forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Prokleti preprodavaci stripova
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

scaramanga
Senior Member

Aruba
1274 Posts

Member since 20/04/2005

Posted - 07/12/2006 : 08:16:56  Show Profile Show Extended Profile  Send scaramanga a Private Message
Ups pogresno sam postovao
Anyway, treba mu spaliti stand, u potpunosti podrzavam tu inicijativu
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 07/12/2006 : 10:00:55  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

quote:
Originally posted by srdjandj

Guffy Care, onaj Gordon Link je u Novskoj, javi da li ti je uplaceno za njega ?
Hvala ti!!!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

a kod koga to u novskoj

Kod jednog mog prijatelja, vidim da je sve ok, hvala Guffyju, da Krugeru i sa tobom sam par puta uspešno saradivao, pa koristim priliku da te pozdravim !

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 07/12/2006 : 10:03:16  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by Guffy

quote:

Guffy Care, onaj Gordon Link je u Novskoj, javi da li ti je uplaceno za njega ?
Hvala ti!!!

sve ok

http://guffy-stripovi.atspace.com/

Ej , hvala ti puno.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 07/12/2006 : 10:04:27  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by CAGLIOSTRO13

kpod ivice = krugera, ((( ; kako si KRUgERU LEGENDOOOOOOOOOO

Nije kod Krugera, mada imam i sa njim lepa iskustva( poslovna ) .

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 07/12/2006 : 11:35:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by weaver

mene je najvise raspi*dio onaj lik sto prodaje stripove na tramvajskom okretistu na savi.

htjela sam frendici kupit martija koji joj fali, ali znala sam samo naslov a ne i broj. i krenem ja prokopati da vidim ima li ga, a frajer mi istrgne strip iz ruke i vrati na mjesto. i ja ono zbunjena - gledam ga nista mi nije jasno - posegnem opet za stripom, a frajer mrtav hladan stavi nekakvu kamencinu na martije i kaze "ne diraj".

ja ono, wtf? pa zelim kupit strip!
kaze on meni: moras mi reci broj.
ja reko ne znam tocno broj, ali znam naslov pa bih pogledala imate li ga.
frajer kaze - ako ne znas broj onda ne diraj.

(citavo to vrijeme neki lik u odijelu kraj mene uredno kopa po BUGovima, vadi ih iz omota, vraca na krivo mjesto, lik koji prodaje ni da trepne - zakljucujem da mu sa svojim ofucanim trapericama i pirsom valjda nisam izgledala kao "ozbiljan" kupac). mislim si, prodajes stripove na cesti seljacino i sad tu mene je*es a hocu ti ostavit pare.

toliko sam popizdila da sam otisla na stand do njegovog, ostavila svih 300kn koje sam imala u djepu na stripove iz cistog inata i onda prosla kraj njega uz komentar "vas kolega je dao da potrazim"

trebali ste mu vidjeti facu, pogotovo jer frajer u odijelu nije ama bas nista kupio...

The Force is what gives a Jedi his power. It's an energy field created by all living things.
It surrounds us and penetrates us. It binds the galaxy together.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 07/12/2006 : 11:38:14  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

mene je najvise raspi*dio onaj lik sto prodaje stripove na tramvajskom okretistu na savi.

htjela sam frendici kupit martija koji joj fali, ali znala sam samo naslov a ne i broj. i krenem ja prokopati da vidim ima li ga, a frajer mi istrgne strip iz ruke i vrati na mjesto. i ja ono zbunjena - gledam ga nista mi nije jasno - posegnem opet za stripom, a frajer mrtav hladan stavi nekakvu kamencinu na martije i kaze "ne diraj".

(citavo to vrijeme neki lik u odijelu kraj mene uredno kopa po BUGovima, vadi ih iz omota, vraca na krivo mjesto, lik koji prodaje ni da trepne - zakljucujem da mu sa svojim ofucanim trapericama i pirsom valjda nisam izgledala kao "ozbiljan" kupac). mislim si, prodajes stripove na cesti seljacino i sad tu mene je*es a hocu ti ostavit pare.

toliko sam popizdila da sam otisla na stand do njegovog, ostavila svih 300kn koje sam imala u djepu na stripove iz cistog inata i onda prosla kraj njega uz komentar "vas kolega je dao da potrazim"

trebali ste mu vidjeti facu, pogotovo jer frajer u odijelu nije ama bas nista kupio...

The Force is what gives a Jedi his power. It's an energy field created by all living things.

Uvek imam razumevanja za ženski rod

Go to Top of Page

mrvaalan
Starting Member

7 Posts

Member since 07/12/2006

Posted - 07/12/2006 : 12:30:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mrvaalan a Private Message
e a kak zgledaju ti home made? kaj frajer skopira i isprinta? i to se kao ne kuzi?
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 07/12/2006 : 12:37:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
To ti je radeno u tiskari i odlicno je falsificirano, pa na prvi pogled stvarno izgleda kao neki savršeno ocuvani strip. Ali samo na prvi, jer dovoljno je pogledati papir i težinu samog stripa i odmah se vidi da to nije Dnevnikovo izdanje iz 1968g.

'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
Go to Top of Page

mrvaalan
Starting Member

7 Posts

Member since 07/12/2006

Posted - 07/12/2006 : 12:49:53  Show Profile Show Extended Profile  Send mrvaalan a Private Message
Kaj papir je bolji i tezi?
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 07/12/2006 : 13:01:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Pa bolji je svakako od onog iz 1968g jer je raden na suvremenom papiru i tisku, ali taj strip nema nikakvu vrijednost.

'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 07/12/2006 : 13:07:27  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Pouka je, nemojte kupovati strip bez da ga detaljno poispipate, pomirišete, pogledate (oni slabiji vidom nek rabe naocale), izvažete (po mogucnosti vagom osjetljivom do miligrama), provjerite kvalitetu papira i eventualne mrlje unutar stripa...

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 07/12/2006 : 13:31:39  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
A kolika je težina tih Dnevnikovih stripova :-)))

Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 07/12/2006 : 13:39:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Pouka je, nemojte kupovati strip bez da ga detaljno poispipate, pomirišete, pogledate (oni slabiji vidom nek rabe naocale), izvažete (po mogucnosti vagom osjetljivom do miligrama), provjerite kvalitetu papira i eventualne mrlje unutar stripa...

Nema, jak si.Šta je je.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 07/12/2006 : 14:06:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by Zagor-te-nay

quote:

Nema, jak si.Šta je je.

Osim toga, kada zapalite stari LMS (recimo broj 4), on gori slabim plavicastim plamenom dok kopija gori normalnim narandžastim...
S ovim testom nema da omaneš...

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 07/12/2006 : 14:08:35  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Zagor-te-nay

quote:

Nema, jak si.Šta je je.

Osim toga, kada zapalite stari LMS (recimo broj 4), on gori slabim plavicastim plamenom dok kopija gori normalnim narandžastim...

Go to Top of Page

nebody
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
598 Posts

Member since 04/01/2005

Posted - 07/12/2006 : 15:27:24  Show Profile Show Extended Profile  Send nebody a Private Message
quote:

Hoces da kazes da su stari LMS stampani na istom papiru kao i dolari?

Mora da zato toliko vrede, pa vredi i da se falsifikuju.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47183 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/12/2006 : 16:12:43  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

[quote]Originally posted by lwood

spali i njega i štand

inner fear your worst enemy

A da pusti aligatora na njega

je pa da se otruje

inner fear your worst enemy
Go to Top of Page

Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts

Member since 11/12/2002

Posted - 07/12/2006 : 17:15:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Guffy's Homepage  Send Guffy a Private Message
quote:

inace
oba standa drzi ista osoba ,
a pretpostavljam da su na standu samo šljakeri

http://guffy-stripovi.atspace.com/
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 07/12/2006 : 23:59:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Morao si to reci...

Go to Top of Page

weaver
New Member

Croatia
136 Posts

Member since 04/04/2006

Posted - 08/12/2006 : 00:26:12  Show Profile Show Extended Profile  Send weaver a Private Message
bas... umanjio si moj trijumf, dovraga!

Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 08/12/2006 : 02:00:54  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message
:((
Go to Top of Page

Leo Charm
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 18/12/2004

Posted - 08/12/2006 : 03:17:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Leo Charm's Homepage  Send Leo Charm a Private Message
Weaverice, vala nista ne umanjuje tvoj trijumf:)
Mene si kupila time sto si mu se vratila i narugala, ti si tu svoje odradila kako valja

...mozda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap...!
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 08/12/2006 : 12:44:46  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message
tramvajsko okretište na Savi
pa tamo ima samo jedan štand i tako vec 15 godina
iskreno nije mi jasno gdje si tamo vidjela dva štanda ?

prolazim onuda vec 8 godina svaki dan barem dva puta, a tipa znam 15 godina
problematican je onaj što prodaje, a onaj što drži štand je i više nego odlican :)

if you only knew the power of the dark side
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26847 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 08/12/2006 : 12:53:39  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
naivcino!pa otkada zapovijedaju obicni prodavaci?gazda je super jer ima
prodavaca da odradi prljav posao!

Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 08/12/2006 : 13:01:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
Moram priznat da je i meni taj lik na Savi prije nekih 7-8 godina (dok sam još bio studoš) istrgnuo iz ruke strip, i fakat nisam mogao vjerovat, mogu priznat da me baš ponizio ko da sam zadnje smece, ali tada sam bio još uplašeni balonja, mislim da bi ga sad probio nogom kroz prsni koš da mi tako nešto napravi:)))

Bolje imat pet dobrih prijatelja nego jednog neprijatelja
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000