forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 (Samo)Lepljivo: KARMA everywhere
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

Markos
Webmaster

Croatia
29384 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 25/11/2006 : 12:16:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Sinoc sam zaspao u 3:30 umjesto u 3:10 jer me Karma jako zanimala pa sam je morao procitati:)
Strip je stvarno super, bas lijepa razbibriga. Ovo izdanje je definitivno best buy na CRS-u, 48 A4 stranica za 20 kuna je super povoljna cijena.
Djoletov prijevod/prepjev je odlican, eventualno je problem sa nekim ocito internim srpskim forama, gdje mi neupuceni u detalje tamosnjih muzicke scene malo gubimo, ali nije strasno.
Drago mi je da se cimpanza pojavila na moje inzistiranje, ali moram protestirati zbog pogreske pri navodenju rodnog mjesta. Gizdavac, molit cu lijepo. To su ipak ozbiljni propusti;))))

Preporucio bih jos i Mister Macak Magazin, procitao sam tek sada oba broja i stvarno sam jako pozitivno iznenadjen. Steta na samo 12 stranica po junaku, MM origin je ultra zanimljiv, a i Sergej se nepredvidljivo zackoljasto razvija, a tu su još i brabonjci! Hocemo jos i hocemo brzo. Ali BRZO!!! Bottom line, za sve one kojima su HC skupi i teski, 35 kuna za 80 stranica kvalitetnog domaceg i stranog stripa je super prilika.

A ako vec hocete HC, onda probajte Zekana - Blacktown nije tako urnebesno smijesan kao prva dva albuma, ali je i dalje jako jako dobar.

<reklama>a dobro, mozete kupiti i nesto Fibrollusovo, necu se buniti:)</reklama>

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 25/11/2006 : 14:40:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Hehehe, možda je to neki drugi Marko Šunjic koji se isto tako zove? ;)

Šalu donekle na stranu - morala je da bude Babušnica, to mesto ima tako smešno ime da sam morao da ga iskoristim. ;) Imaš srece što nisi iz Pkleštice, drugim recima.

--
"Svetog mi Haralampija!"
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 25/11/2006 : 15:02:55  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message
Lavirintov stand ce biti prazan na kraju CRSa ;-), tako i treba!

"Sure I ponied up a mill, but I didn't give my time
So in reality I didn't give a dime, or a damn
I just put my monies in the hands of the same people that left my people stranded"
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 25/11/2006 : 15:31:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
Teško, navuko je Dekara dovoljno za svakoga.
Ali istina je da se Karma razgrabi, ko zna, mozda se proda i 50 komada do kraja.

A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Fuck Censorship! ||| http://r2cu.wordpress.com/lavirint-comics-magazine/ ||| Recite NE cenzuri! ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama.
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4651 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 25/11/2006 : 19:17:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
Djole, jel' ono "priroda, mogo dobro" KKN pozajmica?

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 25/11/2006 : 19:20:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Pa, strip je kao izmijenicno gomilanje gegova/skeceva... više-manje
uspješnih. Umjereno zabavno. Crtež odlican.

Cijenim Djoletov prijevod okicen sa par domišljatih "improvizacija" tipa;
- gorespomenuto pismo Marka Šunjica
- "Milicija trenira strogocu, da ne bude sve kako ja hocu"
- Spopalo me cudovište! Zovite Dylana Doga!

Lavirintovo izdanje izgledom besprijekorno uradeno... i najvažnije, cijenom jeftino!

in the evidence of its brilliance
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 25/11/2006 : 23:21:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Truth be told - Markos je dekarina ideja, oberucke prihvacena. ;)

@Barker - yep, Guarda Toma all the way. ;)

Inace, prva tura Karme na CRSu je - rasprodata. Hvala svima koji su je pazarili, a ko nije, worry not, druga tura stize sutra vece. :)

--
"Svetog mi Haralampija!"
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8235 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 26/11/2006 : 00:15:07  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Ovi ce se jos i obogatiti na muci radnog naroda...
I nek mi samo jos neko kaze kako se izdavanje stripova ne isplati;-)

Moja Karma mi sa ostalih 30 kg stripova slece za koji cas na jfk. Uh, jedva cekam.

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8235 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 26/11/2006 : 07:12:20  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
Evo, prvo sto procitah sa gomile.

Ludilo!

Citao sam ovaj strip i u originalu, ali je prevod i adaptacija na srpski do dzadza:-))
Steta sto ce samo po dve Karme na godinu...

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 26/11/2006 : 23:13:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
quote:
Originally posted by prozirna senka
Steta sto ce samo po dve Karme na godinu...

hehehe, ko kaze, hehehehehe
Svaka cast svima koji su kupili kada mene primjerak zamalo nije dopao jer sam morao danas ranije krenuti kuci i nisam docekao drugu turu iz Beograda. Izdanje (opet) mogu samo pohvaliti kada sam napokon u cijelosti procitao, i jedva cekam drugi broj.
Ovo ujedno da javim da sam pristigao u Šeher Sarajevo zdravo (ako ne veselo) prije tri cetri sata, pa sad ima da procitam makar strip dva prije nego se bacim u krpe.

A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Fuck Censorship! ||| http://r2cu.wordpress.com/lavirint-comics-magazine/ ||| Recite NE cenzuri! ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 26/11/2006 : 23:29:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Druga tura, zahvaljujuci (ne) ljubaznosti Cazmatrans autobusa, nije ni stigla u ZG, unfortunately. :(

Što se ritma izdavanja tice, on zavisi od prodaje. Dvojka sasvim sigurno ide u martu, a posle cemo da vidimo na cemu smo i na osnovu toga da odredimo ritam.

S tim što treba imati u vidu da je u USA izašlo materijala za nekih dvanaestak svezaka...

--
"Svetog mi Haralampija!"
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 26/11/2006 : 23:37:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
Pa šta, zato što imamo samo 12 svezaka da razgodimo na 6 godina!!! _Reizdanja, crni Djole, reizdanja!!! Pa HC, pa skecbuk, pa ovo pa ono...
A nemaš pojma koliko bi se prodalo da je ta druga tura stigla... Moram ti reci da je na CRŠu ovaj obicni svijet upravo žudio za stripovima tipa Karme. Mislim da je Karma najbolje prošla od svih izdanja (ne racunajuci, naravno, raznorazne Alan Fordove/Kriminale/Satanike/Bunkerove uratke i Bernija koji je prodavao stare Snupije po kunu.).

Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
3995 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 26/11/2006 : 23:56:35  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message
kupio karmu, procitao, zapakirao u vrecicu...

...a sutra opet vadim van iz vrecice i ponovno citam. bas je zakon!

http://zveles.blogspot.com/
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8235 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 27/11/2006 : 04:09:13  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
>hehehe, ko kaze, hehehehehe

Moje secanje. Ako nisam izlapeo, Djole mi je tako nesto najavio u septembru...

Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 27/11/2006 : 08:57:25  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Originally posted by zveles

...a sutra opet vadim van iz vrecice i ponovno citam. bas je zakon!

hehe, zakon je Karma - nakon povratka sa CRS-a to sam prvo procitao
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 27/11/2006 : 10:55:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
quote:

Ma ne varaš se, samo uvijek može biti brže cim se bolje prodaje.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 27/11/2006 : 14:15:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Cim Marchello dorepa u ZG, doc ce i moja Karma...

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8235 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 27/11/2006 : 16:07:05  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

quote:

Ma ne varaš se, samo uvijek može biti brže cim se bolje prodaje.

Lepe vesti. Em nisam izlapeo, em moze i cesce

Go to Top of Page

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 28/11/2006 : 00:40:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message
lipo se ta vaša karma prodaje, nisam se stigao pojaviti na crš-u pa dodjem ja danas u libellusa da cu je uzeti kad ono corak.... što je bilo otišlo je... dajte ljudi, šaljite još i ja bi citao :)

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 28/11/2006 : 01:06:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
U subotu navece odlucim procitati nešto prije spavanja. Isprid mene gomila stripova kupljenih na CRŠ ( cca. 8000 kn, ne pitajte kako, proda bubreg, eto kako ) i trgnem Karmu. Ajmo okušat sricu...

Mislim da moj glasni smijeh još odjekuje Zagrebom!

Izdanje je super! Crtež, prica ( gegovi ), prijevod ( kao i povremena adaptacija istog ) pa i vec spomenuta baza sa Šunjicem ili Nepobjedivim i Mister Mackom.

PREPORUKA, ISKRENA!

Nakon deset brojeva ( ili i prije ) hocemo CeDej "Karma Soundtrack", bez zajebancije.

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 28/11/2006 : 01:09:08  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
iskreno, ja sam najiznenadjeniji stvarno DOBROM prodajom Karme....apsolutno SVE shto sam poneo utopili smo vetj negde sredinom drugog dana i sad mi je najzalije shto nisam uprtio josh par desetaka primeraka(shto bi usputbudirecheno bilo poprilichno neizvodljivo obzirom da sam i sa ovim torbama jedva dopuzao do zagreba/ZKMa:)jer je interesovanja svakako bilo.
ono shto mogu obetjati je da tju sutra ujutru probati da poshaljem jednu omanju kolichinu busem drugarima iz libellusa pa ochekujte tamo u sredu dopunu.
svakako tjemo javiti ako sve prodje valjano.
shto se ostalih izdanja tiche ja sam extremno zadovoljan( MMM rasprodan, NeOM proshao oke, brit takodje...)tako da tje shodno tome dotji do malih promena u izdavachkom planu za 2007.
NeOM 13 mozete umesto u maju ochekivati u februaru pratjen famoznim novim izdanjem/serijalom i nadam se josh jednim ranije najavljivanim albumom, a nadam se i MMMu#03 na vreme ovaj put...
HVALA svima koji su svrnuli do shtanda, zdushno me menjali(hvala hrvoje, emire, misho...) na istom, pazarili koje izdanje ili samo doshli da se pozdravimo i prochavrljamo po koju.
izvinite ako sam na momente bio pogubljen i (s)umoran ali to ume neispavanost te frustracija nemogutjnosti razlikovanja eura od kuna pri vratjanju kusura da uradi choveku:)
naravno EXTRA fala chika bobu, mcnu i biuku koji su potpisivali te crtkali zainteresovanima i tako kompletirali ionako odlichan dojam koji je na mene ovaj crsh ostavio.
svakako se vidjamo sledetje godine!

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6196 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 28/11/2006 : 13:02:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Prvi strip koji sam procitao nakon povratka iz Zagreba bio je Životinjska karma.Što reci nego - ODLICNO!

Oduševljen sam izdanjem.Ne volim geg-stripove,još menje stripove u jednoj pasici a la Hogar ili Garfield ali Karma je stvarno super.Za razliku od spomenutih,Cho stvarno dobro crta i životinjice su mu stvarn osimpaticne(moj favorit je žabac Lesli)a o Djoletovom prijevodu necu ni trošiti rijeci - BRILIJANTNO!

Nekoliko puta sam se iskreno nasmijao,najviše kad onaj veliki som potopi camac a i neki od ostalih komentara/situacija su legendarni : Lesli sa vernim prijateljem testericom, "Sila je jaka u tebi ali još si mlad za Džedaja", itd. Ma bravo!

Izdanje je tehnicki besprijekorno odradeno,ima puno materijala za citanje a cijena je više nego povoljna.Definitvno naj-izdanje ovogodišnjeg CRŠ-a!

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/11/2006 : 13:29:28  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Mislim da je zajzaslužnije za prodaju bilo odlicno Djoletovo predstavljanje i super niska cijena!

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 28/11/2006 : 17:39:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message
Zahvaljujuci Emiru, procitao sam Karmu.

Djole je odradio sjajan posao mada ni mali Cho nije za pokuditi.

Sve pohvale koje bih htio reci bi bile plagiranje tudjih pa cu samo reci ekipi koja nam je omogucila da uzivamo u Karmi:

TAKO TREBA!

"All hail the spider!
A hardy breed is he!
Tra la la!"
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 28/11/2006 : 20:43:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
pa eto
iako sam procito masu skenirane karme i uživao

nisam mogo odolit suptilnom džolinom marketingu pa uzeh i ovo

i svida mi se
i imam strašan dojam da cu kupit i 2 i 3...

ma bi i nepobjedivog al nije u boji ( kužim stvar al jebi ga )
taj black and decker neki stvarno simpatican cova ( da ne kažem mladic)

i kak me lepo spelovo - toninho
sve po vuku
cestitke decki i drž te se
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.7 seconds. Snitz Forums 2000