forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 ZG Thuge!Prošlost fakera Ramatha!Žadne mu amalije!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 25/02/2007 : 17:48:04  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message
quote:
Originally posted by Inferno

Burattini ponovno želi kopirati majstora Bosellia. Prošlost Ramatha= prošlost Carsona; indijski egzoticni rijecnik=Laguna živih mrtvaca, Kraken, Otocka skupina, Povratak Kandraxa...
Griješi i u nizanju nepotrebnih dogadaja: otmica one žene
Neinteresantni likovi: poput onog bezlicnog Ramathova prijatelja.
Slucajnosti i nelogicnosti: ona žena je baš tada trudna, Ramatha spašava onaj traper, nema odgovora na to kako je Ramath došao u Darkwood, Zagor kamenom precizno pogada jednog Thuga s vece udaljenosti, Ramathov prijatelj se cudno spasio u pocetku.
Iritantno: Zagor se precesto na isti nacin bori protiv Thuga i sam ih savlada i po petoricu, dosta nelogican slijed dogadaja, Ramath je prikazan u dosta drukcijem svijetlu nego što smo naviknuli, imam dojam da je ova epizoda nastala na silu, jer bezidejni Burattini cesto vraca likove iz prošlosti.
Inace nije mi drago kritizirati Burattinia, ali u zadnjih 6-7 godina nije napisao ništa van serijski, osim možda Mortimera. Kad se samo sjetim njegovih dobrih epizoda: Nemoguca dimenzija, Živi pokopani, Žuti Zmaj, Vještica iz Sierre (B&B). S druge strane Boselli je vjecno u formi, ali ga u Hrvatskoj necemo vidjeti (kod Zagora) još više od dvi godine dana!

Ne trabunjaj! Je li to nemaš pametnijeg posla nego pljuvati po necemu, daj molim te, nemoj kupovati Zagora ako imaš takvo mišljenje! Burattini je zakon!

Homo homini lupus
Honores mutant mores
Actum ne agas
Go to Top of Page

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 25/02/2007 : 18:17:14  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message
quote:

Zagor kamenom precizno pogada jednog Thuga s vece udaljenosti,

To i mene nervira u toj prici, s jednim kamencicem pogada ga baš ravno u glavu i on gle slucajnosti isti tren padne dolje!
A i ostatak price nije baš nešto... Kraj je previše zbrzan
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 25/02/2007 : 18:56:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
Ja baš suprotno mislin. Uostalom ovdje je radio sa Priaroneom pa je možda zato malo slabija epizoda. Vidjet cemo kakva je iduca njegova koju radi sam pa cemo ga onda kritizirati...

Protect your ears and get high, DJ Dean s`gonna make you fly
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 25/02/2007 : 22:44:36  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message
quote:
Originally posted by darkwoodaxe

quote:

Chiarolla je savršeno nacrta "Sedam gradova Cibole" ali u iducim epizodama crtež mu je konstantno sve slabiji i slabiji. Gleda sam njegove posebne crteže i tu stvarno briljira. Dakle, covjek može ali nece. Npr. kad listam "Brodolomci" sve je bijelo (bez detalja) i traljavo (zbrzano) ali u tom istom stripu je savršeno nacrta brod u jednoj vecoj vinjeti.

Ti talentirani crtaci bi se trebali dokazivati u nekim drugim sferama. Ako Zagor ima svoj lik ne vidim u cemu je fora deformirati ga i pretvarati u nešto drugo. Ne mora Zagor biti vjecan, kada dode vrijeme ( a gazi, ga, malo po malo) neka se ugasi, no neka ne postane mutant. Chiarolla je parodija. Sve je to predaleko otišlo. 50000 primjeraka u italiji odgovara 4000 u Hrvatskoj, mislim da jedino Ferrijevo inzistiranje održava Zagora na aparatima i da je tata trebao napraviti završnu sagu od 5 brojeva s time da 500ti bude nešto kao dugin most pa da stavimo tocku na 45 godina. Ovako ce Zagor završiti jadno jednog dana, kao tutto serija, u pola koraka.

Mislim da si sto posto u pravu, ja dijelim to misljenje. Ali isto tako mislim da je jedino sto drzi Zagora financijska strana cijele price. Nadam se da cika Ferri ima u zalihi nekoliko zadnjih epizoda pa da Zagor ode uz jedna dobar bang kada za to dode vrijeme.
A uostalom uvijek ce nam ostati one najbolje epizode.

Prije sam bio "Kuna" na forumu/aukcijama, za one clanove koji me znaju.
Promijenio sam nick iz prakticnih razloga.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/02/2007 : 08:59:42  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
pitanje je koliko još to može trajat

inner fear your worst enemy
ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!!
zapali coviku vatru i ugrija si ga za jedan dan,zapali covika i ugrija si ga za cili život!
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17580 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 28/02/2007 : 10:34:18  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
Ovo je sigurno najlošija prica o Ramatu. Cak ni crtež nije baš nešto. Da su uradili bar nešto približno kao ZS 917/918 Jeti/Tajna sedam moci bilo bi fenomenalno, ali ovako... Bilo je mogucnosti, ali autori nisu imali inspiraciju.
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000