja....citanje još neobjavljenih epizoda kod slijedeceg kompleta bit ce za nijansu uzbudljivije....
"...I only dream in black and white..." |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29359 Posts
Posted - 18/08/2006 : 11:38:47
|
quote: Originally posted by Bardho
Jucer sam kupio prva dva broja i moram priznati da su knjige fantasticno odradene, pocevši od Goranove naslovnice preko originalnih naslovnica, pa prijevoda, tiska, papira itd. Primjetio sam da niste radili kao Bookglobe na Dampyru što se tice nastavaka tj. ako epizoda ima nastavak niste ga stavljali u istu knjigu. Da li ce tako biti i kada cemo morati cekati sljedecih 6 mj. na sljedece 4 knjige? Ja bih osobno volio da radite kao što ste napravili i sada. I što se tice numeracije stranica mislim da bi bilo bolje kad bi svaka epizoda kretala od 1.
Svaka cast cure i decki na ovome izdanju!
Hvala i tebi. Sto se nastavaka tice, nismo jos razgovarali ja i Dado o tome, ali poznavajuci njega, mislim da mogu reci da ce brojevi ici po redu, da nece biti mijesanja. A i sad sam provjerio, nijedan od rubnih brojeva (24,36,48,60,72,84,96) se ne nastavlja, tako da nema straha. Za numeraciju stranica...bile su dvije opcije, svaka sa prednostima i manama, mi smo izabrali ovu. Meni osobno ne smeta, dapace.
|
|
Bardho
Senior Member
1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 18/08/2006 : 12:15:59
|
quote: Originally posted by Markos
Hvala i tebi. Sto se nastavaka tice, nismo jos razgovarali ja i Dado o tome, ali poznavajuci njega, mislim da mogu reci da ce brojevi ici po redu, da nece biti mijesanja. A i sad sam provjerio, nijedan od rubnih brojeva (24,36,48,60,72,84,96) se ne nastavlja, tako da nema straha. Za numeraciju stranica...bile su dvije opcije, svaka sa prednostima i manama, mi smo izabrali ovu. Meni osobno ne smeta, dapace.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Ma nisam rekao da mi smeta vec bi mi jednostavno bila veca fora da ste odabrali ovu drugu opciju. |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15634 Posts
Member since 10/08/2003 |
|
mike
Senior Member
Slovenia
2848 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15634 Posts
Member since 10/08/2003 |
|
priki
Junior Member
Wallis and Futuna Islands
424 Posts
Member since 08/02/2005 |
Posted - 18/08/2006 : 18:31:24
|
Mislim da je Bardho mislio da broj ne pocinje u jednoj, a da zavrsava u drugoj knjizi, a tad su kriticni brojevi deljivi sa tri. Nego Markose, kad ce to stici u Darkwood.
Mister No rules! |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 18/08/2006 : 18:39:37
|
Pa mislimo da nije problem ako prica pocinje u jednom a zavrsava u drugom, pogotovo ako ti je odmah druga knjiga pri ruci i mozes nastaviti citati. Sto se tice brojeva stranica, obzirom da je knjiga jedna kao cjelina odlucili smo se na ovu verziju koja je unutra. U Darkwoodu bi se trebalo skoro pojaviti...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 18/08/2006 : 19:53:22
|
priki da budem precizniji, postoji mogucnost da to bude skoro, no ne ovisi o nama, pa nista ne mozemo obecati.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
veber
Senior Member
1124 Posts
Member since 18/09/2002 |
|
Kant
Average Member
Croatia
716 Posts
Member since 17/08/2004 |
Posted - 19/08/2006 : 19:16:48
|
quote: Originally posted by veber
Magic Vento vrlo odlicno odraden. svaka cast šunjicu,raicu,parlovu,melini i dr.
Je, slažem se...Cestitke! Izgleda stvarno lijepo i nadasve profesionalno...A ni sam strip nije loš. |
|
|
Koresh
stripovi.com suradnik
2992 Posts
Member since 18/09/2004 |
Posted - 19/08/2006 : 20:46:24
|
quote: Originally posted by Koresh
Toliko price oko nicega. Izdanja su kakva jesu, nisu za sirotinju pa stoga ni za mene.. A i procitao sam Systemove... strip je strip. Ne bih ovo kupio ni da košta duplo manje. Motherfucker Marko-s nastavlja svoj reklamni terorizam i to je prilicno iritantno. Recimo, za Dadu nikad ne bih rekao da je tolika zvjerka u libellusu i to je normalno. Markos nabija pod nos svoja izdanja, a ako mu se izloži koji prijedlog prije nego procita kaže NE ili se kaže opravdano da nešto ne valja onda izbacuje sa Foruma. Markos, nisi tolika faca kao što misliš... you are snitch, busta! Izbaci me, budi faca ako vec nisi muško.
Koji je tvoj problem
inace ništa, a u trenutku pisanja litra bambusa i loš dan pretjerao sam,protiv tebe nemam ovoliko koliko se cini u mom postu...A i sitnice što ti zamjeram nisu morale biti recene. Ispricavam se i zbog vrijedanja.Domaci strip stvarno puno duguje ovom sajtu. mlad sam, glup sam, a tako sam se i osjecao nakon posta. Cijenim što sam vracen na forum i što imam šansu ovo rascistiti.
Ne želim opet kvariti raspravu ali morao sam se izjasniti. |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 19/08/2006 : 20:47:51
|
Sto litra bambusa napravi od covjeka...
|
|
mike
Senior Member
Slovenia
2848 Posts
|
Koresh
stripovi.com suradnik
2992 Posts
Member since 18/09/2004 |
|
mike
Senior Member
Slovenia
2848 Posts
|
Markos
Webmaster
Croatia
29359 Posts
Posted - 19/08/2006 : 23:07:53
|
Dobro, sve ok. Inace, sve eventualne primjedbe na moj racun uvijek mozes reci, samo je ljepse i korisnije to napraviti trijezan:)
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26820 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 20/08/2006 : 00:23:10
|
Dobro, sve ok. Inace, sve eventualne primjedbe na moj racun uvijek mozes reci, samo je ljepse i korisnije to napraviti trijezan:)
pa,skupljao je covjek hrabrosti. |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 20/08/2006 : 09:49:00
|
quote: Originally posted by Gaston
Pih! Litru bambusa ne bih ni osjetio!
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Pa lepo je rek'o covek da je mlad Sa godinama i treninzima bice bolje
Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa. |
|
|
Topic |
|