forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 (Samo)Lepljivo: KARMA everywhere
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 29/10/2006 : 09:20:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

Could be, ali mislim da bi im još veci nabio Hall & Oates. Enivej, nije baš u pitanju nova grupa ni u originalu, pa se koliko-toliko držimo smisla.

Ceo strip je prilicno nostalgican, u smislu da vuce na nostalgiju osamdesetih, pa je shodno tome i prevoden.

--
"Svetog mi Haralampija!"

U svakom slucaju, bolje da klinci dobiju zbog Rokera nego zbog Halla & Oatesa

"Ar ae o gîr si linnon, man cair teltiha enni?
Man cair nin tegitha athra i aear land?"
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 29/10/2006 : 09:56:04  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
Hajde sad masovno da pitamo Djoleta kad ce Karma.
Da vidimo koliko moze da se iznervira. ;)

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 29/10/2006 : 09:58:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Duško, pašceš mi šaka pre ili kasnije....

--
"Svetog mi Haralampija!"
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6196 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 01/11/2006 : 16:14:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Par pitanja:

-u kom formatu je Životijnska karma izlazila i koliko originalnih sveski(ili pasica,ako se po tome numerira)obuhvaca Lavirintovo izdanje?
-koliko sveski ima u originalu odnosno koliko brojeva ce Lavirint izdati da bi se izdalo sve što je izašlo?
-jel Lavirintovo izdanje identicno originalu i ima li možda još koju poslasticu u obliku dodatnih crteža,tekstova itd.?

Inace,od svih najavljenih izdanja,najviše se veselim Životinjskoj karmi.Cujem da je Djole rasturio sa prijevodom i stvarno me zanima kako je ispalo!

Bond.James Bond.

Edited by - Aco on 01/11/2006 16:19:02
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 01/11/2006 : 17:40:00  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
rasturio - nego shta:)
u istinitost te tvrdnje uveriti se najbolje mozesh ako skinesh privjuv sa oficijalnog nam sajta...

- karma je izlazila/izlazi kao standardna 22stranichna sveska. naseh izdanje obuhvata prva tri broja + uvodnu prichu iz prvog TPBa...minus kolorne strane...nazalost...
- #37 je izashao posle dve godine chekanja jer je Cho odluchio da lebac zaradjuje na raznoranim propalim marvelovim projektima... obzirom da sad nastavlja sa radom na avengersima na regularnoj seriji sumnjam da tjemo #38 videti pre 2009e...ako i tada. u proseku nashe izdanje tje sadrzati 4 regularne USA sveske shto tje prostom matematikom i uz puno dobre volje, prodatih primeraka i ovetjih zalizaka znachiti da stizemo amere za pishljive 4ipo godine....izi pizi:)
- izdanje je jelte specifichno jel nit je klasichna sveska(podetnik - a4 format) nit je TPB(fala bogu:).
dodataka nema jer smo i ovako jedva ukalupili da sve stane u zadat okvir ali divni text od majstor djoleta postoji i prsi se na prvoj(odnosno drugoj) strani:)

fala na interesovanju chika aco:)

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 01/11/2006 : 17:57:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message
A Wedding Album, kad ce to?

"No. Not even in the face of Armageddon. Never compromise."
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 01/11/2006 : 18:06:26  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
ide zajedno uz university2 naravno :)PppP

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 01/11/2006 : 18:12:22  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
...tretjim rechima - kad istroshimo SVE:)

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 01/11/2006 : 18:28:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Um, samo bih dodao da otkad je prešla u Image - Karma ide u Landscape, položenom format. Dakle, velicina obcine USA sveske, ali položena.

Mi smo se ipak opredelili za A4 varijantu.

dekara - ne zaboravi Sourcebook. ;)

I ultrafensi HC Lt. ed. S&N leather dustjacket trejd prvih deset (naših) brojeva. ;)

--
"Svetog mi Haralampija!"
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 01/11/2006 : 18:29:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
A da - i flipbook ŽENE Franka Choa, u kombinaciji sa RIBAMA Luna brosa! ;)

--
"Svetog mi Haralampija!"
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6196 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 01/11/2006 : 18:30:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
quote:
Originally posted by BlekenDekara

u istinitost te tvrdnje uveriti se najbolje mozesh ako skinesh privjuv sa oficijalnog nam sajta...

- karma je izlazila/izlazi kao standardna 22stranichna sveska. naseh izdanje obuhvata prva tri broja + uvodnu prichu iz prvog TPBa...minus kolorne strane...nazalost...
-
u proseku nashe izdanje tje sadrzati 4 regularne USA sveske

Matmatika mi nikad nije bila jaca strana ali ovo nisam shvatio najbolje.Ako vaše izdanje ima 48 stranica,kako je moguce da obuhvata prva 3 broja koja imaju po 22 stranice? ;-))

E da,Nemogu da citam skenirano ali brzo ce inteliber/CRŠ pa cu se uvjeriti onako kako treba;-)).

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 01/11/2006 : 18:31:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message
Neee! Sad smokljani poput mene nikad nece saznati koga je Brandy na kraju odabrala... i ima li nade da i mi jednom zavrsimo s takvim curama! Ne ostavljaj nas u mraku, dekara! Oh, the HUMANITY!

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 01/11/2006 : 18:43:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
@Aco - petljavina oko formata. Mi imamo 4 kaiša po strani na A4 formatu, oni su imali manje na manjem formatu.

--
"Svetog mi Haralampija!"
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6196 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 01/11/2006 : 18:45:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Eh,baš sam tupan;-).Da,naravno-uvijek zaboravim da je A4 format jer mi termini "sveska" i "A4 format" nikako ne idu zajedno.

Jel uopce izašlo i kad dolazi u Zagreb?

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 01/11/2006 : 19:02:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
So far je izašlo samo u Cacku. ;)

U ponedeljak ce biti u BGD striparnicama, ili cu ja pojesti jedan primerak (a dekara njih 10). ;)

Za ZG... dekara?

A A4 mi je nekako i normalan format i za sveske. Ja sam u srednjoj školi stalno imao svesku A4 formata. Jednu istu za sve predmete. ;)

To što postoji manije da se sve živo naziva albumima cak iako to nije - druga je stvar.

--
"Svetog mi Haralampija!"
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 01/11/2006 : 19:10:16  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
odshtampano.
cheka se da moji kutji zavrshe sa jesenjim poslovima(kukuruz, pshenica i ostala prekrupa:)) pa da se napokon smiluju i poshalju u velegrad:)))
seosko dete - shta tjesh:D

u ponedeljak tje biti u striparnicama u srBiji.
za zagreb nisam siguran.
u najgorem sluchaju za crsh gde tjete motji u facu da nam kazete shta mislite o izdanju i srBima uopshte:)))
...ustvari, djole, jel ti uopshte idesh na crsh?
nemoj da opet moram sam da venem na shtandu:)))

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 01/11/2006 : 19:13:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Heh, kako stvari stoje, ne idem.

Saving money for a certain (rather expensive) piece of jewelry... ;)

Mada, nikad se ne zna. Svako godine sam išao pa nisam otišao. Možda ove godine kada ne idem - odem.

--
"Svetog mi Haralampija!"
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 01/11/2006 : 19:13:15  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:

A da - i flipbook ŽENE Franka Choa, u kombinaciji sa RIBAMA Luna brosa! ;)

nepopravljiv

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 01/11/2006 : 19:14:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
A jebi ga, izdaje mi se strip koji se zove RIBE, bez obzira na to što je loš. ;)

--
"Svetog mi Haralampija!"
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 01/11/2006 : 19:17:29  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Saving money for a certain (rather expensive) piece of jewelry... ;)

*sigh*

anadrvan bajts d dast!

bilo je zadovoljstvo boriti se uz tebe, druze djole!

SLAVA MU!

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 01/11/2006 : 19:19:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Pssst, nemoj da kažeš nikome. ;)

ubr, jel' si beše na dial upu ili kejblu? Ako si na dial upu, sori. ;)

--
"Svetog mi Haralampija!"
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 01/11/2006 : 19:22:10  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
pa nismo u kamenome dobu djordje pobogu!:))
kejbl ili smrt!:)

Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 01/11/2006 : 19:24:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message
quote:

A jebi ga, izdaje mi se strip koji se zove RIBE, bez obzira na to što je loš. ;)

--
"Svetog mi Haralampija!"

GIRLS lose? Truncicu prestrogo, Djole?

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 01/11/2006 : 19:25:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Cek' da cuješ dekaru... ja sam im još blagonaklon... ;)

Šalu na stranu, pocetak je okej, pa onda smaraju deset brojeva, pa onda oko petnaestice ponovo postaju zanimljive. Meni barem.

--
"Svetog mi Haralampija!"
Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 01/11/2006 : 19:36:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message
Uza sve ograde, de gustibus i tako to, meni je narocito prvi broj bio upravo odlican, sjajan pocetak serije. Tinejdzerske emotivno-seksualne frustracije, musko-zenski odnosi, mali grad i sve sto ide uz to... Istina, kasnije se to malo razvodni, neki likovi ti pocnu ici na zivce i pozelis da umru bolnom smrcu i to sto prije , neki podzapleti teze padaju na zeludac nego corbas pasulj (sa rebarca suva), ali konacna ocjena je vise nego dobra... obzirom da je nedavno izasla 18-ica i da su braca najavila 24 broja, bas me zanima kako ce ga rasplesti.

Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000