Author |
Topic |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26820 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 01/12/2006 : 17:28:51
|
Na žalost nisam bio u petak na crš-u kad je gostovao Kordej,pa nisam bio u mogucnosti da mu postavim par pitanja.U subotu sam ga užicao za potpise dok je bio na picu u hr cafeu i nisam ga ništa puno zapitkivao da mu ne ometam druženje.Izložbu sam pogledao ,premalo radova,ali Taras Buljba izgleda fenomenalno.Nadam se da ce to i Igor kolorirati?Vjeko Ðaniš (Kvadrat)mi je rekao da dogodine izlazi Machu Picchu od Devlica u albumu(c/B)sa Kordejevom naslovnicom.Na izložbi sam vidio table:Tarzan- Rivers of blood,5 svešcica.Mislija sam da su izašle samo 3od 5 i da je onda serija prekinuta.Poslije sam cuo da su Anticevic(Algoritam)koji je i pisao pricu i Kordej zainteresirani za završetak serijala.Da li su te table sada radene i da li ce biti objavljen kompletni Rivers??Ili je to nacrtano prije??Da li je bilo govora o ostalim Igorovim albumima šta je radio za francuze?da li ce biti objavljeni u Hr??[URL=http://imageshack.us][/URL][URL=http://imageshack.us][/URL]
Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 01/12/2006 : 18:05:12
|
E sad verovatno se necete sloziti, ali meni se cine da Kordeja francuzi guse i da mu ne dopustaju da se pokaze u najboljem svetlu, ne znam zasto je to tako, ali meni tako izgleda, dok su stvari oje je za amere radio odlicne...
________________________ ''Zaboravio sam imena, brojeve telefona, mladeze na bezobraznim mestima, nicega se vise ne secam. Svi pravi mangupi boluju od amnezije...'' |
|
|
zveles
Advanced Member
Croatia
3993 Posts
Member since 28/03/2003 |
|
jurica
Senior Member
1799 Posts
Member since 19/02/2003 |
Posted - 02/12/2006 : 16:43:53
|
hmmm... gusili ili ne gusili, amerikanci su mu, ako se dobro sjecam, prijetili da crta pre velike glave i na kraju ga najurili.
tesko je to usporedjivati.
mozda je naprosto prije bio sigurniji, pa si je dozvoljavao da ne slusa gazde, a sad se boji ponasati se slicno naprosto da ne ostane bez posla?
_________________________ uz KUCU STRAHA, sada i svima omiljeno VESELO BILJE na www.kajgod.co.nr |
|
|
zveles
Advanced Member
Croatia
3993 Posts
Posted - 02/12/2006 : 17:40:53
|
mislim da nije u pitanju to sto ti kazes jurice - sigurnost ili ne... evo, bas sam malo prelistavao tajnu povijest i prvih nekoliko tabli su savrsene (detaljne i razradjene, vidi se da ih je dosta temeljito nacrtao), dok kasnije to postaje malo ubrzano i. mozda, nedoradjeno... slicno kao sto je "odradjen" bio i njegov americki strip tarzan: carson of venus... s druge strane, stripovi poput cable/soldier x, x-men ili nedavno smoke, u cjelosti su nacrtani temeljito bez oscilacija. mozda je stvar u tome sto ih nije morao crtati na brzinu pritegnut izdavackim rokovima, a mozda je stvar u tome da je vise uzivao radeci te stripove... u svakom slucaju, kordej je crtac svjetske klase i mozda zato od njega uvijek ocekujemo puno vise, tj. nismo zadovoljni njegovom vrhunskom kvalitetom vec uvijek trazimo apsolutnu crtacku genijalnost.
http://zveles.blogspot.com/ |
Edited by - zveles on 02/12/2006 17:42:39 |
|
|
jurica
Senior Member
1799 Posts
Member since 19/02/2003 |
Posted - 03/12/2006 : 14:15:35
|
vjerojatno si u pravu. negdje mi je u sjecanju ostalo da Ameri vise "sile" crtace da dovrse stripove u brzem roku. zato mi je malo cudno to sa "zbrzanim" francuzima. to opet, vjerojatno, zavisi od izdavaca do izdavaca, a vjerujem i da vaznu ulogu igra koliko mu se scenarij svidja, kao sto si rekao (lako je povjerovati da mu se Povijest nije svidjela :-)) i s koliko to volje radi.
_________________________ uz KUCU STRAHA, sada i svima omiljeno VESELO BILJE na www.kajgod.co.nr |
|
|
zveles
Advanced Member
Croatia
3993 Posts
Posted - 03/12/2006 : 23:22:34
|
e, jel moze netko objasniti sto se to danas dogadja s forumom?
prvo predvecer nije bilo ovog juricinog komentara od 14:15:35 (djelovao je kao obrisan), a sada nema mog komentara u kojem pitam gdje je nestao taj post..?
jel nesto petljate s forumom ili da zovemo dylana doga?
http://zveles.blogspot.com/ |
|
|
jaka
Starting Member
Slovenia
9 Posts
Member since 19/12/2005 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 04/12/2006 : 11:02:38
|
Mislim da je rekao da mu ne svida taj žanr alternativne povijesti opcenito... Ugodan covjek, i pun informacija, za razliku od onog starog mrguna Munkera. Baš mi je drago što sam došao na njegovo predstavljanje. Mada, meni je falilo malo backgrounda i materijala za pitanja. Da je jaki bio tamo, razgovor bi trajao još i duže.
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? |
|
|
jaka
Starting Member
Slovenia
9 Posts
Member since 19/12/2005 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26820 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 03/06/2009 : 02:32:10
|
malo sam citao skeniranog Kordeja.Cable je loš(crtež nije ujednacen-citaj svugdje dobar,kao i kod tarzana-carson of venus,ali zato rastura u tarzanu rivers of blood(tamo ima i sposobnog kolorista-dave mc caig)šteta šta anticevic i kordej nisu to dovršili.
|
Ja sam fetišist papira! |
|
|
dugapuška
Junior Member
Bosnia and Herzegovina
429 Posts
Member since 17/10/2003 |
|
|
Topic |