Crno-bijela boja je naravno najljepša a umjesto vrste kita mogao je Marko ubacit i grb jednog popularnog sportskog kluba.
A sad ozbiljno:dizajn oba albuma je fantastican.Jedino što mi se ne svida je numeracija na hrbatu jer ipak ce u Orki biti dosta razlicitih(što pricom,što crtežom)naslova,pa tako u slucaju da se odredeni album ne kupi nastaje rupa.
Lavric je genijalac,drago mi je da nakon Q-a izlazi i kod drugih izdavaca jer mislim da on to zaslužuje.Bosanske basne cu sa zadovoljstvom kupiti a Presveto srce cu najprije malo prolistati.
>Crno-bijela boja je naravno najljepša a umjesto vrste kita mogao je Marko ubacit i grb jednog popularnog sportskog kluba.
Oh, kako lepo kazano;)
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
falio si...partizan je karika koja nedostajea nije ni juve daleko
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
Ma daj se nemoj saliti? Zar Prozirna senka zaista navija za Partizan, a ne za Juventus? Tko bi rekao?
a ti si kao htio ispast duhovitpa lipo napiši partizan,a ne tu nešto okolo naokolo,juve,trice i kucine
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...