forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Stigao je novi TEX - Oluja na stjenovitim brdima!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

Tiger Jack
Junior Member

Croatia
388 Posts

Member since 25/12/2003

Posted - 19/11/2006 : 21:24:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Tiger Jack a Private Message
I hate Fusco!
Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3893 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 19/11/2006 : 21:29:58  Show Profile Show Extended Profile  Send sonor a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

hot brothers in the kupe of d trejn

...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...

AJDE, AJDE!!! I TI BI BACIJA JEDAN ÐIR!!!
JOŠ DA ZNAŠ ŠTA CU NOSIT SA SEBON!!!

It's in my hands, the sky, so bright
It's burning, it's for me to decide
If flames will reach heaven tonight
Go to Top of Page

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 19/11/2006 : 21:32:38  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message
quote:
Originally posted by Tiger Jack

I hate Fusco!

Zašto?
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 19/11/2006 : 22:09:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by sonor

quote:
Originally posted by globinjo

hot brothers in the kupe of d trejn

...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...

AJDE, AJDE!!! I TI BI BACIJA JEDAN ÐIR!!!
JOŠ DA ZNAŠ ŠTA CU NOSIT SA SEBON!!!

It's in my hands, the sky, so bright
It's burning, it's for me to decide
If flames will reach heaven tonight

on kuka jer mu ostaju ribice i zena-zmaj, kako je inace sam naziva, a poslije vice da nije istina
no ti svejedno ostavi palice za weissa i ostale kovinare

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 19/11/2006 : 22:11:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:

I ate Fusco!

Go to Top of Page

DannyTrejo
Junior Member

344 Posts

Member since 20/09/2006

Posted - 19/11/2006 : 23:27:44  Show Profile Show Extended Profile  Send DannyTrejo a Private Message
Ja nisam baš ljubitelj Fusca. Mislim, OK je co'ek i sve, ali svi drugi u Texovom staffu (osim možda Montija) su mi bolji.
Go to Top of Page

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 19/11/2006 : 23:30:46  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message
quote:
Originally posted by DannyTrejo

Ja nisam baš ljubitelj Fusca. Mislim, OK je co'ek i sve, ali svi drugi u Texovom staffu (osim možda Montija) su mi bolji.

Kako ti Galep može biti bolji od Fusca???
Go to Top of Page

DannyTrejo
Junior Member

344 Posts

Member since 20/09/2006

Posted - 19/11/2006 : 23:36:18  Show Profile Show Extended Profile  Send DannyTrejo a Private Message
Pa, Galep više nije clan staffa, ne? :-)

Ali Galepa jako volim. Jednostavan i dinamican, efektan crtež. Služi svrsi i uredno prati pricu. Ista stvar je i za Nicola, što se tice te ''stare garde'', od koje mi je najslabiji Letteri - ne volim njegove likove, a i pozadine su mu monotone...
Go to Top of Page

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 19/11/2006 : 23:44:05  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message
Ja ne volim Galepa baš, baš zbog te Jednostavnosti. Ok, covjek je crtao naslovnice za Texa jako dugo godina, ali jednostavno mi ne paše.
Go to Top of Page

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 19/11/2006 : 23:45:47  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message
quote:

Pa, Galep više nije clan staffa, ne? :-)

Pa ipak se racuna
Go to Top of Page

Tiger Jack
Junior Member

Croatia
388 Posts

Member since 25/12/2003

Posted - 20/11/2006 : 09:30:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Tiger Jack a Private Message
quote:
Originally posted by jack 50

quote:

I hate Fusco!

Zašto?

Zato što mi se ne svidaju njegovi omaleni i krivonogi Tex i Carson.
OK, ljudi su cijeli život na konju, ali ipak...

Go to Top of Page

Tiger Jack
Junior Member

Croatia
388 Posts

Member since 25/12/2003

Posted - 20/11/2006 : 09:31:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Tiger Jack a Private Message
quote:

quote:

Da nije bilo Galepa ne bi bilo ni Texa.
Go to Top of Page

K.G. 21
Junior Member

Croatia
480 Posts

Member since 01/05/2006

Posted - 20/11/2006 : 18:21:38  Show Profile Show Extended Profile  Send K.G. 21 a Private Message
Sljedeci maxi koji ce izaci u Hrvatskoj je predobra prica!! I još crta Ortiz!!
Go to Top of Page

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 20/11/2006 : 18:26:08  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message
quote:

quote:

quote:

Da nije bilo Galepa ne bi bilo ni Texa.

Pa dobro, ne bi. Ali meni je svejedno najlošiji...
Go to Top of Page

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 20/11/2006 : 18:26:44  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message
quote:
Originally posted by K.G. 21

Sljedeci maxi koji ce izaci u Hrvatskoj je predobra prica!! I još crta Ortiz!!

Jesi je citao?
Go to Top of Page

K.G. 21
Junior Member

Croatia
480 Posts

Member since 01/05/2006

Posted - 20/11/2006 : 18:31:00  Show Profile Show Extended Profile  Send K.G. 21 a Private Message
Nisam citao ali mi je to napisao jedan Talijan, inace rodom iz Pule!! Kaže da je dobra prica!!! Ja mu vjerujem!!
Go to Top of Page

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 20/11/2006 : 18:33:39  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message
Vidjet cemo kakva ce bit. Ali i ja vjerujem da je odlicna prica
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 20/11/2006 : 19:45:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
Ja jedva cekan onaj Bosellijev maxi...
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25788 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 20/11/2006 : 20:25:50  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Sledeci maxi je "Zlato juga", i meni je dosta bolji od "Fosila", a rame uz rame sa "Oklahomom", pa cak i bolji.

svega ovoga ne bi bilo da je Dado odmah zakljucao topic
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 20/11/2006 : 20:32:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
A kad bi triba iduci izaci?
Go to Top of Page

Tiger Jack
Junior Member

Croatia
388 Posts

Member since 25/12/2003

Posted - 20/11/2006 : 20:34:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tiger Jack a Private Message
"Zlato juga" je uvjerljivo najbolji u društvu s "Oklahomom" i "Fosilima".
Prica izvrsna, crtež spektakularan, s nekoliko uistinu sjajnih prizora.

Nakon toga je ništa lošiji Segura/Repetto maxi s dvije price u jednom izdanju. Obje jako dobre.
Dva sljedeca maxija su pun pogodak i stvarno must have, a kako su u SC obliku, onda ce vjerojatno izostati sve one rasprave koje smo imali zadnjih tjedana.
Go to Top of Page

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 20/11/2006 : 20:35:56  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message
quote:
Originally posted by npetros2@htnet-dsl

A kad bi triba iduci izaci?

Pa valjda u drugom mjesecu, ako ide šestomjesecno...
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 20/11/2006 : 20:43:51  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
quote:
Originally posted by jang

xexexexexe :)

mi dobivamo stripove iz REMITENDE. Dakle stripove najmanje 40 dana kasnije pa i tamo do par mjeseci kasnije. Stripove s kojima su fudbal igrali i vaši i naši distributeri, koji su dobili svoj odmor na suncu Suncanog Hvara....
+ strani jezik :))

Vidi, Slovenec naucio cirilicu
Nisu uzaludni moji casovi i treninzi, a jang?

E, AF #24 slobodno ostavi kod kuce u subotu, ako ti to vec nisam rekao.

Aj', ziv bio.

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8240 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 20/11/2006 : 20:51:35  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

aj ne pizdi, sonore!
nego o ilijani marin nema smisla vise nimalo trositi rijeci (snijeg ZASLIJEPUJE, ona je TAOC, on je CASAN covjek,...koji je to samo jezik, bome nit je hrvatski niti srpski...) ali i gasperova joj se neumitno priblizava....THUGSI!!!!....da nisu mozda spaghetti BROTHERSI????...pa kad vec ne zna prevesti, kad vec ostavlja engleski, vidi li ona ono S na kraju??...koji je fakultet za to potreban?...ovaj za talijanski brate debelo dospijeva na zao glas na nasim prostorima...hjebote, i to na naslovnici gigantskim fontom...

Ilijana. Joj! Njen Natan je uzasan.
No, Gasparova je za mene i dalje No#1. Valjda sto je cesce citam

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

Stari borac
Average Member

Croatia
505 Posts

Member since 03/11/2004

Posted - 20/11/2006 : 20:55:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Stari borac a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

aj ne pizdi, sonore!
nego o ilijani marin nema smisla vise nimalo trositi rijeci (snijeg ZASLIJEPUJE, ona je TAOC, on je CASAN covjek,...koji je to samo jezik, bome nit je hrvatski niti srpski...) ali i gasperova joj se neumitno priblizava....THUGSI!!!!....da nisu mozda spaghetti BROTHERSI????...pa kad vec ne zna prevesti, kad vec ostavlja engleski, vidi li ona ono S na kraju??...koji je fakultet za to potreban?...ovaj za talijanski brate debelo dospijeva na zao glas na nasim prostorima...hjebote, i to na naslovnici gigantskim fontom...

Ludensovi prevoditelji su katastrofalni, što je neobjašnjivo jer umjesto da napreduju, nešto nauce, oni su sve lošiji.
Zar i sam naslov nije pogrešan, Stjenovita brda su doslovan prijevod, je li moguce da nikad nije cula za Stjenjak?
Sjecam se i da je Sargaško more u nekim zagorima prevela kao More Sargassija (doslovno od Mare dei Sargassi), ma što to znacilo. Ipak, vrhunac Ane Gaspar je u novom DD specijalu gdje je jedan od likova "ragionier" James,iako u svakom rjecniku talijanskog piše da je ragioniere racunovoda...
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1 seconds. Snitz Forums 2000