forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Došlo je vrijeme za najaviti i nove Kenove...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1255 Posts

Member since 01/09/2003

Posted - 01/12/2006 : 08:35:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Thommo a Private Message
quote:
Originally posted by DannyTrejo

Što se Ken Parkera tice Milazzo je nedodirljiv, ali Maraffa je takoder apsolutno sjajan.

Trevisan mi se ne svida previše, kao ni Alessandrini. Calegari je briljantan, šteta što je nacrtao svega nekoliko stanica u Kenu.

Da, šteta što Milazzo crta svaku šestu epizodu...
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6244 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 14/01/2007 : 18:37:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
25.Lovceva Lily - dobra ali ne uvrštavam je u najbolje(PS-ne volim pse;-).
26.Crvenokožac - odlicna,posebno dialog izmedu Kena i Mandana na kraju,to je ludilo.Baš dobro što je Ambrosini tako spor pa mu je Milazzi morao završavati.Nije Ambrosini loš,ali Milazzo je ipak drugi svijet
27.Bilo jednom - dobra iako opet Trevisan:-).Naslovnica prekrasna,jedna od najboljih-cista 10.
28.Oliver Price - jedna od onih za sva vremrna.Odnos izmedu oca i sina prikazan u ovom stripu aktualan je i dan danas,ne samo u vojsci vec i u nekim drugim oblastima.
29.Wild Bill - dobar,naravno.Cak je i crtež podnošljiv.
30.Dome slatki dome - Samo dvije rijeci:Berardi i Milazzo.Prizor na bratovom grobu,dolazak kuci..ma remek djelo.
31.Sveta brda - OK,nastavak u iducem broju ipak bolji
32.Legenda o generalu - dobar.Ken odluci napustiti vojsku.Jedva cekam sljedecih 8.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 15/01/2007 : 18:46:02  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
"Legenda o generalu" je remek djelo, jedan od najboljih stripovskih prikaza bitke kod Little Bighorna koji sam ikad citao. Ovaj put u puno kvalitetnijem prijevodu od svog LMS-ovskog ekvivalenta ("General u paklu").
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29448 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/01/2007 : 19:55:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
MV 97-101 su puno precizniji i vjerniji prikaz bitke kod Little Big Horna, mada mozda me i emotivniji.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Vorador
Senior Member

Croatia
1584 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 15/01/2007 : 20:37:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Vorador's Homepage  Send Vorador a Private Message
quote:
Originally posted by Aco

25.Lovceva Lily - dobra ali ne uvrštavam je u najbolje(PS-ne volim pse;-).
26.Crvenokožac - odlicna,posebno dialog izmedu Kena i Mandana na kraju,to je ludilo.Baš dobro što je Ambrosini tako spor pa mu je Milazzi morao završavati.Nije Ambrosini loš,ali Milazzo je ipak drugi svijet
27.Bilo jednom - dobra iako opet Trevisan:-).Naslovnica prekrasna,jedna od najboljih-cista 10.
28.Oliver Price - jedna od onih za sva vremrna.Odnos izmedu oca i sina prikazan u ovom stripu aktualan je i dan danas,ne samo u vojsci vec i u nekim drugim oblastima.
29.Wild Bill - dobar,naravno.Cak je i crtež podnošljiv.
30.Dome slatki dome - Samo dvije rijeci:Berardi i Milazzo.Prizor na bratovom grobu,dolazak kuci..ma remek djelo.
31.Sveta brda - OK,nastavak u iducem broju ipak bolji
32.Legenda o generalu - dobar.Ken odluci napustiti vojsku.Jedva cekam sljedecih 8.

Bond.James Bond.

Procitao prva 4 navedana, ostale narucujem krajem tjedana. Lovceva Lily, fantastican crtež i prica; medu najboljima. Crvenokožac takoder - nevjerojatno ali Ambrosinijev crtež mi je ovdje bolji od Milazzovog pa mi je , cak, žao što epizodu nije završio do kraja. Scena kada se kolima spuštaju niz onaj ,snježni obranak, me potpuno fascinirala. Bilo jednom , jebeno zabavno sa ,stvarno, neocekivanim krajem. Oliver Price - super ali ,možda, malo naprasno završava. Ostao sam paf kad je pobrao metak u glavu.

Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4657 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 16/01/2007 : 05:02:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
Od zadnje ture me malo "razocarala" Lily, jer je nisam citao pre, pa sam imao (pre)velika ocekivanja.
Crvenokozac je ODLICAN, uvek otkacim kad vidim kako Ken smireno i pomno odradi svaku svoju zamisao.
Bilo jednom... je tako neverovatna real-life prica i to je ono sto kod Kena obara s nogu (ili odbija, pogotovu ako si klinac). Obicni ljudi su znaci postojali i na Divljem Zapadu. Plus, ovde otkrivamo njegove narativne/spisateljske sposobnosti.
Slucaj OP je vanvremenska klasika po ideji, mogla je i bolje biti realizirana.
Revolveras mi je malo cudna prica, kod Kena i kad se nista ne desava ispadne zanimljivo. Volim kad se tako nespreman uplete u tudje price, ali ovde kao da mi nesto fali, neznam sta, ali crtez sigurno ne, jer mi je vrlo dobar, na momente odlican pogotovo u scenama sa Bilovim naocarama (naravno Cianti mi se dopao i u Kraljici Misurija).

Ostale 3 knjige strpljivo cekaju svoj red.

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8193 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 16/01/2007 : 07:40:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
ova tura kp-a je baš jaka
tu je meni najdraža lily, pa mogu reci da mi je to najdraži strip uopce, obožavao sam ga kao mali, a jednako mi je drag i danas (PS obožavam pse)
slijedeca legendarna je oliver price, kenparkerovska obrada zagorove epizode neravna borba, koja je obrada obrade klasicnog vesterna rio grande, od tuda datira taj odnos otac sin, i baš za vraga, to mi je daleko najbolje u kenu
na kraju je 'dome slatki dome', jedan od klasika serijala, dolazak doma, sjajna montaža, inovativna u to doba, procitavši je sada, još mi je porasla u ocima, recenzija je skoro napisana, samo da dovršim, a strka je na poslu
i ostale su dobre i odlicne, ali meni ipak iza ove tri
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6244 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 16/01/2007 : 10:44:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

"Legenda o generalu" je remek djelo, jedan od najboljih stripovskih prikaza bitke kod Little Bighorna

Ma nije,bolje je to ispricao Broj 1!;-))

A sad ozbiljno; da,ono kad vojnici pucaju u sebe samo da ne padnu živi u ruke Indijanaca.Još jedan od nezaboravnih trenutaka u KP-u.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 17/01/2007 : 19:53:18  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

MV 97-101 su puno precizniji i vjerniji prikaz bitke kod Little Big Horna, mada mozda me i emotivniji.

To nisam citao.
Najvise sam mislio na emotivnost kad sam hvalio "Legendu o generalu".
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 17/01/2007 : 19:55:02  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
"Lovceva Lilly" mi je fenomenalna epizoda.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 17/01/2007 : 19:56:06  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by Aco

quote:
Originally posted by dsormaz1

"Legenda o generalu" je remek djelo, jedan od najboljih stripovskih prikaza bitke kod Little Bighorna

Ma nije,bolje je to ispricao Broj 1!;-))

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000