Author |
Topic  |
mifugo
Senior Member

1007 Posts
Member since 28/05/2005 |
Posted - 22/11/2007 : 01:59:40
|
slabo ima fibrinih stripova u knjižnicama iako su po meni to stripovi koji bi prvi trebali u knjižnice... a ne blek i mark samo zato što su u tvrdom uvezu... |
 |
|
Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts
Member since 01/12/2003 |
Posted - 22/11/2007 : 07:18:16
|
quote: Originally posted by mifugo
slabo ima fibrinih stripova u knjižnicama iako su po meni to stripovi koji bi prvi trebali u knjižnice... a ne blek i mark samo zato što su u tvrdom uvezu...
Kao sto rekoh,u Gradskoj imas apsolutno sve sto je Fibra izdala do sad,samo su neka izdanja cesto vani. |
I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!! |
 |
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 22/11/2007 : 11:33:00
|
quote: Originally posted by srdjandj
quote: Originally posted by DeeCay
kod nas imaju samo politikine i mikijeve zabavnike i to sve ukoriceno, a ko ce to da cita ????
Pa odi na odjel za odrasle! Naravno da na djecjem ima samo zabavnika...
Veoma duhovito , imam 20 godina i vec odavno karam  
HEhe... Tek sam sad primijetio... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
mifugo
Senior Member

1007 Posts
Posted - 22/11/2007 : 13:52:53
|
quote: Originally posted by Prodigy
quote: Originally posted by mifugo
slabo ima fibrinih stripova u knjižnicama iako su po meni to stripovi koji bi prvi trebali u knjižnice... a ne blek i mark samo zato što su u tvrdom uvezu...
Kao sto rekoh,u Gradskoj imas apsolutno sve sto je Fibra izdala do sad,samo su neka izdanja cesto vani.
ja tamo apsolutno nikad nisam vidio ništa od fibre... more bit da je uvik vanka... znaci da je popularno trebali bi više primjeraka nabavit dakle  |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29705 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 22/11/2007 : 13:59:34
|
Knjiznice u Hrvatskoj prosjeku uzmu 35-40 primjeraka Fibrinih izdanja - tako da bi ih trebalo biti u vecim knjiznicama u svim vecim gradovima. |
Trouble will find me |
 |
|
angeliczg
New Member

Croatia
200 Posts
Member since 09/07/2002 |
Posted - 22/11/2007 : 15:25:27
|
kao sto rekoh, na www.kgz.hr mozete pogledati i da li je pojedini naslov posuden pa da ne dolazite bezveze - a mozete i nazvati telefonom da vam teta potvrdi da ga ima u ruci no jedino nekad sporo upisuju u pojedinu knjiznicu kupljeni naslov (nakon sto ga kupe od Fibre ili nekog drugog) - pa je u jednoj knjiznici Nathan Gigant 2 bio jos neuveden a vec je nestao iz prodaje |
 |
|
yoda73
Starting Member
25 Posts
Member since 22/11/2007 |
Posted - 23/11/2007 : 08:44:19
|
Kako ne pohvalno je ima dosta stripova po knjizarama mnogo vise nego nekad cak i po manjim mestima sto je veliki napredak |
 |
|
yoda73
Starting Member
25 Posts
Member since 22/11/2007 |
Posted - 23/11/2007 : 08:47:09
|
Ja sam se recimo zapanjio kada sam i u biblioteci pronasao 300 i Hogara ovo novo izdanje nisam mogao da verujem ipak sam ja iz malog mesta |
 |
|
darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts
Member since 23/10/2006 |
Posted - 23/11/2007 : 09:20:33
|
quote: Originally posted by DeeCay
kod nas imaju samo politikine i mikijeve zabavnike i to sve ukoriceno, a ko ce to da cita ????
Pa odi na odjel za odrasle! Naravno da na djecjem ima samo zabavnika...
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
u zagrebu je najviše parkera,noa i marina upravo na djecijem odjelu knjižnice medvešcak. u gradskoj je puno fibre, bernijevih izdanja i magicnogt vjetra. najtraženiji su martinovi giganti, sad se zna naci po dva primjerka prva dva istodobno, a nabasao sam i na sve ostale osim osmog. dakle prvih šest mjeseci nema šanse ako se ide jednom tjedno. odlicno je to s knjižnicama, vecina ljudi nema para i s malo strpljenja mogu procitati gotovo sve. kcer mog frenda ima 8 godina te obožava bleka i alan forda. naravno, ciko je guru, nešto poput branka kockice.
|
Till I Collapse |
 |
|
nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts
Member since 13/10/2006 |
Posted - 25/11/2007 : 00:05:50
|
ovo je super tema, jer sam ja saznala za nathanove gigante od libellusa ugledavši ih u knjižnici tina ujevica na trešnjevci, a kasnije sam ih vidjela i u marina držica u vukovarskoj, a martina i mister noa, texa, bleka i komandanta marka, kena parkera i u gradskoj kod željeznickog. tako da svi oni koji nemaju para za sve to mogu se ovako snaci.....Nathan je super!!!     |
Edited by - nika331 on 25/11/2007 00:06:49 |
 |
|
angeliczg
New Member

Croatia
200 Posts
Member since 09/07/2002 |
Posted - 25/11/2007 : 09:15:56
|
a sad ce valjda i ovi NN trobroji u knjižnice pa ce oni kojima je to preskupo ipak moci sve procitati zanimljivo je da puno tih stripova ima vrlo malo posudbi (barem prema datumima na onom listicu) - a nerijetko se može naci da ste vi prvi ili drugi posuditelj |
 |
|
mifugo
Senior Member

1007 Posts
Posted - 25/11/2007 : 14:03:17
|
evo da se ispravim, nadoh neki dan špagete i ljubav & rakete u gradskoj... izgleda da to prošlih nekoliko puta nisam imo srece... |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 26/12/2008 : 11:28:02
|
Eto, prije samo 2 godine sam kukao i kudio inace uvijek odlicnu knjižnicu u malom Belom Manastiru. Nije bilo stripova. Doduše, naknadno sam saznao da je bilo nešto Lucky Luke-a i Asterix-a na djecjem odjelu. Situacija se drasticno promjenila nabolje. Da li zato što sam ja tražio (stvarno sumnjam) ili iz nekog drugog razloga (nije ni važno), sada ima otprilike 200-300 stripova što na djecjem što odvojeno za "odrasle". Posebno mi je drago što su tu najbrojnija Fibrina i Libellusova izdanja ukljucujuci neke najmasivnije i najskuplje strip albume. Nije da ce me to odvratiti od kupovine (što moram imati, uvijek kupim), ali neke stvari mogu procitati pa odluciti da li da ih uvrstim u kolekciju. S obzirom da smo vrlo mali gradic (10 000 stanovnika), ponos mi je imati knjižnicu koja je sigurno bolja nego mnoge u velikim gradovima. O knjigama da ne pricam - tu je situacija uvijek bila odlicna... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 26/12/2008 11:30:26 |
 |
|
Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 26/12/2008 : 12:33:34
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Eto, prije samo 2 godine sam kukao i kudio inace uvijek odlicnu knjižnicu u malom Belom Manastiru. Nije bilo stripova. Doduše, naknadno sam saznao da je bilo nešto Lucky Luke-a i Asterix-a na djecjem odjelu. Situacija se drasticno promjenila nabolje. Da li zato što sam ja tražio (stvarno sumnjam) ili iz nekog drugog razloga (nije ni važno), sada ima otprilike 200-300 stripova što na djecjem što odvojeno za "odrasle". Posebno mi je drago što su tu najbrojnija Fibrina i Libellusova izdanja ukljucujuci neke najmasivnije i najskuplje strip albume. Nije da ce me to odvratiti od kupovine (što moram imati, uvijek kupim), ali neke stvari mogu procitati pa odluciti da li da ih uvrstim u kolekciju. S obzirom da smo vrlo mali gradic (10 000 stanovnika), ponos mi je imati knjižnicu koja je sigurno bolja nego mnoge u velikim gradovima. O knjigama da ne pricam - tu je situacija uvijek bila odlicna...
nažalost uz sve napore i borbe Split je i dalje po pitanju stripa u knjižnicama obicna selendra više nisam tužan zbog toga mnogo ssm ljut   |
kad ce mirko i Slavko od prvog broja |
 |
|
Panon
Senior Member

2656 Posts
Member since 16/08/2007 |
Posted - 26/12/2008 : 14:41:56
|
Eto, prije samo 2 godine sam kukao i kudio inace uvijek odlicnu knjižnicu u malom Belom Manastiru. Nije bilo stripova. Doduše, naknadno sam saznao da je bilo nešto Lucky Luke-a i Asterix-a na djecjem odjelu. Situacija se drasticno promjenila nabolje. Da li zato što sam ja tražio (stvarno sumnjam) ili iz nekog drugog razloga (nije ni važno), sada ima otprilike 200-300 stripova što na djecjem što odvojeno za "odrasle". Posebno mi je drago što su tu najbrojnija Fibrina i Libellusova izdanja ukljucujuci neke najmasivnije i najskuplje strip albume. Nije da ce me to odvratiti od kupovine (što moram imati, uvijek kupim), ali neke stvari mogu procitati pa odluciti da li da ih uvrstim u kolekciju. S obzirom da smo vrlo mali gradic (10 000 stanovnika), ponos mi je imati knjižnicu koja je sigurno bolja nego mnoge u velikim gradovima. O knjigama da ne pricam - tu je situacija uvijek bila odlicna...
I ja sam ponosan kako je kod mene u Donjem Miholjcu gradska knjižnica dobro opremljena, a ima nas 6,000, od toga je 500-injak clanova knjižnice! A kako neka izdanja brzo dodu, primjer su Spaghetti Brothers 5 i 6, pristigli prije dva tjedna. Alan Ford HC je takoder pristigao vec do br. 70, samo je šteta što nema MM i NN Libellusovih knjiga. U svakom slucaju, sve uspijem nabavit u Gradskoj u Zagrebu. Zadnje što sam procitao iz Gradske jesu Texone: Sjene u noci i Vojnik komanc i mogu reci da me iznenadilo kako brzo stignu u knjižnicu. |
 |
|
cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts
Member since 14/11/2008 |
Posted - 27/12/2008 : 16:48:35
|
quote: Originally posted by Panon
I ja sam ponosan kako je kod mene u Donjem Miholjcu gradska knjižnica dobro opremljena, a ima nas 6,000, od toga je 500-injak clanova knjižnice! A kako neka izdanja brzo dodu, primjer su Spaghetti Brothers 5 i 6, pristigli prije dva tjedna. Alan Ford HC je takoder pristigao vec do br. 70, samo je šteta što nema MM i NN Libellusovih knjiga. U svakom slucaju, sve uspijem nabavit u Gradskoj u Zagrebu. Zadnje što sam procitao iz Gradske jesu Texone: Sjene u noci i Vojnik komanc i mogu reci da me iznenadilo kako brzo stignu u knjižnicu.
Što? Kod nas samo prva dva Špagetija, a Tex gigant tek prvih pet.
Ali zato gradska u Vinkovcima ima i Nathanove i Martinove knjige!
Na odraslom odjelu našo Bleka, Marka i Zagora.
Ne mogu nac From Hell . |
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice... |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21749 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 27/12/2008 : 20:05:20
|
U Srbiji u bibliotekama stripova veoma, veoma malo.Prava šteta Bravo za biblioteke u Hrvatskoj |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
 |
|
cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts
Member since 14/11/2008 |
Posted - 15/01/2009 : 00:07:35
|
Našao sam Ljubav&Rakete 1,2 i Alvan&Mayor1,2! |
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice... |
 |
|
nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts
Member since 13/10/2006 |
Posted - 15/01/2009 : 19:05:29
|
a ja danas u bogdanu ogrizovicu sljedece: Svagdanja borba2 , Potocici, Bilješke za ratnu pricu, Autocesta sunca, Lucin pogreb, Che....sve više manje noviteti (od 15.11.08.)    |
 |
|
Topic  |
|