Zapravo je TJ u pravu i to je rjessenje za budjenje domache scene: otkupiti od Bonellija dozvolu da domachi autori rade njihove junake. Ljudi se tako ucce poslu, publika prestaje zazirati od domachih stripova, a izdavacc koji je pokrenuo inicijativu se bogati...
Skoro sam stavio smajli, ali vech ionako dovoljno ljudi misli da se zajebajem.
Zapravo je TJ u pravu i to je rjessenje za budjenje domache scene: otkupiti od Bonellija dozvolu da domachi autori rade njihove junake. Ljudi se tako ucce poslu, publika prestaje zazirati od domachih stripova, a izdavacc koji je pokrenuo inicijativu se bogati...
Skoro sam stavio smajli, ali vech ionako dovoljno ljudi misli da se zajebajem.
mcn
Odlicna ideja zapravo... Pa bilo je jednom u nekim bojevima stripova od SD neki natjecaj od SAF-a gdje traže crtace. Usput jedno pitanje, u kakvoje je tocno vezi SAF i Bonellija? Izdaje li SAF baš svoje vlastite stripove?
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Ako se nekome nesto treba ponuditi, evo imam ja visak kilograma, pa ako netko od scenarista/crtaca hoce, mozemo dogovoriti razmjenu za stripove ili tekstove...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Vidio jucer Spaghettije.Svaka cast,izgledaju mocno i lijepo a sam dizajn je odlican.Baš smo sa frendovima razgovarali o tome kako ce biti super kad izade svih 6 pa se ih poreda na police;-)Jedva cekam da ih se docepam i krenem sa citanjem..
Vidio jucer Spaghettije.Svaka cast,izgledaju mocno i lijepo a sam dizajn je odlican.Baš smo sa frendovima razgovarali o tome kako ce biti super kad izade svih 6 pa se ih poreda na police;-)Jedva cekam da ih se docepam i krenem sa citanjem..
Bond.James Bond.
Strip je zbilja odlican, vrijedi ga procitati i uvrstiti u svoju kolekciju.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne