Author |
Topic  |
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 18/10/2006 : 20:26:24
|
Ha-ha, nije, sacekajte topic... nemojte mi kvariti Texov topic...  
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
rocco21
Senior Member

Croatia
1259 Posts
Member since 15/08/2004 |
Posted - 18/10/2006 : 20:33:57
|
quote: Originally posted by Dado
Onda lipo otvori novi sticky topic naslova "MM klasik u izdanju Libellusa". |
 |
|
mpavin
Advanced Member

Niue
7895 Posts
Member since 02/09/2005 |
|
jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 18/10/2006 : 22:51:45
|
MM
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE... |
 |
|
rocco21
Senior Member

Croatia
1259 Posts
Member since 15/08/2004 |
Posted - 18/10/2006 : 23:06:58
|
MM preskocene epizode u formi ovih Texova što ce sad izac!!!
Ako sam pogodio želim kao ih nagradu! Može i ova 2 Texa, svejedno. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 18/10/2006 : 23:15:20
|
quote: Originally posted by rocco21
pa ni to ne bi bilo loše,samo neka je mm...ja sam za sve ispocetka,u formi trobroja ako treba...tj.ako se može...a sve se može kad se hoce
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE... |
 |
|
j.vitlic
Starting Member
Croatia
63 Posts
Member since 14/09/2006 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 19/10/2006 : 01:12:50
|
quote: Originally posted by Stari borac
U redu, neka bude. Priznajem da nikad nisam cuo tu frazu u razgovornom jeziku, ali ako vi jeste, prihvacam da postoji. Druga je stvar trebaju li se fraze iz svakodnevnog govora koristiti u prijevodu Texa. (Zamislimo Texa kako ce Carsonu: "Kompa, ajmo razvalit onog seronju, ful sam se nabrijao!") Ne bih htio da ispadne kako sam se uhvatio jednog detalja (jedino mi je ta stranica bila dostupna); nadam se da je prijevod u cjelini dobar i raduje me što cu citati Texa u kvalitetnom izdanju (ukljucujuci i prijevod).
ne bih imao puno toga ni protiv ovog sto navodis  ali samo za tebe, promijenismo tu jednu veliku srecu, eto na
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 19/10/2006 : 01:17:46
|
quote: Originally posted by Gaston
Uh... Nadam se da smo nakon danasnjih korekcija napokon dosli do kraja... Rijetko sam se do sada javljao vezano za ovo jer sam bio do vrata u iscitavanjima ali jako sam sretan kad mogu procitati da ste zadovoljni konacnim izgledom. Sad se u potpunosti prebacujemo na sljedeca izdanja.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
samo se ti nadaj...sastanak u dabrovoj kolibi-stop-ponesi plisanog zeku-stop-u slucaju mijaukanja, zlostavljamo koze-stop-cuvaj krilo da se ne probije-stop-pazi na crnonosce u medjuprostoru za zrak-over and out
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 19/10/2006 : 01:33:31
|
Na otoku aironi, moskoni su napali krakere. Mirko pazi metak! Mijauuu! Hvala Ivica spasio si mi zivot!
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 19/10/2006 : 02:33:28
|
Na otoku aironi, moskoni su napali krakere. Mirko pazi metak! Mijauuu! Hvala Ivica spasio si mi zivot!
to ako si izdavac ne znaci da se možeš nadimiti i lajati okolo  sramota,napušeni izdavac
 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 19/10/2006 : 03:01:08
|
Dajjjjj mi! Daj mi dimic jarane... Daaaaaaaaaaajjjj mi! Da ljepsi bude svijet... Daaaaaaaaaaajjj mi! Daj mi dimic jarane... Da ljepse buuudeee SVE!        
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 19/10/2006 : 03:21:21
|
quote: Originally posted by globinjo
pa ni to ne bi bilo loše,samo neka je mm...ja sam za sve ispocetka,u formi trobroja ako treba...tj.ako se može...a sve se može kad se hoce
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
Zar mogu dva regularna martija da idu u jednoj drzavi?
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 19/10/2006 : 03:34:19
|
quote: Originally posted by globinjo
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
To bi bilo genijalno,jos nisam krenuo da nabavljam stara paprena raskupusana izdanja...a i da jesam
Ja sam principijelan covek - ne citam knjige iz principa. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 19/10/2006 : 03:48:35
|
quote: Originally posted by Gaston
Dajjjjj mi! Daj mi dimic jarane... Daaaaaaaaaaajjjj mi! Da ljepsi bude svijet... Daaaaaaaaaaajjj mi! Daj mi dimic jarane... Da ljepse buuudeee SVE!        
sramota,i kuglof je napušen 
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 19/10/2006 : 03:55:23
|
quote: Originally posted by prozirna senka Zar mogu dva regularna martija da idu u jednoj drzavi?
grobaru,pa nije vrag da si i ti napušen  pa ide tex kod bernija i sad kod libellusa... ...u ovoj zemlji je moguce sve,babe i žabe su drugarice...
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 19/10/2006 : 06:38:30
|
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Nije Ivica nego Slavko! 
Aman jada kad' akšam ovlada, u minute kad' bulbuli šute, kad' bol sanja kraj dulova granja, a dert guši i suze osuši! |
 |
|
dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 19/10/2006 : 08:25:53
|
kakva nova izdanja??? ja bi MM klasik, u bilo kojem obliku... makar po 2-3 epizode u tvrdim koricama...
to e to
---there is no spoon--- (a viljuske?)
|
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 19/10/2006 : 09:53:50
|
Ako ste vec vi zapoceli, da i ostavim svoju želju... Rade bi neki trobroj, od redovne, inace cemo skupljati broje još par decenija. Ili preskocene epizode, može i tako...
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? |
 |
|
jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
|
Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts
Posted - 19/10/2006 : 11:37:44
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Nije Ivica nego Slavko! 
Aman jada kad' akšam ovlada, u minute kad' bulbuli šute, kad' bol sanja kraj dulova granja, a dert guši i suze osuši!
Eh... to je sve interna zajebancija, pa se ipak radi o Ivici... 
 |
|
perper
Average Member

Serbia
892 Posts
Member since 12/03/2002 |
Posted - 19/10/2006 : 11:48:38
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Nije Ivica nego Slavko! 
Aman jada kad' akšam ovlada, u minute kad' bulbuli šute, kad' bol sanja kraj dulova granja, a dert guši i suze osuši!
Eh... to je sve interna zajebancija, pa se ipak radi o Ivici... 
Vazno je da je Mirko zajednicki. I da je ostao ziv. |
 |
|
perper
Average Member

Serbia
892 Posts
Member since 12/03/2002 |
Posted - 19/10/2006 : 11:53:19
|
Pa ti otvori novi topic pod nazivom- Mister No -od pocetka- by Libellus i sve ti je oprosteno i u proslosti i ubuduce!   |
 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 19/10/2006 : 11:58:22
|
quote: Originally posted by Curunir
a zamisli da im das u zadatak da procitaju tih 760 stranica???
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
 To je za specijalce.   
"All hail the spider! A hardy breed is he! Tra la la!" |
 |
|
Topic  |
|