forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Prokleti preprodavaci stripova
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 06/12/2006 : 14:26:23  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message
Evo samo da spomenem jednu sitnicu koja mi se dogodila. Daklem secem ja Rijekom, gledam malo po ducanima robu i obucu i tako. I sada frenda sretnem i kaze mi kako je vidio malo niz ulicu jedan interesantan stand sa stripovima, kaze frend ima svega idemo skupa vidjeti i to.
Uglavnom dodjem na stand, tip ima dosta stripova, sve lose kvalitete. Uglavnom vidim par brojeva maxmagnusa koji su po meni ocjena 1/2. Nemaju naslovnice ni korice, te je ona stranica sa naslovom epizpode gadno posarana. Doduse to je jedan od 3 broja koja fale frendu kojem ocuvanost nije bas bitna i ja lijepo upitam prodavaca posto mu je Maxmagnus ovaj.
On mi pokaze cijenu stripova na sto se ja odvalim od smijeha 30 KUNA !!!
LoL
Ok kazem ne hvala idem dalje gledati, vec mi je bio pun kurac svega naravno, ali neda meni vrag mira. Gledam dalje i naletim na MM strip Dzivakin kamen - strip je solidno ocuvan ( onako 4 ) no gornji rubovi stranica su smedje boje a ne bijele ( sto je naravno dokaz da je strip kupljen u paketu ) cijena ( 20 kuna ). Naravno nisam ni to kupio, pitam tipa nakon svega dali je on svjestan da je to pljacka ? Na sto mi pametnjakovic kaze, da svi maxmagnusi vrijede 30 kuna, a martin barem 15. I ako mi smeta da nabavim na internetu gdje cu na postarinu potrositi barem 200 kuna.

Sve u svemu nerviraju me ljudi koji izrabljuju i prisiljavaju ljude u nemogucnosti ili neznanju da kupe njihove stripove. Siguran sam da je tip clan ovoga foruma i da kupuje te stripove ultra jeftino ili pak dobija besplatno te poderane komade i onda ih preprodaje.
Mrzim takvu sortu ljudi, podsjecaju me na nekoga.

Frustriran sam i razmisljam o tome da mu zapalim stand.

((( :

lol moram se smiriti

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 06/12/2006 : 14:33:17  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
hehe, nije to nista, ja sam na jednom standu u Zagrebu naletio na lika koji je prodavao LMS 4 (inace jako rijedak strip) domace proizvodnje i jos je besramno tvrdio da je to njegovo orginal

stvarno danas ima svakakvog naroda
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 06/12/2006 : 14:41:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
quote:
Originally posted by wanderer

hehe, nije to nista, ja sam na jednom standu u Zagrebu naletio na lika koji je prodavao LMS 4 (inace jako rijedak strip) domace proizvodnje i jos je besramno tvrdio da je to njegovo orginal

Pa to je poznati lik, zaboravio sam mu ime.(srecom!)
Sjecam se i LMS Texova br 1, 2 i 3 iz njegove radionice po parsto kuna.

'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 06/12/2006 : 14:42:52  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
A cuj, i ti ljudi moraju preživljavati...

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 06/12/2006 : 14:48:12  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Originally posted by dcopic

quote:
Originally posted by wanderer

Pa to je poznati lik, zaboravio sam mu ime.(srecom!)
Sjecam se i LMS Texova br 1, 2 i 3 iz njegove radionice po parsto kuna.

hehe, to je taj lik - NINÐA
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 06/12/2006 : 14:49:46  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

ti ljudi vjerojatno nisu culi za rijec P-O-S-A-O ili se odma razbole kad je cuju...
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 06/12/2006 : 15:03:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Pa dobro, covjek je ok i uglavnom pošteno radi svoj posao. Bio sam jednom davno kod njega u kuci i kupio hrpu starih ZS i LMS-a dosta povoljno. Samo mu zamjeram što te pirate prodaje pod orginale i tko dobro ne pogleda možda stvarno na kraju pomisliti kako je jeftino kupio LMS 4 za samo parsto kuna!

'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26843 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 06/12/2006 : 15:21:03  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
onaj koji bi dao par stotina kuna za stari zs ili lms(a pogotovu one koji sada izlaze u novom izdanju)i zaslužuju biti prevareni.Možda ih to dozove svijesti?

Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 06/12/2006 : 15:23:26  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message
haha originalni pirati :P
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 06/12/2006 : 15:31:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
quote:
Originally posted by jaki

onaj koji bi dao par stotina kuna za stari zs ili lms(a pogotovu one koji sada izlaze u novom izdanju)i zaslužuju biti prevareni.Možda ih to dozove svijesti?

Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!

Hm, malo teške rijeci. Pa svi smo mi nekakvi kolekcionari i nisu manje vrijedni oni koji skupljaju ZS i LMS. Skupi jesu, ali tko ima novaca neka placa. Nedavno su prvih pet LMS-a na aukcijama prodani za oko 5400 kn. Ako covjek to voli i ima mogucnosti da to plati, ja kažem super. A što je s ljudima koji skupljaju stare, ali puno vrijednije stvari; npr poštanske marke, oldtimer automobile itd,itd...

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26843 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 06/12/2006 : 15:40:24  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by jaki

Hm, malo teške rijeci. Pa svi smo mi nekakvi kolekcionari i nisu manje vrijedni oni koji skupljaju ZS i LMS. Skupi jesu, ali tko ima novaca neka placa. Nedavno su prvih pet LMS-a na aukcijama prodani za oko 5400 kn. Ako covjek to voli i ima mogucnosti da to plati, ja kažem super. A što je s ljudima koji skupljaju stare, ali puno vrijednije stvari; npr poštanske marke, oldtimer automobile itd,itd...

I ja se slažem da svatko kupuje šta hoce sa svojim novcima,ali ga necu nimalo žaliti ako ga neko prevari za te stvari koje su po meni cista budalaština.Vjerovatno bi to netko rekao i za mene i moje stripove koje kupujem!?

Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 06/12/2006 : 15:44:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Reci što kupuješ pa cemo vidjeti je li to budalaština ili nije!

Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 06/12/2006 : 15:50:38  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
quote:

ja kupujem jedino Štrumfove, a ti?
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 06/12/2006 : 15:56:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
A ja Bipsice!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26843 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 06/12/2006 : 16:41:08  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
quote:

Pa na primjer:
Avengers assemble HC:1,2,3 30$-35$
Dan Dare 1-7 HC:20$-25$
Planetary HC:1,2,3 25$
Conan HC:1,2 25$
Slaine-Book of invasions HC:14 funti
Artesia tpb:1,2,3 25$
To su primjeri skupljih stvari šta kupujem i još punooo toga..

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 06/12/2006 : 19:49:05  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Pa dobro, svi mi koji ovde na sajtu prodajemo stripove smo u stvari preprodavci, jer ne verujem, da ce iko da stavi strip na aukciju po onoj ceni po kojoj ga je nabavio, bar duplo se stavlja, ako ne i višestruko.E sad ja na primer koristim priliku, pa kad mi neko kupi stripove, za uzvrat mi pošalje umesto novca, nova izdanja iz Hrvatske, tako da mi to dode nekako povoljnije, jeftinije nabavim strip i ustvari , moj dupli, zamenim za onaj koji mi treba, eto i to je nacin da se poveca kolekcija i dode do željenih stripova i tako to ide u nedogled, nikad diosta stripova...

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47180 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/12/2006 : 22:20:32  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
spali i njega i štand

inner fear your worst enemy
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 06/12/2006 : 22:33:17  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

spali i njega i štand

inner fear your worst enemy

A da pusti aligatora na njega

Go to Top of Page

Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts

Member since 11/12/2002

Posted - 06/12/2006 : 22:47:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Guffy's Homepage  Send Guffy a Private Message
quote:
Originally posted by CAGLIOSTRO13

Evo samo da spomenem jednu sitnicu koja mi se dogodila. Daklem secem ja Rijekom, gledam malo po ducanima robu i obucu i tako. I sada frenda sretnem i kaze mi kako je vidio malo niz ulicu jedan interesantan stand sa stripovima, kaze frend ima svega idemo skupa vidjeti i to.
Uglavnom dodjem na stand, tip ima dosta stripova, sve lose kvalitete. Uglavnom vidim par brojeva maxmagnusa koji su po meni ocjena 1/2. Nemaju naslovnice ni korice, te je ona stranica sa naslovom epizpode gadno posarana. Doduse to je jedan od 3 broja koja fale frendu kojem ocuvanost nije bas bitna i ja lijepo upitam prodavaca posto mu je Maxmagnus ovaj.
LoL
Ok kazem ne hvala idem dalje gledati, vec mi je bio pun kurac svega naravno, ali neda meni vrag mira. Gledam dalje i naletim na MM strip Dzivakin kamen - strip je solidno ocuvan ( onako 4 ) no gornji rubovi stranica su smedje boje a ne bijele ( sto je naravno dokaz da je strip kupljen u paketu ) cijena ( 20 kuna ). Naravno nisam ni to kupio, pitam tipa nakon svega dali je on svjestan da je to pljacka ? Na sto mi pametnjakovic kaze, da svi maxmagnusi vrijede 30 kuna, a martin barem 15. I ako mi smeta da nabavim na internetu gdje cu na postarinu potrositi barem 200 kuna.

Sve u svemu nerviraju me ljudi koji izrabljuju i prisiljavaju ljude u nemogucnosti ili neznanju da kupe njihove stripove. Siguran sam da je tip clan ovoga foruma i da kupuje te stripove ultra jeftino ili pak dobija besplatno te poderane komade i onda ih preprodaje.

((( :

lol moram se smiriti

ajme
pa ako ti ne odgovara cijena jednostavno ne kupiš i to je to
isto ti tako neka stvar npr u Metrou dode 100kuna a to isto u Getrou 50,to ti je zakon trzista ,doci ce on k sebi ili ce ipak netko i to platit,
Prije ovo drugo

http://guffy-stripovi.atspace.com/
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 06/12/2006 : 23:21:31  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Guffy Care, onaj Gordon Link je u Novskoj, javi da li ti je uplaceno za njega ?
Hvala ti!!!

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17115 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 06/12/2006 : 23:40:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

Hvala ti!!!

a kod koga to u novskoj
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 07/12/2006 : 00:03:02  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message
kpod ivice = krugera, ((( ; kako si KRUgERU LEGENDOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 07/12/2006 : 00:05:10  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message
e Guffy zavrsio sam trgovacku skolu, ali ovo je pretjerivanje jebeni kreten koji skulja tu stripove za 0 ili 1 kunu i prodaje za 15 usrano govno podsjeca me na jednu rau neka krepa od raka sugavi stvor clan udbe
Go to Top of Page

weaver
New Member

Croatia
136 Posts

Member since 04/04/2006

Posted - 07/12/2006 : 01:46:50  Show Profile Show Extended Profile  Send weaver a Private Message
mene je najvise raspi*dio onaj lik sto prodaje stripove na tramvajskom okretistu na savi.

htjela sam frendici kupit martija koji joj fali, ali znala sam samo naslov a ne i broj. i krenem ja prokopati da vidim ima li ga, a frajer mi istrgne strip iz ruke i vrati na mjesto. i ja ono zbunjena - gledam ga nista mi nije jasno - posegnem opet za stripom, a frajer mrtav hladan stavi nekakvu kamencinu na martije i kaze "ne diraj".

ja ono, wtf? pa zelim kupit strip!
kaze on meni: moras mi reci broj.
ja reko ne znam tocno broj, ali znam naslov pa bih pogledala imate li ga.
frajer kaze - ako ne znas broj onda ne diraj.

(citavo to vrijeme neki lik u odijelu kraj mene uredno kopa po BUGovima, vadi ih iz omota, vraca na krivo mjesto, lik koji prodaje ni da trepne - zakljucujem da mu sa svojim ofucanim trapericama i pirsom valjda nisam izgledala kao "ozbiljan" kupac). mislim si, prodajes stripove na cesti seljacino i sad tu mene je*es a hocu ti ostavit pare.

toliko sam popizdila da sam otisla na stand do njegovog, ostavila svih 300kn koje sam imala u djepu na stripove iz cistog inata i onda prosla kraj njega uz komentar "vas kolega je dao da potrazim"

trebali ste mu vidjeti facu, pogotovo jer frajer u odijelu nije ama bas nista kupio...

Edited by - weaver on 07/12/2006 01:50:05
Go to Top of Page

Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts

Member since 11/12/2002

Posted - 07/12/2006 : 07:13:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Guffy's Homepage  Send Guffy a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

Hvala ti!!!

sve ok

http://guffy-stripovi.atspace.com/
Go to Top of Page

scaramanga
Senior Member

Aruba
1274 Posts

Member since 20/04/2005

Posted - 07/12/2006 : 08:14:48  Show Profile Show Extended Profile  Send scaramanga a Private Message
quote:
Originally posted by CAGLIOSTRO13

LoL

((( :

lol moram se smiriti

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000