Author |
Topic  |
sonor
stripovi.com suradnik

.jpg)
Vatican City
3950 Posts
Member since 18/02/2006 |
Posted - 11/01/2007 : 12:26:46
|
quote: Originally posted by npetros2@htnet-dsl
Je li ko cita? kakav je ovaj novi?
Ma cila epizoda je odlicna!    
It's in my hands, the sky, so bright It's burning, it's for me to decide If flames will reach heaven tonight
|
 |
|
K.G. 21
Junior Member

Croatia
480 Posts
Member since 01/05/2006 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 11/01/2007 : 13:49:53
|
quote: Originally posted by K.G. 21
Sto je to zad?

boja: svjetlo do tamno zelena ali i ostalih boja tvrdoca: 6,5-7 gustoca: 3,30-3,38 g/cm3 kemijski sastav: NaAl(Si2O6) indeks loma svjetlosti: 1,652-1,688 disperzija: nema
Žad dobiva svoju lijepu zelenu ili smaragdno zelenu boju od primjesa željeza, a ponekad i kroma. Javlja se u vlaknastim agregatima pa je zbog toga jako žilav. U prethistorijsko doba žad se radi toga koristio u izradi oružja i raznih alata.
Da se malo educiramo...
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? |
 |
|
K.G. 21
Junior Member

Croatia
480 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 11/01/2007 : 13:58:39
|

Avantura se nastavlja...
Pustolov Mac Quade otkriva Zagoru zašto je Ramath bio prinuden napustiti Indiju brodom kapetana Riblje Nožice, sa Dharmom za petama koja ga silno želi uloviti... (naime, želi ga oženiti zbog njegovih drevnih tehnika kamasutra, te takoder za jucer i danas )

|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 11/01/2007 : 14:00:26
|
 A jesi pametan!
Najpametniji sam kad treba copy&paste-tati
Bilo bi kul da su se u tiskari zeznuli pa napisali Prošlost fakera Ramatha!
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Member since 29/12/2001 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 11/01/2007 : 14:44:27
|
quote: Originally posted by stinky
jel to kraj price ili ima još nastavaka?
Još je jedan nastavak Amulet/Amajlija od žada... Strpit ceš se još malo pa ceš pprocitati to u cjelosti. Osim, ako nisi prestao kupovati Zagora.
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 11/01/2007 : 14:47:33
|
ma di bi zagora prestal kupovati on je još uvijek u najboljoj formi kupim si ja to. i fakira i žada
Tako je govorio Zagortustra. |
 |
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

.jpg)
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 11/01/2007 : 23:13:28
|
evo da zadovoljimo stinkacovu (a i webmasterovu i ostalih) potrebu da se stripu pristupi na nacin kojim ce se obuhvatiti njegova objektivna analiza prožeta kritickim pogledima na sveukupnost samoga djela, kao i subjektivni elementi koji nužno upotpunjuju objektivne pokušaje seciranja svakog uratka automatski mu mijenjajuci svrhu i bit, možemo reci da je to jedna standardna zagorijanska avantura u kojoj se vise od pola vremena objasnjava zasto je nesto ucinjeno bas ovako a ne onako kako bi inace netko mogao pomisliti da se trebalo uciniti, gdje se svaka, i najmanja sitnica tradicionalno burattinovski razlaze sve do debelog crijeva, u kojoj vrsna prevoditeljica ima misteriozno-zbunjujucu ulogu naprezaca umnih sposobnosti, i gdje je za iduci broj odabran najgori moguci, jedini naziv od 4 poznata koji nimalo nije hrvatski....

fuck u, ramath!! dajte nam nolittu&ferrija i zagi extra!
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
 |
|
STOSIC
Senior Member

Sao Tome and Principe
1754 Posts
Member since 23/02/2006 |
|
sonor
stripovi.com suradnik

.jpg)
Vatican City
3950 Posts
Posted - 11/01/2007 : 23:20:58
|
quote: Originally posted by Curunir
evo da zadovoljimo stinkacovu (a i webmasterovu i ostalih) potrebu da se stripu pristupi na nacin kojim ce se obuhvatiti njegova objektivna analiza prožeta kritickim pogledima na sveukupnost samoga djela, kao i subjektivni elementi koji nužno upotpunjuju objektivne pokušaje seciranja svakog uratka automatski mu mijenjajuci svrhu i bit, možemo reci da je to jedna standardna zagorijanska avantura u kojoj se vise od pola vremena objasnjava zasto je nesto ucinjeno bas ovako a ne onako kako bi inace netko mogao pomisliti da se trebalo uciniti, gdje se svaka, i najmanja sitnica tradicionalno burattinovski razlaze sve do debelog crijeva, u kojoj vrsna prevoditeljica ima misteriozno-zbunjujucu ulogu naprezaca umnih sposobnosti, i gdje je za iduci broj odabran najgori moguci, jedini naziv od 4 poznata koji nimalo nije hrvatski....

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Sad je Ramath na redu, a braco?        
It's in my hands, the sky, so bright It's burning, it's for me to decide If flames will reach heaven tonight
|
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 11/01/2007 : 23:24:30
|
quote: Originally posted by sonor
quote: Originally posted by Curunir

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Sad je Ramath na redu, a braco?        
pa kad je vec naslov topica takav a i zazeli se covjek malo mrsavijeh nakon tebe, sekice, malo si mi dosadila, al ne budi ljubomorna    al ce stinkaca izivcirat ovi kavica razgovori 
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17576 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 12/01/2007 : 10:33:15
|
Sto je to zad?
Vidi se da nisi citao Fantoma i Politikin Zabavnik, inace ne bi pitao šta je žad. |
Edited by - delboj on 12/01/2007 12:01:23 |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 12/01/2007 : 10:42:35
|
quote: Originally posted by delboj
daquote: Originally posted by K.G. 21
Sto je to zad?
Vidi se da nisi citao Fantoma i Politikin Zabavnik, inace ne bi pitao šta je žad.
Tip ima 19 godina i vjerovatno ne zna cirilicu, a PZ izlazi samo na cirilici tako da ne vjerujem da je covjek imao mogucnost da uživa u carima PZ.
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
|
 |
|
K.G. 21
Junior Member

Croatia
480 Posts
Posted - 12/01/2007 : 14:10:41
|
quote: Originally posted by SejoSexon
quote: Originally posted by delboj
daquote: Originally posted by K.G. 21
Sto je to zad?
Vidi se da nisi citao Fantoma i Politikin Zabavnik, inace ne bi pitao šta je žad.
Tip ima 19 godina i vjerovatno ne zna cirilicu, a PZ izlazi samo na cirilici tako da ne vjerujem da je covjek imao mogucnost da uživa u carima PZ.
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Nikada nisam ni vidio Politikin Zabavnik.  A ni ne znam cirilicu!! |
 |
|
KILLEX
Starting Member
Bosnia and Herzegovina
56 Posts
Member since 02/01/2007 |
|
KILLEX
Starting Member
Bosnia and Herzegovina
56 Posts
Member since 02/01/2007 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 12/01/2007 : 15:55:49
|

'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
|
 |
|
satko
New Member

Bosnia and Herzegovina
213 Posts
Member since 12/01/2006 |
Posted - 13/01/2007 : 20:48:12
|
Stigao je konacno! Nije ni malo los, cak bi rekao da je najbolji regularni zagor u izdanju Ludensa iako nisam procitao sve tri epizode. Da nisu napravili Kandraksa onako kako su napravili bilo bi 1:1 ali ovako cini mi se da su Thugsi bolji. Korica mi se najvise dopada od svih do sada izdanih regularaca u Ludensu. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25985 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 13/01/2007 : 21:04:59
|
Ja ne mogu a da ne kažem da je ova epizoda veliko sraaaaaaaaaaaaaaaanje..:-)
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon you."
|
 |
|
sonor
stripovi.com suradnik

.jpg)
Vatican City
3950 Posts
Posted - 13/01/2007 : 21:09:37
|
quote: Originally posted by manhunter
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon you."

|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25985 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 13/01/2007 : 21:11:27
|

Što???

|
 |
|
sonor
stripovi.com suradnik

.jpg)
Vatican City
3950 Posts
Posted - 13/01/2007 : 21:23:39
|

Što???

Štok od vrata!
|
 |
|
Topic  |
|