forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Obavijest za kupce libellusovih izdanja
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

Markos
Webmaster

Croatia
29384 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 17/11/2006 : 10:59:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by wanderer

quote:
Originally posted by Curunir

quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by wanderer

a kada neko drugi kaze slicno, odma ne valja?

Zato sto insinuiras da se Tiger uvlaci zbog par primjeraka stripa. Mislim da je to prilicno nisko i bezobrazno, ako znamo o kojem covjeku govorimo, o njegovoj funkciji, ugledu i karakteru.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

jadno, Marko, jadno....autogol...bar ti znas sto znaci ako-onda...za mene je npr. sport i tv potpuno nebitna stvar na svijetu, dakle on Tiger za me nema nikakvu funkciju ni ugled, a karakter mu ne slijedi iz toga niti ga znam...mogu li ga ja onda vrijedjati??...puah...sto je next? dioba po primanjima...pa lopove s htv-a (jer velika vecina tamo to JEST!)je tesko nadmasiti, mozda samo pojedini programeri

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.

Markose, primanja, pozicijam ugled ne govore nista o karakteru ljudi, u zivotu sam susreo ljudi koji mjesecno zaradjuju 7-8 prosjecnih neto placa u HR, a prodaju se za saku kikirikija. Sve su to ljudi koje bi ti svrstao medju visoko ugledne ljude, koji su stvarno na funkcijama. Njihov ugled i funkcija u poslovnom svijetu je izniman, ali ti ljudi nemaju ono najbitnije - nemaju karakter...

Nemam ja nista protiv Tigera, vec sam i ranije rekao da mene njegov privatan zivot ne zanima, pa ni njegova funkcija, ni ugled.

On je ovdje na forumu kao Tiger Jack, a ne kao novinar ili glavni urednik necega i tu je zbog stripova!i stvarno ne vidim tvoju potebu za povlacenjem njegovog identiteta?!?! barem ja tako shvacam ovaj forum?? ja sam mislio da smo ovdje svi vise-manje jednaki clanovi koji mogu iznijeti svoje misljenje, ja se ispricavam zbog te zablude - vidim da ima onih uglednijih i nas manje uglednijih koji se "moramo sramiti" ako slucajno uputimo kritiku nekom "ugledniku"

PS. evo ti jedan primjer: Bush - najveceg svjetskog vode i uglednika. Covjek obavlja broj 1 funkciju u svijetu, a gle mu karakter... da li on ne moze napisati neku glupost? ili izjaviti neku nebulozu?

Dobro, razlika je sto ja Tigera osobno znam i zato sam spomenuo karakter i ugled. Ne pada mi na pamet samo na osnovu pozicije i javnog "ugleda" suditi o nekome, dapace, vrlo sam sklon biti sumnjicav prema raznoraznim "uglednicima", ali ovdje ipak covjeka poznajem. Dakle, govoriti o uvlacenju jednostavno nema smisla.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 17/11/2006 : 11:17:32  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
Roman Abramovic je u pizdi više kratno..i ne u onoj dobroj pizdi...

Prvo ga nabila žena zbog ljubavnice (i vec se govori da ce to biti skuuuuuuuupo), onda ga nabila i ta ljubavnica. U Londonu ga štite strožije nego Ruždija i kraljicu zajedno, jer ipak je khm khm malo brzo postao ovako bogat za jednog Rusa iz komunizma... znate, ono Kaladze varjanta. Koliko sam citao trenutacno se leci u nekom senatoriju kod jodlara.
Sve u svemu, njegovi dolari mi baš ne miriše. Neka ih ima, Chelsea ja mogu pogledat po TV :))
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8172 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 17/11/2006 : 11:20:16  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
još prije dva dana je ovaj topik bio katastrofa, nije veze imao s temom, a i tema je takva da ga je odmah trebalo zakljucat, zato se nisam ni javljao
medutim, u ova dva dana je topik evoluirao u nešto još gore, pomalo destruktivno, dajte se sredite, sljedeci vikend cemo popit zajedno par litara piva, pa ajde da tamo pricamo o ljepšim stvarima
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8172 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 17/11/2006 : 11:31:53  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
a kad sam vec tu
nesporazum mc i libellusa je njihova stvar, nema potrebe da izdavac kupcima dokazuje ili ne svoju financijsku situaciju, to je iskljucivo interna stvar, ja osobno želim svakom izdavacu da ostvari što vecu dobit, ili barem pozitivnu nulu
mene se to dotice samo u nemogucnosti kupnje na karticu, ali mislim da i nisam nijedno libelusovo izdanje kupio na taj nacin
kupci ne moraju kupiti sve, ja dosta toga ne kupujem, a dosta kupujem, možda i previše, u buducnosti možda skrešem troškove, a možda ih i povecam, tko zna, a i knjižnice su tu, a i ja sam spreman razmijenit s prijateljima neke stripove za citanje, razmislite i o tome, nije kraj svijeta ako VAŠ strip još netko procita, e sad, ako je cilj svega imati, imati, onda su price suvišne
zanimanje, položaj i bilo što drugo iz privatnog života naših clanova je stvar koju ne bi trebalo povlaciti po forumu, osim ako netko to sam ne potencira
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 17/11/2006 : 12:21:46  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

još prije dva dana je ovaj topik bio katastrofa, nije veze imao s temom, a i tema je takva da ga je odmah trebalo zakljucat, zato se nisam ni javljao
medutim, u ova dva dana je topik evoluirao u nešto još gore, pomalo destruktivno, dajte se sredite, sljedeci vikend cemo popit zajedno par litara piva, pa ajde da tamo pricamo o ljepšim stvarima

Par litara piva definitivno i pricat ce se o ljepsim stvarima
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 17/11/2006 : 13:24:09  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message
ima li koja nova obavijest za kupce Libellusovih izdanja ?

if you only knew the power of the dark side
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15666 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 17/11/2006 : 15:15:02  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
ima - nema niš novog

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 17/11/2006 : 16:43:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message
Kako nema nis novog?
A novi Texovi i MM& NN ne zvuce dovoljno novo?
I ko ih stvarno hoce imat,znat ce i gdje ih treba ici kupit ;-)!

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15666 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 17/11/2006 : 16:45:36  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 17/11/2006 : 22:43:40  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Neka javna debata za okruglim stolom bi mogla pasti za ovu za/kontra situaciju. Mislim ono, oko za oko, zub za zub, SC versus HC

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Go to Top of Page

Arak
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
43 Posts

Member since 01/06/2005

Posted - 18/11/2006 : 19:08:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Arak a Private Message
Da ne otvaram novi topic ,imam jedno pitanje.

Mozete li mi molim vas samo napisati cijene MMiNN team-upa , MM giganata i Texa?

Unaprijed hvala
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2852 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 18/11/2006 : 21:24:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=23494&whichpage=1

Tako lijep topic a ljudi ne vide...

Jack the Black.
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000