forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Tex Willer by Libellus
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 24

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 27/11/2006 : 21:00:13  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Danas kupijo Texove knjige!Nisam još citao ali je tisak i ambalaža super

Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 27/11/2006 : 21:56:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
quote:
Originally posted by alen

Citam od jucer (i guštam) Zmajev povratak. Klasican Tex i izdanje za pohvalu. Za mjesec-dva kupujem i Mefistova sina. Nego, imam jedan hint za buduca izdanja. Najavljeno je da ce Libellus izdavati samo neobjavljene epizode, a (možda) i one koje je Dnevnik vec objavio. Moj je skromni prijedlog da jedna knjiga bude neobjavljena epizoda, a druga redom od prve epizode nadalje. Znam da su prve epizode kratke, po 50-tak strana, ali da se to kompilirati na nekih 300-tinjak strana pa koliko stane-stane. Nad onim ranim Texovima je Dnevnik napravio zlocin i mislim da bi fanovi (ja!) bili zahvalni da ih imaju na policama.
Jeste li razmišljali o tome?

Cini mi se da je u planu osam knjiga godišnje, a s tim tempom mogli bi objaviti sve neobjavljene Texove za 5-6 godina, a možda i prije. Poslije bi bilo super da krenu od prvog broja i poprave sve što je Dnevnik upropastio...

'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2269 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 28/11/2006 : 08:26:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message
quote:
Originally posted by dcopic
Cini mi se da je u planu osam knjiga godišnje, a s tim tempom mogli bi objaviti sve neobjavljene Texove za 5-6 godina, a možda i prije. Poslije bi bilo super da krenu od prvog broja i poprave sve što je Dnevnik upropastio...

Jako dobra ideja. Samo to je još daleko...
Go to Top of Page

kapetan
New Member

Croatia
202 Posts

Member since 28/09/2004

Posted - 28/11/2006 : 08:42:08  Show Profile Show Extended Profile  Send kapetan a Private Message
Kupio i ja u subotu obje knjige i moram priznati da su sa tehnicke strane stvarno savršene (kakve su price unutra, to cemo još vidjeti), decki svaka cast!
Ponavljanje vec objavljenih epizoda bio bi super potez, ali mislim da bi bilo bolje poceti otprilike sa brojem 50, buduci da su te epizode puno bolje od onih prvih, pa kad to ispucamo možemo se vratiti na prve...
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 28/11/2006 : 09:44:07  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:

8 x cca 135kn godisnje =
hehe, ali jedva cekam
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 28/11/2006 : 15:11:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:

Citam od jucer (i guštam) Zmajev povratak. Klasican Tex i izdanje za pohvalu. Za mjesec-dva kupujem i Mefistova sina. Nego, imam jedan hint za buduca izdanja. Najavljeno je da ce Libellus izdavati samo neobjavljene epizode, a (možda) i one koje je Dnevnik vec objavio. Moj je skromni prijedlog da jedna knjiga bude neobjavljena epizoda, a druga redom od prve epizode nadalje. Znam da su prve epizode kratke, po 50-tak strana, ali da se to kompilirati na nekih 300-tinjak strana pa koliko stane-stane. Nad onim ranim Texovima je Dnevnik napravio zlocin i mislim da bi fanovi (ja!) bili zahvalni da ih imaju na policama.

Jesmo, no smatrali smo kako je bolje zapoceti s jos neobjavljenim pricama i njih ce ici najmanje 8 godisnje. Sto se prvih brojeva Texa tice, vidjet cemo kako ce se stvari razvijati kroz 2007. godinu i kako ce ici prodaja ovih knjiga. Za sada mozemo samo potvrditi ono sto vec znate.

Takodjer, definitivno mozemo obecati kako cemo zaista dati sve od sebe, a sve s ciljem da ljubitelji Texa budu zadovoljni i da dodju na svoje.

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 28/11/2006 : 15:13:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by jack 50

Kad ce sljedece dvije knjige?

Prije proljeca.

Go to Top of Page

Tiger Jack
Junior Member

Croatia
388 Posts

Member since 25/12/2003

Posted - 28/11/2006 : 16:11:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tiger Jack a Private Message
Primjecuješ li da je proljece došlo?

Ili u Makarskoj pada snig?
Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2624 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 28/11/2006 : 16:54:50  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message
quote:
Originally posted by wanderer

quote:

8 x cca 135kn godisnje =
hehe, ali jedva cekam

Pa nece svaka toliko koštati. Ove prve dvije price imaju po 380 stranica, pa su toliko skupe. One koje ce imati 200-tinjak ce valjda biti jeftinije.

Go to Top of Page

Advanced Member

Denmark
3264 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 28/11/2006 : 18:00:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Top a Private Message
pozdrav svima. nije me bilo godinama, al evo iz dosade udjoh na poslu malo, i satra se dok sam procitao samo ovu temu. u toku teme se sjetih stari dana, pa me zelja uhvati opet da cavrljam i ja.

zasad necu ni kritizirati ni cestitati nikome, prvo moram nekoga uhvatiti da mi posalje sta od ovih novih stripova za dansku, jer nemam vise zivaca da cekam ljeto svake godine da bi kupio sta...jednostavno bi tako odrastao od stripova, sto je vrlo nepozeljno, rece mi jednom neko.

u svakom slucaju pozdrav svima, narocito starosjediocima, tipkamo se uskoro ...

*-*"The only thing we have to decide is what to do with the time that is given to us."*-*
Go to Top of Page

deangelis
Junior Member

Croatia
374 Posts

Member since 04/12/2005

Posted - 28/11/2006 : 19:31:49  Show Profile Show Extended Profile  Send deangelis a Private Message
quote:
Originally posted by Gaston

quote:

Jesmo, no smatrali smo kako je bolje zapoceti s jos neobjavljenim pricama i njih ce ici najmanje 8 godisnje. Sto se prvih brojeva Texa tice, vidjet cemo kako ce se stvari razvijati kroz 2007. godinu i kako ce ici prodaja ovih knjiga. Za sada mozemo samo potvrditi ono sto vec znate.

Takodjer, definitivno mozemo obecati kako cemo zaista dati sve od sebe, a sve s ciljem da ljubitelji Texa budu zadovoljni i da dodju na svoje.

--------------------------------------------------------------------
Ja predlažem da objavite i one vrhunske epizode Texa koje su vec izašle na ovim prostorima prije više od 20 i 30 godina, jer bi takve poželio svaki pravi kolekcionar, npr. epizodu Tex u tamnici (mislim da je to izašlo u ZS negdje oko 250. broja), ili onu sa orhidejom.
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 28/11/2006 : 20:51:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
da da tex u tamnici
evo ja mu odma šaljem lovu na nevideno
tak da može tisak pripremat
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 28/11/2006 : 20:56:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Toninho:
Baš mi je žao da se nismo sreli na CRŠ-u, da popijemo nešto kao i na MAFESTU!
Kad si ti bio? Da li u petak?!

'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
Go to Top of Page

Ado
Average Member

Denmark
582 Posts

Member since 15/05/2002

Posted - 28/11/2006 : 21:31:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Ado a Private Message
quote:
Originally posted by Top

pozdrav svima. nije me bilo godinama, al evo iz dosade udjoh na poslu malo, i satra se dok sam procitao samo ovu temu. u toku teme se sjetih stari dana, pa me zelja uhvati opet da cavrljam i ja.

zasad necu ni kritizirati ni cestitati nikome, prvo moram nekoga uhvatiti da mi posalje sta od ovih novih stripova za dansku, jer nemam vise zivaca da cekam ljeto svake godine da bi kupio sta...jednostavno bi tako odrastao od stripova, sto je vrlo nepozeljno, rece mi jednom neko.

u svakom slucaju pozdrav svima, narocito starosjediocima, tipkamo se uskoro ...

*-*"The only thing we have to decide is what to do with the time that is given to us."*-*

Uh ni mene u najmanju ruku nije bilo godinama! Pa me sad fata nervoza da ovo sve sustignem Zato jarane morat cemo se nesto dogovorit da ovo pohvatamo.
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 28/11/2006 : 21:34:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
[quote]Originally posted by dcopic

Toninho:

jap
bio sam u petak
a izgleda da je subota vece bila bolja
al zato dogodine u makarskoj cili program
nema zajebancije
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 28/11/2006 : 21:38:02  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:
Originally posted by Toninho

[quote]Originally posted by dcopic

Toninho:

jap
bio sam u petak
a izgleda da je subota vece bila bolja
al zato dogodine u makarskoj cili program
nema zajebancije

ha ha ha
sve ovisi o kakve volje ce gazda biti za vreme Mafesta
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 28/11/2006 : 21:41:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
treba nas na bilo koji nacin skupit sve u jednoj ovecoj sali jedan dan u makarskoj
pa da vidimo kaj stripaši i ice umeju
Go to Top of Page

Advanced Member

Denmark
3264 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 29/11/2006 : 11:13:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Top a Private Message
ado morat cemo nekoga navuci da nam posalje kakav veci paket ako nista drugo :) il da ti to preuzmes negdje u zagrebu kad budes isao u bih ponovo :). posto ides cesto

samo ove teksove, dok god su tvrdih korica, nevjerujem da cu procitati... :(

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 29/11/2006 : 12:26:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Kupi ih Tope, neceš se pokajati.

Aman jada kad' akšam ovlada, u minute kad' bulbuli šute, kad' bol sanja kraj dulova granja, a dert guši i suze osuši!
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 29/11/2006 : 12:34:59  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
i Dancima, kao ljudima sa najvišim placama u Evropi je to skupo??
Go to Top of Page

Advanced Member

Denmark
3264 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 29/11/2006 : 12:42:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Top a Private Message
skupo jest, al nije to problem, problem je sto je za mene strip strip, a ne knjiga sa debelim koricama. pa nemamo svi privatne biblioteke da to sve arhiviramo. da je mekih korica i da je cijena do 100 kr., kupio bih sigurno. oovako, mozda jedne godine kad budem imao svoju privatnu biblioteku.

Go to Top of Page

Ado
Average Member

Denmark
582 Posts

Member since 15/05/2002

Posted - 29/11/2006 : 14:58:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Ado a Private Message
Jang care mi smo studenti tj najniza klasa u bilo kojem drustvu.
Tope fakat bih mogao to pokupit! Idem sad dolje za novu godinu.... ma to cemo razradit uz kafu.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 29/11/2006 : 15:08:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Top

skupo jest, al nije to problem, problem je sto je za mene strip strip, a ne knjiga sa debelim koricama. pa nemamo svi privatne biblioteke da to sve arhiviramo. da je mekih korica i da je cijena do 100 kr., kupio bih sigurno. oovako, mozda jedne godine kad budem imao svoju privatnu biblioteku.

Ako ti je kolicina prostora koju izdanje zauzima argument, onda ti i nije bas jak. Nisam usporedjivao, ali stavi 4 Van Gogh ili Ludens Texa i jednu HC knjigu, razlika u debljini je, po mojoj procjeni maksimalno 1 cm, tu negdje.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 29/11/2006 : 15:48:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message
Dado

Zašto u almanahu nema naslovnice drugog broja?
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 29/11/2006 : 15:52:13  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

razlika u debljini je, po mojoj procjeni maksimalno 1 cm, tu negdje.

Svaki cm je važan!

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Go to Top of Page
Page: of 24 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000