forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Tex Willer by Libellus
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 24

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 29/11/2006 : 17:22:13  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message
1 cm na 4 broja
to se akumulira s brojevima
na 400 brojeva redovne serije, to je cijeli metar više :)

if you only knew the power of the dark side
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 29/11/2006 : 17:25:40  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by Top

skupo jest, al nije to problem, problem je sto je za mene strip strip, a ne knjiga sa debelim koricama. pa nemamo svi privatne biblioteke da to sve arhiviramo. da je mekih korica i da je cijena do 100 kr., kupio bih sigurno. oovako, mozda jedne godine kad budem imao svoju privatnu biblioteku.

*-*"The only thing we have to decide is what to do with the time that is given to us."*-*

Ako ti je kolicina prostora koju izdanje zauzima argument, onda ti i nije bas jak. Nisam usporedjivao, ali stavi 4 Van Gogh ili Ludens Texa i jednu HC knjigu, razlika u debljini je, po mojoj procjeni maksimalno 1 cm, tu negdje.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

loša ti je procjena......

razlike uopšte nema :))
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 29/11/2006 : 19:29:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Ubaciš ove SC u vodu i kad se osuše izgledaju napuvano ka' HC - neprocjenjivo ;o)

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 29/11/2006 : 20:32:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
quote:
Originally posted by darth-vader

1 cm na 4 broja
to se akumulira s brojevima
na 400 brojeva redovne serije, to je cijeli metar više :)

S obzirom kolika je razlika u cijeni, trebalo bi da su duži barem za tri metra!

'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 29/11/2006 : 22:22:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by jang

quote:

quote:
Originally posted by Top

skupo jest, al nije to problem, problem je sto je za mene strip strip, a ne knjiga sa debelim koricama. pa nemamo svi privatne biblioteke da to sve arhiviramo. da je mekih korica i da je cijena do 100 kr., kupio bih sigurno. oovako, mozda jedne godine kad budem imao svoju privatnu biblioteku.

*-*"The only thing we have to decide is what to do with the time that is given to us."*-*

Ako ti je kolicina prostora koju izdanje zauzima argument, onda ti i nije bas jak. Nisam usporedjivao, ali stavi 4 Van Gogh ili Ludens Texa i jednu HC knjigu, razlika u debljini je, po mojoj procjeni maksimalno 1 cm, tu negdje.

loša ti je procjena......

razlike uopšte nema :))

Da, sad sam bas provjerio.

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 30/11/2006 : 06:02:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Top

To sma i ja htio napisati, a uostalom, niko ne mora sva HC izdanja držati u policama gdje ih svako može vidjeti.

Aman jada kad' akšam ovlada, u minute kad' bulbuli šute, kad' bol sanja kraj dulova granja, a dert guši i suze osuši!
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 30/11/2006 : 09:47:03  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message
a koji im je onda smisao
to se kupi da drugi vide da ih imaš :)

Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2624 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 30/11/2006 : 11:42:02  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message
Absolutely!!! Pa nece valjda stajat u ormaru.
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 30/11/2006 : 11:48:09  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:
Originally posted by 76

Absolutely!!! Pa nece valjda stajat u ormaru.

meni stoje. ali razmišljam da skinem vrata jer nisu staklena
Go to Top of Page

DannyTrejo
Junior Member

344 Posts

Member since 20/09/2006

Posted - 30/11/2006 : 12:04:23  Show Profile Show Extended Profile  Send DannyTrejo a Private Message
Ja stripovi skrivam po ladicama, da ne vide ukucani (jer ce pitati odakle toliko i koliko košta) odnosno da ne vide gosti (jer bi možda htjeli posuditi).
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 30/11/2006 : 12:39:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by darth-vader

a koji im je onda smisao
to se kupi da drugi vide da ih imaš :)

U policama su mi knjige, nema šanse da mi stripovi tu stoje (iznimka je KP). Moja HC izdanja stoje u jednom posebnom ormaricu. A mene licno boli briga da li neko zna koje stripove ja imam.
Meni je u interesu da niko ne zna šta imam

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

Advanced Member

Denmark
3264 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 30/11/2006 : 13:38:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Top a Private Message
fino je to kad uporedjivas 4 redovna broja sa jednim HC. al koliko vise puni 60 parkera u HC od 60 parkera SC? minimalno duplo vise. ma dobro, to vecini nije problem, meni jest i tacka. :) ja sam cudak.al ko nije ovdje :)

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/11/2006 : 14:00:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
pa dobro, ovdje smo govorili o Texu.

Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2624 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 30/11/2006 : 14:29:02  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message
quote:
Originally posted by DannyTrejo

Ja stripovi skrivam po ladicama, da ne vide ukucani (jer ce pitati odakle toliko i koliko košta) odnosno da ne vide gosti (jer bi možda htjeli posuditi).

Pa nisi lud da posudiš ovakav strip!
Go to Top of Page

Advanced Member

Denmark
3264 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 30/11/2006 : 15:32:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Top a Private Message
skoro ste me eto nagovorili da se poserem na princip i ta kupim te texove neobjavljene u HC. Ado, mogao si nam to nabait u zagrebu....

Go to Top of Page

blueberry
Average Member

Croatia
526 Posts

Member since 30/03/2006

Posted - 30/11/2006 : 22:04:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit blueberry's Homepage  Send blueberry a Private Message
Danas bio prvi put u Libellusu. Mali podrumcic,lijepo posloženo i ne naguravaš se kao u MC-u
Starijih HC albuma (teško nabavljivih) ima dosta što me najviše veseli.

Kupio sam:
Tex Mefistov sin
SB 1
SB 2
Teorija zavjere

Od sutra krecem sa citanjem ovih vrhunskih izdanja,pa bacim koji komentar za one koji su možda u nedoumici sa kupnjom.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47136 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/11/2006 : 22:14:54  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
[quote]Originally posted by Top

fino je to kad uporedjivas 4 redovna broja sa jednim HC. al koliko vise puni 60 parkera u HC od 60 parkera SC? minimalno duplo vise. ma dobro, to vecini nije problem, meni jest i tacka. :) ja sam cudak.al ko nije ovdje :)

s tin da HC normalno citaš a ove od papirusa odma sjebeš! živija HC!

inner fear your worst enemy
Go to Top of Page

Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1255 Posts

Member since 01/09/2003

Posted - 01/12/2006 : 08:40:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Thommo a Private Message
Dado & Dado, prijavljujem grešku u "Mefistovu sinu":

U impresumu dolje piše: Knjiga prva sadrži epizode 125-128..., a rijec je naravno o knjizi drugoj, kako ispravno piše na vrhu stranice.

Sorry što sam našao. Profesionalna deformacija.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 01/12/2006 : 10:20:34  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
za sada kupio samo mefistovog sina, sjajno izgledaju, kakva je epizoda još ne znam
zamjerka je što nigdje nije napisano u kojim brojevima zlatne serije je objavljen prethodni susret mefista, damba i texa, to ništa ne košta
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 01/12/2006 : 10:25:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
To je i meni palo na pamet kad sam vidio uvod u pricu "Mefistov sin", pa sam prije par dana prolistao stare stripove. Evo još jednom, ako nekoga zanima:

Mefisto se prvi puta pojavljuje u jednoj kratkoj prici u Talijanskom TX 3 i to je jedna je od rijetkih prica iz TOP 100 koju je dnevnik preskocio.

Drugi puta se pojavljuje u prici TX 39/40 (ZS 392-393)

Treci puta se pojavljuje u TX 78B/80 (ZS 19 tu nedostaje prvi dio price, odnosno gotovo 100 stranica)

Cetvrti puta se pojavljuje u TX 93/95 (ZS 660/662) to je prica koja je u uvodu Libellusove knjige.

'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 01/12/2006 : 16:26:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by Thommo

U impresumu dolje piše: Knjiga prva sadrži epizode 125-128..., a rijec je naravno o knjizi drugoj, kako ispravno piše na vrhu stranice.

Ah, pobjeglo nam, kvragu...
Srecom barem epizode ispravno pisu a i gore pri vrhu da pise knjiga druga...
Ovo je lose za moj ego... (ima li negdje smajlic da sam sebe lupa po glavi)

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 01/12/2006 : 16:29:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

za sada kupio samo mefistovog sina, sjajno izgledaju, kakva je epizoda još ne znam
zamjerka je što nigdje nije napisano u kojim brojevima zlatne serije je objavljen prethodni susret mefista, damba i texa, to ništa ne košta

Talijani nigdje nisu stavili napomenu a nama se ucinilo malo "grubo" da mi sami stavimo fusnote preko crteza.
Mozda je se i moglo odraditi, ali ovaj put probat cemo se snaci ovako...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 01/12/2006 : 17:48:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

quote:
Originally posted by ken2

Talijani nigdje nisu stavili napomenu a nama se ucinilo malo "grubo" da mi sami stavimo fusnote preko crteza.
Mozda je se i moglo odraditi, ali ovaj put probat cemo se snaci ovako...

Dado

Kako to da niste stavili 2. naslovnicu unutar stripa?
Mislim na almanah.
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 01/12/2006 : 18:42:18  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
slobodna sudska procjena
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 01/12/2006 : 19:11:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by Thommo

A u p................ Nevjerojatno je kako uvijek nesto pobjegne, bez obzira koliko god puta to iscitavali. Vjeruj mi, najmanje 10 puta smo sve to prosli pa eto opet...

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page
Page: of 24 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000