forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 (Samo)Lepljivo: KARMA everywhere
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 26/10/2006 : 14:55:37  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by Toninho

jeb,ga proradi grižnja savjesti
kad tad
imaš koju turu pive ( zapazi brojcani izraz koju ) u makarskoj dogodine

jebeh pivo:)
uzmi na mesto toga prva dva broja NeOma dok ih josh ima(zvuchi neverovatno ali josh malo pa su sold out) i oproshteno ti je:)))

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 26/10/2006 : 15:27:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message
quote:
ovo je još samo jedan u nizu stripica koji pali bivše isfrustrirane intelektualno raspoložene srednjoškolce koji su patili za mackama poput ove a one su birale talibane poput onoga

Meni najveci problem s ovim stripom. Ne mogu vise citati/gledati/slusati price u kojima lovable nerd neuspjesno pokusava osvojiti najljepsu curu, a svi znamo da bi ona bila najsretnija upravo s njim, pa tako jedno 100 brojeva (epizoda)... nakon n+1 takvih, doslovno fizicki ne mogu. Narocito kad ta cura izgleda kao Brandy, iznutra i izvana... damn your black heart, Frank Cho!!!

quote:
još mu dade svoje ime
što su ti muda

A jos kad saznas da je Frank u originalu bio patak...

quote:
otje. u #37 originalne serije

A i nije bilo neko skidanje, pih ...

Khmmm... no dakle, da poantiram - cestitam, Djole (narocito na "mladom Sabanu" :D), cestitam, Dekara. Jedan (najmanje) primjerak za mene na CRSu.

"Ar ae o gîr si linnon, man cair teltiha enni?
Man cair nin tegitha athra i aear land?"
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 26/10/2006 : 19:38:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Mladi Šaban je tek tip of the iceberg! ;)

--
"Svetog mi Haralampija!"
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 26/10/2006 : 20:10:32  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
show-off!:)pPPp

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page

Melina
Average Member

Croatia
641 Posts

Member since 24/10/2001

Posted - 26/10/2006 : 20:10:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Melina a Private Message
quote:
Originally posted by BlekenDekara
djubre jedno

Pasji skote! Tako mi bizonove krvi, nije ironija! Ocekujem dnevni sadrzaj, sad kada je Q blog crko.
Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 26/10/2006 : 20:13:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

Mladi Šaban je tek tip of the iceberg! ;)

--
"Svetog mi Haralampija!"

Pitam se samo kako si onda preveo "Hall & Oates Halloween costumes" skec

Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 26/10/2006 : 21:05:22  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by Witchblade

Pitam se samo kako si onda preveo "Hall & Oates Halloween costumes" skec

eve da se ne pitash vishe(samo da se vidi kolki smo profesionalci kad vetj imamo odradjen materijal za drugu svesku:))

Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 26/10/2006 : 21:07:21  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by Melina

quote:
djubre jedno

Pasji skote! Tako mi bizonove krvi, nije ironija! Ocekujem dnevni sadrzaj, sad kada je Q blog crko.

nema problema - koji dan u sedmici bi htela da preuzmesh sa vestima?

...i fala(ajde forsaken D. - zahvali se i ti gazdarica melini na pohvali,nemo da si nepristojan:))

Edited by - BlekenDekara on 26/10/2006 21:10:27
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 26/10/2006 : 21:08:51  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by Melina
Pasji skote! Tako mi bizonove krvi...

ukucavash nove ken parkere a?:)))

Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 26/10/2006 : 21:16:05  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
quote:
eve da se ne pitash vishe(samo da se vidi kolki smo profesionalci kad vetj imamo odradjen materijal za drugu svesku:))

Ccccccccc... sad ne racunaj da ce Witchblade da kupi Karmu.

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 26/10/2006 : 21:23:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message
quote:
Originally posted by DusMan

quote:

Ccccccccc... sad ne racunaj da ce Witchblade da kupi Karmu.

Mislis, zbog Rokera? Tek cu sad da kupim!

Mada... Ralph zaista podsjeca na Veljka B. Uzicanina, ali Leslie, koji je on?

Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 26/10/2006 : 21:40:30  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
sisoje iz post90e/BB show faze kad je stvarno (u svrhu gega) i nosio (istina samo jednom ili dvaput:) zutu periku :)))

Edited by - BlekenDekara on 26/10/2006 21:43:44
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 26/10/2006 : 21:48:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Heh, na taj moment sam posebno ponosan. ;)

I na još nekoliko njih - recimo, majmunce sa sekirom. ;)

--
"Svetog mi Haralampija!"
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 26/10/2006 : 21:53:13  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
SVIH MI BUBNJEVA DARKVUDA!!!!!!!!!!
djordje! - NE SPOJLERUJ !!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))

Go to Top of Page

Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 18/12/2004

Posted - 26/10/2006 : 23:00:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Leo Charm's Homepage  Send Leo Charm a Private Message
Svaka cast!
Pazaricu to vec sutra na Sajmu, bogme i ja cu izeti dva primerka:) Da dobro krene:)

...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...!
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 26/10/2006 : 23:27:57  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
hvala, ali nemoj se cimati sutra.
poslednje vesti iz shtamparije i nisu bash najsretjnije...MOZDA u subotu ali znajutji nashu sretju - ONU tamo...jbga...

Go to Top of Page

Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 18/12/2004

Posted - 27/10/2006 : 01:23:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Leo Charm's Homepage  Send Leo Charm a Private Message
Hm:( Pa onda u Darkwood od ponedeljka, pa kad stigne:)

...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...!
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 27/10/2006 : 02:57:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:

hvala, ali nemoj se cimati sutra.
poslednje vesti iz shtamparije i nisu bash najsretjnije...MOZDA u subotu ali znajutji nashu sretju - ONU tamo...jbga...

Dekar , ja sam jos sutra na sajmu, i onda moram da putujem, nemoj da mi kazes da sutra necu moci da pokupim Kramu Eh, da sacuvaj mi one stvari, cimam te cim se vrati m nazad, a reci i da ces neki spisak da mi prosledis??????????

Melina
Average Member

Croatia
641 Posts

Member since 24/10/2001

Posted - 27/10/2006 : 08:48:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Melina a Private Message
quote:
nema problema - koji dan u sedmici bi htela da preuzmesh sa vestima?

Osmi dan.
Go to Top of Page

forsaken demon
Junior Member

Pitcairn Island
468 Posts

Member since 13/08/2004

Posted - 27/10/2006 : 16:09:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit forsaken demon's Homepage  Send forsaken demon a Private Message
quote:
laze djubre. ni dinara nisam video...a i da jesam ne bi ih utopio u taku bezvezariju koja batman:hush jeste:)ppPP
tako da, ne, ne planiramo shishmisha:zachepi...sprdamo se malko:)

Proklet da si Dekara! Upropastio si mi jedinu priliku da u potpunosti na zao nacin potresem stripovi.com membere... Ja se izvinjavam svima koje sam uznemirio. :)

Eh da, Absolute Hush je zakon, no matter what you claim!

quote:

pa sve bash i ne bi, mozda ovu osmu sezonu koju DH najavljuje ali tje da vidimo na shta to lichi a i kad bude do dzadza kao shto znam da otje prvo tjemo morati da proshirimo malko delatnost i objavimo svih 7 TV sezona na DVDjima, chisto da ljudi ne chitaju nespremni i neuputjeni u prethodna deshavanja:))

Hm, i to je bila šala, ali što da ne. :) Možeš da izbaciš Buffy Blood Edition Collected onih 40DVDova i prodaješ po nekoj normalnoj ceni. :)

...

Što se tice pohvala za web, da jeste bio moj koncept layout i tekst(priznajem :)), ali sve ostalo je Dekara krvolocno izmenio, pa nisam više ni siguran da li je to moj projekat, pa se nisam ni osetio prozvanim za pohvalu. ali ako se bar nekom dopao moj loš humor, onda hvala lepo. :)

Uglavnom ne brinite se, ima tu dosta još da se radi, bice još, nadam se, lepih iznenadenja, sa moje strane. A sve u cilju da podržim sektu. :)
Go to Top of Page

forsaken demon
Junior Member

Pitcairn Island
468 Posts

Member since 13/08/2004

Posted - 27/10/2006 : 16:48:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit forsaken demon's Homepage  Send forsaken demon a Private Message
...I da hvala ti za inicijativu kod Vebera, ali cini mi se da je slaba vajda. :)
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 27/10/2006 : 18:15:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

Elem, posle meseci, godina i decenija iscekivanja, novo izdanje Lavirinta, ŽIVOTINJSKA KARMA (na trulom zapadu znana kao Liberty meadows) Franka Choa od vikenda u prodaji na Sajmu knjiga i vašim omiljenim striparnicama, a nedelju dana posle toga, i širom ex-YU.

sacuvat meni jedan primjerak do CRŠ-a ak je moguce

---
http://www.paucina.com
http://www.sesvete-online.info/
http://www.infocor.hr/
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 27/10/2006 : 19:32:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
rokeri sa moravu ce nacisto da vas zabavu
mislim da si nabija veliki onima ispod 20
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 27/10/2006 : 20:36:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Could be, ali mislim da bi im još veci nabio Hall & Oates. Enivej, nije baš u pitanju nova grupa ni u originalu, pa se koliko-toliko držimo smisla.

Ceo strip je prilicno nostalgican, u smislu da vuce na nostalgiju osamdesetih, pa je shodno tome i prevoden.

I da, NEMA GA na Sajmu danas, a verovatno ga nece biti ni sutra.

Na žalost, u striparnicama tek od iduce nedelje.

Dekara krije od mene adresu štamparije da ne bih organizovao kaznenu ekspediciju.

--
"Svetog mi Haralampija!"
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 27/10/2006 : 20:46:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by Duh_koji_hoda

Dekar , ja sam jos sutra na sajmu, i onda moram da putujem

Poštarina za zemlje u okruženju nije velika...

--
"Svetog mi Haralampija!"
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000