Author |
Topic |
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
|
mladen13
Senior Member
Croatia
1145 Posts
Member since 22/09/2005 |
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
16993 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 19/11/2006 : 11:47:43
|
quote: Originally posted by K.G. 21
A ja mislim da cu morati pricekati da dode u knjižnicu!
A ja cu morati sacekati dok to neko skenira. |
|
|
Tiger Jack
Junior Member
Croatia
388 Posts
Member since 25/12/2003 |
Posted - 19/11/2006 : 21:26:22
|
Dokopao sam se ovih simpaticnih izdanja. Stvarno izgledaju mocno!
Vec se guštam kad cu krenut u citanje... Inace, ova fora sa specijalnom naslovnicom + originali unutra je jako dobra. |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 19/11/2006 : 21:39:48
|
Znaci dosli su ti u ruke, super.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Prodigy
Senior Member
Croatia
1801 Posts
Member since 01/12/2003 |
Posted - 20/11/2006 : 18:44:28
|
Ajmo Texoljupci,ko si je priustio ove dve mrcine,jel moze konkretno misljenje - jel vredi tih para ili ne? Magicni na 300-nak strana je bio 110 kn, sad za ovih 80 strana vise jos 40 kn gore?! Nije da se bunim sto su izasli ali iskreno sam se nadao da ce biti oko 130 kn komad,ovako idem sve vise ka prosjackom stapu,a nemogu si pomoci ;-) !
I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!! |
|
|
alanmaras
Advanced Member
Croatia
3787 Posts
Member since 06/03/2005 |
Posted - 20/11/2006 : 19:29:40
|
i ti si mi nekakav purger, furt kukaš
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so." |
Edited by - alanmaras on 20/11/2006 19:29:57 |
|
|
Prodigy
Senior Member
Croatia
1801 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 20/11/2006 : 23:01:21
|
quote: Originally posted by Prodigy
Jebiga,od kad sam se ozenil,nikak se s lovom sastat!
istina!
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE... |
|
|
alanmaras
Advanced Member
Croatia
3787 Posts
Member since 06/03/2005 |
Posted - 20/11/2006 : 23:04:39
|
da, i moja žena je škrta
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so." |
|
|
Tiger Jack
Junior Member
Croatia
388 Posts
Member since 25/12/2003 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 21/11/2006 : 00:11:49
|
Morate uvjeriti žene da je kupovanje stripova slicno kao i kupovanje dionica.
'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 21/11/2006 : 03:55:58
|
quote: Originally posted by alanmaras
da, i moja žena je škrta
moja nije škrta(iako je bodulka),ali svaki dan prodikuje jer sam zatrpao cijeli stan
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE... |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15633 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 21/11/2006 : 08:19:09
|
quote: Originally posted by dcopic
Morate uvjeriti žene da je kupovanje stripova slicno kao i kupovanje dionica.
'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
sa pgp-om nagodišnjoj razini od +5% osrednji ulog - konzervativno ulaganje
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
|
|
|
Thommo
stripovi.com suradnik
Croatia
1255 Posts
Member since 01/09/2003 |
Posted - 21/11/2006 : 08:34:42
|
da, i moja žena je škrta
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
Moja nije, ona ce mi kupiti Libellus Texove!
U cemu je caka? Ja na CRŠ, a ona u shopping po Zagrebu! |
|
|
Prodigy
Senior Member
Croatia
1801 Posts
Posted - 21/11/2006 : 13:05:24
|
quote: Originally posted by Thommo
da, i moja žena je škrta
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
U cemu je caka? Ja na CRŠ, a ona u shopping po Zagrebu!
I poslje ce te odrati za neku torbicu ili cipele. Bolje sam iskesiraj Texove,inace pusis 100 %! Zene nikad nista ne poklanjaju - uvjek je tu tajni plan...
I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!! |
|
|
deangelis
Junior Member
Croatia
374 Posts
Member since 04/12/2005 |
Posted - 21/11/2006 : 21:51:52
|
Ajmo Texoljupci,ko si je priustio ove dve mrcine,jel moze konkretno misljenje - jel vredi tih para ili ne? Magicni na 300-nak strana je bio 110 kn, sad za ovih 80 strana vise jos 40 kn gore?! Nije da se bunim sto su izasli ali iskreno sam se nadao da ce biti oko 130 kn komad,ovako idem sve vise ka prosjackom stapu,a nemogu si pomoci ;-) !
I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
-------------------------------------------------------------------- Jucer sam bio u Zagrebu i kupio "Mefistov sin". Samo izdanje doista izgleda prekrasno i mami na kupnju. Danas sam procitao prvi dio stripa pod nazivom "Mafistov sin", i bio sam više nego zadovoljan procitanim, drugim rijecima, nije mi žao što sam dao 150,00 kuna, mada i dalje smatram da je izdanje preskupo i to baš za cca. 20,00-tak kuna. To je ujedno i razlog što nisam kupio Zmajev povratak, ne da mi se riskirati. Da se razumjemo, meni nije teško dati 150,00 kuna za dobar strip, naglašavam, ZA DOBAR STRIP, ali za osrednji, ili loš, to mi je jako puno. Moje mišljenje o Texovima izašlim prije cca 20 do 30 godina nije baš osobito, zato me je Mefistov sin ugodno iznenadio, pa cu najvjerojatnije riskirati sljedecih 150,00 kuna , i kupiti Zmajev povratak. Ako se zajebem, kupovati cu samo one epizode za koje cu putem ovog foruma dobiti dobre kritike. Zato ja sugeriram izdavacima neka se potrude uvjeriti nas neodlucne zašto je kupnja Zmajevog povratka dobar izbor. Ako me uvjere, kupujem ga sutra, a ako ne, najvjerojatnije idem na rizik. |
|
|
deangelis
Junior Member
Croatia
374 Posts
Member since 04/12/2005 |
Posted - 21/11/2006 : 21:57:09
|
Da, još onako By the Way! Jucer sam s*izdio u Libellusu 380,00 kuna (jedan Tex i dva Marija), i cak sam dobio racun, vidi se da ova naša Hrvatska mora procvjetati sa ovakvim izdavacima. |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
Thommo
stripovi.com suradnik
Croatia
1255 Posts
Posted - 22/11/2006 : 09:59:49
|
quote: Originally posted by deangelis
-------------------------------------------------------------------- Jucer sam bio u Zagrebu i kupio "Mefistov sin". Samo izdanje doista izgleda prekrasno i mami na kupnju. Danas sam procitao prvi dio stripa pod nazivom "Mafistov sin", i bio sam više nego zadovoljan procitanim, drugim rijecima, nije mi žao što sam dao 150,00 kuna, mada i dalje smatram da je izdanje preskupo i to baš za cca. 20,00-tak kuna. To je ujedno i razlog što nisam kupio Zmajev povratak, ne da mi se riskirati. Da se razumjemo, meni nije teško dati 150,00 kuna za dobar strip, naglašavam, ZA DOBAR STRIP, ali za osrednji, ili loš, to mi je jako puno. Moje mišljenje o Texovima izašlim prije cca 20 do 30 godina nije baš osobito, zato me je Mefistov sin ugodno iznenadio, pa cu najvjerojatnije riskirati sljedecih 150,00 kuna , i kupiti Zmajev povratak. Ako se zajebem, kupovati cu samo one epizode za koje cu putem ovog foruma dobiti dobre kritike. Zato ja sugeriram izdavacima neka se potrude uvjeriti nas neodlucne zašto je kupnja Zmajevog povratka dobar izbor. Ako me uvjere, kupujem ga sutra, a ako ne, najvjerojatnije idem na rizik.
Mogao si cekati do CRŠ-a, pa najavili su popust, vjerojatno ce cijena ici dolje baš tih cca. 10-20kn ... |
|
|
Thommo
stripovi.com suradnik
Croatia
1255 Posts
Posted - 22/11/2006 : 10:01:19
|
quote: Originally posted by Thommo
da, i moja žena je škrta
U cemu je caka? Ja na CRŠ, a ona u shopping po Zagrebu!
I poslje ce te odrati za neku torbicu ili cipele. Bolje sam iskesiraj Texove,inace pusis 100 %! Zene nikad nista ne poklanjaju - uvjek je tu tajni plan...
Iskustvo govori iz tebe, a?! |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15633 Posts
Member since 10/08/2003 |
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 27/11/2006 : 19:22:40
|
Citam od jucer (i guštam) Zmajev povratak. Klasican Tex i izdanje za pohvalu. Za mjesec-dva kupujem i Mefistova sina. Nego, imam jedan hint za buduca izdanja. Najavljeno je da ce Libellus izdavati samo neobjavljene epizode, a (možda) i one koje je Dnevnik vec objavio. Moj je skromni prijedlog da jedna knjiga bude neobjavljena epizoda, a druga redom od prve epizode nadalje. Znam da su prve epizode kratke, po 50-tak strana, ali da se to kompilirati na nekih 300-tinjak strana pa koliko stane-stane. Nad onim ranim Texovima je Dnevnik napravio zlocin i mislim da bi fanovi (ja!) bili zahvalni da ih imaju na policama. Jeste li razmišljali o tome?
|
|
|
jack 50
Senior Member
Croatia
1557 Posts
Member since 14/04/2006 |
|
altair
Average Member
Croatia
575 Posts
Member since 19/09/2005 |
Posted - 27/11/2006 : 20:57:00
|
quote: Originally posted by alen
Citam od jucer (i guštam) Zmajev povratak. Klasican Tex i izdanje za pohvalu. Za mjesec-dva kupujem i Mefistova sina. Nego, imam jedan hint za buduca izdanja. Najavljeno je da ce Libellus izdavati samo neobjavljene epizode, a (možda) i one koje je Dnevnik vec objavio. Moj je skromni prijedlog da jedna knjiga bude neobjavljena epizoda, a druga redom od prve epizode nadalje. Znam da su prve epizode kratke, po 50-tak strana, ali da se to kompilirati na nekih 300-tinjak strana pa koliko stane-stane. Nad onim ranim Texovima je Dnevnik napravio zlocin i mislim da bi fanovi (ja!) bili zahvalni da ih imaju na policama. Jeste li razmišljali o tome?
slazem se... to bi sigurno kupovao! |
|
|
Topic |
|