forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 NN preview
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 08/12/2006 : 14:27:43  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
Ne mogu vjerovati, kako mi se promijenio okus. Naime procitao NN Gigant 1 i... Bah. Zijev. Boring. Kopija svega i svacega. Procitao nastavke Ludens 42/43 i... Uzas. Bezveze. Cheap sci-fi. U duhu Bonellija. Citam kronoloski one fore o dinosaurima i... Grrr. Smrdi. Opet bezveze. Prebacim se na Bratstvo sjene, koja od pocetka jos valja, ali se sve gubi u 3 krasne s tim forama putovanja kroz vrijeme. Uglavnom jako jeftina zabava.

E sad. Never mi je nekad bio daleko najbolji Bonelli :). Kog se to vraga desava?

Ipak, jedine epizode koje mi jos valjaju su Marine. U ponoru pamcenja, Zabranjena zona, Vampyr, Djeca noci, Babilonska biblioteka.. Te naravno Oci neznaca i mozda jos Bauhaus killer.

Ostalo? Crap!

Jack the Black.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7806 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 08/12/2006 : 19:46:12  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Ili mogu dati NN-ove na prevodenje Dushman et Djolet crew-u...

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?

a ko ce to sve odštampati?

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7806 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 08/12/2006 : 19:48:10  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by mike

Ne mogu vjerovati, kako mi se promijenio okus. Naime procitao NN Gigant 1 i... Bah. Zijev. Boring. Kopija svega i svacega. Procitao nastavke Ludens 42/43 i... Uzas. Bezveze. Cheap sci-fi. U duhu Bonellija. Citam kronoloski one fore o dinosaurima i... Grrr. Smrdi. Opet bezveze. Prebacim se na Bratstvo sjene, koja od pocetka jos valja, ali se sve gubi u 3 krasne s tim forama putovanja kroz vrijeme. Uglavnom jako jeftina zabava.

E sad. Never mi je nekad bio daleko najbolji Bonelli :). Kog se to vraga desava?

Ipak, jedine epizode koje mi jos valjaju su Marine. U ponoru pamcenja, Zabranjena zona, Vampyr, Djeca noci, Babilonska biblioteka.. Te naravno Oci neznaca i mozda jos Bauhaus killer.

Ostalo? Crap!

Jack the Black.

uhh, šta ti sve naprica...

Go to Top of Page

SenG
Junior Member

Canada
383 Posts

Member since 23/04/2006

Posted - 15/12/2006 : 12:16:58  Show Profile Show Extended Profile  Send SenG a Private Message
Novi Nathan napokon na kioscima! Prica je u 2 broja - pise da sljedeci izlazi za 2 mjeseca. Zivi bili pa vidili...
Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 15/12/2006 : 12:59:11  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message
prica je pocela jaakkkooo dobro...

ali cisto sumnjam u ovih 2 mjeseca,pa eto sad ga je stornirao bio za 4 mjeseca

ispod 3 mjeseca se ni ne nadam...:(

Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 15/12/2006 : 13:11:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Pa dobro, taj prvi dio (Sablast u kompjuteru) je za sada solidan... dosta se prepricavaju bivši dogadaji iz nekih prošlih epizoda (cak dva puta jedno te isto), tak valjda da sve bude jasno i onima koji možda neke od tih epizoda ne citaše...

in the evidence of its brilliance
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7806 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 15/12/2006 : 14:09:16  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
kako je preveden nastavak?

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 15/12/2006 : 14:54:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Silazak u podzemlje.

in the evidence of its brilliance
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 15/12/2006 : 14:57:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Ajde hvala Bogu(Berniju) da je konacno izašao!

'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 15/12/2006 : 15:48:43  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message
quote:
Originally posted by dcopic

Ajde hvala Bogu(Berniju) da je konacno izašao!

'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'

hmmm...po meni još nije zaslužio naziv jednog bogeca...
za to treba ,ali MINIMALNO, 6 brojeva godišnje...

makar naravno ja ni s tim sretan nisam jebga...

ovako me samo s vremena na vrijeme razveseli,pa za 2 mjeseca ražalosti i nasrdi...

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 15/12/2006 : 15:49:30  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Evo na novom piše da nastavak slijedi za dva mjeseca... Kaj to nije lijepo?

Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 15/12/2006 : 15:53:01  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message
pih!
pa piše na zadnjih desetak brojeva ak se ne varam...

i to ocito niš konkretnog ne znaci...

ovaj je izaša nakon 4 mjeseca

Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 15/12/2006 : 16:41:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Evo na novom piše da nastavak slijedi za dva mjeseca... Kaj to nije lijepo?

Da, jako je lijepo!

Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 15/12/2006 : 16:44:54  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message
ma da i tu ponovim misao:

nije nathan loš u zadnje vrijeme,vec kad se zareda 2-3-4 prosjecne epizode ispada kao LOŠA GODINA za nathana...doslovno...jer prode cijela godina
pa izgleda kao da dobrog nathana dugo nije bilo...

eto,to ti je to izdavaštvo svakih 3 mjeseca

ja održavam ufuranost u nathana zato jer sam nathan freak,al mogu zamislit kako lako neki drugi izgube interes za ovaj strip zbog ovog tempa izlaženja

u Italiji npr. loši periodi,pa i oni najgori traju max 6 mjeseci,a ovdje...to ti je godina i po!

Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 15/12/2006 : 16:49:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
To je na žalost istina. da bar osam brojeva izade godišnje, ako vec ne može mjescno. A ovako...

Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7806 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 15/12/2006 : 20:01:12  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
nadati se da iduci izade do kraja drugog mjeseca 2007.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 18/12/2006 : 10:24:53  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Dosta je vec s tim cmizdrenjem! Dajte se skockajte!

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000