Author |
Topic |
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 26/10/2006 : 14:55:37
|
quote: Originally posted by Toninho
jeb,ga proradi grižnja savjesti kad tad imaš koju turu pive ( zapazi brojcani izraz koju ) u makarskoj dogodine
jebeh pivo:) uzmi na mesto toga prva dva broja NeOma dok ih josh ima(zvuchi neverovatno ali josh malo pa su sold out) i oproshteno ti je:)))
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
|
Witchblade
Senior Member
Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 26/10/2006 : 15:27:27
|
quote: ovo je još samo jedan u nizu stripica koji pali bivše isfrustrirane intelektualno raspoložene srednjoškolce koji su patili za mackama poput ove a one su birale talibane poput onoga
Meni najveci problem s ovim stripom. Ne mogu vise citati/gledati/slusati price u kojima lovable nerd neuspjesno pokusava osvojiti najljepsu curu, a svi znamo da bi ona bila najsretnija upravo s njim, pa tako jedno 100 brojeva (epizoda)... nakon n+1 takvih, doslovno fizicki ne mogu. Narocito kad ta cura izgleda kao Brandy, iznutra i izvana... damn your black heart, Frank Cho!!!
quote: još mu dade svoje ime što su ti muda
A jos kad saznas da je Frank u originalu bio patak...
quote: otje. u #37 originalne serije
A i nije bilo neko skidanje, pih ...
Khmmm... no dakle, da poantiram - cestitam, Djole (narocito na "mladom Sabanu" :D), cestitam, Dekara. Jedan (najmanje) primjerak za mene na CRSu.
"Ar ae o gîr si linnon, man cair teltiha enni? Man cair nin tegitha athra i aear land?" |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
|
Melina
Average Member
Croatia
641 Posts
Member since 24/10/2001 |
Posted - 26/10/2006 : 20:10:50
|
quote: Originally posted by BlekenDekara djubre jedno
Pasji skote! Tako mi bizonove krvi, nije ironija! Ocekujem dnevni sadrzaj, sad kada je Q blog crko. |
|
|
Witchblade
Senior Member
Croatia
2754 Posts
Posted - 26/10/2006 : 20:13:17
|
quote: Originally posted by Djole
Mladi Šaban je tek tip of the iceberg! ;)
-- "Svetog mi Haralampija!"
Pitam se samo kako si onda preveo "Hall & Oates Halloween costumes" skec
"Ar ae o gîr si linnon, man cair teltiha enni? Man cair nin tegitha athra i aear land?" |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 26/10/2006 : 21:05:22
|
quote: Originally posted by Witchblade
Pitam se samo kako si onda preveo "Hall & Oates Halloween costumes" skec
eve da se ne pitash vishe(samo da se vidi kolki smo profesionalci kad vetj imamo odradjen materijal za drugu svesku:))
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah. |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 26/10/2006 : 21:07:21
|
quote: Originally posted by Melina
quote: Originally posted by BlekenDekara djubre jedno
Pasji skote! Tako mi bizonove krvi, nije ironija! Ocekujem dnevni sadrzaj, sad kada je Q blog crko.
nema problema - koji dan u sedmici bi htela da preuzmesh sa vestima?
...i fala(ajde forsaken D. - zahvali se i ti gazdarica melini na pohvali,nemo da si nepristojan:))
Edited by - BlekenDekara on 26/10/2006 21:10:27 |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 26/10/2006 : 21:08:51
|
quote: Originally posted by Melina Pasji skote! Tako mi bizonove krvi...
ukucavash nove ken parkere a?:)))
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 26/10/2006 : 21:16:05
|
quote: Originally posted by BlekenDekara eve da se ne pitash vishe(samo da se vidi kolki smo profesionalci kad vetj imamo odradjen materijal za drugu svesku:))
Ccccccccc... sad ne racunaj da ce Witchblade da kupi Karmu.
____________________________________________ Niti pisem niti citam, samo ritam, ritam, ritam! |
|
|
Witchblade
Senior Member
Croatia
2754 Posts
Posted - 26/10/2006 : 21:23:57
|
quote: Originally posted by DusMan
quote: Originally posted by BlekenDekara eve da se ne pitash vishe(samo da se vidi kolki smo profesionalci kad vetj imamo odradjen materijal za drugu svesku:))
Ccccccccc... sad ne racunaj da ce Witchblade da kupi Karmu.
____________________________________________ Niti pisem niti citam, samo ritam, ritam, ritam!
Mislis, zbog Rokera? Tek cu sad da kupim!
Mada... Ralph zaista podsjeca na Veljka B. Uzicanina, ali Leslie, koji je on?
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 26/10/2006 : 21:40:30
|
sisoje iz post90e/BB show faze kad je stvarno (u svrhu gega) i nosio (istina samo jednom ili dvaput:) zutu periku :)))
Edited by - BlekenDekara on 26/10/2006 21:43:44 |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 26/10/2006 : 21:48:26
|
Heh, na taj moment sam posebno ponosan. ;)
I na još nekoliko njih - recimo, majmunce sa sekirom. ;)
-- "Svetog mi Haralampija!" |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 26/10/2006 : 21:53:13
|
SVIH MI BUBNJEVA DARKVUDA!!!!!!!!!! djordje! - NE SPOJLERUJ !!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))
|
|
Leo Charm
Average Member
Serbia
724 Posts
Member since 18/12/2004 |
Posted - 26/10/2006 : 23:00:25
|
Svaka cast! Pazaricu to vec sutra na Sajmu, bogme i ja cu izeti dva primerka:) Da dobro krene:)
...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...! |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 26/10/2006 : 23:27:57
|
hvala, ali nemoj se cimati sutra. poslednje vesti iz shtamparije i nisu bash najsretjnije...MOZDA u subotu ali znajutji nashu sretju - ONU tamo...jbga...
|
|
Leo Charm
Average Member
Serbia
724 Posts
Member since 18/12/2004 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 27/10/2006 : 02:57:43
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
hvala, ali nemoj se cimati sutra. poslednje vesti iz shtamparije i nisu bash najsretjnije...MOZDA u subotu ali znajutji nashu sretju - ONU tamo...jbga...
**************** look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Dekar , ja sam jos sutra na sajmu, i onda moram da putujem, nemoj da mi kazes da sutra necu moci da pokupim Kramu Eh, da sacuvaj mi one stvari, cimam te cim se vrati m nazad, a reci i da ces neki spisak da mi prosledis??????????
________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...'' |
|
|
Melina
Average Member
Croatia
641 Posts
Member since 24/10/2001 |
|
forsaken demon
Junior Member
Pitcairn Island
468 Posts
Member since 13/08/2004 |
Posted - 27/10/2006 : 16:09:03
|
quote: Originally posted by BlekenDekara laze djubre. ni dinara nisam video...a i da jesam ne bi ih utopio u taku bezvezariju koja batman:hush jeste:)ppPP tako da, ne, ne planiramo shishmisha:zachepi...sprdamo se malko:)
Proklet da si Dekara! Upropastio si mi jedinu priliku da u potpunosti na zao nacin potresem stripovi.com membere... Ja se izvinjavam svima koje sam uznemirio. :)
Eh da, Absolute Hush je zakon, no matter what you claim!
quote:
pa sve bash i ne bi, mozda ovu osmu sezonu koju DH najavljuje ali tje da vidimo na shta to lichi a i kad bude do dzadza kao shto znam da otje prvo tjemo morati da proshirimo malko delatnost i objavimo svih 7 TV sezona na DVDjima, chisto da ljudi ne chitaju nespremni i neuputjeni u prethodna deshavanja:))
Hm, i to je bila šala, ali što da ne. :) Možeš da izbaciš Buffy Blood Edition Collected onih 40DVDova i prodaješ po nekoj normalnoj ceni. :)
...
Što se tice pohvala za web, da jeste bio moj koncept layout i tekst(priznajem :)), ali sve ostalo je Dekara krvolocno izmenio, pa nisam više ni siguran da li je to moj projekat, pa se nisam ni osetio prozvanim za pohvalu. ali ako se bar nekom dopao moj loš humor, onda hvala lepo. :)
Uglavnom ne brinite se, ima tu dosta još da se radi, bice još, nadam se, lepih iznenadenja, sa moje strane. A sve u cilju da podržim sektu. :) |
|
|
forsaken demon
Junior Member
Pitcairn Island
468 Posts
Member since 13/08/2004 |
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Member since 06/11/2001 |
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 27/10/2006 : 20:36:43
|
Could be, ali mislim da bi im još veci nabio Hall & Oates. Enivej, nije baš u pitanju nova grupa ni u originalu, pa se koliko-toliko držimo smisla.
Ceo strip je prilicno nostalgican, u smislu da vuce na nostalgiju osamdesetih, pa je shodno tome i prevoden.
I da, NEMA GA na Sajmu danas, a verovatno ga nece biti ni sutra.
Na žalost, u striparnicama tek od iduce nedelje.
Dekara krije od mene adresu štamparije da ne bih organizovao kaznenu ekspediciju.
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 27/10/2006 : 20:46:07
|
quote: Originally posted by Duh_koji_hoda
Dekar , ja sam jos sutra na sajmu, i onda moram da putujem
Poštarina za zemlje u okruženju nije velika...
|
|
Topic |
|