Author |
Topic |
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 13/11/2006 : 14:57:22
|
Koje su premijere u Hoolywoodu uskoro? Mislim,300 i Sin City 2 ako je tako onda možemo to vrlo skoro i ocekivat ovo vrlo skoro se odnosi na otprilike šest mjeseci a Liga.... je vec ekranizirana,zar ne? Pa,onda šta se ceka?! Otišlo u tiskaru,kažu.... ....iz tiskare ko zna kada. Uf,uf samo malo brži ritam,molim navukao sam se na Vaša izdanja gospodo |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6244 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 01/12/2006 : 20:39:11
|
Procitao Sninkela.Odlican strip.Vrlo lijepa i potresna prica,sa dosta vrlo ocitih biblijskih i Tolkienovskih motiva koji ipak ne smetaju.Odlican kolor,a kvaliteta samog izdanja je besprijekorna (osim par fora sa oblacicima i cini mi se pogrešno navedene godine u uvodu-umjesto 1968 mislim da bi trebalo 1978).Palac gore.
Jaguar sam samo prolistao na CRŠ-u.Nije mi se baš svidio pa sam ga preskocio.Jel neko citao?
Bond.James Bond. |
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 02/12/2006 : 02:38:17
|
quote: Originally posted by Aco
Procitao Sninkela.Odlican strip.Vrlo lijepa i potresna prica,sa dosta vrlo ocitih biblijskih i Tolkienovskih motiva koji ipak ne smetaju.Odlican kolor,a kvaliteta samog izdanja je besprijekorna (osim par fora sa oblacicima i cini mi se pogrešno navedene godine u uvodu-umjesto 1968 mislim da bi trebalo 1978).Palac gore.
Jaguar sam samo prolistao na CRŠ-u.Nije mi se baš svidio pa sam ga preskocio.Jel neko citao?
Bond.James Bond.
Meni je Jagura odlica, prica je totalno istripovana i tek u trecem delu (albumu) pocnu da ti se slazu kockice... crtez je moglo bi se reci los, ali ga vadi kolor koji je odlican... U svakom slucaju Jaguarmi sije Sninkel za b ar dve duzine...
________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...'' |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15821 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 02/12/2006 : 08:26:04
|
a kaj je sa onim najavama izdanja do kraja godine ocito opet dimna zavjesa
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
|
|
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15821 Posts
|
jaka
Starting Member
Slovenia
9 Posts
Member since 19/12/2005 |
|
night
Senior Member
Serbia
1678 Posts
Member since 07/07/2006 |
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8193 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 02/12/2006 : 12:49:25
|
zaletili??? takva kvalifikacija podrazumijeva da su izdali brdo toga pa pukli, a ono vraga, samo zajebavaju ljude ja sam odustao od njih i poceo s originalima preachera, vec sam dovoljno sijed, pa hocu neke stvari i doživit |
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
|
Constantine33
Average Member
Croatia
670 Posts
Member since 02/11/2005 |
Posted - 02/12/2006 : 13:21:28
|
>ja sam odustao od njih i poceo s originalima preachera, vec sam dovoljno sijed, pa hocu neke stvari i doživit
pametno, procitaj ga na vrijeme pa možeš uživati u tv seriji koju po preacheru snima hbo, a krece navodno iduce sezone...eto, fanovi vertiga, veselite se! ;) a ako vas zanima još koja informacija: http://www.cnn.com/2006/SHOWBIZ/11/29/showbuzz/index.html
____________________________ Skip the dramatic pauses. I can only give a shit for very short intervals. |
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8239 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 02/12/2006 : 14:18:17
|
Je, juce sam procitao u NY Postu da krece serija.
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
|
|
mike
Senior Member
Slovenia
2861 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
mike
Senior Member
Slovenia
2861 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 04/12/2006 : 09:55:31
|
Da, mogli bi konacno izdati taj drugi trejd, kao i Hellblazera i Sandmana.
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? |
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 22/12/2006 : 02:25:28
|
Sledece stvari su otisle u stampu >>>
- Liga izuzetnih dzentlmena - Blacksad integral - Sambre integral - Tamo gde pogled ne dopire integral
________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...'' |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 22/12/2006 : 02:55:15
|
quote: Originally posted by mike
E to je vijest. HBO serije su medju najboljim.
ENTOURAGE!ENTOURAGE!ENTOURAGE!ENTOURAGE!ENTOURAGE!ENTOURAGE!ENTOURAGE!
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 22/12/2006 : 03:06:54
|
quote: Originally posted by prozirna senka
zivo me interesuje koga tje postaviti za naslovnu ulogu... ja sam navijao za nathana filiona(firefly)koji vetj ima iskustva sa ulogama propovednika(ko je gledao buffy zna o chem pricham ko nije - sram ga bilo!:) a i lichi na dragog nam jessea. problem je shto je ipak premator za tu ulogu i to shto je izgleda po zadnjim vestima naimenovan za glaveshinu u Drive - sledetjem TV projektu pisca Tima Mineara(ima li potrebe da naglashavam da i ovaj ima veze sa buffy/angel/firefly franshizom?:)) kakogodbilo - bitje interesantno videti shta tje uraditi sa ovim. obzirom da je HBO mozemo ochekivati psovke("FRAK you too!") krv i blasfemiju bez bojazni za prevremenim ukidanjem... takoda ete mi joshjedne serije koju vredi pratitiu 2007. usput, jel ima neko neki biser koji sam omashio pri torentovanju novih(ili starih - svejedno) TV bisera?
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
|
The Hammer of Hell
Average Member
Croatia
945 Posts
Member since 10/12/2006 |
Posted - 22/12/2006 : 06:37:47
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
quote: Originally posted by prozirna senka
zivo me interesuje koga tje postaviti za naslovnu ulogu... ja sam navijao za nathana filiona(firefly)koji vetj ima iskustva sa ulogama propovednika(ko je gledao buffy zna o chem pricham ko nije - sram ga bilo!:) a i lichi na dragog nam jessea. problem je shto je ipak premator za tu ulogu i to shto je izgleda po zadnjim vestima naimenovan za glaveshinu u Drive - sledetjem TV projektu pisca Tima Mineara(ima li potrebe da naglashavam da i ovaj ima veze sa buffy/angel/firefly franshizom?:))
Mal Reynolds je preveliki zajebant za ulogu Jesseja Custera.
quote:
kakogodbilo - bitje interesantno videti shta tje uraditi sa ovim. obzirom da je HBO mozemo ochekivati psovke("FRAK you too!") krv i blasfemiju bez bojazni za prevremenim ukidanjem... takoda ete mi joshjedne serije koju vredi pratitiu 2007. usput, jel ima neko neki biser koji sam omashio pri torentovanju novih(ili starih - svejedno) TV bisera?
Dexter!!!! Lost Room iznenadujuce dobar. The Wire je aquired taste, ali je odlican kad proguraš prvih 9 epizoda od 12 iz prve sezone, bilivit ir not.
|
|
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
Posted - 22/12/2006 : 10:11:32
|
ova liga ide svaki drugi tjedan u tisak valjda tiskaju po jednu epizodu i onda nadovezuju :)
if you only knew the power of the dark side |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8193 Posts
Member since 30/07/2002 |
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15821 Posts
|
Profesor
Average Member
Serbia
653 Posts
Member since 24/06/2005 |
Posted - 22/12/2006 : 21:16:34
|
usput, jel ima neko neki biser koji sam omashio pri torentovanju novih(ili starih - svejedno) TV bisera?
"My name is Earl" instant qult. Ako nisi gledao, mogu ti i poslati prvu sezonu, da se ne mucis torentovanjem :). |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 22/12/2006 : 22:07:30
|
quote: Originally posted by The Hammer of Hell
Mal Reynolds je preveliki zajebant za ulogu Jesseja Custera.
quote:
i beg to disagree. overi sedmu sezonu buffy za dokaz.
Chosen (2003) TV Episode .... Caleb - End of Days (2003) TV Episode .... Caleb - Touched (2003) TV Episode .... Caleb - Empty Places (2003) TV Episode .... Caleb - Dirty Girls (2003) TV Episode .... Caleb
[quote]Originally posted by The Hammer of Hell
Dexter!!!!
overio prve tri, i oke mi je. istina ne toliko da me povuche da gledam ODMA dalje ali ako mi neko doturi komplet sezonu(prva zavrshena jel tako?) - overim.
[quote]Originally posted by The Hammer of Hell Lost Room iznenadujuce dobar. The Wire je aquired taste, ali je odlican kad proguraš prvih 9 epizoda od 12 iz prve sezone, bilivit ir not.
overitju lost room. zvuchi oke. the wire. uglavnom mi se sere od tih kvazi kriminalistichko/policijskih serija koje se vuku po 50+ epizoda ali ako kazesh da je oke... ipak prvo tju ipak dati shansu devenportu sa ultravioletom... ovih dana pregledavam ijope` Coupling i uzivam neizmerno:))
svakako fala na predlozima!
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 22/12/2006 : 22:09:56
|
quote: Originally posted by Profesor
usput, jel ima neko neki biser koji sam omashio pri torentovanju novih(ili starih - svejedno) TV bisera?
"My name is Earl" instant qult. Ako nisi gledao, mogu ti i poslati prvu sezonu, da se ne mucis torentovanjem :).
jok. na pochetku mi bio odlichan(prvih 5/6 epizoda) a onda prerastao u smaranje i ponavljanje. nove epizode gledam sporadichno. ne ide na bolje:(
|
|
Topic |
|