forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 UVOZ I DISTRIBUCIJA ZAGORA BROJ 500!!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3849 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 10/12/2006 : 01:31:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sonor a Private Message
kad strip izade, saznat cemo!

It's in my hands, the sky, so bright
It's burning, it's for me to decide
If flames will reach heaven tonight
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 10/12/2006 : 01:52:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
Ne vjerujem da ce povecati stranice... Imat ce 96 ka i uvik!
Go to Top of Page

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 10/12/2006 : 02:02:05  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message
Ali ce izaci još jedan dodatni maxi...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47166 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/12/2006 : 12:51:45  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
i bice u boji

inner fear your worst enemy
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 10/12/2006 : 13:17:09  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message
3.5 EURA :p
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 10/12/2006 : 13:27:14  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by CAGLIOSTRO13

3.5 EURA :p

sa pošarinom

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Stockbrooker
Junior Member

Slovenia
420 Posts

Member since 09/12/2006

Posted - 10/12/2006 : 13:39:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Stockbrooker a Private Message
Pa slušajte,kao što vec Sonor rekoh ipak ja idem u Italiju i onda su tu i troškovi poštarnine,ali pravu cu vam cijenu reci kad budemo znali koliko ta strip košta na kiosku.Ja sam se nadam kao i svi vi da ce cena biti koliko se da niska tako da ne znam zašto bi to bio problem,a za one kojima je preskupo nece narucivati to je bar jasno.Isto tako ako bude izašao neki poseban special na tu temu oko broja 500 ja vam ga isto tako mogu nabaviti i poslati vam ga ako bude isto tako na kiosku kad i taj broj 500-nema problema.Sve cemo se dogovoriti.Znam da je sad prerano ali ipak samo da vam dam na znanje i da vidim ima li uopšte interesa.

Primam prijave za Originalni Italijanski Zagor broj 500-Uvoz i Distribucija!!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26826 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 10/12/2006 : 13:42:28  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Imaš li dionica Ine i Plive??

Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
Go to Top of Page

Stockbrooker
Junior Member

Slovenia
420 Posts

Member since 09/12/2006

Posted - 10/12/2006 : 13:51:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Stockbrooker a Private Message
na žalost nemam ali htio bih imati-možeš mi vjerovati.ali mogu ti nabaviti dionice kod nas recimo mercatora,pivovare laško,petrola,leka,...

Go to Top of Page

fumettisti
Senior Member

Croatia
2265 Posts

Member since 13/07/2002

Posted - 10/12/2006 : 16:45:10  Show Profile Show Extended Profile  Send fumettisti an ICQ Message  Send fumettisti a Private Message
Neznam koliko ti imas godina,Stockbrooker,kada si se tako okomio na neke od trideset i koju (ja imam 40 i brojim) ali napravio si gresku odmah ukljucujuci troskove benzina,parkinga i ostalog.Cini se kao da bi htio ici na tudji trosak na taj put.Ja obavezno jednom mjesecno skoknem do Trsta a poneki put i dalje,nakupujem stripova pa ima i za ostale ALI do sada nikome nisam zaracunavao nikakove svoje troskove koje ti napominjes kao benzin i parking.
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 10/12/2006 : 16:52:30  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message
same for me fumettisti
Go to Top of Page

Stockbrooker
Junior Member

Slovenia
420 Posts

Member since 09/12/2006

Posted - 10/12/2006 : 17:08:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Stockbrooker a Private Message
a to da sam spomenuo i poštarninu koja je najveci trošak nisi spomenuo jeli.To ti nije interesantno.Pa evo možda ti promaklo ali ja sam otvorio topic za sve zainteresirane što ti ocito nisi pa sad ne znam zašto se uopšte javljaš

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 11/12/2006 : 09:06:55  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Broker, mislim da ti je pametnije da ti ljudi ostavljaju ozbiljne narudžbe na mail, a ne ovako javno. NIkad neceš do kraja razluciti ozbiljnog do neozbiljnog postaša...

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Go to Top of Page

fumettisti
Senior Member

Croatia
2265 Posts

Member since 13/07/2002

Posted - 11/12/2006 : 13:43:17  Show Profile Show Extended Profile  Send fumettisti an ICQ Message  Send fumettisti a Private Message
Stockbrooker,ocito je da si fulao sa ponudom.Ti si sam spomenuo uracunavanje troskova parkinga i benzina.Ako vec sam ides,prvenstveno zbog sebe,u Italiju onda nemozes te troskove uracunavati u cijenu stripova.Postarinu im uracunaj ali nemoj onda reci cemu se netko javlja za komentar.Ja nisam zainteresiran jer u zadnjih nekoliko godina novitete kupujem u hrpama pa me ne brinu nabave nekih jubilarnih izdanja ovako na velika usta.Moj komentar je bio dobronamjeran ali ti to tako ne citas.
Go to Top of Page

Stockbrooker
Junior Member

Slovenia
420 Posts

Member since 09/12/2006

Posted - 11/12/2006 : 13:59:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Stockbrooker a Private Message
pa dobro hvala onda!

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 11/12/2006 : 14:39:33  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
evo ja hocu taj strip, stvarno ozbiljno ti kažem, upiši me !!!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

zeraprinc
Average Member

Serbia
977 Posts

Member since 03/02/2004

Posted - 11/12/2006 : 16:33:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit zeraprinc's Homepage  Send zeraprinc a Private Message
Ja ti potvrdjujem da Srdjan oce strip.... ;))

www.negotin-cafe.com
Go to Top of Page

Stockbrooker
Junior Member

Slovenia
420 Posts

Member since 09/12/2006

Posted - 11/12/2006 : 17:47:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Stockbrooker a Private Message
Ok,evo šta cemo da uradimo;srdjandj i svi ostali koji ste zainteresirovani za taj strip broj 500 lijepo mi se javite na mail kao što su neki izmed vas vec ucinili i onda cu ja stvarno vidjeti ko je ozbiljan a ko nije,a ovdje se zezajte do mile volje.Znaci ako si zainteresirovan javi mi se na mail i sve cemo se dogovoriti a ako ti je do zajebancije onda evo slobodno se zezajte i narucujte po 1000 primeraka za baku,deda,oca,mamu,tetu,brata,...

Go to Top of Page

fumettisti
Senior Member

Croatia
2265 Posts

Member since 13/07/2002

Posted - 11/12/2006 : 18:16:30  Show Profile Show Extended Profile  Send fumettisti an ICQ Message  Send fumettisti a Private Message
Uopce ne sumnjam da ce netko to i naruciti ali isto tako ces vidjeti tko je od narucitelja bio ili je ozbiljan.
Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 12/12/2006 : 15:17:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message
profil ti je zastario

ne lazi da imas samo 39 :-)))

"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion."
Go to Top of Page

Stockbrooker
Junior Member

Slovenia
420 Posts

Member since 09/12/2006

Posted - 13/12/2006 : 21:45:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Stockbrooker a Private Message
quote:
Originally posted by Dok Lester

profil ti je zastario

"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion."

šta je sa tobom?Moj je profil tacan i ja sam prije imao nadimak Genij pa me neki "pametan moderator" izbacio i zaboravio da me vrati.Ali nema veze sve sam ja objasnio Markosu i sad imam ovaj profil,nešto možda nije u redu?

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 13/12/2006 : 22:17:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Ajde malo procitaj pažljivije i vidit ceš da taj komentar na godine nije bija upucen tebi. Istina možda si nekad bio "Genij" ali sudeci po postovima to više nisi.
Zamisli se jel' te možda neki "pametni moderator" nije samo "slucajno" zaboravija vratiti.

PS
E da, drago mi je da te je MrNO Extra edicija tako iznenadila i uzbudila. Možda da pokušaš sa uvozom zadnje epizode.

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 13/12/2006 : 22:29:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message
quote:
Originally posted by Stockbrooker

quote:
Originally posted by Dok Lester

profil ti je zastario

šta je sa tobom?Moj je profil tacan i ja sam prije imao nadimak Genij pa me neki "pametan moderator" izbacio i zaboravio da me vrati.Ali nema veze sve sam ja objasnio Markosu i sad imam ovaj profil,nešto možda nije u redu?

ma ovo je islo fumetistija, amigo, a ne tebe

Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 13/12/2006 : 22:31:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message
hehe, tek sam sad vidio da su renky "oko sokolovo" i djole "onaj-koji-cita-izmedju-redova" vec odgovorili ;-))))

Edited by - Dok Lester on 13/12/2006 22:31:32
Go to Top of Page

big joco
Senior Member

Slovenia
1711 Posts

Member since 27/05/2003

Posted - 13/12/2006 : 22:41:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit big joco's Homepage  Send big joco a Private Message
quote:
Originally posted by Stockbrooker

Evo poštovani prijatelji našeg Zagora.Sledece godine 2007 mislim da u mesecu marcu(mart) pocetkom tog mijeseca (3 mijesec) ce izaci Zagor broj 500 sa naslovom Indijanska magija odnosno magica Indiana ili tako nešto.Ono što je najviše interesantno je to da ce to biti okrugli 500 broj.Ja sam iz Slovenije i kod mene možete svi oni koji niste u mogucnosti da nabavite taj 500 broj možete naruciti strip kod mene.Ako vas bude dovoljno zainteresiranih za taj strip ja cu otici u Italiju i nabaviti za svakog ko je zainteresiran po jedan ili više primjeraka,koliko god bude netko htio i poslati mu stripove na njegov domaci naslov.Tako da se ovdje javite svi koji ste zainteresirani pa da vidim koliko vas ima.Znam da je to broja 500 još tri mijeseca ali ipak ja sam se to sad setio i buduci da sam prvi svi koji ste zainteresirani možete se javiti vec sada,da vidim ima vas dovoljno da mi se isplati da idem u Italiju,da platim benzin,parking i poštanske troškove za sve vas.

ej, brez zamere, sam osvojil si naslov DEBIL LETA...ce nisi razumel, ti bom zadevo prevedel v hrvaški, srbski, italijanski in angleški jezik

////////////////////////////////////////////////////////
http://www.mojradio.com/discobooom/
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000