Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
Rico
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/freedom-avatar-100X100.jpg)
Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
Posted - 14/08/2006 : 21:50:00
|
Evo, imam potribu otvorit ovaj topic, kao podršku kolegi Zlatku Milenkovicu, koji vec godinama svakog petka ureduje i vodi Strip Vesti na http://www.zmcomics.co.yu Ako neko ne zna zašto, nek procita par zadnjih vijesti, bice mu jasno. Nadam se da ce se i mcn vratit sa svojom kolumnom. Eto, ne daj se Zlatko.
Brale, klikni, neš se zajebat http://rico.bloger.hr/
|
|
jang
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 14/08/2006 : 22:39:02
|
vec sam pre desetak dana drugom taboru rekao da nece biti ništa dobro iz svega toga.... i bio sam u pravu. Nažalost gube svi koji citaju SV
Društvo ljubiteljev stripa STRIPOHOLIK Slovenija uradno ustanovljeno! |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 15/08/2006 : 04:02:51
|
Podrzavam Rica u podrsci Zlatku . Ne salim se, zaista sam dosta vremena proveo citajuci tamosnja prepucavanja, ali koristim ovu priliku da Zlatku potvrdim da je dobro uocio svoje greske koje je i sam priznao (iako je u svemu tome on najmanje kriv), pa sad ima nauk... |
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29475 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 15/08/2006 : 20:37:01
|
Podrska Zlatku, naravno. Mislio sam se ukljuciti u raspravu na uppsu, ali sam odustao. Mislim, ako nisu nista shvatili iz Darkove kolumne niti iz Zlatkova maila, onda nema smisla ni gubiti jos vremena za objasnjavanje.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
Boyan.P
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/GuinnessBee2r.jpg)
Croatia
2773 Posts
Member since 13/06/2004 |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 15/08/2006 : 22:35:44
|
Zao mi je sto je uopste pustao neke stvari da prodju u bilten, na kraju me cudi i sam Macan sto se uopste osvrce na bilo cije komentare a kamoli jos da gubi vreme pisuci o tome. Dzaba je Macane bilo sta objasnjavati bilo kome, onaj ko treba taj ce shvatiti, neko pre neko posle, a za sve ostale nije ni bitno... |
|
Boyan.P
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/GuinnessBee2r.jpg)
Croatia
2773 Posts
Member since 13/06/2004 |
Posted - 15/08/2006 : 23:05:25
|
ma da, slažem se sa tobom, jer svako uvjek ima neki komentar, kao i šta se kaže "mišljenje je kao dupe, svi ga imaju" i tako da nema svrhe nikome objašnjavati, onaj ko treba taj ce shvatiti
Strip je zakon |
|
SejoSexon
Advanced Member
![](AvatarUpload/bayern-logo.gif)
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 16/08/2006 : 06:17:35
|
Može li mi neko objasniti o cemu se radi? Ne ide mi se na UPPS.
Naš Murga nije obican drot, njegove metode su modernije, on te prvo ponudi cigarom pa te poslije razbije.
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
|
ken2
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Camilo2.jpg)
Croatia
8203 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 07/10/2006 : 11:17:58
|
nije mi se dalo citat ko tu koga, pa ni ne mogu zauzet stranu ali, bio sam u bg na promocijama, i slušao marka stojanovica, i mogu reci da je malo egotripican malo? malo san reka |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 07/10/2006 : 12:47:43
|
To se videlo i iz nekih tekstova. Tip je malo vise pun sebe. Ne podnosim takve (a i slicne). Cudi me da i on nema nick kakav vec dugo znamo... |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|