Author |
Topic |
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 09/12/2006 : 22:59:41
|
quote: Originally posted by Curunir
vi cete se poklati oko prebrojavanja ja cu samo dodati da sam preksinoc Dadi, kad me obavijestio o MM, odmah rekao "one dvije 64-stranicne cete morati u jednu knjigu, zar ne?"...na što se sav uzbunio i poceo provjeravati jesu li uistinu tako kratke...zatim smo, zbog mog krivog sjecanja, provjerili i onu ispred Tunguske, ali ta je bila ok
Mogli ste mene nazvati, besposlicari jedni. Znam, imali ste obzira prema meni. Hvala, hvala...
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6244 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 09/12/2006 : 23:02:42
|
quote: Originally posted by Gaston
I to kako nacrtane. Alessandrinijev crtez iz rane faze MM-a nema veze s ovim danasnjim.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Da,ovaj današnji je puuuno bolji(hehe)!!
Bond.James Bond. |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6244 Posts
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8239 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 09/12/2006 : 23:06:43
|
quote: Originally posted by Aco
Kad vidim ove usporedbe original/tutto,ipak je to manje drasticno nego u izdanju Dark Horsea.Tamo su neke stranice kompletno na novo nacrtane.
@senko: ja bih ipak logo;-)
Bond.James Bond.
Price za DH su uzete iz Mondadorijevih knjiga, videti npr. I moni perduti di MM, gde je za potrebe ovog izdavaca Alesandrini morao da prekomponuje price (mesao je Osvetu bozanstva Ra sa Macem kralja Artura, ako se dobro secam), a i na brzinu je docrtavao panele, pa cak i gotovo cele table. To vise lici na neke skice a ne na gotov crtez.
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6244 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 09/12/2006 : 23:13:14
|
quote: Originally posted by Aco ZAšto si nadrkan?
inace,bravo za ovu biblioteku,i jednu i drugu...ipak,morat cu odustati od blindo vrata i nove televizije...u biti,kupit cu i to,ali racune šaljem libellusu
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE... |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 09/12/2006 : 23:13:43
|
vi cete se poklati oko prebrojavanja ja cu samo dodati da sam preksinoc Dadi, kad me obavijestio o MM, odmah rekao "one dvije 64-stranicne cete morati u jednu knjigu, zar ne?"...na što se sav uzbunio i poceo provjeravati jesu li uistinu tako kratke...zatim smo, zbog mog krivog sjecanja, provjerili i onu ispred Tunguske, ali ta je bila ok
Mogli ste mene nazvati, besposlicari jedni. Znam, imali ste obzira prema meni. Hvala, hvala...
nismo htjeli, culi smo da je ivica kod tebe
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 09/12/2006 : 23:17:18
|
quote: Originally posted by globinjo inace,bravo za ovu biblioteku,i jednu i drugu...ipak,morat cu odustati od blindo vrata i nove televizije...u biti,kupit cu i to,ali racune šaljem libellusu
Ako netko misli da su blindo vrata zbog zene i male - vara se. To je zbok Hajdukovih relikvija i stripova. Pravi primjeran stripofil!
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 09/12/2006 : 23:19:50
|
quote: Originally posted by Gaston Ako netko misli da su blindo vrata zbog zene i male - vara se. To je zbok Hajdukovih relikvija i stripova. Pravi primjeran stripofil!
upravo takoa sve mi se cini da cu morati probiti još jedan zid za nove stripove i upaliti svicu svetom anti da vas cuva dok sve ne objaviteposli toga,tko vas šljivi
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE... |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 09/12/2006 : 23:22:01
|
Jebiga, los ti je informator.
nisam ja! dado mi je reka!
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 09/12/2006 : 23:24:23
|
quote: Originally posted by globinjo inace,bravo za ovu biblioteku,i jednu i drugu...ipak,morat cu odustati od blindo vrata i nove televizije...u biti,kupit cu i to,ali racune šaljem libellusu
Ako netko misli da su blindo vrata zbog zene i male - vara se. To je zbok Hajdukovih relikvija i stripova. Pravi primjeran stripofil!
bome ja mislin da ce mu tribat blindo sef da se sakrije kad zena cuje za nove troskove a cekaj da i mala nareste, 2-3 kung fu poteza i "daj za barbiku, ili palin romane"
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 09/12/2006 : 23:28:37
|
quote: Originally posted by Curunir bome ja mislin da ce mu tribat blindo sef da se sakrije kad zena cuje za nove troskove a cekaj da i mala nareste, 2-3 kung fu poteza i "daj za barbiku, ili palin romane"
žena nece znat,jedino ako ti ne pokakišmala ne voli barbike,igra se balunom
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 09/12/2006 : 23:32:10
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Curunir bome ja mislin da ce mu tribat blindo sef da se sakrije kad zena cuje za nove troskove a cekaj da i mala nareste, 2-3 kung fu poteza i "daj za barbiku, ili palin romane"
žena nece znat,jedino ako ti ne pokakišmala ne voli barbike,igra se balunom
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
vidis da ti dite vec pati jerbo ne dajes lovu
|
|
mike
Senior Member
Slovenia
2862 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 09/12/2006 : 23:35:18
|
quote: Originally posted by mike
Ili ako smo jos malo naprednji - prvih 12 knjiga pokriva prvih 21 brojeva regularne serije.
Jack the Black.
Sorry decki ali to mi prebrojavanje ne da mira . Gornji sam stav napisao danas oko pola pet, Gaston kasnije rece da ne vazi, onda Markos rece da vazi i ja mu pritvrdim. Dakle sta je sad istina? Gastone molim objasni.
Jack the Black. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 09/12/2006 : 23:41:16
|
evo ti povoljniji odgovor....kako se vec znade, ti nemaš veze ni sa cime kratkim
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 09/12/2006 : 23:44:53
|
Ili ako smo jos malo naprednji - prvih 12 knjiga pokriva prvih 21 brojeva regularne serije.
Jack the Black.
Sorry decki ali to mi prebrojavanje ne da mira . Gornji sam stav napisao danas oko pola pet, Gaston kasnije rece da ne vazi, onda Markos rece da vazi i ja mu pritvrdim. Dakle sta je sad istina? Gastone molim objasni.
Ja rekao da ne vazi? Gdje? Ja sam samo rekao da mozes i sam otkriti to bez da ja onako iz vedra neba zamaram svoje mozdane vijuge (koje sam ionako poslije morao napregnuti). Nakon tog mog posta ti si izbacio broj 19 koji nije tocan. Tocan odgovor je da se u broju 21 dijele 12. i 13. knjiga nase buduce biblioteke.
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27080 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 09/12/2006 : 23:52:11
|
Jack the Black.
Ja rekao da ne vazi? Gdje? Ja sam samo rekao da mozes i sam otkriti to bez da ja onako iz vedra neba zamaram svoje mozdane vijuge (koje sam ionako poslije morao napregnuti). Nakon tog mog posta ti si izbacio broj 19 koji nije tocan. Tocan odgovor je da se u broju 21 dijele 12. i 13. knjiga nase buduce biblioteke.
to znaci da one dvije krace price ne idu zajedno,nego se svaka pridodaje jednoj dužoj od 128 str!još bolje.brže ce ici
Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
|
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 09/12/2006 : 23:53:29
|
One dvije krace ce ici zajedno u jednoj knjizi, pa ti sad racunaj.
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27080 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 09/12/2006 : 23:56:24
|
e jebiga sad.odustajem.
Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
|
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8239 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 09/12/2006 : 23:57:45
|
Jack the Black.
Jack the Black.
Knjiga I: Ljudi u crnom (MM #1 Gli uomini in nero) Knjiga II: Osveta bozanstva Ra (MM #2/3 La vendetta di Ra) Knjiga III: Operacija Arka/Prokleto pleme (MM #3/4 Operazione Arca/La stirpe maledetta) Knjiga IV: Kuca na granici sveta (MM #4/5 La casa ai confini del mondo) Knjiga V: Zlocin u praistoriji (MM #5/6 Delitto nella preistoria) Knjiga VI: Izvor mladosti (MM #7/9 La fonte della giovenezza) Knjiga VII: Bermudski trougao (MM #9/10 Il triangolo delle Bermude) Knjiga VIII: U senci Teotiuakana (MM #11/12 All ombra di Teothiuacan) Knjiga IX: Vampir u Njujorku (MM #13/14 Un vampiro a New York) Knjiga X: Mac kralja Artura (MM #15/16 La spada di re Artu) Knjiga XI: Sablasni grad (MM #17/19 La citta delle ombre diafane) Knjiga XII: Vavilonska kula (MM #19/21 La torre di Babele)
U cemu je problem?
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
|
mike
Senior Member
Slovenia
2862 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 10/12/2006 : 00:01:19
|
@ Gaston :-)))))
Na 1. stranici topica u 16:35h tvoj se odgovor izmedju ostalog glasio:
"...Dakle, tocan broj po talijanskoj numeraciji do kojeg cemo stici nakon objavljivanja 12. knjige je..."
Sta znaci da sam pogrijesio. Ali imao sam pravo. Ali posto reces da sam u krivom idem ja drugim putem i naravno da grijesim (broj 19 je pogrijesan).
I sad rezulat svega je, da sam se posvadjao sa Acom, smije mi se globinjo itd..
Ali na kraju krajeva - meni je sve skupa jako smijesno. A smijesno je posto sam do pravog odgovora dosao krivim putem .
Volim taj sajt i sve vas ovdje. Stvarno .
Jack the Black. |
|
|
Topic |
|