forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 (Samo)Lepljivo: KARMA everywhere
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 17/11/2006 : 15:45:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Hvala.

quote:
Originally posted by Barker

Za kraj, mala zamerka. Odnosi se na dizajn korica, neke sestrine prijateljice dadose komentar u stilu: Sta to citas, bojanku?

Yeah, we get that a lot. Videcemo da se u dvojci to sredi.

--
"Svetog mi Haralampija!"
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4651 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 17/11/2006 : 16:03:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
Verovatno bi trebalo da smanjite kolicinu bele/oker pozadinske povrsine, ili tako nesto.

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 17/11/2006 : 16:13:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Imamo (ne)placenog dizajnera, pozabavice se on time. ;)

--
"Svetog mi Haralampija!"
Go to Top of Page

Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 18/12/2004

Posted - 22/11/2006 : 14:57:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Leo Charm's Homepage  Send Leo Charm a Private Message
Evo, najzad sam pazario i ja:) Utanjilo se ovog meseca s koncertima, pa nisam isao u shoping jbg (decembra mi pune ruke posla zato, pa Darkwood ima da se usreci za praznike, bogme):)

Lepo, stvarno lepo. Na momente sam potpuno razumevo onu struju koja smatra da Cho ne ume da pise, a na momente me on uspesno razuveravao. Ali stvarno jeste sasvim izvesno da super crta! Sve u svemu, lepo izdanje. Djoletova obrada teksta za svaku pohvalu:), moja jedina primedbica je ovo sto pomenu Barker - ali, naravno, to je tehnicka zamerka, dakle nista strasno vazno.

Ajd samo napred, cekamo drugi broj marta:)

...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 22/11/2006 : 15:07:56  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
I jel dolazi Karma na C(K)RŠ? Da to upazarimo...

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Go to Top of Page

Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 18/12/2004

Posted - 22/11/2006 : 15:11:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Leo Charm's Homepage  Send Leo Charm a Private Message
Pa ili tako ili da ti neko to pazari i pridruzi ostalim stripovima koje ti je vec pazario:)

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 22/11/2006 : 15:24:00  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Pa možemo ga pitati, jelte? Mada bi izdavac to mogu osobno dijelit za pare i potpisivat usput...

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Go to Top of Page

Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 18/12/2004

Posted - 22/11/2006 : 15:27:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Leo Charm's Homepage  Send Leo Charm a Private Message
:)
Imas strip, a autograme cu pokupiti jednom kad upoznam ove careve licno:)

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 22/11/2006 : 17:07:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
Pa Dekara ponavlja neprestano da dolazi.
A cujem da ce i stol (ili dio stola) biti obezbjeden usprkos mahnitim cijenama koje CRŠ ekipa ove godine traži za iste.
I bice poprilicno novih izdanja od Lavirinta zajedno s Karmom. (Nemojte pomisliti da su novi naslovi, samo nova izdanja...)

A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Fuck Censorship! ||| http://r2cu.wordpress.com/lavirint-comics-magazine/ ||| Recite NE cenzuri! ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 22/11/2006 : 17:48:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

I jel dolazi Karma na C(K)RŠ? Da to upazarimo...

Yup, sa svaka dva kupljena primerka, dobijate i poljubac od dekare. ;)

--
"Svetog mi Haralampija!"
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 22/11/2006 : 18:06:10  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
..i handjob od djoleta:)))

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 22/11/2006 : 18:10:35  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
daklem, da potvrdimo, lavirint tje imati astal na crshu(ako se naravno svi ne rasprodaju/razdele dok ja navatam slavena :) de tje biti i karme i neoma i ostalih pizdarija.
ako sve prodje oke(put,carina(odnosno eskiviranje iste), dolazak, tegljenje...)oko 18h bi trebalo da stignemo svi u MKZ i izvesno je da smo/sam tamo sva tri dana.
vidimo se!

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 22/11/2006 : 18:13:47  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

Hvala.

quote:

Za kraj, mala zamerka. Odnosi se na dizajn korica, neke sestrine prijateljice dadose komentar u stilu: Sta to citas, bojanku?

Yeah, we get that a lot.

end tu mejk it klir - det voz d intenshn.

Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 22/11/2006 : 19:04:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message
quote:

sa sve "Gori more, tope se planine"

Barkeru, jel se zajebavas il je Djole zbilja iskopao taj hit milenija?

"All hail the spider!
A hardy breed is he!
Tra la la!"
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4651 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 22/11/2006 : 20:22:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
@ Heyoka: sa nekim svetinjama se neda zajebavati, a gori more... je bas to. :) Ali ko sto rekoh, tek imas da vidis sta sve ima da se nadje u prevodu.

@ dekara: bojanka inteshn? ju sur? ;)

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 22/11/2006 : 21:52:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by BlekenDekara

Šta ti je timski rad! ;)

--
"Svetog mi Haralampija!"
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 22/11/2006 : 22:14:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

quote:

Šta ti je timski rad! ;)

a da dovedete "andele"

...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 22/11/2006 : 22:23:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message
quote:
poljubac od dekare i handjob od djoleta

Simultano, ili?

"No. Not even in the face of Armageddon. Never compromise."
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 22/11/2006 : 23:03:47  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
ma kaki simultano - ril dil !:)
ponuda meseca ! za kupljena tri ide stereo - kozarachko, shtobonorekli!:)))

Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 22/11/2006 : 23:07:52  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
@ dekara: bojanka inteshn? ju sur? ;)

teli smo i bojice da dajemo uz svaki kupljeni primerak ali ispalo bi previshe skupo pa smo u zadnjem trenutku odustali:))))

Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 23/11/2006 : 10:06:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
quote:

quote:

Šta ti je timski rad! ;)

Ne znam da li jos neko od forumasa primecuje kako se Djole promenio, u odnosu na zadnjih par godina na forumu.
Djole, koji je pisao "hebiga" i na svako gej podjebavanje odmahivao sa "Oh, god!" je dosao do toga da javno, te timski, nudi usluge ljudima koji kupe njegovo izdanje. Sta izdavastvo napravi od coveka. :)

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 23/11/2006 : 13:59:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Aha, a sve je to uobliceno u onoj staroj dobroj maximi - "ako ne možeš da ih pobediš, priduži im se". ;)

--
"Svetog mi Haralampija!"
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 23/11/2006 : 14:34:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
quote:

Aha, a sve je to uobliceno u onoj staroj dobroj maximi - "ako ne možeš da ih pobediš, priduži im se". ;)

Znaci TAKO su rimljani pokorili stare grke...

A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Fuck Censorship! ||| http://r2cu.wordpress.com/lavirint-comics-magazine/ ||| Recite NE cenzuri! ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama.
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 24/11/2006 : 12:02:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message
quote:
Originally posted by DusMan

quote:

quote:

Šta ti je timski rad! ;)

Ne znam da li jos neko od forumasa primecuje kako se Djole promenio, u odnosu na zadnjih par godina na forumu.
Djole, koji je pisao "hebiga" i na svako gej podjebavanje odmahivao sa "Oh, god!" je dosao do toga da javno, te timski, nudi usluge ljudima koji kupe njegovo izdanje. Sta izdavastvo napravi od coveka. :)

Hmm, pitam se šta onda reci na poplavu Markosovih HC izdanja... Djole je, ipak, još uvijek na SC-u.

"All hail the spider!
A hardy breed is he!
Tra la la!"
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 24/11/2006 : 17:56:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Za one koji nisu cekirali prvu stranu topica:

Slušao sam upravo vesti, i pošto nije bilo ni reci o tome da su dekaru vratili sa granice - pretpostavljam da je Životinjska karma uspešno stigla u Hrvatsku!

Daklem, najprodavanije Lavirintovo izdanje konacno stiže i u Hrvatsku! Potražite Karmu na Lavirintovom štandu!

A ako niste na CRŠu, Karmu sa u Beogradu može naci u striparnicama Alan Ford, Omen i Darkwood, u Novom Sadu u Klubu obožavatelja stripa, a ako ste iz Niša ili Zajecara, šibnite mi mail pa cemo nešto da iskombinujemo.

Posle CRŠ-a, verovatno cemo konacno zaci i u "civilne" knjižare po BGD-u (za sve vas koji volite da vas deru u Platou ), kao i u B&H i SLO - ali otom potom.

Go get it!

--
"Svetog mi Haralampija!"
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000