forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Pozdrav ljubiteljima Zagora iz zlatne ere.
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 06/11/2006 : 15:22:16  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Razgovori o Zagoru i topici o HC-u uvijek povlace najviše sugovornika

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 06/11/2006 : 22:35:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Kazu:ako ne znas sta je dobro onda znas sta je skupo.

Porter
Go to Top of Page

deangelis
Junior Member

Croatia
374 Posts

Member since 04/12/2005

Posted - 07/11/2006 : 22:22:38  Show Profile Show Extended Profile  Send deangelis a Private Message
quote:
Originally posted by Dzek Denijels

Kao sto neko rece:" ZAGOR je zakon!"

--------------------------------------------------------------------
Ispravak krivog navoda:
SEX je Zakon!
Go to Top of Page

deangelis
Junior Member

Croatia
374 Posts

Member since 04/12/2005

Posted - 07/11/2006 : 22:28:38  Show Profile Show Extended Profile  Send deangelis a Private Message
quote:
Originally posted by Porter

Kazu:ako ne znas sta je dobro onda znas sta je skupo.

Porter

-----------------------------------------------------------------
Ako znaš što je dobro, onda ne znaš što skupo.
ili
Ako misliš da je dobro, onda ne misliš krivo.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/11/2006 : 08:58:04  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
ZAGOR je zakon.
SEX je zakon.
ZAGOR=SEX?

Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2402 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 08/11/2006 : 09:09:34  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message
Zagor=Sex!!!Pa kad razmislim mozda i jeste,he,he,he...Citas i jebe ti se za sve...

...ah taj strip...
Go to Top of Page

deangelis
Junior Member

Croatia
374 Posts

Member since 04/12/2005

Posted - 08/11/2006 : 16:03:26  Show Profile Show Extended Profile  Send deangelis a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

ZAGOR je zakon.
SEX je zakon.
ZAGOR=SEX?

-----------------------------------------------------------------
Jesi li ti potomak Pitagore?
Go to Top of Page

scaramanga
Senior Member

Aruba
1274 Posts

Member since 20/04/2005

Posted - 13/11/2006 : 11:45:06  Show Profile Show Extended Profile  Send scaramanga a Private Message
....onaj Tolkienov hommage...

[/quote]

Ah da...
PLAMENA LOBANJA
HORDE ZLA
NA KRILIMA NOCI.....

Nego ima li neko uopste bilo kakav uporedni Zagor spisak, odnosno treba mi objasnjenje kako je izlazio Zagor extra!
Prvo u SD od "Zagor prica", pa do broja 31 od kog su krenule prve epizode, dokle su isle...Jeli nakon toga sve po redu?
Po kom redu sad Zagora izdaje Ludens....
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27652 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 13/11/2006 : 12:54:50  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
zagor extra 1-30=55-84
zagor extra 31-92=1-54
zagor extra 93-135=85-128
136=129 itd...
talijanski 100 moj prijatelj jimmy gitara=zagor specijal u boji

Edited by - jaki on 13/11/2006 12:59:25
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3089 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 13/11/2006 : 13:01:00  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
quote:
Originally posted by jaki

zagor extra 1-30=55-84
zagor extra 31-92=1-54
136=129 itd...

ovakav raspored je moguce smisliti samo kod nas...

"...I only dream in black and white..."
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27652 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 13/11/2006 : 13:12:46  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Pa cijela zavrlzama je nastala kad je SD krenula sa extra edicijom i odlucila da pocne sa Zagor pricom (br.55).Valjda su smatrali da je ta epizoda najtraženija i da ce ona privuci najvišu pažnju poklonika Zagora.A ionako prve epizode Zagora su katastrofalne(kao i kod Texa).Problem je bio kad su došli do 30-tog broja Indijanski cirkus a nastavak je trebao biti Agnoscia(prica koja nije bila objavljena u ZS-prvi susret sa vampirom)a SD je naglo odlucila da se vrati na pocetak sa prvim epizodama i trebao sam cekati još 45(pretežno loših)brojeva da bi docekao tu neobjavljenu epizodu.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 13/11/2006 : 14:12:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

Pa cijela zavrlzama je nastala kad je SD krenula sa extra edicijom i odlucila da pocne sa Zagor pricom (br.55).Valjda su smatrali da je ta epizoda najtraženija i da ce ona privuci najvišu pažnju poklonika Zagora.A ionako prve epizode Zagora su katastrofalne(kao i kod Texa).Problem je bio kad su došli do 30-tog broja Indijanski cirkus a nastavak je trebao biti Agnoscia(prica koja nije bila objavljena u ZS-prvi susret sa vampirom)a SD je naglo odlucila da se vrati na pocetak sa prvim epizodama i trebao sam cekati još 45(pretežno loših)brojeva da bi docekao tu neobjavljenu epizodu.

Zbog takvih odluka o redoslijedu, zaslužili su moj vjeciti prezir.
Mislim, imali su tude greške da uce na njima.

Gallows tree, gallows tree
bastard of history...
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27652 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 13/11/2006 : 15:09:18  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Zagor 1-5=316-320
Zagor 74-93=321-340
Zagor 6-73=341-410
Zagor 94-126=411-443
i dalje 127=444....
Zagor 400=Dugin most specijalno izdanje u boji
Zagor 300=Igra sedam strelica specijalno izdanje u boji

Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
Go to Top of Page

scaramanga
Senior Member

Aruba
1274 Posts

Member since 20/04/2005

Posted - 14/11/2006 : 10:27:50  Show Profile Show Extended Profile  Send scaramanga a Private Message
quote:

zagor extra 1-30=55-84
zagor extra 31-92=1-54
136=129 itd...

Thanks Jaki, my man....
sad mi je malo jasnije..
Uglavnom, mislio sam da su prve epizode (1-30) izdavane stihijski, no sad vidim da je i to islo po redu...To znaci da sad imamo komplet Zagora po Ita. numeraciji od 1-128 i to je pohvalno....
Nego zanimaju me jos i epizode "Tjeskoba", "Zagor protiv vampira" i "Tragicna zora"...Jesu li one objavljene ranije u ZS???? Odnosno jesu li to iste epizode kao "Zagor protiv barona", "Noc uzasa" i "Raskrinkani vampir"???
Naime tek sam skoro kompletirao kolekciju Extra pa je sad sto kazu, s gustom citam iz pocetka (stigao sam do bele maske) a epizode s vampirom sam samo prelistao i cini mi se da to nisu iste kao one iz ZS-a, sto ce reci da se Zagor x2 susreo s vampirom???
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 14/11/2006 : 10:54:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Nisu iste.
To je prvi susret, neobjavljen u Dnevnik izdanjima.
I ja upravo citam redom i tu sam negdje kao i ti (završio Snježne sokolove). Naravno, prvo sam citao brojeve od 31-93.

bastard of history...
Go to Top of Page

scaramanga
Senior Member

Aruba
1274 Posts

Member since 20/04/2005

Posted - 14/11/2006 : 11:43:00  Show Profile Show Extended Profile  Send scaramanga a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

Nisu iste.
I ja upravo citam redom i tu sam negdje kao i ti (završio Snježne sokolove). Naravno, prvo sam citao brojeve od 31-93.

bastard of history...

Naravno, prvo sam citao brojeve od 31-93.
E to je pravi potez!!!!!
Znaci stigao si do snjeznih sokolova, sad tek krece ludilo....
Zagor je majka!
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 14/11/2006 : 13:25:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
quote:

quote:

bastard of history...

Oni su izgleda više voljeli uciti na vlastitim pogreškama!

'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 14/11/2006 : 14:42:33  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Originally posted by dcopic

quote:

quote:

Oni su izgleda više voljeli uciti na vlastitim pogreškama!

Ma nije to, nego im je uzor bila ekipa iz dnevnika
pa ko je jos vidio da bi se stripovi izdavali onim redom kojim izlaze u orginalnoj seriji? ili da im se stranice ne izbacuju? takav normalan nacin izdavanja je bezveze skroz...
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 14/11/2006 : 22:35:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by scaramanga

quote:

Nisu iste.

bastard of history...

Naravno, prvo sam citao brojeve od 31-93.
E to je pravi potez!!!!!
Znaci stigao si do snjeznih sokolova, sad tek krece ludilo....
Zagor je majka!

Uz vec odlicnog Ferija, tu negdje i Donateli ulazi u formu, a i price su sve bolje i bolje...
Baš je fino opuštajuce procitati po jednu - dvije Zagorove price svaki dan.

bastard of history...
Go to Top of Page

j.vitlic
Starting Member

Croatia
63 Posts

Member since 14/09/2006

Posted - 14/11/2006 : 23:47:40  Show Profile Show Extended Profile  Send j.vitlic a Private Message
quote:

Nisu iste.

bastard of history...

Dobro napreduješ. Ja se još mucim sa onim lošim prvim epizodama. Došao sam do broja SDX 58: Zagorov gnjev. Pomalo, ali sigurno. Stvarno ima katastrofalnih epizoda, ali postaje pomalo zanimljivije.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 14/11/2006 : 23:49:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by j.vitlic

quote:

Nisu iste.

bastard of history...

Dobro napreduješ. Ja se još mucim sa onim lošim prvim epizodama. Došao sam do broja SDX 58: Zagorov gnjev. Pomalo, ali sigurno. Stvarno ima katastrofalnih epizoda, ali postaje pomalo zanimljivije.

Samo hrabro.
Što dalje to bolje...

bastard of history...
Go to Top of Page

scaramanga
Senior Member

Aruba
1274 Posts

Member since 20/04/2005

Posted - 15/11/2006 : 09:53:30  Show Profile Show Extended Profile  Send scaramanga a Private Message
quote:
Originally posted by j.vitlic

quote:

Nisu iste.

bastard of history...

Najvaznije je da probijes prvu barijeru posle je sve lakse...
I neces odmah na 35-47 str. zaspati....Samo da stignes do ZAGOR RICONTAAAAAAIIIJJJAAAKKKK!!!!!!
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 16/11/2006 : 23:40:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
Zna li ko da li i kada izlazi novi zagor klasik?
Go to Top of Page

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 16/11/2006 : 23:44:16  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message
Pa valjda sad u 11. I specijalac ce valjda novi, prošlo je tri mjeseca...
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 17/11/2006 : 00:04:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
tak sam i ja poceo svoj povratak stripovima nakon dugogodišnje hibernacije

guffy i komplet zagor extra ( tad je bilo negdi oko 100)

ajoj kolko sam love sprašio u ove dvi godine
a kolko sam tek mogo tj suzdržo se

napravio sam naljepnice s naslovnicama iz LMS i ZS i sad ih uredno lipim na svaki novi extra kad izade
koji je to gušt
cekam da izade citava epizoda i onda je s guštom procitam

und - uopce me ne zanima ovaj novi zagor
njega bum cital za 10 tak godina kad izajde u extra seriji

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000