Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Koresh
stripovi.com suradnik
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
2995 Posts
Member since 18/09/2004 |
Posted - 20/08/2006 : 10:09:14
|
quote: Originally posted by Markos
Dobro, sve ok. Inace, sve eventualne primjedbe na moj racun uvijek mozes reci, samo je ljepse i korisnije to napraviti trijezan:)
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Drago mi je da je tako![](icon_smile.gif) |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Koresh
stripovi.com suradnik
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
2995 Posts
Posted - 20/08/2006 : 10:11:47
|
quote: Originally posted by Gaston
Pih! Litru bambusa ne bih ni osjetio!![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Lovranski bambus bi itekako osjetio. Taj sam po sebi udari u glavu![](icon_smile.gif) |
|
---dp---
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 20/08/2006 : 10:39:50
|
Pih! Litru bambusa ne bih ni osjetio!![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Pa ne bih osetio ja, ali bi osetili drugi ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_wink.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) |
|
seinfeld
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/invincible.gif)
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 20/08/2006 : 11:15:10
|
quote: Originally posted by jaki
Dobro, sve ok. Inace, sve eventualne primjedbe na moj racun uvijek mozes reci, samo je ljepse i korisnije to napraviti trijezan:)
pa,skupljao je covjek hrabrosti.![](icon_smile_big.gif)
Funny ! ![](icon_smile_big.gif)
The worst vice is advice. |
|
manhunter
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/maximus.jpg)
Switzerland
25705 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 20/08/2006 : 11:53:51
|
Pa znaš kako se kaže: šta ti trezan misli, pijan.....![](icon_smile_evil.gif) ![](icon_smile_evil.gif) ![](icon_smile_evil.gif) ![](icon_smile_kisses.gif) ![](icon_smile_kisses.gif)
svega ovoga ne bi bilo da je Pera odmah otišao u policiju |
|
Dalen
Senior Member
![](AvatarUpload/Avatar(12).jpg)
Croatia
2272 Posts
Member since 13/03/2003 |
|
GTI_TURBO
Advanced Member
![](avatars/1104178192.jpg)
3854 Posts
Member since 28/07/2004 |
Posted - 20/08/2006 : 13:03:30
|
quote: Originally posted by Koresh
Lovranski bambus bi itekako osjetio. Taj sam po sebi udari u glavu![](icon_smile.gif)
Pokusat cu jednom da vidim efekat.![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
|
Koresh
stripovi.com suradnik
2995 Posts
Posted - 20/08/2006 : 13:12:44
|
quote: Originally posted by Dalen
Od litre bambuse ni bebe ne mogu biti pijane. To je ipak samo 1/2 litre vina. Jedino ako i cola buba .
detektivu, u lovranski bambus ide 80-ak posto vina, i to nekog njihovog domaceg a i zeznuo sam se jer sam prije toga popio skoro cijelu neku jeftinu kolu, nisam želio odlijet van.
Nego, ukratko, kakve su ovo naslovnice MV-a, puno su bolje nego one koje je imalo Sytemovo izdanje...
|
Edited by - Koresh on 20/08/2006 13:13:19 |
|
Dalen
Senior Member
Croatia
2272 Posts
Posted - 20/08/2006 : 13:29:54
|
Od litre bambuse ni bebe ne mogu biti pijane. To je ipak samo 1/2 litre vina. Jedino ako i cola buba .
detektivu, u lovranski bambus ide 80-ak posto vina, i to nekog njihovog domaceg a i zeznuo sam se jer sam prije toga popio skoro cijelu neku jeftinu kolu, nisam želio odlijet van.
Pa i da je 80% vina, to je 8 dcl. Ajde dobro, bebe bi se napile od toga, ali dudleri sigurno ne bi . Ali dobro poznavajuci domace uradke s ovih prostora (Kvarner - sjeverni Jadran) ništa me to ne cudi. Još si dobro i prošao . |
|
Dalen
Senior Member
Croatia
2272 Posts
Posted - 20/08/2006 : 13:33:32
|
Naslovnice za svaku knjigu su specijalno od Gorana Parlova napravljene za ovo izdanje, a unutra imaš i original naslovnice. |
|
piquet
Senior Member
![](AvatarUpload/zag0138hn3.gif)
Croatia
1593 Posts
Member since 15/03/2003 |
|
mifugo
Senior Member
1007 Posts
Member since 28/05/2005 |
Posted - 25/08/2006 : 18:03:06
|
sve su mi naslovnice super... jednostavne, ali efektne... parlov je stvarno majstor...
cijena mi je malo prevec, pa bum pricekal da to dojde u knjižnicu ![](icon_smile_big.gif) |
|
Aftermath
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/5(1).jpg)
Croatia
420 Posts
Member since 30/06/2006 |
Posted - 25/08/2006 : 19:43:51
|
Naslovnice za svaku knjigu su specijalno od Gorana Parlova napravljene za ovo izdanje, a unutra imaš i original naslovnice.
A te naslovnice koje su unutra, jesu li možda u boji? ![](icon_smile_big.gif) |
|
Dalen
Senior Member
Croatia
2272 Posts
|
draskomisterno
Senior Member
Serbia
1003 Posts
Member since 28/03/2004 |
|
risbozg
Advanced Member
![](avatars/1081539176.jpg)
Croatia
15931 Posts
Member since 10/08/2003 |
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29475 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 27/08/2006 : 11:04:45
|
Evo ja da prokomentarisem, naslovnice su do jaja i prvih 7 epizoda koje sam citao nisu lose, medjutim mene zanimaju neke druge stvari...
________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...'' |
|
blueberry
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/blueberry.jpg)
Croatia
527 Posts
Member since 30/03/2006 |
Posted - 28/08/2006 : 19:20:39
|
Kupio prvu knjigu prije par dana....danas procitao...Price su odlicne.Realnost poveza na mistikom i magijom indijanaca...nema naive, a o izdanju da ne govorimo.
Prjedlog za sljedeca izdanja: -kako su u pitanju tri epizode tj.300 treba na prvoj stranici uvesti špažic...(zlatne ili crne boje),pa kada stanemo na nekoj stranici stavimo špag i problem rješen...(ako to možemo nazvati problem-više kao koristan dodatak)... |
|
alanmaras
Advanced Member
![](AvatarUpload/am-HR_VanDongen_06(1).jpg)
Croatia
3787 Posts
Member since 06/03/2005 |
Posted - 29/08/2006 : 12:21:50
|
probaj koristiti bookmark
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so." |
|
srdjandj
Advanced Member
![](AvatarUpload/carli.jpg)
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 29/08/2006 : 18:50:42
|
Lovranski bambus bi itekako osjetio. Taj sam po sebi udari u glavu![](icon_smile.gif)
Ej, pa ja ladno šibam po dve litre bambusa, što bi ovde rekli : " Kilo vina - kilo kole "![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_misterno.gif)
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
Croatia
29475 Posts
Posted - 29/08/2006 : 19:25:12
|
quote: Originally posted by alanmaras
I meni se to cini logicnijim rješenjem.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
Aco
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Jason(1).GIF)
Slovenia
6263 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 01/09/2006 : 13:09:17
|
Kad se uzme u ruke,izdanje je stvarno dojmljivo.
Vrhunska kvaliteta naslovnice,korice,uveza,papira a bome i dizajna.Hrbat je odlican,jedino mi se ne svida što su naslovi epizoda napisani dosta sitno pa se ne vide kad strip stoji na polici(znam,perverzija).
Što se samog dizajna tice,pravi potez je drukcija ilustracija u svakoj knjizi na predlistu,to me stvarno iznenadilo i oduševilo.
Ne svida mi se jedino ilustracija na zadnjoj korici.Buduci da ce upravo ta ilustracija biti na svim knjigama koje ce izaci,mislim da je ipak trebalo staviti neku atraktivniju i bližu samoj radnji u MV-u,npr.Ned,Hogan,Poe+npr. neki monstrum).
POsebna pohvala ide za tisak koji je stvarno milina.Tek sad do izražaja dolaze Ortiz i Parlov,nema više dimnjacarskog i mutnog tiska kakav je imao SC i što me kod njih najviše smetalo.
O prijevodu ne mogu ništa reci jer nisam još citao.
E da,našao tipfeler u impresumu 4.knjige - piše "BrOno Ramella"
Bond.James Bond. |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29475 Posts
|
alanmaras
Advanced Member
![](AvatarUpload/am-HR_VanDongen_06(1).jpg)
Croatia
3787 Posts
Member since 06/03/2005 |
Posted - 01/09/2006 : 13:25:17
|
quote: Originally posted by alanmaras
I meni se to cini logicnijim rješenjem.
npr. bookmark koji je nacrtao Parlov , pa po jedan uz svaku knjigu ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_wink.gif)
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so." |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|