Author |
Topic |
|
Bernini
Starting Member
5 Posts
Member since 26/04/2006 |
Posted - 09/12/2006 : 06:54:44
|
Pozdrav svima. Nadam se da mi neko moze pomoci u vezi Aster Blistok stripa. Kao prvo da li je izdanje "Vitez Beskraja" (Eks Almanah br. 92) i izdanje Marketprinta u boji "Svemirska Lutalica" jedan isti strip? Na ovom sajtu (www. stripovi.com) u opisu i izdanjima Aster Blistoka kod nas, "Svemirska Lutalica" se ne spominje, isto kao sto tog naslova nema ni u redosledu epizoda na zadnjim stranama "piratskih" izdanja Aster Blistoka. Dalje, na "Stripovima" pod epizodama 16. i 17. se navode "Zvezdana Kockarnica" (Stripoteka br. 962) i "Dobitna Kombinacija" (Stripoteka br. 973), da bi odmah ispod bili ponovljeni brojevi 16. i 17. ali pod naslovima "Zvjezdana Ropotarnica" i "Nebeski Prozirac" izdanja u boji BookGlobe. Pise da su nakon 13-e epizode objavljene u Stripoteci izasla ova dva broja BookGlobe u boji. Da li je Stripoteka nakon toga ponovila ove dve epizode u brojevima 962. i 973.? Na francuskom sajtu o Aster Blisoku ova izdanja imaju identicne naslovne strane kao i na Stripotekama, dok BookGlobe izdanja nikada nisam video pa ni ne znam. Uglavnom, da li su i ovde u pitanju iste epizode? I na kraju na sajtu "Stripova" se izdanja zavrsavaju sa brojem 25. dok na francuskim i engleskim sajtovima o Aster Blitsoku navode jos pet epizoda nakon 25-og broja. Broj 26. "Point of no Return". Broj 27. "The World Backwards" Broj 28. "Carnival of Animonsters" Broj 29. "Making Up". Broj 30. "Return to Xantl". Da li je u Stripoteci ili negde drugde objavljeno ovih pet epizoda? Hvala..
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8173 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 09/12/2006 : 09:04:27
|
vitez beskraja i svemisrski lutalica su iste epizode, dakle, 1.epizoda, objavljena još i u piratu 1-4 bookglobeove dvije epizode su ponovljene u stripoteci, a ovo poslije 25. ce doci na red kroz koju godinu jedino još mislim da je netko piratski izdao broj 26, ali to nisam vidio |
|
|
Dalen
Senior Member
Croatia
2269 Posts
Member since 13/03/2003 |
Posted - 09/12/2006 : 11:44:06
|
quote: Originally posted by Bernini
naslovne strane kao i na Stripotekama, dok BookGlobe izdanja nikada nisam video pa ni ne znam.
BookGlobova izdanja (na žalost su izdana samo ta 2) su jako dobra. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 09/12/2006 : 12:33:44
|
Pozdrav i tebi zemljace !!! Odmah se vidi da si u duši ostao Vršcanin, mada si vec dugo u Kanadi , mislim po tome što se interesuješ i voliš stripove ! Veliki pozdrav iz TVOG Vršca !!!! Pozdravljaju te svi iz kraja iz ulice Svetozara Markovica !!!
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
|
Topic |
|