Author |
Topic  |
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 27/11/2006 : 19:45:23
|
Marvels,Alex Ross Superman for tomorrow,Jim Lee Kingdom come,Alex Ross DC universe-stories of Alan Moore JLA tower of Babel Groo mightier than sword,Sergio Aragones Spawn & Batman,Todd Mcfarlane Tex biblioteka amanah Misterija & Never team up Da je bilo jos novaca pao bi i jos koji Bonnelijev HC ali za njih uvijek ima vremena.
Samo mrtav indijanac je dobar indijanac... |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27592 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 27/11/2006 : 21:08:33
|
quote: Originally posted by sonor
Prvo šta san kupija bija je neki loši topli sendvic kraj ulaza u ZKM! Uzeja san za prvu ruku ova dva velika Texa, MM & NN team up, katalog CRŠ-a, plakat CRŠ-a, Q strip "Darko protiv Macana", AF klasik HC br.1 (cisto za potpis od Bunkera )!!! Sve u svemu, najviše san novaca potrošija na duvane! 
...e da! Dobija san i crtež od Mikice!!!!  
It's in my hands, the sky, so bright It's burning, it's for me to decide If flames will reach heaven tonight
Ne seri!Popušija si moju kutiju duvana.I poloka si mi svu pivu.I zbog tebe sam propješacija cili Zagreb Uživaj u kolijevki prljavštine i vidimo se u petak!A je sam ti sredija nindu na slici od Mikice.Mikica je zakon!
Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
|
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 27/11/2006 : 21:19:12
|
quote: Originally posted by bagi
Marvels,Alex Ross Superman for tomorrow,Jim Lee Kingdom come,Alex Ross DC universe-stories of Alan Moore JLA tower of Babel Groo mightier than sword,Sergio Aragones Spawn & Batman,Todd Mcfarlane Tex biblioteka amanah Misterija & Never team up Da je bilo jos novaca pao bi i jos koji Bonnelijev HC ali za njih uvijek ima vremena.
Samo mrtav indijanac je dobar indijanac...
Prica se da je ovo sjajna stvarcica... 
Gallows tree, gallows tree bastard of history... |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 27/11/2006 : 21:38:43
|
quote: Originally posted by DeeCay
mcn-ov "Kako citat strip"
Fenomenalna kriticka analiza Scotta McClouda!
in the evidence of its brilliance |
 |
|
Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 28/11/2006 : 08:11:18
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Gallows tree, gallows tree bastard of history...
Ima ih koji pricaju drukcije ...
"No. Not even in the face of Armageddon. Never compromise." |
 |
|
krcko3a
Starting Member
23 Posts
Member since 09/08/2006 |
Posted - 28/11/2006 : 08:58:50
|
Kvadrat 16 i 17 Vjerenicu maca Katalog CRŠ 2006. Propustio kupiti: -plakat CRŠ za 10 kn.stvarno je simpa -katalog CRŠ iz 2004. jer sam mislio da ga imam a kad tamo imam samo letak sa istim motivom kao i naslovna strana kataloga iz 2004.I to sam ustanovio tek u nedjelju navecer kad je sve bilo gotovo. |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 28/11/2006 : 10:12:07
|
quote: Originally posted by Witchblade
quote: Originally posted by Obi-wan
Gallows tree, gallows tree bastard of history...
Ima ih koji pricaju drukcije ...
"No. Not even in the face of Armageddon. Never compromise."
  Imena, hocu imena.   
Gallows tree, gallows tree bastard of history... |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 28/11/2006 : 10:45:35
|
quote: Originally posted by kiky
quote: Originally posted by DeeCay
mcn-ov "Kako citat strip"
Fenomenalna kriticka analiza Scotta McClouda!
Znam, znam... Prvo sam posudio u knjižnici, pa skužio da bi to bilo super imati doma. Al, nažalost ostao mi samo HC za kupiti pa... No ipak sam kupio!
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? |
 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 04/12/2006 : 20:11:23
|
Ništa na CRŠ!
A onda after party u Makarskoj! -MM & NN -MM giganti -tex biblije -Almanasi -T.Zavjere -Spiroui -Slum Nation 2 -Parkeri;Ken Parkeri :-) -Boa Mori 13
fala Gastone! |
 |
|
Topic  |
|