Author |
Topic |
jaki
Advanced Member
Croatia
26817 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 27/11/2006 : 21:00:13
|
Danas kupijo Texove knjige!Nisam još citao ali je tisak i ambalaža super
Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
|
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 27/11/2006 : 21:56:20
|
quote: Originally posted by alen
Citam od jucer (i guštam) Zmajev povratak. Klasican Tex i izdanje za pohvalu. Za mjesec-dva kupujem i Mefistova sina. Nego, imam jedan hint za buduca izdanja. Najavljeno je da ce Libellus izdavati samo neobjavljene epizode, a (možda) i one koje je Dnevnik vec objavio. Moj je skromni prijedlog da jedna knjiga bude neobjavljena epizoda, a druga redom od prve epizode nadalje. Znam da su prve epizode kratke, po 50-tak strana, ali da se to kompilirati na nekih 300-tinjak strana pa koliko stane-stane. Nad onim ranim Texovima je Dnevnik napravio zlocin i mislim da bi fanovi (ja!) bili zahvalni da ih imaju na policama. Jeste li razmišljali o tome?
Cini mi se da je u planu osam knjiga godišnje, a s tim tempom mogli bi objaviti sve neobjavljene Texove za 5-6 godina, a možda i prije. Poslije bi bilo super da krenu od prvog broja i poprave sve što je Dnevnik upropastio...
'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
|
|
|
Dalen
Senior Member
Croatia
2269 Posts
Member since 13/03/2003 |
Posted - 28/11/2006 : 08:26:35
|
quote: Originally posted by dcopic Cini mi se da je u planu osam knjiga godišnje, a s tim tempom mogli bi objaviti sve neobjavljene Texove za 5-6 godina, a možda i prije. Poslije bi bilo super da krenu od prvog broja i poprave sve što je Dnevnik upropastio...
Jako dobra ideja. Samo to je još daleko... |
|
|
kapetan
New Member
Croatia
202 Posts
Member since 28/09/2004 |
Posted - 28/11/2006 : 08:42:08
|
Kupio i ja u subotu obje knjige i moram priznati da su sa tehnicke strane stvarno savršene (kakve su price unutra, to cemo još vidjeti), decki svaka cast! Ponavljanje vec objavljenih epizoda bio bi super potez, ali mislim da bi bilo bolje poceti otprilike sa brojem 50, buduci da su te epizode puno bolje od onih prvih, pa kad to ispucamo možemo se vratiti na prve... |
|
|
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 28/11/2006 : 09:44:07
|
quote: Originally posted by dcopic
Cini mi se da je u planu osam knjiga godišnje, a s tim tempom mogli bi objaviti sve neobjavljene Texove za 5-6 godina, a možda i prije. Poslije bi bilo super da krenu od prvog broja i poprave sve što je Dnevnik upropastio...
8 x cca 135kn godisnje = hehe, ali jedva cekam
|
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 28/11/2006 : 15:11:51
|
Citam od jucer (i guštam) Zmajev povratak. Klasican Tex i izdanje za pohvalu. Za mjesec-dva kupujem i Mefistova sina. Nego, imam jedan hint za buduca izdanja. Najavljeno je da ce Libellus izdavati samo neobjavljene epizode, a (možda) i one koje je Dnevnik vec objavio. Moj je skromni prijedlog da jedna knjiga bude neobjavljena epizoda, a druga redom od prve epizode nadalje. Znam da su prve epizode kratke, po 50-tak strana, ali da se to kompilirati na nekih 300-tinjak strana pa koliko stane-stane. Nad onim ranim Texovima je Dnevnik napravio zlocin i mislim da bi fanovi (ja!) bili zahvalni da ih imaju na policama. Jeste li razmišljali o tome?
Jesmo, no smatrali smo kako je bolje zapoceti s jos neobjavljenim pricama i njih ce ici najmanje 8 godisnje. Sto se prvih brojeva Texa tice, vidjet cemo kako ce se stvari razvijati kroz 2007. godinu i kako ce ici prodaja ovih knjiga. Za sada mozemo samo potvrditi ono sto vec znate.
Takodjer, definitivno mozemo obecati kako cemo zaista dati sve od sebe, a sve s ciljem da ljubitelji Texa budu zadovoljni i da dodju na svoje.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 28/11/2006 : 15:13:11
|
quote: Originally posted by jack 50
Kad ce sljedece dvije knjige?
Prije proljeca.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
|
Tiger Jack
Junior Member
Croatia
388 Posts
Member since 25/12/2003 |
|
76
Senior Member
Croatia
2624 Posts
Member since 24/12/2005 |
Posted - 28/11/2006 : 16:54:50
|
quote: Originally posted by wanderer
quote: Originally posted by dcopic
8 x cca 135kn godisnje = hehe, ali jedva cekam
Pa nece svaka toliko koštati. Ove prve dvije price imaju po 380 stranica, pa su toliko skupe. One koje ce imati 200-tinjak ce valjda biti jeftinije.
|
|
|
Advanced Member
Denmark
3264 Posts
Member since 05/11/2001 |
Posted - 28/11/2006 : 18:00:09
|
pozdrav svima. nije me bilo godinama, al evo iz dosade udjoh na poslu malo, i satra se dok sam procitao samo ovu temu. u toku teme se sjetih stari dana, pa me zelja uhvati opet da cavrljam i ja.
zasad necu ni kritizirati ni cestitati nikome, prvo moram nekoga uhvatiti da mi posalje sta od ovih novih stripova za dansku, jer nemam vise zivaca da cekam ljeto svake godine da bi kupio sta...jednostavno bi tako odrastao od stripova, sto je vrlo nepozeljno, rece mi jednom neko.
u svakom slucaju pozdrav svima, narocito starosjediocima, tipkamo se uskoro ...
*-*"The only thing we have to decide is what to do with the time that is given to us."*-*
|
|
|
deangelis
Junior Member
Croatia
374 Posts
Member since 04/12/2005 |
Posted - 28/11/2006 : 19:31:49
|
quote: Originally posted by Gaston
Jesmo, no smatrali smo kako je bolje zapoceti s jos neobjavljenim pricama i njih ce ici najmanje 8 godisnje. Sto se prvih brojeva Texa tice, vidjet cemo kako ce se stvari razvijati kroz 2007. godinu i kako ce ici prodaja ovih knjiga. Za sada mozemo samo potvrditi ono sto vec znate.
Takodjer, definitivno mozemo obecati kako cemo zaista dati sve od sebe, a sve s ciljem da ljubitelji Texa budu zadovoljni i da dodju na svoje.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
-------------------------------------------------------------------- Ja predlažem da objavite i one vrhunske epizode Texa koje su vec izašle na ovim prostorima prije više od 20 i 30 godina, jer bi takve poželio svaki pravi kolekcionar, npr. epizodu Tex u tamnici (mislim da je to izašlo u ZS negdje oko 250. broja), ili onu sa orhidejom. |
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 28/11/2006 : 20:56:37
|
Toninho: Baš mi je žao da se nismo sreli na CRŠ-u, da popijemo nešto kao i na MAFESTU! Kad si ti bio? Da li u petak?!
'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
|
|
|
Ado
Average Member
Denmark
582 Posts
Member since 15/05/2002 |
Posted - 28/11/2006 : 21:31:28
|
quote: Originally posted by Top
pozdrav svima. nije me bilo godinama, al evo iz dosade udjoh na poslu malo, i satra se dok sam procitao samo ovu temu. u toku teme se sjetih stari dana, pa me zelja uhvati opet da cavrljam i ja.
zasad necu ni kritizirati ni cestitati nikome, prvo moram nekoga uhvatiti da mi posalje sta od ovih novih stripova za dansku, jer nemam vise zivaca da cekam ljeto svake godine da bi kupio sta...jednostavno bi tako odrastao od stripova, sto je vrlo nepozeljno, rece mi jednom neko.
u svakom slucaju pozdrav svima, narocito starosjediocima, tipkamo se uskoro ...
*-*"The only thing we have to decide is what to do with the time that is given to us."*-*
Uh ni mene u najmanju ruku nije bilo godinama! Pa me sad fata nervoza da ovo sve sustignem Zato jarane morat cemo se nesto dogovorit da ovo pohvatamo. |
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Posted - 28/11/2006 : 21:34:26
|
[quote]Originally posted by dcopic
Toninho: Baš mi je žao da se nismo sreli na CRŠ-u, da popijemo nešto kao i na MAFESTU! Kad si ti bio? Da li u petak?!
jap bio sam u petak a izgleda da je subota vece bila bolja al zato dogodine u makarskoj cili program nema zajebancije |
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 28/11/2006 : 21:38:02
|
quote: Originally posted by Toninho
[quote]Originally posted by dcopic
jap bio sam u petak a izgleda da je subota vece bila bolja al zato dogodine u makarskoj cili program nema zajebancije
ha ha ha sve ovisi o kakve volje ce gazda biti za vreme Mafesta |
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Posted - 28/11/2006 : 21:41:38
|
treba nas na bilo koji nacin skupit sve u jednoj ovecoj sali jedan dan u makarskoj pa da vidimo kaj stripaši i ice umeju |
|
|
Advanced Member
Denmark
3264 Posts
Posted - 29/11/2006 : 11:13:13
|
ado morat cemo nekoga navuci da nam posalje kakav veci paket ako nista drugo :) il da ti to preuzmes negdje u zagrebu kad budes isao u bih ponovo :). posto ides cesto
samo ove teksove, dok god su tvrdih korica, nevjerujem da cu procitati... :(
|
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 29/11/2006 : 12:26:58
|
Kupi ih Tope, neceš se pokajati.
Aman jada kad' akšam ovlada, u minute kad' bulbuli šute, kad' bol sanja kraj dulova granja, a dert guši i suze osuši! |
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
|
Advanced Member
Denmark
3264 Posts
Posted - 29/11/2006 : 12:42:10
|
skupo jest, al nije to problem, problem je sto je za mene strip strip, a ne knjiga sa debelim koricama. pa nemamo svi privatne biblioteke da to sve arhiviramo. da je mekih korica i da je cijena do 100 kr., kupio bih sigurno. oovako, mozda jedne godine kad budem imao svoju privatnu biblioteku.
|
|
|
Ado
Average Member
Denmark
582 Posts
Member since 15/05/2002 |
Posted - 29/11/2006 : 14:58:00
|
Jang care mi smo studenti tj najniza klasa u bilo kojem drustvu. Tope fakat bih mogao to pokupit! Idem sad dolje za novu godinu.... ma to cemo razradit uz kafu. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29349 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 29/11/2006 : 15:08:43
|
quote: Originally posted by Top
skupo jest, al nije to problem, problem je sto je za mene strip strip, a ne knjiga sa debelim koricama. pa nemamo svi privatne biblioteke da to sve arhiviramo. da je mekih korica i da je cijena do 100 kr., kupio bih sigurno. oovako, mozda jedne godine kad budem imao svoju privatnu biblioteku.
Ako ti je kolicina prostora koju izdanje zauzima argument, onda ti i nije bas jak. Nisam usporedjivao, ali stavi 4 Van Gogh ili Ludens Texa i jednu HC knjigu, razlika u debljini je, po mojoj procjeni maksimalno 1 cm, tu negdje.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
Bardho
Senior Member
1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 29/11/2006 : 15:52:13
|
quote: Originally posted by Markos
razlika u debljini je, po mojoj procjeni maksimalno 1 cm, tu negdje.
Svaki cm je važan!
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? |
|
|
Topic |
|